BIWPA

10 febrero 2013

C.N.Terrassa-C.N.Sabadell "el derby" 15ª Jornada Div. de Honor masc. 09/02/13





Mas fotos el partido de Mari Alarcon , en :

http://www.facebook.com/maridardix/photos_albums#!/media/set/?set=a.10200549089000089.355916.1544446471&type=3

*****


El CN Terrassa s'emporta el derbi
Waterpolo - CN Terrassa 12 - CN Sabadell 11
 
( Terrassa Digital )
 
Cnterrassa
Foto: CN Terrassa
 
No eren els favorits, les estadístiques no acompanyaven i, no obstant això, victòria. Un cop més els números s'han demostrat absurds davant les ganes a l'hora d'encarar el derbi vallesà per excel·lència.
Un partit vibrant i un gol al darrer segon de Sergi Mora han permès al conjunt de Dani Nart imposar-se al marcador per 12 gols a 11 i igualar a punts al Sabadell en punts a la taula (36 punts)
Amb tot, Els de Gabi Hernández es mantenen per davant per la diferència de gols general, ja que el gol average particular també està igualat. El Natació va perdre d’un gol a Can Llong en la primeravolta (8-7).
El CN Terrassa va signar una arrencada extraordinària. En els primers tretze minuts de joc, va passar per sobre d’un Sabadell sorprès. Jordi Pérez va avançar els locals als dos minuts i mig de joc amb un llançament exterior creuat. Poc després, Adrià Sanzva batre Iñaki Aguilar amb un tir des dels cinc metres que va tocar la mà d’undefensor (2-0).
En el segon quart, el Natació, superb, va eixamplar la diferència. Donat Galeev, en superioritat numèrica, va anotar el tercer. El Sabadell va aturar momentàniament la sagnia de la mà de Carabantes, atès que la resposta egarenca va ser un parcial de 3 a0. Óscar Aguilar va culminar a la perfecció una acció en home de més per fer elquart. Pérez va treure les teranyines a l’escaire en el llançament que vasuposar el 5 a 1. A dos minuts i mig del descans, Aguilar va enfilarl’electrònic fins al 6 a 1 en transformar un penal. A partir d’aquest punt, elmatx va fer un tomb. Els visitants van reaccionar i van conduir el partit a una igualtat molt més lògica. Trbojevic, Piralkov i Soler van reduir distàncies ivan situar el 6 a 4 amb què es va arribar a l’equador.
A la represa, el Sabadell va culminar la remuntada. Trbojevic, de nou en home de més, i Echenique, al contracop, van empatar a sis mitjan tercer període. El derbi vallesà va recomençar i va entrar en una fase d’estira-i-arronsa que va perllongar-se fins a la botzina final, sense que els visitants es posessin encap moment per davant en el marcador. Galeev va marcar el 7 a 6 en aprofitar un desajust defensiu dels de Gabi Hernández. Piralkov va restablir l’equilibri enl’acció següent. A vint segons del final del quart, Sergi Mora va col·locar el8 a 7 en materialitzar una situació en superioritat numèrica.
La intensitat il’emoció del derbi van créixer encara més en el darrer quart. Piralkov va empatar a vuit gràcies a un tir afortunat que va tocar la mà d’un defensor. Iván Gallego, en una acció de força des de la boia, va replicar (9-8). L’intercanvi de cops va repetir-se. Una fuetada de Mora en home de més va contrarestar la diana d’Echenique al contraatac (10-9). A tres minuts del final, Carabantes va igualar a deu. El derbi no tenia fre. En la jugada següent, el Natació varecuperar la iniciativa mitjançant un penal transformat per Mora. El braç dePiralkov va tornar a aparèixer per empatar a onze. El Sabadell va disposard’una situació en superioritat numèrica a trenta segons del final, però vaperdre la pilota i va deixar els de Dani Nart una darrera possessió de dotze segons. El Natació va provocar una exclusió de seguida i, en l’últim segon, Sergi Mora va etzibar un tir providencial que va superar Aguilar.
 
Torn per a la Copa del Rei
La lliga passa el testimoni el cap desetmana que ve a la Copa del Rei, que se celebrarà entre divendres i diumenge ales instal·lacions del CN Atlètic-Barceloneta. El Natació s’enfrontarà en quarts de finals al CN Sant Andreu el proper divendres 15 de febrer a les 15 hores.

