BIWPA

24 enero 2015

Copa de la Reina 2015 , sorteo y previas











El sorteig Copa de la Reina deixa dos derbis catalans


La Xarxa
El sorteig de la Copa de la Reina de waterpolo ha deparat dos derbis catalans en quarts de final. El CN Sant Andreu, que s'estrena com a amfitrió de la competició, s'enfrontarà al CN Terrassa en un dels duels més igualats del quadre. L'altre derbi, a priori, serà més descompensat: el CE Mediterrani, un equip amb projecció, se les veurà amb el CN Sabadell, guanyador de les últimes set edicions de forma consecutiva i gran aspirant a revalidar el títol. El CN Rubí s'enfrontarà al Madrid Moscardó i el CN Mataró al Dos Hermanas sevillà.

El Natació Sabadell s'enfrontarà al Club Esportiu Mediterrani als quarts de final de la Copa de la Reina



Medi-Sabadell i Sant Andreu – Terrassa s’enfrontaran a la Copa de la Reina (BTV)



Del 6 al 8 de febrer es disputarà a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu la dinovena edició de la Copa de la Reina. En el sorteig, fet a la seu del districte de Sant Andreu, hem conegut els rivals de Mediterrani i Sant Andreu. Les amfitriones s'enfrontaran al Terrassa, mentre que les de Sants ho faran contra el Sabadell.

Els emparellaments de quarts de final de la Copa de la Reina que es disputaran el 6 de febrer seran:
- CN Sabadell – CE Mediterrani, a les 15.15 h
- CW Dos Hermanas – CN Mataró, a les 17 h
- CN Madrid Moscardó – CN Rubí, a les 18.45 h
- CN Sant Andreu – CN Terrassa, a les 20.30 h


Sabadell—Mediterrani, plato fuerte de la Copa


Sabadell-Mediterrani, plato fuerte de la Copa

23/01/2015 - La Copa de la Reina 2015 ya tiene emparejamientos de Cuartos de Final tras la Presentación y Sorteo que se celebró este viernes en los salones del Ayuntamiento del Distrito de St. Andreu. El viernes 6 de febrero, por una parte del cuadro, se jugarán el estelar CN Sabadell Astralpool—CE Mediterrani (15.15h) y C WP Dos Hermanas Emasesa—CN Mataró La Sirena (17.00h); y por la otra CN Madrid Moscardó—CN Rubí (18.45h) y CN Sant Andreu—CN Terrassa (20.30h).
El acto ha estado presido por Fernando Carpena, presidente RFEN, acompañado por Santi Siquier, representante territorial de Deportes de Barcelona y de la secretaría general del Deporte de la Generalitat; Enric Bertrán, presidente de la FCN; Raimond Blasi, regidor del Distrito de Sant Andreu; y Ángel Bernet, presidente del CN Sant Andreu.
Siquier ha afirmado que "Barcelona no para de crecer como ciudad deportiva y el waterpolo es uno de los grandes culpables de ello. Agradecemos al CN Sant Andreu, a la RFEN y a la FCN todos los esfuerzos, tanto humanos como económicos, que están realizando. El próximo paso es el Europeo de 2018, un hito histórico para la ciudad".
Por su parte, Enric Bertrán, ha felicitado "al CN Sant Andreu y su nueva Junta y presidente por seguir trabajando a tope por el waterpolo, al Ayuntamiento de Barcelona y al Distrito de Sant Andreu", así como "a la Federación Española en nombre de nuestra federación y clubes por seguir confiando en la organización de estos eventos".
"Nuestro club ha acogido las últimas ediciones de la Copa del Rey con éxito y queremos que la Copa de la Reina vuelva a serlo. Gracias a la RFEN por volver a confiar en nosotros para la organización de un evento así, estoy seguro de que no fallaremos", ha comentado el presidente del CN Sant Andreu.
"Luchamos para que el waterpolo femenino se proyecte en los medios como se merece, porque ahora mismo es sin duda uno de nuestros baluartes. Estoy seguro de que el Sant Andreu hará un gran trabajo. Será un orgullo ver a nuestras campeonas enfrentarse entre sí en un torneo de esta magnitud", ha asegurado nuestro presidente, Fernando Carpena.

