BIWPA

14 diciembre 2011

Euro Cup C.N.Sabadell-Medvescatk (CRO) Recopilación Prensa&Videos&Videos

El Sabadell, a 'semis' de la Eurocup de waterpolo tras ganar por 12-9 al Medvescak

Jordi Sánchez | Sabadell 15/12/2011 02:16 (Mundo Deportivo)
El CN Sabadell se ha clasificado por segunda vez en su historia para unas semifinales continentales. Muy duro el partido de ayer entre los vallesanos y los croatas del Medvescak Zagreb (12-9) en una eliminatoria muy igualada. De hecho ya el partido de ida deparó un empate a 13. Ayer, en Can Llong ante 320 espectadores, los colegiados aplicaron el reglamento tan a rajatabla que tres jugadores sabadellenses (Echenique, Carabí y Soler) no acabaron el partido por otros tres croatas (Martinic, Kolar y Culé). La ventaja croata se evidenció en el primer parcial con 2-4. El segundo fue de claro color sabadellense. Un parcial de 5-1 le daba la vuelta al choque con Marsal anotando el 7-5. En el tercer cuarto, la balanza cambió de lado con un lejanísimo tanto de Martinic sobre la bocina (9-9).
Así se entró en el último cuarto. 56 minutos de igualdad entre los dos encuentros hasta que emergió la figura de Iñaki Aguilar. El meta de la selección española desbarató todos los ataques croatas mientras el mayor peso del banquillo local se hacía ver en unos momentos en que ya habían seis expulsados. Con todo la equidad se mantuvo hasta los últimos 4 minutos pero tres goles locales colocaron el definitivo 12



El CN Sabadell pasa a semifinales de la Euro Cup (RFEN)

El CN Sabadell pasa a semifinales de la Euro Cup

14/12/2011 - El CN Sabadell ha obtenido brillantemente el billete para las semifinales de la LEN Euro Cup tras derrotar al Medvescak Zagreb croata por 12—9 en un disputadísimo encuentro. Los jugadores de Gaby Hernández, que empataban a nueve en el descanso del tercer período, han sellado el pase con un brillante parcial final de 2—0.

Al igual que en 2003 en la Eurocopa, el CN Sabadell ya está en semifinales de la LEN Euro Cup. En una igualada eliminatoria, los de Gaby Hernández han conseguido hacer valer el factor cancha para derrotar al Medvescak croata por 12-9.

El conjunto vallesano se suma a CN Posillipo, RN Savona y DZ Szolnoki en la ronda de semifinales de la competición, que se sorteará en breve.

Resultados de la jornada

CN Posillipo 6-3 Crvena Zvezda de Belgrado (1-0, 1-1, 3-0 y 1-2)
Clasificado: CN Posillipo
RN Savona 11-9 Panionios GSS (2-3, 3-3, 2-0 y 4-3)
Clasificado: RN Savona
CN Sabadell 12-9 Medvescak Zagreb (2-4, 5-1, 2-4 y 3-0)
Clasificado: CN Sabadell
Sintez Kazan 6-5 Szolnoki Dosza Kozgep (1-1, 2-2, 1-1 y 2-1)
Clasificado: Szolnoki Dosza Kozgep

*****

L'equip masculí de waterpolo del CNS es classifica per les semifinals de la Copa LEN després de superar al Medvescak croat (12-9)
(RadioSabadell)

Els de Gabi Hernández han doblegat als croats gràcies a un excel·lent darrer període en el qual no han rebut cap gol en contra                  

L'equip masculí de waterpolo del CNS es classifica per les semifinals de la Copa LEN després de superar al Medvescak croat (12-9)
L'equip masculí jugarà les semifinals de la Copa LEN © Joan Blanch

