BIWPA

25 mayo 2014

Village Final Six abierto 24/05/14






*****

Village de la Final Six, inaugurat (FCN)

















 A menys d'una setmana l'inici de la competició, la Waterpolo Final Six Barcelona 2014,  s'ha obert avui a tothom en ocasió de la posada en marxa del Village situat a la Plaça del Mar, davant les instal·lacions del club amfitrió, el Club Natació Atlètic-Barceloneta. Maite Fandos, tinent d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l'Ajuntament de Barcelona, l'ha inaugurat oficialment aquest matí, acompanyada, entre d'altres, del president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán, el president del club mariner, Julián García i el vicepresident de la UFEC, Gerard Esteve. 

L'obertura del Village ha servit perquè tota la plantilla del CNAB celebrés amb cava la conquesta del seu últim títol de Lliga, el 14è de la seva història i novè consecutiu, aconseguit dimecres a Terrassa. Un èxit que servirà d'empenta als seus jugadors a l'hora d'afrontar la Final Six a partir de dijous.

El Village està ambientat a l'estil mediterrani i del Port de Barcelona. L'entrada és d'accés gratuït des d'aquest mateix divendres i estarà obert ininterrompudament fins diumenge 31, un dia després de la gran final del torneig. Els horaris d'obertura són de 10:00 a 22:00 cada jornada.

Al Village són presents els diferents patrocinadors i proveïdors amb els seus productes , encapçalats per Astralpool-Fluidra, el patrocinador principal, que compta amb el seu estand una piscina d'última generació. També són amfitrions Arena, Technogym, Nacex, MSC, Vichy Català, La Fageda, Princess, La Vanguardia, Mundo Deportivo i Securitas, entre altres, que mostren al recinte les últimes novetats dels seus productes i duran a terme diverses activacions.

També hi ha una àmplia oferta gastronòmica per part de marques de referència com Estrella Damm, Enrique Tomàs, Coca -Cola, Freixenet, Evowasabi i Delikia. El públic assistent pot provar els seus productes amb tiquets gastronòmics de 3, 5 i 10 €, mentre gaudeix de les cinc terrasses amb mobiliari chill out ubicades en diferents espais en un marc immillorable, amb el mar de fons i amb una àmplia agenda de continguts i actuacions musicals en directe. Hi ha també una fan zone, on estarà exposat el trofeu amb el qual es premiarà al guanyador de la Waterpolo Final Six 2014 i on els aficionats podran compartir photocall amb els jugadors del Club Natació Atlètic-Barceloneta.

El Village compta també amb una gran pantalla de LEDS de doble cara, on es retransmetran els continguts esportius de rellevància d'aquests dos caps de setmana, entre d'altres la final de la Champions de Futbol, la final de la Champions d' handbol i, per descomptat, de tots els partits de la Waterpolo Final Six, que es disputaran a les Piscines Bernat Picornell, a Montjuïc, des del proper dijous 29 fins al diumenge 31.


*****


La final a sis ja té el seu punt de trobada (BTV)




Del 29 al 31 de maig, Barcelona acollirà la final a sis de waterpolo. Però des d'ara ja es pot començar a viure l'ambient que genera un esdeveniment com aquest. A la plaça del Mar, a la Barceloneta, s'ha instal·lat el village de la competició.

Durant 10 dies, el village de la final a sis serà el punt de trobada de tots els amants del waterpolo i d’aquells barcelonins que s’acostin a la plaça del Mar. Tots els patrocinadors de la competició estaran instal·lats en el village, que estarà obert fins a l’1 de juliol de 10 a 22 h.



Fotos en :






















La Final Six inaugura su village (RFEN)


23/05/2014 - La Plaza de Mar, delante mismo del CN Atlètic—Barceloneta, será la sede desde hoy del village de la Final Six de la Champions League de waterpolo. Esta excelente ubicación, que inaugurará hoy mismo la Teniente de Alcalde, Maite Fandos, acogerá stands con los diferentes patrocinadores del evento, una amplia oferta gastronómica y una pantalla LED desde la que se retransmitirán la propia Final Six o las finales de Champions de fútbol y balonmano, todas ellas con protagonismo español.

No hay comentarios:

Publicar un comentario