*****

Les lesions i l'última derrota en lliga a Terrassa marquen la setmana del CNS prèvia a la Copa del Rei ( Radio Sabadell )

Els nois de Gabi Hernández no arriben en les millors condicions possibles a la cita que comença divendres a la piscina de l'Atlètic Barceloneta

Joan Blanch

Amb lesions i després de rebre un cop dur a la Divisió d'Honor. L'equip masculí de waterpolo del Natació Sabadell, comença la setmana prèvia a la disputa de la Copa del Rei amb dubtes, sobretot perquè no té a tota la plantilla disponible i també per l'última derrota en lliga a la piscina del CN Terrassa (12-11). "Ha estat un cop dur perquè després d'un molt mal inici, ham millorat hem mostrat molt desig de victòria i hem tingut a tocar el triomf a la darrera jugada ofensiva del partit", ha assegurat el tècnic dels sabadellencs, Gabi Hernández. En aquest derbi vallesà, el tècnic del Club no va poder comptar amb el nordamericà Carl Krunhlozw, Pere Estrany ni Òscar Carrillo. El primer segurament sí estarà recuperat per la Copa del Rei mentre que Pere Estrany és dubte i Carrillo és el que ho té més complicat de tots tres. De tota manera, aquesta derrota a Terrassa, ha de ser un punt més de motivació per l'equip sabadellenc alhora d'afrontar la competició del KO, de la qual recordem el Natació Sabadell és el vigent campió. "Espero que aquesta derrota ens faci treure una mica més la ràbia que portem dins i ens serveixi com a motivació extra de cara a aquesta Copa del Rei", ha manifestat el tècnic Gabi Hernández. El debut del conjunt masculí del Club a la Copa serà divendres (20h) a la piscina Sant Sebastià de la Barceloneta i davant el Waterpolo Navarra.

*****

Terrassa responds with dramatic win over Sabadell

www.waterpoloworld.com | Monday 11 February 2013, 08:07 | Tim Hartog
© Henk Swinkels
Terrassa and Sabadell are all levelled for the Spanish league second place. With the first meeting between the two team having finished with a 8-7 score, the 'return' match, played on Saturday in the league's fifteenth round was equally dramatic, at least. Home side Terrassa saw top shooter Sergi Mora (4 goals) hitting with just two seconds remaining in the game to give his team a 12-11 win over fellow contenders Sabadell. Both teams seem to be the main two candidates to make life hard for reigning champs Barceloneta who is dominating the season again so far. And the Santi Fernandez coached side benefited from the Terrassa-win. The tense battle for second place has Barceloneta already walked away to a nine-point lead on the table after beating Mediterrani 6-10 on Saturday. Sant Andreu held Real Canoe to a 10-all draw, thanks to Miguel Hernando, while Mataro Quadis and Barcelona benefited from that share of points. Mataro Quadis crushed last placed Montjuïc 3-21 while Barcelona cruised to victory over Helios: 13-3. Catalunya made sure the gap on the table with the teams above them remains at reasonable distance. The league's number five Navarra was beaten 7-5 at home.

*****

DIVISION DE HONOR MASCULINA

09/02/2013 18:00 - C.N. TERRASSA
Parciales: (2-0/4-4/2-3/4-4)

C.N. TERRASSA 1211C.N. SABADELL






C.N. TERRASSA



GolesF.Grv.
GJugadorTGIGDSUPPTIEXPPTI
1MICHAL DIAKONOW 0
2ADRIAN SANZ FERNANDEZ 113
3SERGI MORA BELMONTE 4311
4RICARD ALARCON TEVAR 03
5OSCAR AGUILAR ILLANA 211
7DONAT GALEV 22
8ABRAHAM ALCAIDE PORTILLO 01
9JORDI PEREZ POLONIO 22
10IVAN GALLEGO VELA 111
12DAVID GONZALEZ PICON 01
13XAVIER SERRA VILA 0
Totales12642100
Entrenadores
DANIEL NART JUANES
DIDAC COBACHO
Estadísticas
Gol en Igualdad de jugadores50,00%
Gol en Superioridad de jugadores33,33%
Gol de Penaltis16,67%
Eficacia en jugadas de superioridad36,36%