A semifinals. Un pas més cap a la història com en el seu dia va dir el tècnic de l'equip masculí Gabi Hernández. L'equip masculí del Natació Sabadell ha hagut de suar de valent per superar al Medvescak croat (12-9) en el partit de tornada de quarts de final de la Copa LEN. Les coses no han començat gens bé pels sabadellencs que han vist com els visitants s'avançaven al final del primer període per un 2 a 4 molt perillós. A vegades passa això. L'equip costa que agafi el ritme i avui per sort hem tingut fortuna i hem pogut remuntar", ha reconegut Marko Cuk. El serbi autor de cinc gols avui ha estat el millor dels sabadellencs tot i que ha tret mèrits a la seva actuació "El més important és la victòria de l'equip, però sí que és cert que m'agrada molt jugar en un ambient com el que hi havia avui a la piscina", ha admès el waterpolista serbi. El segon període ha sigut el de tornada a la calma. Ivan Pérez, Gonzalo Echenique, el mateix Marko Cuk i Eric Marsal han marcat i al descans s'ha arribat amb un 7 a 5 que feia veure les semifinals a l'horitzó.
Encara però quedava patir una mica més, ja que en el tercer quart els croats han aprofitat les nombroses expulsions que han rebut els waterpolistes del Club per apropar-se al marcador i empatar el partit (9-9) al final del tercer període. La cosa s'igualava i tot es decidiria en els darrers vuit minuts sense descartar la pròrroga ja que recordem que en el partit d'anada el marcador va ser d'empat a 13. En aquests moments ha sortit la millor versió dels homes de Gabi Hernández que han tardat en marcar però que han aconseguit que el Medvescak no anotés ni un sol gol en aquests últims minuts. "Ha estat la clau del partit, sabíem que era important i alf inal ho hem pogut aconseguir tot i les inferioritats que hem tingut", ha admès Marko Cuk. Ara toca esperar el sorteig de semifinals, que es disputarà els propers dies i que serà pur. Així doncs el Natació Sabadell coneixerà gràcies a l'atzar quin és el seu rival a semifinals i també en quin ordre s'han de jugar aquests enfrontaments.
El femení disputarà la Lliga Catalana
D'altra banda l'equip femení del Natació Sabadell ha de disputar durant les properes setmanes la Lliga Catalana femenina. L'equip estarà reforçat per jugadores cadet i juvenils, ja que la majoria del primer equip es troba concentrat amb la selecció espanyola, que es troba preparant l'Europeu d'Eindhoven. Per tot plegat, el tècnic 'Nani' Guiu creu que per un cop a la vida no surten com a favorites a la victòria final. "Seria massa agosarat creure que amb només dues o tres jugadores del primer equip podrem arribar a la final", ha reconegut el tècnic del Natació Sabadell. El debut de les sabadellenques a la Lliga Catalana serà el 7 de gener davant un rival encara per determinar.


******

Medvjedi na pragu iznenađenja ( CroWaterpolo )
Srijeda, 14 Prosinac 2011 22:00

cuk_medvescakMedvjedi nisu uspjeli ostvariti povijesni plasman u polufinale Eurokupa. A bili su jako blizu. Presudila je posljednja četvrtina u kojoj su momčadi ušle rezultatski poravnate, a u kojima je medvjedima nedostajalo snage i koncentracije što su izskusni Španjolci znali iskoristiti. Medvjedi počeli sjajno i poveli sa 0:3 i 1:4, imali igrača više za plus četiri kojeg na žalost nisu iskoristili.
Uslijedio je veliki pad u drugoj četvrtini koju su domaćini dobili s 5:1, pa se na odmor otišlo s prednošću Sabadella 7:5.Zagrepčani su ponovili sjajnu igru iz prvih osam minuta te su uspjeli poravnati rezultat i ušli u posljednji dio u egalu; 9:9 Na žalost to je bilo sve, Sabadell je zahvaljujući kapetanu Marku Ćuku, strijelcu šest pogodaka, otišao na plus tri i riješio sve dvojbe oko pobjednika.
Izuzmemo li u katastrofalnu realizaciju igrača više Zagrepčana, sve ostalo bilo je na visokom nivou i prava je šteta što medvjede nećemo gledati u polufinalu.
SABADELL12
MEDVEŠČAK9
IG
IG
Inaki Aguilar
Matej Nastran
Oscar Carillo
Adria carabi
Eric Marsal
Carlos Sanchez
Marko Ćuk
Oscar Echenique
Ivan Perez
Enric Moreno
Jorge Millan
Marc Soler
Martin Motos
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1-
-
1
-
6
3
1
-
-
-
-