LOS TRES PRIMEROS, EN UN LADO DEL CUADRO


La gran novedad respecto a años anteriores es que estuvieron presentes representantes deportivas de los 8 clubes en liza, con un total de seis internacionales, caso de Olga Domènech (CN Sabadell Astralpool), Marta Bach (CN Mataró La Sirena), Laura Vicente (CE Mediterrani), Helena Lloret (CN Sant Andreu), Lorena Miranda (CWP Dos Hermanas-Emasesa) y Patricia Herrera (CN Madrid Moscardó); junto a Gemma Sampons (CN Rubí) y María Cifuentes (CN Terrassa), además de los técnicos de los clubes catalanes -Nani Guiu, Florin Bonca, Javier Aznar, Pepe Alcázar, Xavi Rubio y Xavi Pérez- y presidentes y directivos de clubes y federaciones.
En un formato de sorteo dinámico y bastante divertido, han sido las propias jugadoras las que han ido sacando las bolas con los enfrentamientos. Así pues, la capitana del CN Terrassa María Cifuentes ha sido la primera en deshojar la margarita: CN Madrid-Moscardó-CN Rubí (18.45h). El segundo emparejamiento, CN Sant Andreu-CN Terrassa. Los andresenses, al ejercer como anfitriones, han elegido jugar en el último horario, a las 20.45h.
Eso significaba que CN Sabadell-Astralpool, CN Mataró La Sirena y CE Mediterrani, los tres primeros clasificados, quedaban encuadrados en el mismo lado del cuadro, pero faltaba saber quién se enfrentaría con quién. Pues bien, el CN Sabadell Astralpool-CE Mediterrani ejercerá de partido inaugural a las 15.15h; el CN Mataró La Sirena-CW Dos Hermanas-EMASESA se jugará a las 17.00h. 
Sergi Capdevila y Álex Valls (Comunicación - Audiovisuales RFEN Barcelona).




El Natació Sabadell s'enfrontarà al Club Esportiu Mediterrani als quarts de final de la Copa de la Reina

Aquest migdia s'han sortejat els aparellaments a Sant Andreu. En cas de passar, les sabadellenques s'enfrontaran al guanyador del Dos Hermanas-Mataró

El Club Natació Sabadell començarà la defensa del títol de la Copa de la Reina davant el Club Esportiu Mediterrani. El sorteig celebrat aquest migdia a Sant Andreu ha aparellat els dos conjunts en el primer partit que es jugarà en aquesta nova edició de la competició. El divendres 6 de febrer, sabadellenques i barcelonines es veuran les cares a les 15.15h a la piscina Pere Serrat. "Ens ha tocat un equip dur físicament, i això ens anirà bé per començar amb les piles carregades la competició", ha dit durant l'acte de presentació d'aquesta Copa de la Reina la capitana del Natació Sabadell, Olga Domènech. En cas de passar ronda, l'endemà (17h) les waterpolistes de Nani Guiu es veurien les cares amb el guanyador del duel entre el Dos Hermanas i el Mataró, mentre a l'altra banda del quadre l'amfitrió Sant Andreu s'enfrontarà al Terrassa i el Madrid Moscardó al Rubí. L'horari previst per la final el diumenge 8 de febrer és a les 11h.
Abans, la lliga
Demà mateix (12.45h) les noies d'or del Club tornaran a la competició domèstica en un duel que les portarà a visitar l'altre equip que en els últims dies també ha jugat competició europea, com és el Centre Natació Mataró. A diferència del Natació Sabadell, les maresmenques van caure eliminades per la derrota per la mínima en l'última jornada de la fase de grups davant el Szentes hongarès. "Estem més contentes nosaltres perquè ens hem classificat i elles més tristes perquè no ho han aconseguit per molt poc, però per contra potser elles estan més motivades i nosaltres més relaxades", ha explicat Nani Guiu a la pregunta de com pot afectar la participació a la Champions d'ambdós equips. El tècnic de les sabadellenques no podrà comptar amb la lesionada Jennifer Pareja i amb la nordamericana Melissa Seidemann, que ha tornat al seu país, en aquest partit que enfronta als dos equips més potents del moment a nivell estatal. (Radio Sabadell)

COPA DE LA REINA- Presentació i sorteig dels partits (FCN)



















 La seu dels districte de Sant Andreu ha estat avui l'escenari per a presentar i fer el sorteig de la XIX edició de la Copa de la Reina de waterpolo. Una competició que es celebrarà els dies 6, 7 i 8 de febrer al C.N.Sant Andreu que acull per primera vegada la competició del KO. Per aquesta nova edició hi participaran els 8 millors equips de la primera volta de la Divisió d'Honor, entre els quals s'hi compten 6 equips catalans: C.N.Sabadell, C.N.Mataró La Sirena, C.E.Mediterrani, C.N.Sant Andreu, C.N.Terrassa i C.N.Rubí, els altres dos equips són: C.N.Madrid Moscardó i WP Dos Hermanas EMASESA. 

La presentació ha anat a càrrec de Raimon Blasi, regidor del districte; Angel Bernet, President del C.N.Sant Andreu; Enric B15ertrán, president de la Federació Catalana de Natació; Santi Siquier, delegat territorial de Barcelona del Consell Català de l'Esport i Fernando Carpena, President de la RFEN. Després dels parlaments oficials s'ha celebrat el sorteig a càrrec de les capitanes de cada equip participant. 

Sorteig XIX COPA DE LA REINA
6,7 i 8 de febrer al C.N.Sant Andreu

Quarts de final. Divendres 6 de febrer

QF1: 15.15 h C.N.Sabadell - C.E.Mediterrani
QF2:17.00 h WP Dos Hermanas EMASESA - C.N.Mataró La Sirena
QF3: 18.45 h Madrid Moscardó - C.N.Rubí
QF4: 20.30 h C.N.Sant Andreu  - C.N.Terrassa

Semifinals . Dissabte 7 de febrer

SF1: 17.00 h GQF1 - GQF2
SF2: 18.45 h GQF3 - GQF4 

Final. Diumenge 8 de febrer

11.00 h FINAL 




Viernes, presentación y sorteo Copa de la Reina


Viernes, presentación y sorteo Copa de la Reina

19/01/2015 - Se acerca la disputa de una de las competiciones más esperadas del año en el waterpolo femenino, la Copa de la Reina, que tendrá lugar del próximo 6 de febrero al 8; tres días de competición que culminarán el domingo con la gran final. Este viernes día 23 se dará el pistoletazo de salida al torneo con la presentación y la celebración del sorteo de los emparejamientos.
En él, los ocho clasificados pueden enfrentarse ante cualquier equipo. Se establecerán dos cuadros en formato de cuartos y semifinales y el vencedor de cada uno se verá las caras en la gran final.
El acto se llevará a cabo a las 12.30h en la Sala Andreu Cortines de la sede del Ayuntamiento en el Distrito de Sant Andreu (Plaza Orfila, 1) y habrá varias novedades para que esté a la altura de la magnitud del campeonato en cuestión. Por un lado, todos los clubes estarán representados por su capitana (o jugadora representante) y por su entrenador, lo que sin duda dará colorido al evento.
EL SORTEO Y EL TORNEO, VÍA STREAMING POR ´RFEN.ES´
Por otro, y sin que haya precedentes al respecto, la presentación y el sorteo serán retransmitidos vía ‘streaming’ por está página web, ‘rfen.es’, por lo que todo aquel que lo desee podrá seguir desde cualquier lugar la emoción de los emparejamientos y los parlamentos de los distintos estamentos que se darán cita.
Al evento no faltarán el presidente de la RFEN, Fernando Carpena, además del presidente del club anfitrión, el CN Sant Andreu, y el regidor del distrito de Sant Andreu, Raimond Blasi. Otra gran noticia es que el torneo entero podrá también seguirse a través del ‘streaming’ de la RFEN, por lo que no habrá excusa para perderse una de las competiciones más esperadas del curso.
Comunicación RFEN.

No hay comentarios:

Publicar un comentario