BIWPA

16 diciembre 2011

Jornada 10 Div. de Honor Masc. , Videos&Resumenes Prensa

Ver tambien :
http://arbitroswp.blogspot.com/2011/12/jornada-10-div-de-honor-masc-cnb-10-11.html

http://www.rfen.es/publicacion/waterpolo/asp/resultados.asp?c=214
http://www.rfen.es/publicacion/waterpolo/asp/clasificacion.asp?c=214
http://www.rfen.es/publicacion/waterpolo/asp/goleadores.asp?c=214

http://www.rfen.es/publicacion/waterpolo/asp/est_arbitros.asp?c=214

*****




Video completo del C.N.Sabadell - C.N.Terrassa en :



*****

El CN Sant Andreu aconsegueix la segona victòria de la temporada (6-2) (BTV)

Actualitzat el 18.12.2011 a les 15:20

Els andreuencs han superat el Catalunya per sis a dos i sumen la segona victòria de la temporada, tot i que no abandonen el penúltim lloc de la classificació. El CN Sant Andreu ha basat la seva superioritat en el poder defensiu.


www.btvnoticies.cat




*****

El CN Barceloneta escombra el CN Montjuïc (4-16) (BTV)



www.btvnoticies.cat

Actualitzat el 17.12.2011 a les 20:46
L'Atlètic-Barceloneta no afluixa i es manté líder amb solvència. Els mariners s'han imposat per un contundent quatre a 16 al Montjuïc. El Barceloneta ha imposat el ritme des de l'inici amb un parcial de zero a cinc que ja ha servit per sentenciar el partit.
A partir d’aquest moment ja no hi ha hagut cap mena d’emoció i la golejada s’ha anat fent més gran. Les defenses han fet vacances i de fet, el tercer quart ha estat un festival de gols, i ha acabat amb un parcial de tres a vuit.

IVAYLO DIMITROV, entrenador del CN Montjuïc
"Hay que ser realistas es un partido muy difícil de ganarlo. El Barceloneta es una clase por encima de cualquier equipo."

XAVI VALLÉS, jugaodr del CN At. Barceloneta
"El fet de que no hi hagi play off fa que cada partit sigui una final. El Sabadell no ha fallat avui, el Mataró tampoc, i això fa que cada partit l'hagis de guanyar."

*****

Partidàs del Quadis que aixafa el Canoe (Tot Mataró)
L'equip mataroní va sentenciar amb un espectacular final i la seva piscina continua sent un fortí

El CN Mataró Quadis ha assolit avui al migdia, en un partit jugat sota un fort vent, una gran victòria davant d'un rival directe com és el Canoe madrileny, sumant tres punts que li permeten superar ewl seu rival a la taula classificatòria i col·locar-se en tercera posició.

El matx era temut per part local ja que el Canoe ha fet un equip molt potent, amb els fitxatges de jugadors com el porter Juan Carlos Garcia, "Baloo" Sziranyi o el veterà José Ramon Díaz, afegits a un bon grup que ja tenien, i l'inici de partit ha servit per augmentar la preocupació ja que a mig primer quart els visitants dominaven per 0-2 i el Quadis no trobava porteria. Ja en el tram final ha estat l'hongarès Babay el que ha pogut obrir el marcador en una jugada de superioritat, faceta en la qual l'equip local acabaria marcant diferències respecte el visitant. I és que els àrbitres han estat molt severs i quasi cada atac acabava amb una exclusió.
En el segon quart les dues defenses han estat magnífiques, però el Quadis ha sabut aprofitar dues jugades d'home de més i s'han avançat al marcador. Ja apropant-se el descans el Canoe ha marcat de penal l'empat a 3.


Image
Fran Sànchez en el moment de marcar el 3-2



En el tercer quart les defenses s'han continuat mostrant molt fortes, i el que no aturaven els porters anava als pals, protagonistes també en el partit, ja que fins a sis xuts visitants i 4 de locals han anat a la fusta. Però a falta de poc més d'un minut en una jugada d'home de més, en Beto Fernàndez ha demanat temps i en la jugada posterior Florin Bonca ha trencat l'empat i ha obert el forat, perquè en la jugada següent després que en jugada d'home de més visitant Mario Garcia estavallés la pilota al pal, Pei ha marcat el 5-3. I encara en un contraatac a pocs segons del final Babay hagués pogut fer el sisè però el porter visitant ha fet una gran aturada.

