BIWPA

05 mayo 2016

CN Terrassa-CN Mataró 1/4 Final Play Off Videos (3-5/05/16)









Play—offs DHM: El Terrassa está en semifinales


Play-offs DHM: El Terrassa está en semifinales

05/05/2016 - Ya tenemos al primer semifinalista de la División de Honor Masculina. Se trata del CN Terrassa, que ha vencido en el segundo partido de la serie al Quadis CN Mataró en su piscina Joan Serra y que, de esta manera, ha puesto el definitivo 2—0. Los de Dídac Cobacho han sufrido de lo lindo e incluso iban dos goles por debajo en el marcador al descanso largo (5—3), pero han sabido darle la vuelta.
Tal y como sucediera el martes en Terrassa, la igualdad ha sido el factor dominante. Han salido algo mejor los de Beto Fernández ante su gente y, fruto de ello, en ningún momento se han visto por detrás en el marcador hasta el último periodo. Aún así, los primeros ocho minutos finalizaban 2-2. Ponían una marcha más en el segundo acto los locales, que lograban establecer los dos goles de renta (4-2) y mantenerlo antes del ecuador (5-3).
Tras la reanudación comenzaban a palparse los nervios y la gran actuación de ambos porteros (Lloret y Aguilar) hacía que costara que se moviera el marcador. Aún así, el cuadro visitante ha logrado igualar el tanteo antes de los últimos ocho minutos, que se presumían de auténtico infarto. Tras mucha tensión y fallos en ambos bandos, una jugada en superioridad la aprovechaban los egarenses para marcar el definitivo 5-6.
Comunicación RFEN. Foto: Un lance del partido jugado esta tarde / Tot Mataró


El Quadis torna a perdre per la mínima i queda eliminat

La diferència del criteri arbitral ha condicionat una mica el resultat del partit


El Quadis CN Mataró ha tornat a perdre per la mínima (5-6), en un altre partit molt dur i molt físic, davant el CN Terrassa i queda eliminat del "play-off" pel títol a quarts de final, sense poder repetir la gesta de la temporada passada quan va eliminar l'equip egarenc.

Waterpolo Quadis CNM - CN Terrassa

El CN Terrassa no és el de la temporada passada, en que havia quedat primer de la fase regular, ja que ha tingut diverses baixes, però compta amb un magnífic equip barreja de veterania i joventut, i a més té a Iñaki Aguilar sota pals. Al seu davant el Quadis ha lluitat al màxim, ha defensat molt bé, però s'ha desquiciat una mica al tram final en atac, força condicionat pel diferent criteri de la parella arbitral.
Està clar que el waterpolo és un esport dur i de contacte, i ja se sap que les exclusions formen part del joc, però el que no es compta normalment és que un equip del nivell defensiu de l'egarenc, que ha pressionant moltíssim durant tot el matx, no veiés la primera exclusió fins que estava acabant el tercer quart, i quan l'equip local ja n'havia vist set.

Waterpolo Quadis CNM - CN Terrassa

El partit ha començat més obert del que s'esperava amb els dos equips frescos en atac i al final del primer quart el marcador estava en empat a 2 gols. Primer ha marcat Lucas des de la boia, ha empatat el jove Granados, un dels joves talents egarencs amb només 18 anys, i després ha marcat Marc Corbalan el 2-1, quan només es portaven tres minuts de joc, i Óscar Aguilar en jugada d'home de més, ha posat el 2-2.
Al segon quart Marc Corbalán ha marcat el tercer culminant una contra, i quan semblava que s'arribaria al descans amb el 3-2, en el darrer minut els dos equips s'han desbocat. Primer Robin Lindhout ha marcat de penal a falta de poc més de mig minut, però Fran Sànchez, l'ex-Quadis ha replicat ràpidament, i encara Àlex Codina ha pogut marcat el 5-3 quasi sobre la botzina del descans.

Waterpolo Quadis CNM - CN Terrassa

A la represa la defensa visitant ha anat augmentant encara més la seva pressió en defensa individual i el Quadis no ha trobat la manera de poder batre un esplèndid Iñaki Aguilar, que ha fet 12 aturades de mèrit. També a l'altre costat Mario Lloret s'ha lluït amb unes quantes aturades de categoria, inclòs un penal, però no ha pogut evitar que Granados, en jugada d'home de més, i Jordi Pérez, en una contra, empatessin el partit. I a poc d'acabar el tercer quart el Quadis ha disposat d'un altre penal, que ha llançat Robin Lindhout, però que ha aturat Iñaki Aguilar.
I ja en el darrer quart en una estona en que el Quadis perdia pilotes i a més rebia exclusions una darrera l'altra, ha estat el jove Jordi Chico (també només 18 anys) el que ha clavat la puntilla en una jugada d'home de més. Fins al final molt nervis, i en la darrera jugada d'home de més del locals, la tercera del partit, Robin Lindhout ha estavellat la pilota la pal.

Waterpolo Quadis CNM - CN Terrassa
Waterpolo Quadis CNM - CN Terrassa
QUADIS CN MATARÓ 5-6 CN TERRASSA
QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret (6 aturades); Ramiro Veich, Víctor Roqué, Marc Corbalán (2), Víctor Fernàndez, Rodin Lindhout (1 de p.), Pol Barbena, Pau Bach, Àlex Codina (1), Thomas Lucas (1), Pau Schnizler, Albert Merino, Xavier Casabella (ps). 5 gols de 24 xuts, de 39 opcions d'atac, 11 exclusions i 1 penal en contra.
CN TERRASSA: Iñaki Aguilar, Serra, Granados (2), Alarcón, Óscar Aguilñar (1), Chico (1), Fran Sànchez (1), Pericas, Jordi Pérez (1), Galeev, Rodríguez, Gonzàlez i Alabacete (ps). 6 gols de 14 xuts, de 38 opcions d'atac, 3 exclusions i 2 penals en contra.
PARCIALS: 2-2, 3-1, 0-2, 0-1.




El Quadis ha de guanyar avui el Terrassa per allargar la sèrie

L'equip egarenc sempre ha perdut a Mataró en partit de "play-off"


Avui dijous a les 18 hores el Quadis CN Mataró rep el Terrassa al complex Joan Serra en el segon partit dels quarts de final del "play-off" per al títol de lliga de la Divisió d'Honor estatal de waterpolo, amb l'obligació de guanyar si vol allargar la sèrie i, tal com va fer l'any passat, eliminar l'equip egarenc en el tercer partit a Terrassa.
En el primer partit disputat a Terrassa, la victòria va ser per als de Dídac Cobacho per un ajustat 5-4 després d'un partit molt dur i de caire absolutament defensiu, i en el qual els de Beto Fernàndez van mantenir les seves aspiracions fins al final. I avui el partit no sembla que hagi de canviar massa ja que els antecedents a Mataró també ens donen partits durs i amb pocs gols: 6-6 aquesta temporada a la lliga, 4-2 la temporada passada al "play-off".  I de fet ja fa sis temporades que cap dels dos equips arriba a 10 gols.
A l'equip egarenc, força renovat, destaquen el seu porter internacional Iñaki Aguilar, un bloc de gent força veterana format per Jordi Pérez, Alarcón, Óscar Aguilar i l'ex-Quadis Fran Sànchez (que és el màxim golejador amb 38 gols), i al costat gent jove com Serra, Granados i Galeev, que formen un bloc compacte i que destaca per ser el segon equip menys golejat de la lliga.
Fins ara els dos equips s'han enfrontat quatre vegades en "play-off", sempre a quarts de final, i la victòria a Mataró sempre ha estat per al Quadis, però l'eliminatòria només ha caigut una vegada del costat mataroní, i va ser la temporada passada.
RESULTATS HISTÒRICS A DIVISIÓ D'HONOR
92-93DHCNM109  Terrassa
93-94DHCNM712  Terrassa
94-95DHCNM59  Terrassa
95-96DHCNM116  Terrassa
96-97DHCNM56  Terrassa
98-99DHCNM 88  Terrassa
99-00DHCNM119  Terrassa
00-01DHCNM710  Terrassa
01-02DHCNM78  Terrassa
02-03DHCNM105  Terrassa
03-04DHCNM1310  Terrassa
04-05DHCNM1110  Terrassa
05-06DHCNM1413  Terrassa
05-06DH-QFCNM129  Terrassa
07-08DHCNM712  Terrassa
07-08DH-QFCNM97  Terrassa
08-09DHCNM1010  Terrassa
09-10DHCNM108  Terrassa
10-11DHCNM75  Terrassa
11-12DHCNM76  Terrassa
12-13DHCNM45  Terrassa
13-14DHCNM55  Terrassa
13-14DH-QFCNM86  Terrassa
14-15DHCNM69  Terrassa
14-15DH-QFCNM42  Terrassa
15-16DHCNM66  Terrassa

