C.N. MATARO QUADIS012223344555677
C.N. SANT ANDREU000122334456667

*****

El CN Mataró Quadis empata amb el Sant Andreu
Els mataronins empaten a casa davant un combatiu Sant Andreu (7-7) i no poden aprofitar l'empat del Terrassa davant el Mediterrani (Cap Gros)

El CN Mataró Quadis sabia que si el Terrassa podia punxar en aquestes tres últimes jornades, seria a la piscina del Mediterrani. Però els de Beto Fernàndez tenien per davant un matx tant difícil com els egarencs davant el Sant Andreu. I el resultat final va ser d'un 7-7 molt igualat que deixa el Mataró tercer, ja que el Terrassa empatava amb idèntic resultat en la seva visita davant el Mediterrani. Sembla improbable que el contrincant del Mataró perdi algun punt en les dues jornades que queden. Tocarà venjança, això sí, en el play-off pel títol.

El matx començaria força igualat entre els dos conjunts que s'enfrontaven a la piscina del Joan Serra. Els mataronins avisarien durant la primera part, i els de Barcelona respondrien a cada atac demostrant que tenien molt a dir: 3-3. En el segon període, abans del descans, el Sant Andreu aconseguiria escapar-se mínimament en el marcador amb un parcial favorable als seus interessos de 2-3 que no marcava encara res definitiu.

A la represa el Quadis va intentar sobreposar-se a una primera part complicada. Primer per l'expulsió de Fran Sánchez, que no va poder participar en tot el matx. I després per tres penals que li havien xiulat en contra i dels quals algun era com a mínim sorprenent. Malgrat tot això, els de Beto Fernàndez van ajustar-se molt més al darrera i van controlar els atacs dels visitants. Un solitari gol en el tercer període empatava 6-6 el marcador. En el darrer quart, el Quadis es posava per davant amb el setè gol del matí, però els andreuencs aconseguirien empatar amb el quart penal a favor que els hi xiulaven i esgarrepaven dos punts vitals en el darrer instant.

*****

Empat de molt de mèrit del Mataró-Quadis (7-7) (CN Mataró)

Molta igualtat de dos equips que buscaven sumar els tres punts en un partit on el Quadis ha hagut de fer front a unes decisions arbitrals incomprensibles per la diferència de criteris que han tingut els àrbitres per a un i altre equip.  A mida que avançava, el matx anava pujant d'intensitat. El Quadis ha hagut de fer front a l'explusió d'en Fran Sànchez per tot el partit i a quatre penals en contra, algun d'ells increïbles, que han pesat com una llosa. A base de coratge i ganes el Quadis ha aconseguit donar la volta al marcador quan estaven perdent (7-6) en el darrer quart, però el Sant Andreu ha empatat en el quart penal favorable que ha tingut i que deixa un molt mal regust.
CN MATARÓ-QUADIS: Michal Diakonov, Albert Merino(1), Fran Sànchez(1), Marc Corbalán, Svilen Piralkov(2), Edu Mínguez, Pol Barbena, Pau Bach, Víctor Fernàndez(1), Pere Estrany(2), Pau Schnizler. Marc Pannon.
PARCIALS; 3-3 // 2-3 // 1-0 // 1-1 ___ 7-7

*****

El Quadis cedeix un empat davant el Sant Andreu i els àrbitres

L'equip barceloní ha marcat quatre gols de penal i a més Fran Sànchez ha vist la vermella molt aviat (Tot Mataró )

El Quadis només ha pogut empatar davant el Sant Andreu en un partit marcat per lanefasta actuació arbitral que ha massacrat l'equip mataroní amb les seves decisions. De tota manera l'empat del Terrassa a la piscina del Mediterrani una mica abans ja feia pràcticament impossible l'obtenció del segon lloc de la fase regular.
El partit ha començat amb un Quadis ben centrat i primer amb un penal forçat per Mínguez i transformat per Piralkov, i després amb un gol a la contra de Fran Sànchez s'ha avançat amb un 2-0, però de seguida han entrat en joc els àrbitres, sobretot la col·legiada Poli Baños, i ha assenyalat primer un penal inexistent que ha significat el 2-1 i, després que Piralkov  posés el 3-1 al marcador, ha ensenyat la vermella a Fran Sànchez i ha xiulat un altre penal que ha servit perquè el Sant Andreu igualés a 3, resultat amb que ha acabat el primer quart.
El segon quart s'ha iniciat amb un equip local esperonat i Pere Estrany ha fet dos gols dels seus per posar el 5-4, ja que enmig els andreuencs han marcat amb el seu tercer penal favorable. Però el Quadis ha començat a tenir molts problemes en atac i l'equip visitant amb les seves contres s'ha avançat al descans amb un 5-6.
Wa Mataro-sant andreu

A la represa l'equip local ha tancat molt bé en defensa, i Albert Merino, la gran revelació dels darrers partits, ha marcat des de la dreta per empatar a 6. I ja dins del darrer quart Víctor Fernàndez ha culminat una bona jugada col·lectiva per avançar novament el Quadis, però el quart penal a favor del Sant Andreu ha col·locat l'empat a 7.
Al penúltim atac els col·legiats han exclòs un jugador local, però el Sant Andreu no ho ha aprofitat i al darrer Piralkov ha marcat gol però l'han anul·lat per falta en atac. Tot plegat ha estat força increïble.
CN MATARÓ QUADIS- CN SANT ANDREU 7-7
CN Mataró Quadis: Michal Diakonow; Albert Merino (1); Francesc Sánchez (1); Marc Corbalán; Svilen Piralkov (2, 1 de p.), Edu Mínguez; Pol Barbena; Pau Bach; Víctor Fernández (1); Pere Estrany (2); Pau Schnizler.
CN Sant Andreu: Santis, Sanz, Russell, Gorria (2 de p.), Daniel Hernàndez, Trilles, Esteller (1), Tenzera, Brugué, Garcia, Escarré (1), Bruder (3, 2 de p.).
PARCIALS: 3-3, 2-3, 0-1, 2-1