BIWPA

26 noviembre 2014

Emotivo y exitoso 1er Trofeo Memorial Lluis Giralt





Èxit rotund del trofeu homenatge a Lluís Giralt



 Èxit rotund en el Trofeu LLuís Giralt de waterpolo, que es va celebrar el passat dissabte 22 de novembre a la Pere Serrat per retre homenatge a qui va ser jugador i entrenador de waterpolo i treballador al club, a més d’arbitre Català i Estatal de wàter-polo durant molts anys. Amics, familiars i companys de camí van omplir a vessar la piscina en un acte que ha tingut lloc poc després del primer aniversari de la seva mort.
  
L'acte va començar amb unes paraules del presentador, JJ Aymerich, qui en nom de la comissió organitzadora (juntament amb Eli Micolau, Àngels Domingo, a més de la Laura i la Gina, dona i filla), va recordar la figura del Lluís. A continuació es va projectar a la piscina un muntatge amb imatges d'ell de totes les èpoques. Els aplaudiments van tancar aquesta primera part de l'acte, carregada de moments emotius.

Amb els sentiments a flor de pell va començar el torneig pròpiament dit. Tots els jugadors inscrits van ser agrupats en quatre equips amb denominació de cracks del waterpolo mundial, que van jugar entre ells amb el format de semifinals i finals. Sense importar qui guanyava i qui perdia, l'espectacle va ser trepidant i els partits, tots ells d'una durada de deu minuts, igualats i emocionants, comprovant que hi ha qui encara conserva el seu estil. La nota més destacada va ser, sense dubte, el servei d'honor realitzat a l'inici del primer partit per la Gina Giralt, filla del Lluís. Cal agrair la col.laboració dels àrbitres Aris Ortega, Joan Donato, Joan Francisco Dominguez i Feliciano Romero.


En el darrer tram de l'acte, els expresidents Agustí Gonzàlez i Antoni Valls, a més de l'exdirectiu Antonio Bueno, van acompanyar el president Àngel Bernet i el vocal de waterpolo, Dani Hernández, en l'entrega de medalles commemoratives a tots els jugadors participants. L'únic trofeu de la nit, entregat de forma simbòlica a tots quatre equips, va ser lliurat als capitans pels germans del Lluís, Marc i Joan, i va acabar definitivament en mans de la Laura i la Gina, juntament amb la pilota del torneig. A més, el president Bernet va fer entrega a la dona i la filla del Lluís, per una banda, i als seus pares per l'altra, d'un quadre amb el póster del torneig com a record de l'esdeveniment.


Gran final, doncs, per a un acte realitzat amb molt sentiment que va servir per recordar la figura d'un personatge mític en la història recent del nostre club.

Éxito rotundo del Trofeo homenaje a Lluís Giralt

Éxito rotundo en el Trofeo Lluís Giralt de waterpolo, que se celebró el pasado sábado 22 de noviembre en la piscina Pere Serrat para rendir homenaje a quién fue jugador, entrenador de waterpolo y trabajador del Club Natació Sant Andreu, además de Arbitro Nacional de Water-polo durante muchos años. Amigos, familiares y compañeros de camino llenaron a rebosar la piscina en un acto que ha tenido lugar al poco del primer aniversario de su muerte.

El acto empezó con unas palabras del presentador, JJ Aymerich, quien en nombre de la comisión organizadora (junto con Eli Micolau, Àngels Domingo, además de Laura y Gina, mujer e hija), recordó la figura de Lluís. A continuación se proyectó a la piscina un montaje con imágenes de él de todas las épocas. Los aplausos cerraron esta primera parte del acto, cargada de momentos emotivos.

