C.N. MATARO QUADIS0000012334456667891011111212

*****

El Quadis guanya amb dificultats a la Nova Escullera

El Club Natació Barcelona ha anat per davant durant els tres primers quarts (Tot Mataró)

L'equip del Centre Natació Mataró Quadis ha trencat la seva mala ratxa i ha aconseguit el triomf després de tres setmanes sense fer-ho. Ha estat a la piscina de la Nova Escullera davant l'històric Club Natació Barcelona, que tot i no ser el que havia estat anys enrere ha venut cara la seva pell en un partit on ha dominat durant els tres primers quarts.
El Quadis ha fet un inici de partot desastrós molt poc concentrat en defensa i sense encert en atac i el quadre cenebista, que és l'antepenúltim classificat, s'ha avançat amb un inesperat 4-0, i al descans encara dominava per 5-3, tot i que l'equip de Beto Fernàndez a poc a poc s'havia anat ficant en el partit.
A la represa, en un tercer quart de gran intensitat, l'equip local s'ha mantingut amb dos gols d'avantatge fins el 8-6 a poc del final del tercer quart. Ha estat a partir d'aquí que s'ha començat a veure el "Quadis real" i amb un parcial de 0-4 (tornant el que li havien clavat a l'inici de partit) entre el final del tercer quart (al qual s'ha arribat amb 8-7) i l'inici del darrer s'ha posat amb un avantatge que ja ha estat insalvable per a l'equip de la Nova Escullera que indubtablement és més fluix que l'equip mataroní i sobretot té menys experiència, ja que la majoria dels seus jugadors tenen menys de vint anys.
La fase regular acabarà d'aquí dos dissabte a acasa davant el Navarra i després ja s'encararan les semifinals del "play-off" davant el CN Terrassa.

El Quadis disputa un matx quasi intranscendent a la Nova Escullera

Després d'empatar a casa la setmana passada, el conjunt mataroní ho té molt complicat per ppendre la segona plaça al CN Terrassa (Tot Mataró)

Dissabte a les 18 hores el CN Mataró Quadis juga a la Nova Escullera un matx quasi intranscendent (és molt difícil que el Terrassa pugui ensopegar en el dos partits que li queden a casa) davant el CN Barcelona. Tot i això, l'equip entrenat per Beto Fernàndez farà servir aquest matx per començar a preparar el “play-off" pel títol de lliga.