Amb dos gols d'avantatge el matx semblava ben encarrilat però no decidit, però l'inici del darrer període ha estat igual d'espectacular que el final del tercer i primer Àlex Codina i després Lalo López- Escribano han marcat aprofitant les superioritats i ara sí han deixat el matx vist per a sentència. Mario Lloret havia tancat la porta i el Canoe no trobava forat. Florin Bonca ha acabat de posar la cirereta amb un golàs des de llarga distància que ha significat el contundent 8-3 final.

I d'aquesta manera la piscina del complex Joan Serra continua sent un fortí inexpugnable aquesta temporada: cinc partits, cinc victòries, tot i que ja han passat Sabadell, Terrassa, Canoe i el CN Barcelona. Ja només falta el totpoderós Barceloneta...

CN MATARÓ QUADIS- CANOE MADRID 8-3
CN MATARÓ QUADIS: Mario Lloret, Fran Sànchez (1), Florin Bonca (2), Romain Blary, Àrpad Babay (1), Pei Garcia (1), Pau Bach, Àlex Codina (2), Jordi Garcia, Gonzalo López- Escribano (1), Víctor Fernàndez.
8 gols de 24 xuts. 11 exclusions (1 aprofitada pel Canoe).
CANOE: Juan Carlos Garcia, Romero, Carpeño, Carpena, Bustos, Sziranyi, Barroso (2, 1 dep.), Matoso, Gutiérrez, Mario Garcia (1), Borja Hernàndez, José Ramón Díaz.
3 gols de 20 xuts. 11 exclusions (5 aprofitades pel Quadis).
PARCIALS: 1-2; 2-1, 2-0, 3-0.

******

12/18/2011 - Tim Hartog (WaterpoloWorld)
Barceloneta and Sabadell continue lead

Yuri Biart scored four goals for Navarra and still leads the top scorers table in Spain
Foto: sportseye.de
Barceloneta and Sabadell continued their lead in the Spanish League on Saturday. Sabadell started with a 10-8 win over Terrassa - with Oscar Carrillo scoring five for Sabadell and Svilen Piralkov netting four for Terrassa - before Barceloneta took over the leading place with a 4-16 win at C.N. Montjuïc. The battle for third place on the table was won by Mataro Quadis who defeated Real Canoe 8-3 at home. At the bottom of the table, Sant Andreu gained a 6-2 win at home against Catalunya for their second victory of the season. Read more for the results and standings.

C.N. Barcelona - C.E. Mediterrani 10-9 (2-3, 4-2, 2-1, 2-3)

C.D. Waterpolo Navarra - C.D. WP Turia 17-7 (4-3, 5-0, 3-4, 5-0)

C.N. Sabadell - C.N. Terrassa 10-8 (3-1, 3-3, 2-1, 2-3)

C.N. Mataro Quadis - Real Canoe N.C. - Isostar 8-3 (1-2, 2-1, 2-0, 3-0)

C.N. Montjuïc - C.N. Atlètic-Barceloneta 4-16 (0-3, 1-2, 3-8, 0-3)

C.N. Sant Andreu - C.N. Catalunya 6-2 (2-1, 1-0, 2-0, 1-1)

The standings are now as follows:
1. C.N. Atlètic-Barceloneta 10 - 26 pts
2. C.N. Sabadell 10 - 24 pts
3. C.N. Mataro Quadis 10 - 19
4. Real Canoe N.C. - Isostar 10 - 18
5. C.N. Terrassa 10 - 16
6. C.N. Barcelona 10 - 15
7. C.N. Montjuïc 10 - 13
8. C.D. Waterpolo Navarra 10 - 12
9. C.N. Catalunya 10 - 11
10. C.E. Mediterrani 10 - 11
11. C.N. Sant Andreu 10 - 7
12. C.D. WP Turia 10 - 0

Top scorers:

1. Yuri Biart (Navarra) 37 goals
2. Oscar Carrillo (Sabadell) 34 goals
3. Máté Balatoni (Montjuïc) 28 goals


******

Òscar Carrillo capitaneja la victòria del Natació Sabadell en el derbi davant el CN Terrassa (10-8) (Radio Sabadell )

Els de Gabi Hernández tanquen el 2.011 amb un triomf que els confirma com a ferm candidat al títol de la Divisió d'Honor de waterpolo

