BIWPA

05 mayo 2016

Real Canoe Isostar - C.N. Barcelona 1/4 Final Play Off 1er partido Div de Honor 2015-2016 (04-05-16)









El CN Barcelona sorprende a domicilio al Real Canoe (7-11)

  • Ganó el primer partido de los cuartos de final del playoff y este viernes puede sentenciar en su piscina
El CN Barcelona, sexto clasificado en la fase regular de la División de Honor masculina de waterpolo, ha sorprendido este miércoles a domicilio al Real Canoe Isostar, tercero, al que ha derrotado contra pronóstico por 7-11 en el primer partido de cuartos de final del playoff por el título, que se disputa al mejor de tres.
Los pupilos de Toni Esteller han protagonizado un gran comienzo de partido, con un 1-4 en el primer cuarto que han ampliado hasta el 1-5 al inicio del segundo, y han cimentado una victoria que, si la hacen buena elste viernes en la Nova Escullera (20.45 h), les proporcionará el pase a semifinales.
Dos expulsados
Aunque los madrileños lograron reducir diferencias hasta el 3-5 en el segundo periodo, éstas no bajaron nunca de los dos goles pese a que el Canoe lo intentó y en la recta final de partido la tensión provocó las expulsiones del técnico y el portero locales, Mario García y Edu Lorrio. El local Víctor Gutiérrez y el visitante Joel Esteller, ambos con tres goles, fueron los máximos realizadores del partido.

El CN Barcelona assalta la piscina del Real Canoe

 Waterpolo. El CN Sabadell agafa avantatge en els quarts de final contra el CN Sant Andreu amb dos grans parcials en el primer i l'últim període


El CN Barcelona va trencar la tònica de domini local en els primers assalts de quarts de final del play-off al títol amb una valuosa victòria a la piscina del Real Canoe. Un inici aclaparador del conjunt de Toni Esteller (1-5) va marcar el guió del partit i va obligar el conjunt madrileny a anar sempre a remolc. El CN Sabadell també va tenir un inici pletòric (5-0) i va fer valer el fet de jugar a casa per resoldre el primer duel amb el Sant Andreu, per 15-10. El CN Barcelona tindrà demà a la Nova Escullera (13.30 h) la possibilitat de segellar l'accés a les semifinals de lliga. El conjunt cenebista va sorprendre el Canoe a la piscina Pez Volador, un territori generalment hostil, amb un inici molt intens. L'equip barceloní va anar obrint l'escletxa i superat l'equador ja manava amb un parcial d'1-5. El conjunt madrileny va retallar diferències (3-5) en un partit que s'anava escalfant, fent aflorar la tradicional rivalitat entre tots dos equips. La reacció dels locals no va passar d'aquí i el CN Barcelona, amb Joel Esteller amb tres dianes com a màxim golejador, va acabar sentenciant el duel. Fruit de l'alta tensió, en els compassos finals van ser expulsats Mario García i Edu Lorrio, el tècnic i el porter locals. El CN Sabadell Astralpool va fonamentar el seu triomf contra el Sant Andreu en el primer i l'últim quart, amb parcials molt favorables de 5-0 i 5-1. Entremig, el conjunt andreuenc va retallar diferències i va afrontar l'últim període a un únic gol del seu rival (10-9). L'equip de Chava Gómez, però, va reaccionar i va agafar avantatge en l'eliminatòria, que tindrà el segon assalt demà, a la piscina Pere Serrat (20.45 h).

CN SABADELL15
REAL CANOE7
SANT ANDREU10
BARCELONA11

REAL CANOE: E. Lorrio, González, Gómez (1), Navajas, M. Lorrio (1), Abad, Barroso (1), Romero (1), Gutiérrez (3), A. Bustos, J.J. Bustos, i Fernández.
CN BARCELONA: Royo, Tenorio, Tomasa, Díaz, Dúric (2), Esteller (3), Valera (2), Flores (2), Gomà (2), Escarré i De Toro.
PARCIALS: 1-4 i 2-2.
ÀRBITRES: Teixidó i Cerezo.
CN SABADELL ASTRALPOOL: Motos, Soler, Gallego, Alcaide, S. Cabanas, V. Cabanas, Fenoy, Gómez, Hernando, Koopman, López-Escribano, Mardones, Marsal i Matoso.
CN SANT ANDREU: Santis, Hernández, Aguayo, Aguilella, Barnils, Bofill, Bruder, Grugë, Ceruti, Ferrera, Frauenfelder, Hermosín, Molina, Pelayo i Winkelhorst.
PARCIALS: 5-0, 3-4, 2-5 i 5-1.

Les semifinals a la vista

L'Atlètic Barceloneta i el CN Terrassa tenen avui la primera oportunitat per certificar l'accés a les semifinals si superen en el segon partit de la sèrie el CE Mediterrani i el Quadis Mataró, respectivament. L'equip de Chus Martín ja va demostrar dimarts que és molt superior al Mediterrani (16-2) i avui qualsevol resultat que no sigui un triomf mariner a la piscina Josep Vallès (20.45 h) suposaria una sorpresa descomunal. Molt més equilibrat es preveu el partit a Mataró (18 h), que en el primer assalt va cedir per un pírric 5-4. El conjunt terrassenc va saber lligar curt Robin Lindhout, el pitxitxi de la lliga, però segur que avui tindrà més complicacions en una piscina que en les últimes cites no li ha estat gaire propícia.






Play—offs DHM: CNB da un gran paso en Madrid


Play-offs DHM: CNB da un gran paso en Madrid

04/05/2016 - El CN Barcelona ha sorprendido en la capital al Real Canoe NC—Isostar y se ha llevado el primer asalto de la eliminatoria entre el tercer y el sexto clasificado. Los pupilos de Toni Esteller han protagonizado un gran comienzo de partido y han cimentado una victoria que, si la hacen buena el viernes en su Nova Escullera (20.45h), puede proporcionarles el pase semifinales.
La gran rivalidad entre ambos equipos ha quedado patente a medida que iba avanzando un enfrentamiento en el que siempre saltan chispas. Los visitantes han salido al agua de Pez Volador con mucha decisión, a pesar de que esta temporada les está costando mucho más sumar fuera que en su feudo. El parcial inicial de 1-5 ha sido arrollador y ha hecho ir a remolque todo el encuentro al cuadro de Mario García.
Reaccionaban y se ponían a dos los madrileños (3-5), pero no conseguirían hasta el final del choque rebajar esa ventaja. En unos compases finales de alta tensión, Mario García y el guardameta Edu Lorrio eran expulsados en un partido en el que destacaban Víctor Gutiérrez, para los locales, y Joel Esteller, para los visitantes, ambos con tres dianas. El primer punto de la serie se marcha para Barcelona, donde el viernes (20.45h) se vivirá el segundo asalto en la Nova Escullera.
FICHA DEL PARTIDO:
Comunicación RFEN. Foto: Un lance del encuentro librado en Madrid / Ángela Serrano
  

No hay comentarios:

Publicar un comentario