C.N. SABADELL



GolesF.Grv.
GJugadorTGIGDSUPPTIEXPPTI
1IÑAKI AGUILAR VICENTE 0
2DAVID TORILO ROMERO 0
4PETAR TRBOJEVIC TRBOJEVIC 211
5SVILEN IVANOV PIRALKOV 443
6JOSE RODRIGUEZ JIMENEZ 03
7BORJA FENOY VALVERDE 01
8GONZALO OSCAR ECHENIQUE 221
9XAVIER VALLES TRIAS 01
11IVAN MARTIN CARABANTES 222
12MARC SOLER SALLENT 1111
Totales111010112
Entrenadores
GABRIEL HERNANDEZ PAZ
Estadísticas
Gol en Igualdad de jugadores90,91%
Gol en Superioridad de jugadores9,09%
Gol de Penaltis0,00%
Eficacia en jugadas de superioridad10,00%

Árbitros
JAUME TEIXIDO BERMUDEZ
JUAN JOSE VERDEJO DOMINGO
Evolución del marcador
C.N. TERRASSA 01233456666667788991010111112
C.N. SABADELL 0000111123456677889910101111

 
 
***** 
 

DHM J15: El Terrassa iguala al Sabadell (RFEN)

DHM J15: El Terrassa iguala al Sabadell

09/02/2013 - La victoria in extremis del CN Terrassa ante el CN Sabadell (12—11) es la nota más destacada de la 15ª jornada de División de Honor Masculina. Este resultado, combinado con la victoria del CN Atlètic—Barceloneta ante el CE Mediterrani aleja a los marineros a nueve puntos en la clasificación. Por otra parte, los triunfos de CN Barcelona y CN Catalunya y el empate entre Sant Andreu Canoe y Canoe iguala al máximo la zona media de la clasificación.
El derbi vallesano, partido más destacado de la 15ª jornada, se ha saldado con victoria local en el último suspiro (12-11). Un tanto de Sergi Mora a dos segundos de la bocina ha dado el triunfo a los locales, que igualan con ello a los sabadellenses en la tabla y en el average (el encuentro de ida se resolvió por 8-7), lo que mantiene a los de Gaby Hernández por delante, aunque ahora a nueve puntos del Barceloneta, que se ha impuesto al CE Mediterrani (6-10).
El segundo partido destacado del día es el que ha medido a CN Sant Andreu y Real Canoe NC-Isostar en la piscina Pere Serrat. Tras un choque disputado de poder a poder desde el primer minuto, los andresenses han levantado dos goles de desventaja y se han sobrepuesto a la expulsión con cambio de una de sus referencias, Miguel Hernando, para igualar las tornas en el último cuarto, llegando a disponer incluso de una opción para ganar. Los más beneficiados de este empate a diez han sido CN Mataró Quadis y CN Barcelona. Los del Maresme han goleado al colista a domicilio (3-21), y los cenebistas han hecho lo propio con el CN helios (13-3) para consolidar sus posiciones en la tabla. También ha sacado tajada el CN Catalunya, que tras su victoria en Navarra ya está a un solo punto de la última plaza de play-off.
La División de Honor Masculina se detendrá el próximo fin de semana para la disputa de la Copa del Rey, que se celebrará del viernes 15 al domingo 17 en las instalaciones del CN Atlètic-Barceloneta.
Resultados de la Jornada 15
Clasificación
Goleadores
 
 
*****



*****
 

El derbi del Vallés, aperitivo previo de Copa ( RFEN )

