Árbitros
ORIOL JAUMANDREU SELLARES
JOSE MARIA TEULE BARREDA

Mataró se impone a Terrassa y fuerza el tercero

07/05/2015 - El CN Mataró Quadis ha logrado forzar el tercer partido en la eliminatoria de cuartos de final de los playoffs de División de Honor femenina que le enfrenta al CN Terrassa, primer clasificado de la fase regular. Los de Beto Fernández se han impuesto en un partido con pocos goles (4—2) pero con mucha intensidad y en el que la numerosa afición que se ha acercado a la Joan Serra ha jugado un papel clave.
Los primeros minutos de tanteo ya hacían prever que no se trataría de un encuentro con un ritmo goleador frenético. El paradón de Iñaki Aguilar a disparo de Mehdi Marzouki le añadía aún más peso a esa teoría oficial. Un CN Terrassa desconocido iba a remolque de las embestidas del conjunto local, que, eso sí, ha desaprovechada las tres oportunidades en hombre de más que ha dispuesto en este primer periodo. Con el resultado de 0-0 y tras un palo de Sergi Mora el choque se llegaba al término de los primeros ocho minutos.
Nada variaba al comienzo del segundo cuarto, con dos equipos muy ordenados en defensa y muy poco acertados en la parcela ofensiva. Hemos tenido que esperar hasta que se llevabana disputados más de 13’ para ver la primera diana, obra del francoargelino Mehdi Marzouki de disparo lejano. De nuevo Sergi Mora desaprovechaba una buena ocasión para inaugurar el casillero egarense, pero con el 1-0 se iba el choque al descanso largo.
CASI TRES CUARTOS SIN ANOTAR DE LOS EGARENSES
Más emociones y mejores noticias para los de Beto Fernández se esperaban en un tercer periodo que se ha iniciado con un nuevo trallazo marca de la casa de Marzouki. Secundaba al bombardero galo un Micha Diakonow imperial que desquiciaba a los atacantes visitantes. Ponía tierra de por medio ya el 3-0 del joven Albert Merino, pero Fran Sánchez anotaba el primer tanto para el CN Terrassa con casi 22 minutos ya disputados. Desvanecía las esperanzas de los de Dani Nart un nuevo mísil de Marzouki, que dejaba el choque 4-1 al término del tercer periodo.
Lo ha intentado el equipo vallesano al final, pero no ha tenido el día hoy de cara a puerta. Llegaba tarde el gol de Fran Sánchez (4-2) y los egarenses no eran capaces de acercarse a un CN Mataró Quadis muy compacto y que el sábado (18.00h) buscará en el CN Terrassa culminar la machada. Emociones fuertes, sin duda, se esperan.
Sergi Capdevila (Comunicación RFEN). Foto: Albert Merino, en una acción del CN Mataró-CN Terrassa de esta tarde / RFEN

Un Quadis sensacional doblega el Terrassa

Una extraordinària defensa i els gols de Mehdi Marzouki han estat claus (Tot Mataró)

La tradició s'ha mantingut i el Quadis ha tornat a guanyar el Terrassa en partit de "play-off" aquí a Mataró, tal com havia passat en els tres altres ocasions, i d'aquesta manerala sèrie de quarts de final s'allarga fins el dissabte en que es decidirà el guanyador.
Aquestra vegada la cosa estava més complicada ja que l'equip egarenc ha estat el primer de la fase regular i volia liquidar l'eliminatòria el més aviat possible per evitar esforços abans d'encarar semifinals i final, però s'ha trobat amb que l'equip de Beto Fernàndez ha treballat de forma extraordinària en defensa i l'ha deixat sense marcar durant més de vint minuts. Això, i els gols del francès Mehdi Marzouki, que avui ha estat molt entonat, han servit per obtenir una victòria que veurem si acaba servint per donar la sorpresa, però que de moment dóna prestigi a un equip que ja el tenia per haver arribat a la final de la Copa del Rei.

Mataró-Terrassa

El partit ha estat molt defensiu, el Quadis tallant les línies de connexió amb el boia i també, amb una gran tasca, destacant Pere Estrany, per evitar que el màxim golejador de la categoria, Sergi Mora (65 gols a la fase regular i 4 el dimarts), trobés posicions fàcils de xut. A l'altre costat el Terrassa pressionava més amunt intentant també evitar els xuts de Mehdi i d'Estrany, i així han anat passant els minuts sense que cap dels dos equips marqués, ni tan sols en les jugades d'home de més, fins que passat ja el minut 5 del segon quart el francès del Quadis ha obert la llauna amb un "cacau" dels seus davant del qual el porter internacional Iñaki Aguilar no ha pogut fer res. El porter local Eski també estava immens i els egarencs no veien forat, i ja acabant el quart, i en jugada d'home de més dels visitants, s'ha tornat a mostrar la intensitat defensiva local amb un blocatge defensiu quan la pilota havia superat  Eski i ja entrava. I al descans s'ha arribat amb un minso 1-0, i amb el fet insòlit que el primer equip de la fase regular no hagués encara vist porteria, mèrit evidentment de la tasca de l'equip local.
A la represa ha continuat tot de forma molt semblant, i així com el dimarts a Terrassa els egarencs van decidir el partit, avui ha estat el Quadis el que l'ha trencat amb un parcial de 3-1, amb dos golassos més de Mehdi de xuts llunyans, i un altre en jugada d'home de més d'Albert Merino, que l'ha clavat amb la seva esquerra. El Terrassa només ha pogut marcar mitjançant l'ex-Quadis, Fran Sànchez que ha aprofitat un rebot. I després al darrer quart ha tornat a ser ell el que ha semblat posar una mica d'emoció als darrers instants amb el 4-2. Però l'equip visitant s'ha mostrat impotent per superar la defensa local i a Diakonow, amb Sergi Mora (0 gols de 6 xuts) força desquiciat.

Ara dissabte, a les 18 hores, el Quadis va a Terrassa sense res a perdre a buscar un triomf que seria històric, ja que mai ha guanyat allà en partit de "play-off", en cap dels set partits que hi ha jugat. Però de ben segur molts aficionats recordaran aquella eliminatòria de la temporada 2001-02 en la qual l'equip mataroní va eliminar el Barceloneta a la seva piscina i per tant s'ha de creure en una gran gesta, que coneixent el tècnic del Quadis podem estar segurs que ell no dóna per impossible.
CN MATARÓ QUADIS - CN TERRASSA 4-2
CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonow, Pau Bernabé, Víctor Roqué, Marc Corbalán, Víctor Fernàndez, Edu Mínguez, Pol Barbena, Pau Bach, Mehdi Marzouki (3), Pere Estrany, Pau Schnizler, Albert Merino (1). 4 gols de 24 xuts (amb 8 aturades d'Iñaki Aguilar), en 40 opcions d'atac. 8 exclusions.
CN TERRASSA: Iñaki Aguilar, Serra, Mora, Alarcón, Òscar Aguilar, Galeev, Fran Sànchez (2), Pericas, Gallego, Ruben de Lera, Gonzàlez. 2 gols de 22 xuts (amb 8 aturades de Diakonow i 6 blocatges defensius), de 37 opcions d'atac. 6 exclusions.
PARCIALS: 0-0, 1-0, 3-1, 0-1.
MARCADOR: 1-0 Mehdi Marzouki; 2-0 Mehdi Marzouki; 3-0 Albert Merino; 3-1 Fran Sànchez; 4-1 Mehdi Marzouki; 4-2 Fran Sànchez.