Con los sentimientos a flor de piel empezó el torneo propiamente dicho. Todos los jugadores inscritos fueron agrupados en cuatro equipos con denominación de cracks del waterpolo mundial, que jugaron entre ellos con el formato de semifinales y finales. Sin importar quién ganaba y quien perdía, el espectáculo fue trepidante y los partidos, todos ellos de una duración de diez minutos, igualados y emocionantes, comprobando que hay quienes todavía conserva su estilo. La nota más destacada fue, sin duda, el servicio de honor realizado al inicio del primer partido por la Gina Giralt, hija de Lluís. Contamos con la colaboración de los árbitros Aris Ortega, Joan Donato, Joan Francesc Domínguez y Feliciano Romero.

En el último tramo del acto, los expresidentes Agustí González y Antoni Valls, además del ex directivo Antonio Bueno, acompañaron el presidente Àngel Bernet y el vocal de waterpolo, Dani Hernández, en la entrega de medallas conmemorativas a todos los jugadores participantes. El único trofeo de la noche, entregado de forma simbólica a los cuatro equipos, fue entregado a los capitanes por los hermanos de Lluís, Marc y Joan, y acabó definitivamente en manos de Laura y Gina, junto con la pelota del torneo. Además, el presidente Bernet hizo entrega a la mujer y la hija de Lluís, por un lado, y a sus padres por otro, de un cuadro con el póster del torneo como recuerdo del acontecimiento.

Gran final, pues, para un acto realizado con mucho sentimiento que sirvió para recordar la figura de un personaje mítico en la historia reciente de nuestro club y del wáter-polo nacional.

JJ Aymerich-G. Zegri

Éxito rotundo del Trofeo Homenaje a Lluís Giralt


Éxito rotundo del Trofeo Homenaje a Lluís Giralt

26/11/2014 - Rotundo éxito rotundo en el Trofeo Lluís Giralt de waterpolo celebrado el pasado sábado en la piscina Pere Serrat para rendir homenaje a quién fuera jugador, entrenador de waterpolo y trabajador del Club Natació Sant Andreu, además de árbitro nacional de Waterpolo durante muchos años. Amigos, familiares y compañeros de camino llenaron a rebosar la piscina en un acto que ha tenido lugar al poco del primer aniversario de su muerte.
El acto empezó con unas palabras del presentador, JJ Aymerich, quien en nombre de la comisión organizadora -junto con Eli Micolau, Àngels Domingo, además de Laura y Gina, mujer e hija-, recordó la figura de Lluís. A continuación se proyectó a la piscina un montaje con imágenes de él de todas las épocas. Los aplausos cerraron esta primera parte del acto, cargada de momentos emotivos.

Con los sentimientos a flor de piel empezó el torneo propiamente dicho. Todos los jugadores inscritos fueron agrupados en cuatro equipos con denominación de cracks del waterpolo mundial, que jugaron entre ellos. Sin importar el resultado, el espectáculo fue trepidante y los partidos, todos ellos de una duración de diez minutos, igualados y emocionantes, comprobando que hay quienes todavía conservan su estilo. La nota más destacada fue, sin duda, el saque de honor realizado al inicio del primer partido por la Gina Giralt, hija de Lluís, contando con la colaboración de los árbitros Aris Ortega, Joan Donato, Joan Francesc Domínguez y Feliciano Romero.


En el último tramo del acto, los ex presidentes Agustí González y Antoni Valls, además del ex directivo Antonio Bueno, acompañaron el presidente Àngel Bernet y el vocal de waterpolo, Dani Hernández, en la entrega de medallas conmemorativas a todos los jugadores participantes. El único trofeo de la noche, entregado de forma simbólica a los cuatro equipos, fue entregado a los capitanes por los hermanos de Lluís, Marc y Joan, y acabó definitivamente en manos de Laura y Gina, junto con la pelota del torneo. Además, el presidente Bernet hizo entrega a la mujer y la hija de Lluís, por un lado, y a sus padres por otro, de un cuadro con el póster del torneo como recuerdo del acontecimiento (en la imagen sobre estas líneas).
Gran final, pues, para un acto realizado con mucho sentimiento que sirvió para recordar la figura de un personaje mítico en la historia reciente del CNSA y del waterpolo nacional.
Especial para la RFEN: JJ Aymerich-G. Zegri. Fotos: G. Zegri