El Club Natació Sabadell no ha deixat escapar l'oportunitat de confirmar que torna a dominar el waterpolo vallesà i ha superat al CN Terrassa per 10-8. Els de Gabi Hernández, capitanejats per un esplèndid Òscar Carrillo -autor de cinc gols-, es confirmen d'aquesta manera, a més, com un ferm candidat al títol de lliga. De fet, a l'espera del que faci l'Atlètic-Barceloneta aquesta tarda, els sabadellencs tornen a liderar la Divisió d'Honor. El derbi ha començat amb domini del CNS des dels primers atacs. Carrillo ha demostrat que seria el seu dia i ha fet el primer gol del partit. Al final dels primers vuit minuts els d'Hernández ja dominaven amb un parcial de 3-1. Dos gols de renda que el Club ha administrat en tot moment. El Terrassa s'ha encomenat llavors als llançaments exteriors al de gairebé sempre, Piralkov. L'hispà-búlgar ha estat l'únic home de l'equip de Dani Nart que ha estat dins de l'enfrontament fins al final. Passaven els minuts i el CNS ha estat sempre per davant del marcador. Al descans s'ha arribat amb 6 a 4 favorable als locals, els quals, fins i tot, s'han imposat en el tercer quart i han entrat en els darrers vuit minuts tres gols per davant. Un parcial de sortida de 0-2 dels egarencs ha situat el marcador amb un 8-7 inquietant, però el públic que ha tornat a omplir la 'Bombonera' de Can Llong ha respirat tranquil ràpidament. Un gol de Nastran i un altre de Carrillo, que ha acabat el derbi igual que l'havia començat, han rematat la feina.
Aturada fins el febrer
El derbi d'aquest matí ha estat l'últim partit del 2.011. La Divisió d'Honor s'atura ara per culpa dels diferents compromisos internacionals de la selecció espanyola. Cal recordar que el combinat espanyol, on no faltarà la presència de diferents waterpolistes del CNS, jugarà el mes que ve l'Europeu d'Eindhoven. Per tant, la lliga regular ja no es posarà en marxa fins el primer cap de setmana de febrer. Coses del calendari, la competició es reemprendrà amb la disputa de l'última jornada de la primera volta.
© Ràdio Sabadell 94.6.
WATERPOLO

El CN Sabadell se lleva el derbi del Vallés

El CN Sabadell se lleva el derbi del Vallés
17/12/2011 - El CN Sabadell se ha impuesto al CN Terrassa por 10—8 en el derbi del Vallés, encuentro destacado de la décima jornada de la División de Honor Masculina y que han transmitido en ditrecto Teledeporte y Esport 3. En un choque muy trabado y plagado de interrupciones, los de Gaby Hernández han logrado anotarse los tres puntos para seguir la carrera tras el Barceloneta, que se enfrenta esta tarde al CN Montjuïc.

La piscina de Can Llong ha vestido sus mejores galas para uno de los encuentros más esperados de la primera vuelta. Con llenazo en las graderías ha arrancado el derbi vallesano, que ha pautado un guión muy físico desde el inicio. El CN Sabadell, que afrontaba el choque algo tocado física y psicológicamente tras el encuentro de cuartos de final de la Eurocup del miércoles, se ha hecho con el timón desde el silbato inicial. Tras dos jugadas en superioridad erradas por el Terrassa, Óscar Carrillo ha anotado el primer gol remachando una contra. El propio Carrillo, protagonista indiscutible del encuentro de hoy, ha cogido las riendas de su equipo en este período para anotar dos tantos más y neutralizar así el 1-1 firmado por Sergi Mora unos minutos antes.

En el segundo cuarto se ha producido una de las jugadas que ha marcado el encuentro. Abraham Alcaide ha recibido una expulsión con cambio que ha dejado algo tocado al ataque egarense, circunstancia aprovechada por el CN Sabadell para coger ventaja en el marcador, situándose 5-2 tras un penalti transformado por Óscar Carrillo. El Terrassa ha reaccionado, acercándose a un tanto gracias al acierto de Svilen Piralkov e Iván Gallego, pero, de nuevo un inspirado Carrillo ha vuelto a dar la tranquilidad a los locales poniendo el 6-4 con una impecable vaselina.

El Terrassa ha seguido perdiendo efectivos al inicio del tercer período, tras la falta eliminatoria de Jordi Pérez. Entre tanto, el Sabadell seguía aumentando la renta para situarse con 8-5 a su favor al final de este cuarto.

Los últimos ocho minutos han devuelto la tensión al graderío. Dos acciones atacantes consecutivas de Robert Derek y Svilen Piralkov han llevado el 8-7 al electrónico a falta de 3´58 para la bocina. El Terrassa seguía arriesgando en defensa, jugando al límite ya que hasta tres de sus hombres acumulaban en este punto dos faltas personales. A dos de ellos, Adrià Sanz y Sergi Mora, se les ha señalado la tercera, superioridades que el Sabadell ha transformado en el 10-7 que ha sentenciado el encuentro. Con todo, a menos de un minuto de la bocina, los visitantes aún han tenido tiempo de anotar un gol más, que ha situado del definitivo 10-8.

Los tres puntos sumados sitúan al CN Sabadell como líder provisional de División de Honor, un punto por delante del CN Atlètic-Barceloneta, que juega esta tarde en Montjuïc. El CN Terrassa, por su parte, se queda en la quinta posición a dos puntos del Real Canoe y a tres de distancia del Mataró.

Ficha del partido

Clasificación
Cristian Mestres (Comunicación RFEN Barcelona)

WATERPOLO

Reacciones al CN Sabadell—CN Terrassa

Reacciones al CN Sabadell—CN Terrassa
17/12/2011 - Valoraciones contrapuestas en ambos banquillos tras el derbi del Vallés, que se ha saldado con triunfo del CN Sabadell. Gaby Hernández valoraba la reacción de sus hombres tras el desgaste acumulado el miércoles frente al Medvescak croata, mientras que Dani Nart abogaba por que su equipo recupere la frescura en el segundo tramo del campeonato.

Para empezar, Gaby Hernández nos daba una primera valoración del choque: "El Terrassa lleva el pressing al límite, es una de sus cualidades. Por ello ha sido especialmente importante mantenernos siempre por delante en el marcador. Llegábamos a este compromiso con un cansancio físico y psicológico muy importante, porque somos el único equipo de la liga en competición europea, y eso se nota mucho. Hoy sólo puedo felicitar el equipo, porque en todo el año llevamos disputados 20 encuentros, con 18 victorias y sólo dos derrotas. No se puede pedir más".
Pese a sumar los tres puntos y seguir a rebufo del Barceloneta en la tabla, Hernández no quiere ni oír hablar de la clasificación: "Hemos de seguir con nuestra propuesta de inicio de campaña: afrontar cada partido como si fuese el último y sin fijarnos en quiénes están delante o detrás. Luego cuando llegue la penúltima jornada ya veremos si tenemos posibilidades o no. Es obvio que tenemos que competir juguemos con quien juguemos, y hoy por hoy lo estamos logrando. Ahora toca iniciar estas merecidas vacaciones, por lo menos para algunos, y luego, al regreso de los internacionales, ver cómo tienen la cabeza y cómo resolvemos este excesivo calendario".

En el banco contrario, Dani Nart empezaba juzgando los déficits de su equipo en el choque: "Ante todo, doy la enhorabuena al Sabadell por el triunfo. Por lo que respecta a nuestra actuación, creo que no hemos sabido interpretar el arbitraje. Hemos perdido a cuatro jugadores durante el encuentro, uno de ellos un boya, cuyo concurso es crucial. Esto nos ha condicionado muchísimo el juego. El gran desequilibrio se generaba en las salidas a la contra del Sabadell, que en más de una ocasión nosotros iniciábamos en desventaja por una exclusión. Aquí ha estado nuestro error: no hemos sabido defendernos en esta clase de situaciones"

El CN Terrassa ha vivido un primer tramo de temporada muy característico, con serios problemas para enganchar rachas favorables. Nart juzgaba el porqué: "No conseguimos ganar los partidos con solvencia. No tenemos la frescura que nos había caracterizado hasta ahora, y hoy se ha visto un poco. Hemos topado con un equipo que juega en Europa y luce un tono muy competitivo y nosotros, que sólo con la competición nacional, se nota mucho en momentos como este, donde compites cara a cara. Si estudiamos este primer tramo de liga saco una conclusión rápida: sólo podemos mejorar. El trabajo que iniciemos a partir del lunes estará encarado exclusivamente en esta línea. Cuando volvamos en febrero creo que encontraremos un Terrassa más hecho y crecido".

C. Mestres (Comunicación RFEN Barcelona)

DHM: emoción en todos los frentes

DHM: emoción en todos los frentes
17/12/2011 - El duelo por el liderato entre CN Atlètic—Barceloneta y CN Sabadell sigue presidiendo la Liga Nacional de División de Honor Masculina, que ha cerrado hoy su décima jornada de competición, la penúltima de la primera vuelta. En un segundo plano se sitúa el duelo por la tercera plaza entre CN Mataró Quadis y Real Canoe NC—Isostar, y el tercer foco de interés lo acapara el reparto de los últimos dos billetes para la Copa del Rey, que involucra a cinco equipos.

La victoria del CN Sabadell ante el CN Terrassa de esta mañana (10-8) ha situado durante unas horas a los vallesanos en cabeza. Sin embargo, por la tarde, el CN Atlètic-Barceloneta ha rubricado su condición de primer clasificado en la piscina del Montjuïc, al que ha goleado con contundencia (4-16).

En la batalla por el tercer puesto, el CN Mataró Quadis ha endosado su segunda derrota anual al Real Canoe NC-Isostar (8-3) en un encuentro que ha tenido dos mitades bien diferenciadas. Tras el 3-3 con el que se ha llegado al descanso, los visitantes se han desconectado en ataque, dejando su marcador a cero en los dos últimos cuartos mientras los del Maresme anotaban cinco tantos. Los tres puntos sumados por los del Maresme les permiten rebasar a los madrileños en la tabla.

El segundo gran foco de interés se sitúa el duelo por las dos últimas plazas que dan acceso a la Copa del Rey, que involucra a cinco conjuntos y que se decidirá al regreso del campeonato en la undécima jornada de competición, que cerrará la primera vuelta. El mayor favorito de todos es el CN Barcelona, que tras derrotar al CE Mediterrani por 10-9 se sitúa en sexta posición, con 15 puntos, seguido del Montjuïc, con 13. El CD Waterpolo Navarra sigue en la pelea tras deshacerse del CD WP Turia por un contundente 17-7. Los navarros han sido los mayores beneficiados de las derrotas de Mediterrani y el CN Catalunya, esta última a manos del CN Sant Andreu, que obtiene así su segundo triunfo de la temporada. Los de Carlos Bellón respiran, pues, un poco y ya están a tan sólo cuatro puntos de la zona tranquila.

La liga regresará el próximo 4 de febrero con la disputa de la undécima jornada. El protagonismo a partir de ahora lo tomarán los compromisos de la selección española en la Liga Mundial y en el campeonato de Europa de Eindhoven.
Resultados de la Jornada
Clasificación
Goleadores


DHM, jornada 10: La tercera plaza, en juego (RFEN)

DHM, jornada 10: La tercera plaza, en juego

16/12/2011 - Real Canoe y CN Mataró disputan uno de los encuentros más destacados de esta décima jornada del campeonato, la penúltima de la primera vuelta. La piscina catalana dirimirá la identidad del ocupante de la tercera plaza, que defienden los de Chava Gómez con dos puntos de margen. Algunas posiciones más abajo, atención a los duelos de CN Catalunya y CN Montjuïc, todos ellos con las últimas plazas de Copa en mente.

La zona alta de la tabla y las plazas de Copa acapararán la atención de la décima jornada del campeonato, que arranca con dos resultados ya confirmados. En estos compromisos avanzados, el CN Barcelona ha derrotado por 10-9 al CE Mediterrani, y el CD WP Navarra ha hecho lo propio frente al Turia (17-7). Estos dos triunfos locales dejan a CNB y a los navarros con plenas opciones matemáticas de Copa.

Ambos conjuntos prestarán mucha aternción a la actuación de CN Montjuïc, séptimo clasificado en la actualidad, y CN Catalunya, el noveno. Los primeros recibirán en su piscina al rival menos deseado, el líder, CN Atlètic-Barceloneta, único conjunto invicto de toda la División de Honor. El CN Catalunya, por su parte, se medirá al CN Sant Andreu en la piscina anfitriona de la próxima edición de la competición del KO.

El último encuentro de esta décima fecha será el que dirima el ocupante de la tercera plaza. El Real Canoe NC-Isostar luchará por conservar este privilegiado puesto frente al CN Mataró Quadis en uno de los fortines de la temporada 2011-2012, la piscina Josep Vallès. En caso de triunfo, los de Chava Gómez podrían provocar una importante fractura entre los tres ocupantes de cabeza.