P.J. Selem
Vlatko Burić
David Babić
Domagoj Čule
Trpimir Jakovac
Mirza Kučević
Marko Martinić
Hrvoje Benić
Luka Kolar
Franko Geratović
Mateo Ćuk
Nikola Samodol
Goran Blažević
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1
4
2
-
-
1
-
-
-
1
-
-
Trener: Gabriel Hernandez
Trener: Damir Vincek
Igrač više: 5/10Igrač više: 3/15
Peterci: 1/1Peterci: 1/1
Suci: Kouretas (Grčka), Savarese (Italija)
Četvrtine: 2:4, 5:1, 2:4, 3:0
Gledatelja: 700
Ažurirano ( Srijeda, 14 Prosinac 2011 22:08 )

*****

WATERPOLO - El Sabadell a semifinals de l'Eurocup (FCN)

12:06 - El C.N.Sabadell s'ha classificat per les semifnals de l'Eurocup després de vèncer per 12 a 9 al VK Medvescak Zagreb. Els del Vallès amb aquesta victòria han superat l'empat a 13 de l'anada i per tant ja estan a les semis que es jugaran el 15 ó 16 de febrer l'anada i el 14 de març la tornada. Per altra banda, el català Marc Minguell amb el seu equip italià del Posillipo també s'ha classificat per les semis de l'Eurocup guanyant en el partit de tornada a l'Estrella Roja de Belgrad per 6 a 3, a l'anada havíen empatat a 9.

Pel què fa als catalans en Champions el Primorje de Rijeka de Xavi Garcia ha guanyat al Olympiakos per 6 a 5 i el Mladost de Zagreb de Blai Mallarach ha guanyat 9 a 3 al Spandau 04 de Berlín.

*****

 

El CN Sabadell puede hacer historia (RFEN)

El CN Sabadell puede hacer historia

13/12/2011 - El CN Sabadell disputará esta tarde (19:00) el encuentro de vuelta de cuartos de final la LEN Euro Cup ante el Medvescak croata. Los de Gaby Hernández lucharán por el billete a semifinales de la competición ayudados por el público de Can Llong tras el excelente 13—13 logrado en el encuentro de ida.

El conjunto vallesano parte con la máxima motivación al encuentro de vuelta de cuartos de final de la LEN Euro Cup. Conscientes de que sólo les vale la victoria, el entrenador vallesano ha animado a su público a llenar la piscina sabadellesa. Son declaraciones a la emisora Radio Sabadell: "Tenemos la ocasión de seguir haciendo historia, y éste es un motivo más que ilusionante para que mañana haya un gran ambiente en la �Bombonera� de Can Llong. Necesitamos su ayuda en estos momentos".



Hernández hará frente a un rival rocoso y que llegará descansado al encuentro, ya que el pasado fin de semana no disputó la fase final de la Copa croata. A pesar de ello, el técnico vallesano afirma que sus hombres están listos: "El Turia no nos puso demasiadas dificultades el domingo, así que pudimos hacer rotaciones. Iván Pérez sigue tocado, pero el resto de jugadores han podido descansar y se encuentran en perfectas condiciones".

El CN Sabadell-Medvescak arrancará a las 19 horas en la piscina de Can Llong



*****

L'equip masculí de waterpolo del Natació Sabadell es prepara per fer un pas més cap a les semifinals de la Copa LEN

Els de Gabi Hernández s'enfronten demà (19:00h) al Medvescak croat en la tornada dels quarts de final de la competició continental (RadioSabadell)