Els resultats dels altres tres quarts de final han estat aquests, amb una única sorpresa a Madrid:
Barceloneta - Mediterrani 16-2
Canoe Madrid - CN Barcelona 7-11
CN Sabdell - CN sant Andreu 15-10

*

*

El Quadis perd el primer assalt per la mínima a Terrassa

Ha estat un partit duríssim en el qual l'equip mataroní no s'ha rendit en cap moment


El Quadis començava avui el "play-off" pel títol a la piscina del CN Terrassa i ha perdut per un mínim 5-4, en un partit molt dur i dominat per l'equip egarenc gràcies a un gran segon quart, però en el qual els jugadors del Centre no s'han rendit en cap moment, com sí que havia passat la temporada passada en el primer partit en que es va perdre per 11-6... i tot i això es va acabar guanyant l'eliminatòria, gràcies a dos partits també molt durs i guanyats per 4-2 a Mataró i per 6-7 a Terrassa.
En el d'avui hi ha hagut 23 exclusions entre els dos equips (amb dos eliminats per cada bàndol), i de totes aquestes jugades de superioritat només s'han fet dos gol, cosa que indica com de bé han defensat els dos equips en inferioritat i també la bona actuació dels porters. 
El Quadis ha començat guanyant 0-1, tot i desaprofitar 5 jugades d'home de més, amb Iñaki Aguilar aturant-ho tot. Però al segon quart han estat els egarencs els que han disposat de cinc superioritats, i n'han aprofitat dues i en dues més han marcat, amb molt mala fortuna mataronina, quan s'acabava de recuperar el jugador exclòs, i així el Terrassa ha fet un parcial de 4-0, que vol dir que ha fet el 80% dels seus gols en aquesta quarta part del partit.
A la represa el joc ha estat molt físic. El Quadis ha començat marcant i s'ha ficat al partit, però els egarencs han tornat a avançar-se de tres (5-2). D'allà fins al final la defensa mataronina ha estat impressionant, però tot i que s'ha fet un parcial de 0-2 no s'ha pogut completar la remuntada, ja que a després d'haver recuperat la pilota i tenir contraatac per empatar els àrbitres han xiulat una contra falta.
En Beto Fernàndez ja havia avisat que "lluitarien cara a cara i que serien partits molt disputats", i en acabar aquest ens ha dit: "dijous a sac". I de ben segur el dijous a les 18 hores es viurà un altre partit d'alt voltatge.
CN TERRASSA 5-4 QUADIS CN MATARÓ
CN TERRASSA: Iñaki Aguilar, Serra, Granados (1), Alarcón (1), Óscar Aguilar (1), Chico (1), Fran Sànchez, Pericas, Jordi Pérez, Galeev (1), Rodríguez, Gonzàlez.
QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich, Marc Corbalán, Víctor Fernàndez, Robin Lindhout, Pol Barbena (2), Pau Bach, Àlex Codina, Thomas Lucas, Pau Schnizler i Albert Merino (2).
PARCIALS: 0-1, 4-0, 1-2, 0-1.