Directo Teledeporte: Llega el derbi del Vallés (RFEN)

Directo Teledeporte: Llega el derbi del Vallés

16/12/2011 - CN Sabadell y CN Terrassa se verán las caras este sábado en el encuentro destacado de la décima jornada de liga, que emite en directo Teledeporte y Esport 3, tanto por TDT como a través de sus páginas web. Es el derbi del Vallés, duelo de altísima rivalidad entre las dos cocapitales de esta comarca de Barcelona, y que en este caso alcanza cotas muy interesantes si atendemos a la clasificación actual del campeonato.

Duelo fratricida por excelencia, CN Terrassa y CN Sabadell se medirán en el esperado derbi del Vallés, un partido cargado de rivalidad y donde los dos equipos se juegan algo más que tres puntos. Los locales lo afrontan en un momento dulce, como segundos clasificados en la tabla y a la caza del CN Atlètic-Barceloneta, respecto al que le separan dos puntos. El CN Terrassa, en cambio, llega a Can Llong con cierto apremio de recuperar terreno para no descolgarse más del tren de cabeza. Actualmente, los de Dani Nart son quintos con 16 puntos, cinco menos que sus próximos oponentes.

La gran duda antes del silbido inicial estriba en el estado físico de los jugadores de Gaby Hernández, que afrontarán el choque únicamente con dos jornadas de descanso completas tras su compromiso de LEN Euro Cup frente al Medvescak Zagreb. Sus rivales, en cambio, llegan frescos desde su triunfo frente al CN Sant Andreu.

Los precedentes inmediatos en liga regular ofrecen algunos datos curiosos. El último choque entre ambos clubes se cerró con triunfo para el CN Sabadell por 10-9. Curiosamente, este resultado sirvió para cerrar una larga lista de derrotas en el derbi vallesano, que no veía una victoria sabadellense desde la campaña 2005-2006. Traducido en números, el CN Terrassa ha ganado ocho de los doce últimos enfrentamientos con sus vecinos, dos han registrado victoria sabadellense y los dos de la campaña 2006-2007 se saldaron con empate a 11.

Los dos encuentros podrán seguirse en directo por televisión este sábado a las 11. Teledeporte y Esport 3 se ocuparán de su retransmisión, que también podrá seguirse en sus páginas web.

*****

El derbi vallesà entre el Natació Sabadell i el Natació Terrassa es presenta com el més igualat dels últims anys