L'equip masculí de waterpolo del Natació Sabadell es prepara per fer un pas més cap a les semifinals de la Copa LEN
L'equip masculí es troba en el moment decisiu de la temporada © Joan Blanch
Un pas més cap a la història. Els jugadors de l'equip masculí de waterpolo del Natació Sabadell saben que demà davant el Medvescak croat tenen una excel·lent oportunitat de seguir fent història a la Copa LEN. Els de Gabi Hernández s'enfronten al Medvescak croat amb el 13 a 13 de l'anada molt present i que deixa l'eliminatòria molt oberta. "Tenim l'oportunitat de seguir fent història i de poder accedir a les semifinals d'una competició continental. Crec que és un motiu més que il·lusionant per tothom perquè demà hi hagi un gran ambient a la Bombonera de Can Llonf i ens ajudin en aquests moments", ha manifestat el tècnic de l'equip masculí Gabi Hernández. Sobre el rival de demà el tècnic sap que serà complicat ja que els croat ja van demostrar al partit d'anada el potencial que tenen. "Hem de jugar bastant millor que a l'anada perquè sinó patirem, ens espera un partit molt dur contra un rival de qualitat", ha assegurat el tècnic del Club
D'altra banda Gabi Hernández recorda que per sort l'últim partit a la Divisió d'Honor no va ser massa exigent i això els va permetre agafar forces per la cita de demà. "El Waterpolo Turia no ens va posar massa dificultats i això va servir als meus jugadors com un bon entrenament. Hem de ser conscients que tenim davant una de les oportunitats més importants i una setmana molt important", ha afirmat Gabi Hernández. A més, el tècnic del Club ha destacat que les rotacions que va fer a la lliga permetran al seu equip arribar en plena forma davant els croats. "Tenim l'Iván Pérez tocat però la resta de jugadors han pogut descansar i es troben en perfectes condicions", ha reconegut el tècnic dels sabadellencs

© Ràdio Sabadell 94.6. Prohibida la seva reproducció en qualsevol format sense esmentar-ne l’origen

WATERPOLO - El Sabadell es juga la classificació per les semifinals de l'Eurocup (FCN)

11:52 - El club català jugarà aquesta tarda a les 19.00 h el partit de tornada dels quarts de final de l'Eurocup a la piscina de Can Llong contra el Medvescakl croat. A l'anada l'encontre va acabar amb un empat a 13. Un resultat millor pels interessos dels catalans quees juguen la classificació per les semifinals a casa. Per la segva banda el català Marc Minguell amb el seu equip, el Posillipo de Nàpols també s'ho juguen tot avui. Els napolitans van empatar a 9 a la piscina de l'Estrella Roja de Belgrad i la tornada la juguen avui a les instal·lacions napolitanes.

Pel què fa als catalans en Champions, Xavi Garcia que milita a les files del Primorje Rijeka jugarà contra el Olympiakos Piraeus a la piscina croata i Blai Mallarach ja és a Berlin, el HAVK Mladost de Zagreb a on juga el català s'enfrontarà al Spandau 04 Berlin.

*****

Medveščak u Sabadellu   (Crowaterpolo)
Petak, 11 Studeni 2011 14:25
medvjediVaterpolisti Medveščaka igrat će u četvrtfinalu Eurokupa protiv španjolskog Sabadella, odlučio je ždrijeb održan u Luxembourgu.
Sabadell, jedina španjolska momčad u ovogodišnjem izdanju europskih kupova, u osmini finala beu problema je prošla nizozemski Schuurman, zabilježivši pobjede u obje utakmice. Prva imena momčadi iz predgrađa Barcelone su bez dvojbe četrdesetogodišnji centar Ivan Perez te vratar Inaki Aguilar, inače reprezentativci svoje zemlje.
Realno, Sabadell je favorit u ovom ogledu, ali ni Zagrepčani nisu bez šansi.

U ostalim susretima četvrtfinala još se sastaju Crvena Zvezda i Posillipo, Szolnok i Sintez izu Kazana te prošlogodišnji finalisti ovog natjecanja, Panionios i Savona.

Prve su utakmice na rasporedu 26/27. studenog dok će se uzvrati igrati 14. prosinca.


Medvjedi s nadom u uzvrat
Subota, 26 Studeni 2011 21:28
cuk_medvescakPitanje iskustva. Ili neiskustva, kako se uzme. Medveščak je vrlo rano stekao prednost od 3 gola (5:2), pa ju onda i održavao do sredine utakmice (8:5). No, na koncu mogu biti zadovoljni i što su izvukli izjednačeno budući da su samo minutu i pol prije kraja gubili čak 2 razlike (11:13).

To je dakle pitanje iskustva, kako pojedinačnog, tako i momčadskog kada se radi o igraju u Europi. Sabadell nije vrhkontinentalnog vaterpola, daleko od toga, ali nije baš niti slaba momčad. Osim što su trenutačno prvoplasirani u Primeri nakon 6 kola, momčad je 'puna' vrlo iskusnih igrača (vratar Aguilar, centar Perez, pa Srbin Ćuk, Slovenac Nastran…). Svi i s iskustvom reprezentativaca, a to mlada momčad Medveščaka nema. Ni iskustva, ni seniorskih reprezentativaca.

Vjerojatno su i sami sebe iznenadili brzim i visokim vodstvom nakon 8 minuta (5:2), koje je ponajviše određeno centrom Medvjeda Mateom Ćukom koji je u toj četvrtini sam postigao čak 3 gola. Zagrepčani su uspjeli održati tu prednost i u drugoj dionici, iako je Sabadell stigao na gol zaostatka (6:5). Tada je zabljesnuo Dubrovčanin na posudbi u Medveščaku, Hrvoje Benić s dva uzastopna gola, od ćega je posebno lijep drugi, za 8:5 – lob s 8 metara. Na dušu i vratara Aguillara. No, kada smo kod vratara, tu je i Medveščak u subotu bio manjkav. Petar Juraj Selem nije imao svoju večer. Primo je dva gola u svoj kut, imao premalo obrana (tek 6) i dojma smo da je nedostajao baš i njegov udio od 2-3 'velike' obrane. Za ulijevanje sigurnosti suigračima i unošenje nemira u katalonske redove. Da im baš ne 'ulazi' sve što u gol pošalju.

Još početkom treće četvrtine Medveščak je imao tri razlike (9:6), no malo-pomalo Sabadell sustiže, smanjuje tu prednost. Domaćin ne nalazi rješenja za pucače suparnika (Marka Ćuka i lijevorukog Oscara Echeniquea).
Početkom 4. dionice Millan iz kontre poravnava (11:11), a potom Sabadell prvi puta stiže i u vodstvo (11:13 – Oscar Echenique i Marko Ćuk). Bilo je samo 1.29 do kraja u tom trenutku. Medvjedi se međutim ne predaju. Prvog sljedećeg igrača više, nakon time-outa trenera Vinceka Marko Martinić okončava golom ta 12:13 točno minutu prije kraja. Zagrepčani se potom uspješno brane, pa uspijevaju i izboriti još jedan napad s igračem više kojeg je Nikola Samodol okrunio golom s lijevog krila, 20 sekundi prije kraja za konačnih 13:13.
U uzvratu je i dalje sve otvoreno.


MEDVEŠČAK
13


SABADELL
13
IG
IG
P.J. Selem
Vlatko Burić
David Babić
Domagoj Čule
Trpimir Jakovac
Mirza Kučević
Marko Martinić
Hrvoje Benić
Luka Kolar
Franko Geratović
Mateo Ćuk
Nikola Samodol
Goran Blažević
-
1
-
1
1
-
-
3
-
1
2
2
-
-
-
-
2
1
-
3
2
-
-
3
2
-

Inaki Aguilar
Matej Nastran
Oscar Carillo
Adria carabi
Eric Marsal
Carlos Sanchez
Marko Ćuk
Oscar Echenique
Ivan Perez
Enric Moreno
Jorge Millan
Marc Soler
Martin Motos
-
1
1
1
1
-
1
1
-
3
1
3
-
-
1
3
-
-
-
3
3
-
-
3
-
-
Trener: Damir Vincek
Trener: Gabriel Hernandez
Igrač više: 7/12Igrač više: 5/11
Peterci: 1/1Peterci: -
Suci: Bock (Njemačka), Severo (Italija)
Četvrtine: 5:2, 3:3, 3:5, 2:3
Gledatelja: 700
Ažurirano

No hay comentarios:

Publicar un comentario