El derbi del Vallés, aperitivo previo de Copa

08/02/2013 - El duelo de vuelta entre CN Terrassa y CN Sabadell, que pone en juego la segunda posición, abandera la 15ª jornada del campeonato, última antes de la disputa de la Copa del Rey, prevista el próximo fin de semana. A este choque se sumará el que librarán Mediterrani y Barceloneta, que coincide con el duelo de cuartos de final que disfrutaremos el próximo viernes a las 18:40h.
Semana de duelos intensos en la semana previa a la Copa del Rey, el primer momento grande para nuestro waterpolo del año 2013. El mayor de ellos será el duelo del Vallés, el partido más destacado antes del torneo del KO. Los dos conjuntos llegan a este choque con la segunda plaza en juego y el primero de sus grandes objetivos del año, la Copa, en en el horizonte. La intensidad del choque de ida (8-7) sienta un interesante precedente que hace de este duelo un imprescindible en el calendario. Entre las notas que rodean al encuentro destaca el regreso de Svilen Piralkov a la piscina donde jugó las últimas nueve temporadas.
El CN Atlètic-Barceloneta aspirará a distanciar aún más a cualquiera de sus dos perseguidores en caso de triunfo en su compromiso a domicilio ante el CE Mediterrani, que será precisamente su primer rival en la Copa. Tampoco habrá que perder de vista el compromiso del Canoe en la piscina Pere Serrat ante el CN Sant Andreu, un conjunto que sigue en su pelea por regresar al top ocho. Parecida tesitura para el CN Catalunya, que necesita la victoria a toda costa en casa ante el CD WP Navarra si no quiere descolgarse del tren del play-off, que ya está a cuatro puntos de distancia. Los navarros, por su parte, aspiran a recuperar el tren de triunfos tras caer ayer jueves en Amaya ante el CN Barcelona.
Completarán la jornada los choques entre CN Montjuïc y CN Mataró Quadis, y CN Barcelona y CN Helios.
Partidos de la Jornada 15
Clasificación
 
*****

Waterpolo - Derbi Terrassa - Sabadell
Dissabte 9 -18:00h
 
( Terrassa Digital )
 
 
Waterpolo_recurs
 
La quinzena jornada de la Lliga Nacional de Waterpolo Divisió d’Honor ens ofereix un cop més un derbi vallesà amb molts al·licients. El conjunt de Dani Nart, tercer, es troba a només tres punts del seu rival. Una victòria egarenca li permetria atrapar-lo a la classificació.
El tècnic local s’apressa a concedir la condició de favorit al conjunt de Gabi Hernández. “Estem parlant d’un aspirant al títol que, enguany, ja ha guanyat la Supercopa. És un gran equip, amb Iñaki Aguilar i Xavi Vallès, el porter i el boia de la selecció, i diversos llançadors de molt nivell”. Nart s’espera un Sabadell en forma. “La seva preparació, com la nostra, està orientada a aquesta fase de la temporada, amb la disputa de la Copa del Rei a la vista”.
Dit això, l’entrenador egarenc remarca la primera volta que ha fet el seu equip. “Hem estat molt regulars, cosa que ens ha permès mantenir-nos molt a prop d’ells.Ens trobem a només tres punts, de manera que els rebem amb la màxima il·lusió imotivació per donar la sorpresa i guanyar-los”. Segons Nart, les opcions terrassenques passen per apostar per un marcador curt, tot repetint el guió del matx de la primera volta, que va finalitzar amb una victòria ajustada del Sabadell (8-7). “És un equip que t’exigeix molt en defensa. T’obliga a jugar tancat, atès que compta amb una línia de dos metres molt poderosa, però, a la vegada, és capaç d’anotar des de l’arc, ja que disposa d’una bateria de llançadors excel·lent, com ara l’esquerrà Gonzalo Echenique, Óscar Carrillo, Pere Estrany o Svilen Piralkov”, que retornarà a la piscina on va jugar nou temporades. El tècnic del Natació subratlla també l’efectivitat dels de GabiHernández en les situacions en superioritat numèrica.
S’inverteix la tendència
Des de la temporada passada, les estadístiques en els derbis vallesans estan experimentant un canvi de tendència després de cinc anys de domini egarenc. El Natació no ha pogut guanyar els cinc últims, que s’han saldat amb un empat i amb quatre victòries sabadellenques.

*****
 

El derbi vallesà de waterpolo de la Divisió d'Honor pot apropar de forma definitiva al CNS a la segona posició final

( Radio Sabadell )

Un triomf dels de Gabi Hernández demà (18h) davant el Terrassa els deixaria amb sis punts d'avantatge respecte els egarencs
 
El derbi vallesà de waterpolo de la Divisió d'Honor pot apropar de forma definitiva al CNS a la segona posició final
L'equip masculí vol assegurar el segon lloc en el derbi vallesà a la piscina del Terrassa © Arxiu RS 946
 