Els de Gabi Hernández afronten amb opcions reals de confirmar el canvi de cicle en aquests derbis que últimament tenien color egarenc
(Radio Sabadell)
El derbi vallesà entre el Natació Sabadell i el Natació Terrassa es presenta com el més igualat dels últims anys
El Natació Sabadell espera superar al Terrassa en el derbi vallesà © Joan Blanch
Més obert que mai. El partit de la Divisió d'Honor de waterpolo masculí entre el Natació Sabadell i el Natació Terrassa que es jugarà demà (11h) a la piscina Carles Ibars de Can Llong es presenta com el més igualat i obert dels últims anys. Tret de la victòria en un dels dos partits la passada temporada, els sabadellencs sempre han acabat perdent el derbi del vallès en els darrers cinc anys. Ara però arriben per davant de la classificació i amb la sensació d'estar en un millor moment que els egarencs. Amb tot Gabi Hernández espera un partit molt complicat sobretot perquè el conjunt de Dani Nart ha tingut tota la setmana per descansar. "Serà molt difícil ens trobarem un rival molt dur que ha pogut preparar durant tota la setmana el partit i que a més sortirà molt motivat ja que ara són ells els que van per darrera i voldran demostrar que no són inferiors al seu gran rival", ha reconegut el tècnic del Club, que viurà el primer derbi tot i ser conscient del que significa un partit d'aquestes característiques. "Un derbi sempre és competit i ser que hi ha molta rivalitat entre els dos equips, però nosaltres l'afrontarem com un partit més que si el guanyem ens permetrà seguir a la zona alta", ha assegurat l'entrenador del Club.
Els de Dani Nart arriben en bon moment i descansats. El Natació Sabadell també travessa un gran moment tot i que el cansament és més gran. "Pot ser un hándicap per nosaltres, sobretot a nivell físic però també espero un últim esforç dels meus jugadors abans de les vacances", ha reconegut Hernández. El tècnic del Natació Sabadell admet que durant aquests dos dies després de la classificació per semifinals de la Copa LEN ha tocat mentalitzar als seus jugadors. "Estem fent un treball mental amb els jugadors perquè no deixin de tocar de peus a terra", ha reconegut el tècnic dels sabadellencs. Per aquest partit Gabi Hernández recupera en plenitud de condicions a Oscar Carrillo després de jugar amb grip contra el Medvescak, i tindrà el dubte d'Ivan Pérez que no acaba de recuperar-se de les seves molèsties físiques. "Està molt carregat, la Federació Espanyola no l'ha alliberat de partits intranscendents com l'últim a Romania, una cosa que no entenc i més tractant-se de l'Iván Pérez, i ara estem pagant nosaltres les seqüeles de viatges llargs. Ha estat tota la setmana fent màquines i sense entrenar i avui veurem com es troba", ha assegurat el tècnic del Club.
Acabar bé l'any
Un altre motiu per guanyar el derbi del Vallès, és tenir un bon regust de boca i acomiadar l'any amb bones sensacions. "És molt important primer perquè ens donarà tranquil·litat i confiança de cara a l'inici del proper any i en segon lloc perquè ens mantindrem segons i suposarà tancar una primera part de la temporada excel·lent", ha assegurat Gabi Hernández. Per cert que dels 20 partits que han jugat fins el moment el waterpolistes del Natació Sabadell aquesta temporada, n'han guanyat 17, n'han empata un (a Croàcia) i n'han perdut dos (Barceloneta i Mataró), un balanç més que bo. D'altra banda el tècnic del Club ha confirmat que l'última setmana de gener i dins de l'Europeu d'Eindhoven es farà el sorteig de semifinals de la Copa LEN i els sabadellencs coneixeran el rival amb qui lluitaran per una plaça a la final

*****

El Quadis rep la visita del Canoe (Tot Mataró)

El conjunt mataroní rep la visita d'un conjunt madrileny que aquest any ha fet un salt de qualitat
Redacciódivendres, 16 desembre 2011
El Quadis rep (dissabte 12:45 hores) un dels forts de la competició, el Canoe madrileny, equip que s’ha reforçat molt (l’ex-Quadis “Baloo” Sziranyi i el porter Juan Carlos Garcia, entre ells). És un partit clau per intentar mantenir-se en la lluita amb els primers. La temporada passada es va guanyar 13-10, però era un “altre Canoe”.

10a jornada 17 desembre
CN Barcelona - Mediterrani
Navarra - Túria
CN MATARÓ - Canoe Madrid
Sanadell - Terrassa
Montjuïc - Barceloneta
Sant Andreu - Catalunya

*****

WATERPOLO: CN SANT ANDREU - CN CATALUNYA AQUEST DISSABTE 17 DESEMBRE A LES 18:30 HORES

Aquest dissabte dia 17 de desembre el nostre equip absolut disputarà el partit corespondiente a la 10ª jornada de la Lliga Nacional de Divisió d'Honor, contra el CN Sant Andreu a les 18:30 hores a la piscina de Pere Serrat (c / Fabra i Puig 47 ).

Us esperem!


*****
                
Torna el duel vallesà de la Divisió d'Honor
( C.N.Sabadell )

Natació Sabadell i Natació Terrassa es veuen les cares demà dissabte (11h) a la piscina de Can Llong en l'últim partit del 2011.

El Natació Sabadell rep demà dissabte (11h) al Natació Terrassa en el duel vallesà de la Divisió d'Honor Masculina. El Club afronta la cita amb la moral que dóna classificar-se per les semifinals de l'EuroCup. Una fita aconseguida dimecres passat davant del Medvescak Zagreb (12-9). A la competició domèstica, els de Gabi Hernández són segons lluitant per treure-li el lideratge a l'Atlètic-Barceloneta, mentre que els egarencs són cinquens cinc punts per sota del Sabadell. En l'últim derbi vallesà, a més, el Natació Sabadell va trencar una ratxa de cinc anys sense guanyar al Terrassa (10-9). Un enfrontament de proximitat que es jugarà a Can Llong i que es podrà seguir en directe a través d'Esport 3 i Teledeporte.


No hay comentarios:

Publicar un comentario