El primer assalt se l'emporta el Terrassa


Derrota del Quadis Mataró en el primer partit dels quarts de final del play off. L'equip de Beto Fernández no ha pogut amb el Terrassa, amb el que ha caigut per 5 a 4 i haurà de guanyar ara aquest dijous si vol mantenir les opcions de classificar-se per les semifinals.
Primer quart molt travat, amb molt protagonisme de les defenses i amb tant sols un gol, el que marcava el jugador el Quadis Albert Merino. Segon quart molt diferent amb un Terrassa més incisiu i un Mataró que no arribava amb encert a la porteria defensada per Iñaki Aguilar. No només serien capaços els locals de capgirar el marcador, sinó que amb un parcial de 4 a 0, agafaven una renda de 3 gols, deixant el 4 a 1 al descans. Albert Merino tornaria a ser l'autor del segon gol del Quadis a mitjans del tercer quart, retallant diferències fins el 4 a 2. Una diferència però, que no es podria reduir més a finals del tercer quart amb un marcador de 5 a 3. Últim quart també travat, amb un Albert Merino que agafava novament la responsabilitat i retallava distàncies fins posar un ajustat 5 a 4 al marcador. Un resultat que acabaria sent el definitiu.
Destacar la defensa plantejada pel Terrassa, una defensa intensa, que aconseguia desactivar els principals llançadors dels mataronins, entre ells el seu màxim com golejador, l'holandès Robin Lindhout. La tornada d'aquesta eliminatòria es jugarà dijous, a partir de les 6 de la tarda, a la piscina mataronina del Complex Esportiu Joan Serra



Play—offs DHM: CNAB y Terrassa golpean primero


Play-offs DHM: CNAB y Terrassa golpean primero

03/05/2016 - CN Atlètic Barceloneta y CN Terrassa se han apuntado el primer asalto de sus respectivas eliminatorias de cuartos de final de los play—offs de División de Honor Masculina. Los de Chus Martín se han impuesto por un contundente 16—2, mientras que al cuadro que dirige Dídac Cobacho le ha tocado sufrir para vencer este primer encuentro ante el Quadis CN Mataró (5—4).
El primer clasificado de la fase regular de la División de Honor no ha tenido problemas para imponerse al octavo, un CE Mediterrani que no ha tenido opciones hoy en la Sant Sebastià. El marcador al descanso reflejaba ya un contundente 8-0, con un cuadro local que había salido decidido a resolver la eliminatoria antes del ecuador. La artillería marinera ha funcionado perfectamente, con cuatro dianas para Albert Español y tres para el serbio Strahinja Rasovic. El segundo partido será este jueves a las 20.45h en la piscina Josep Vallès.
FICHA DEL PARTIDO:
Mucho más disputado ha sido el otro partido del día entre el cuarto clasificado y el quinto. Finalmente el triunfo ha sido para el cuadro local, un CN Terrassa que ha salido frío al encuentro (0-1), pero que ha cuajado un segundo periodo para enmarcar (parcial de 4-0 para plantarse 4-1 por delante al ecuador). Intenaba remontar el Quadis CN Mataró tras la reanudación, pero tras anotar el 4-2 han visto como el 5-2 desbarataba gran parte de sus opciones. Al final lograban colocarse a uno con un parcial de 0-2 (5-4), pero el marcador ya no se movería más. El segundo partido, el jueves (18.00h).
FICHA DEL PARTIDO:
Comunicación RFEN. Foto: Óscar Aguilar, en un lance del partido de esta noche / RFEN

No hay comentarios:

Publicar un comentario