Club Sant AndreuÈxit rotund del Trofeu homenatge a Lluís Giralt



Èxit rotund en el Trofeu LLuís Giralt de waterpolo, que es va celebrar el passat dissabte 22 de novembre a la Pere Serrat per retre homenatge a qui va ser jugador i entrenador de waterpolo i treballador al club durant molts anys. Amics, familiars i companys de camí van omplir a vessar la piscina en un acte que ha tingut lloc poc després del primer aniversari de la seva mort.




L'acte va començar amb unes paraules del presentador, JJ Aymerich, qui en nom de la comissió organitzadora (juntament amb Eli Micolau, Àngels Domingo, a més de la Laura i la Gina, dona i filla), va recordar la figura del Lluís. A continuació es va projectar a la piscina un muntatge amb imatges d'ell de totes les èpoques. Els aplaudiments van tancar aquesta primera part de l'acte, carregada de moments emotius.

Amb els sentiments a flor de pell va començar el torneig pròpiament dit. Tots els jugadors inscrits van ser agrupats en quatre equips amb denominació de cracks del waterpolo mundial, que van jugar entre ells amb el format de semifinals i finals. Sense importar qui guanyava i qui perdia, l'espectacle va ser trepidant i els partits, tots ells d'una durada de deu minuts, igualats i emocionants, comprovant que hi ha qui encara conserva el seu estil. La nota més destacada va ser, sense dubte, el servei d'honor realitzat a l'inici del primer partit per la Gina Giralt, filla del Lluís.




A les ordres dels àrbitres Aris Ortega, Joan Donato i Feliciano Romero, els equips van formar amb les següents alineacions:

Equip Jesús Rollán: Sergio Galindo, Sergi López, Ginés Alonso, David Peña, Albert Encabo, Isaac Vallcorba, Leo Senosiain, Oscar Llano, Toni Joan López i Miquel Gadea.

Equip Maximiliano Ferretti: Sergi Cadevall, Dani López Pinedo, Albert Ferrer, Ramon Guiral, Alex Corres, Oscar Molina, Gonçal Zegrí, Jaume Mesa, Guillem Bonamusa, Marc Leon i Ferran Romero.

Equip Manel Estiarte: Rubén Llordella, Albert Soria, Jordi Díaz, Javi Aznar, Freddy López, Arnau Olmos, Cristian Núñez, Oscar Ballesteros, José María Ballesteros i Dani Esforzado.

Equip Tamas Farago: Joan Moreno, Marcos Guzmán, Dani Ballart, David Franco, Gustavo Olmos, Àlex Ortega, Carlos Gadea, Raúl Olmos, Quim Font, Marc Cruz i Xavi Julià.

En el darrer tram de l'acte, els expresidents Agustí Gonzàlez i Antoni Valls, a més de l'exdirectiu Antonio Bueno, van acompanyar el president Àngel Bernet i el vocal de waterpolo, Dani Hernández, en l'entrega de medalles commemoratives a tots els jugadors participants. L'únic trofeu de la nit, entregat de forma simbòlica a tots quatre equips, va ser lliurat als capitans pels germans del Lluís, Marc i Joan, i va acabar definitivament en mans de la Laura i la Gina, juntament amb la pilota del torneig. A més, el president Bernet va fer entrega a la dona i la filla del Lluís, per una banda, i als seus pares per l'altra, d'un quadre amb el póster del torneig com a record de l'esdeveniment.





Gran final, doncs, per a un acte realitzat amb molt sentiment que va servir per recordar la figura d'un personatge mític en la història recent del nostre club.


JJ Aymerich

No hay comentarios:

Publicar un comentario