BIWPA

28 noviembre 2014

Las Copas ? , en Barcelona !

La Copa del Rei i de la Reina de waterpolo es disputaran a Barcelona (BTV)


imatge titol

Barcelona continuarà sent una ciutat lligada al waterpolo durant l'any 2015. Serà amb les copes del Rei i de la Reina de waterpolo. La competició de nois, que es disputarà del 27 de febrer de 2015 a l'1 de març, tindrà com a escenari la piscina de la Nova Escullera, del Club Natació Barcelona. En noies, la Copa de la Reina es disputarà a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu del 6 al 8 de febrer de 2015.
La Copa del Rei i de la Reina la disputen els vuit primers equips classificats de la Divisió d’Honor un cop acabada la primera volta. En les dues divisions queden quatre jornades per acabar. En nois, el CN Barcelona té el passi assegurat com a organitzador, l’Atlètic-Barceloneta i el Mediterrani gairebé el tenen. Poble Nou i Sant Andreu es podrien disputar l’últim plaça que dona accés a la Copa, mentre que CN Catalunya és l’equip que més complicat ho té, ara per ara, per classificar-se.
A la Copa de la Reina, el Sant Andreu, com a equip organitzador, té la classificació assegurada. I pel que fa al Mediterrani, només un daltabix les deixaria fora de la Copa de la Reina.

No hay comentarios:

Publicar un comentario