Un derbi important. Tot i que segurament no serà decisiu, el cert és el que debi vallesà de demà (18h) a la piscina del Terrassa entre el CN Terrassa i el CN Sabadell pot ser determinant de cara a saber quin dels dos equips acaba en segona posició al final de la fase regular de la Divisió d'Honor masculina. "No és un partit decisiu però sí molt important perquè en cas de victòria nostra tindríem molt de cara el fet de poser acabar segons la fase regular de la competició", ha manifestat el tècnic dels sabadellencs, Gabi Hernández. Sobre el partit de demà, el tècnic té clar que en principi i sobre el paper el seu equip és superior, tot i que també ha deixat clar que la setmana ha estat complicada degut als problemes físics que han tingut bona part dels seus jugadors. "Tenim millor equip, però s'ha de veure finalment quins jugadors puc tenir disponibles. Crec que amb les molèsties que hem tingut la cosa estarà força més igualada", ha assegurat el tècnic del CNS, Gabi Hernández
 
Espanya torna a caure a la Lliga Mundial femenina
Per la seva banda, les sis jugadores del Natació Sabadell que es troben disputant amb Espanya la Lliga Mundial femenina no han pogut tenir una setmana del tot satisactòria. Després de guanyar dimecres a Grècia (7-12) avui les de Miki Oca es tronaven a trobar amb Hongria, selecció que ja les va derrotar en el primer partit de la Lliga Mundial, celebrat fa unes setmanes a Mataró. Avui el combinat nacional ha tornat a caure (13-11) en un partit que ha estat sempre dominat pel conjunt magiar. Aquesta derrota obliga a les espanyoles a guanyar a Grècia a la darrera jornada (16 de març) si vol accedir a la següent fase de la Lliga Mundial femenina.
 
*****

Un derbi vallesà amb la segona posició en joc
( La Torre del Palau )

El CN Terrassa empatarà a punts amb el CN Sabadell si guanya el matx a l'Àrea Olímpica

Jordi Pérez, a l'esquerra, planta cara a un jugador del Sabadell, en un matx anterior. Foto: C.M.

El CN Terrassa rebrà aquest dissabte el CN Sabadell (18.00h) en partit corresponent a la quinzena jornada de la Lliga Nacional de Waterpolo Divisió d’Honor, un derbi vallesà que, un cop més, es presenta amb molts al·licients. El conjunt de Dani Nart, tercer, es troba a només tres punts del seu rival, de manera que una victòria egarenca li permetria atrapar-lo a la classificació.

El tècnic local s’apressa a concedir la condició de favorit al conjunt de Gabi Hernández. “Estem parlant d’un aspirant al títol que, enguany, ja ha guanyat la Supercopa. És un gran equip, amb Iñaki Aguilar i Xavi Vallès, el porter i el boia de la selecció, i diversos llançadors de molt nivell”. Nart s’espera un Sabadell en forma. “La seva preparació, com la nostra, està orientada a aquesta fase de la temporada, amb la disputa de la Copa del Rei a la vista”.

Dit això, l’entrenador egarenc remarca la primera volta que ha fet el seu equip. “Hem estat molt regulars, cosa que ens ha permès mantenir-nos molt a prop d’ells. Ens trobem a només tres punts, de manera que els rebem amb la màxima il·lusió i motivació per donar la sorpresa i guanyar-los”. Segons Nart, les opcions terrassenques passen per apostar per un marcador curt, tot repetint el guió del matx de la primera volta, que va finalitzar amb una victòria ajustada del Sabadell (8-7). “És un equip que t’exigeix molt en defensa. T’obliga a jugar tancat, atès que compta amb una línia de dos metres molt poderosa, però, a la vegada, és capaç d’anotar des de l’arc, ja que disposa d’una bateria de llançadors excel·lent, com ara l’esquerrà Gonzalo Echenique, Óscar Carrillo, Pere Estrany o Svilen Piralkov”, que retornarà a la piscina on va jugar nou temporades. El tècnic del Natació subratlla també l’efectivitat dels de Gabi Hernández en les situacions en superioritat numèrica.

Des de la temporada passada, les estadístiques en els derbis vallesans estan experimentant un canvi de tendència després de cinc anys de domini egarenc. El Natació no ha pogut guanyar els cinc últims, que s’han saldat amb un empat i amb quatre victòries sabadellenques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario