BIWPA

28 abril 2016

La Supercopa d'Europa, versió lliga regular (CN Sabadell-CN Mataró Div de Honor Femenina 27/04/16)








Cop d'autoritat del CN Sadadell que aquesta vegada no es deixa sorprendre davant La Sirena i guanya per 12 a 3 a Can Llong. Les mataronines, que els va faltar encert a dalt, van resistir el primer quart, on van acabar perdent per 2 a 1. Fins i tot amb el resultat al descans, de 4 a 1, es va mantenir obert el marcador. 
Però a la represa les sabadallenques van prémer l'accelerador i van fer en vuit minuts el que havien fet en 16: un parcial de 4 a 1 que ara sí deixava vist per sentència l'encontre. 
L'arbitratge, que va permetre jugar a tots dos equips, va afavorir al joc del Sabadell, que d'aquesta manera s'assegura matemàticament la primera plaça a la lliga i tindrà factor piscina a favor en tots.
El Mataró pot certificar el segon lloc aquest cap de setmana. ( m1tv )







El Sabadell vence al Mataró y asegura liderato


El Sabadell vence al Mataró y asegura liderato

27/04/2016 - Astralpool CN Sabadell y La Sirena CN Mataró disputaban esta tarde el partido pendiente de la 15ª jornada de la División de Honor Femenina. Las vallesanas buscaban certificar matemáticamente el liderato, mientras que las de Florin Bonca querían apretar las tuercas en la parte alta y optar a la primera plaza. Finalmente, triunfo clara para un Sabadell superior (12—3).
Igualdad en el primer periodo, en el que las visitantes han aguantado el tirón del conjunto sabadellense y han logrado llegar al término de los primeros ocho minutos solo uno abajo (2-1). Pero la historia ha comenzado a cambiar a partir del segundo acto, en el que un parcial de 2-0 ha hecho que la renta aumentara hasta los tres goles en el descanso largo para el cuadro que dirige Nani Guiu.
Tras la reanudación la dinámica no ha variado y prácticamente ha sentenciado el choque el Astralpool CN Sabadell con un parcial de 4-1 para un marcador de 8-2 con solos ocho minutos por jugarse. Con los brazos ya bajados, la diferencia de goles ha finalizado en nueve (12-3) y el equipo sabadellense que asegura matemáticamente una primera plaza que le otorga el factor cancha a favor en todas las eliminatorias. Mataró puede asegurar la segunda posición este próximo sábado.
Comunicación RFEN. Foto: Imagen de archivo de un Sabadell-Mataró /Atelier Photo

el Nou Esportiu 28/04/16

El CN Sabadell se toma la revancha ante el CN Mataró

Las vallesanas superaron sin problemas al rival que rompió la racha de seis años invictas en competición nacional (12-3) (El Periodico)


CHRISTIAN MARTÍNEZ / BARCELONA
JUEVES, 28 DE ABRIL DEL 2016 - 18:42 CEST
Sin el glamour ni el aliciente que tenía la final de la Copa de la Reina que disputaron ambos conjuntos hace dos semanas, el Club Natació Sabadell y el Centre Natació Mataró volvieron a verse las caras en el mismo escenario donde las del Maresme lograron proclamarse campeonas contra pronóstico, rompiendo así seis años de imbatibilidad en competición nacional de las vallesanas. En lo que se conoce ya como el 'centenariazo', las chicas de Florin Blonca lograron su primera Copa e iniciaron una semana mágica que acabaría con la consecución de la Len Trophy. Conscientes de la dificultad de repetir la enjundia, el choque de este martes no dio margen a la sorpresa y el conjunto de Nani Guiu se tomó su particular venganza. En el encuentro pendiente de la jornada 15 del campeonato regular, las sabadellenses no tuvieron piedad de su rival y se aseguraron la primera plaza tras golear por 12-3.
En un duelo sin historia, el Mataró tan solo se mantuvo en el encuentro durante hasta el descanso (4-1), las vigentes campeonas de Europa sentenciaron el envite gracias a un parcial de 4-1 en el tercer cuarto, que dejó los últimos ocho minutos como un trámite donde ambos conjuntos aprovecharon para realizar probaturas. Con el triunfo y tras 16 jornadas, las chicas de Nani Guiu mantienen el pleno de victorias y se han asegurado el factor cancha a favor en todas las eliminatorias del play off por el título, mientras que el CN Mataró deberá hacer lo propio con la segunda plaza este fin de semana.

FRANCIA, A LOS JUEGOS

En el ámbito de selecciones, la Federación Internacional de Natación (FINA) decidió cerrar sin ninguna sanción la investigación abierta sobre el partido que enfrentó al combinado francés masculino ante Canadá en el Preolímpico de Trieste disputado el pasado mes de abril y que finalizó con goleada de los canadienses por 15-3.
Tras lo ocurrido, la Federación de Canadá presentó un recurso alegando que Francia se dejó ganar (15-3) para evitar a la selección española en el definitivo cruce de cuartos y tener así un emparejamiento más sencillo ante Holanda, a la que los franceses superaron en los penaltis logrando el billete a Río, en una reclamación que la FINA dio por concluida sin ningún tipo de sanción.

12-3: El CN Sabadell baja de la nube al CN Mataró

  • El duelo liguero entre las campeonas de la Euroliga y las vencedoras del Trofeo LEN acaba con goleada del equipo vallesano, que vengó su derrota en la final de Copa (Mundo Deportivo)






El CN Sabadell marcha líder de la Liga con seis puntos más que el CN Mataró
El CN Sabadell marcha líder de la Liga con seis puntos más que el CN Mataró(LEO SERRAT - LEO SERRAT)
El AstralPool CN Sabadell bajó de la nube a La Sirena CN Mataró en el partido pendiente de la 15ª jornada de la Liga femenina de waterpolo. El vigente campeón noqueó (12-3) al segundo clasificado con parciales de 2-1, 2-0, 4-1 y 4-1.
Jennifer Pareja fue la máxima goleadora del choque con tres tantos. El conjunto vallesano, con pleno de 48 puntos tras 16 jornadas, amplió a seis puntos su ventaja sobre el Mataró (42), que suma 14 victorias y dos derrotas: también cayó en el encuentro de la primera vuelta ante el Sabadell (5-13 en la 6ª jornada).
Con su victoria en la final de la Copa de la Reina (9-7), el CN Mataró acabó el pasado 10 de abril con la impresionante racha del Sabadell en competición española: 159 victorias consecutivas, invicto desde mayo de 2010, casi seis años en los que monopolizó todos los títulos. Una semana después ganó también el Trofeo LEN. El Sabadell, que venía de levantar su cuarta Euroliga, impuso ayer otra vez su ley.





El CN Sabadell goleja el CN Mataró (12-3) i s'assegura el primer lloc a la fase regular de la Lliga femenina

Les flamants campiones d'Europa s'han pres la revenja de la passada final de Copa davant les maresmenques


El domini del Sabadell va ser incontestable
L'esperat duel entre campiones d'Europa no va tenir color. El CN Sabadell es va imposar amb facilitat al La Sirena Sabadell (12-3) en duel ajornat corresponent a la 15a jornada de la Divisió d'Honor de waterpolo.
El fet que l'equip vallesà afrontés el partit quatre dies després de proclamar-se campiona d'Europa i jugués a més contra el CN Mataró, que una setmana abans s'havia adjudicat la Copa LEN, afegia interès al duel.
A l'hora de la veritat, però, les de Nani Guiu van ser superiors en tot moment i s'asseguren el primer lloc a la fase regular, a més de prendre's la revenja de l'última final de Copa.  

L'Astralpool Natació Sabadell femení afronta les dues últimes jornades de lliga amb el primer lloc a la butxaca

Les noies de Nani Guiu van superar ahir al Mataró (12-3) i s'han assegurat el factor piscina a totes les eliminatòries de Play Offs (Radio Sabadell)


Ja ho tenen garantit. La victòria d'ahir de l'Astralpool Natació Sabadell contra el Centre Natació Mataró (12-3) en partit pendent de la Divisió d'Honor femenina de waterpolo ha permès a les noies de 'Nani' Guiu afrontar les dues últimes jornades de la fase regular, amb el factor piscina assegurat de cara als Play Offs al títol. "És important, perquè tindrem un rival més assequible d'entrada i després perquè tindrem la possibilitat de decidir a casa. Estem amb moltes ganes que comenci la lluita per la lliga", ha manifestat la waterpolista, Marina Cordobés. La jove jugadora va anotar ahir dos gols en aquest triomf contundent davant el conjunt maresmenc que va servir a les sabadellenques per treure's l'espina per la derrota a la final de la Copa de la Reina. "Aquell dia no vam estar bé defensivament i ahir és una de les coses que més vam millorar", ha afirmat la jugadora del Club. Tot i el cansament acumulat en els últims dies i el fet de no haver tingut temps per preparar el compromís d'ahir, el rendiment de les waterpolistes del Natació Sabadell va ser molt bo, demostrant que tornen a estar a un nivell de joc molt alt.
Ara Sant Andreu
I sense massa temps per descansar o per seguir assaborint l'èxit assolit a la Champions, les sabadellencs juguen dissabte (16:30h) a la piscina Pere Serrat de Barcelona, contra el Sant Andreu a la penúltima jornada de la Divisió d'Honor femenina. "Serà un partit complicat, sempre ho és contra elles. Aquest any han fet un equip molt competitiu i amb jugadores joves i segur que ens donen guerra", ha afirmat Marina Cordobés. La waterpolista del Club creu que tot i tenir el primer lloc garantit no poden distreure's ni pensar en els Play Offs. Ja hi haurà temps quan acabi la fase regular però ara el més important és arribar en bona dinàmica al final de la fase regular. "És clar que hi pensem però sense perdre de vista que el més important és el partit de dissabte contra el Sant Andreu. Volem acabar amb dues victòries i encarar amb confiança els Play Offs", ha reconegut Cordobés, que mica en mica es va guanyant un lloc cada cop més important en els esquemes del tècnic 'Nani' Guiu.  



La Sirena Mataró cau amb contundència davant el Sabadell
Les mataronines perden 12-3 davant les vallesanes, que s'asseguren la primera posició de la fase regular (Cap Gros)
La Sirena Mataró no va poder seguir amb la seva ratxa triomfal i després de dos títols i assegurar el segon lloc davant el Sant Andreu, van perdre. I ho van fer amb contundència davant el flamant i renovat campió d'Europa, un Sabadell que venia de sumar la seva quarta Champions en les últimes sis edicions. Amb ganes de venjar-se per la derrota en la Copa de la Reina, les vallesanes van superar a les de Florin Bonca en la segona part, on van prémer l'accelerador i van obrir forat fins a guanyar per un inapel·lable 12-3.

El Sabadell va agafar els primers avantatges, però Alba Bonamusa impedia que marxessin en el marcador en el primer parcial i deixava el 2-1 en acabar el quart. En el segon, la Sirena es topava amb el travesser en dues ocasions (Tarragó i Ona), i les locals responien amb gols des de la boia per obrir fins el 4-1.

Va ser al tercer període quan el partit va acabar sentenciat. Tarragó feia el 4-2, però acte seguit l'equip es bloquejava en atac i veia com en defensa quedava superat per un Sabadell molt fi. En tres atacs, tres gols. En acabar el període, 8-2 contundent. En el darrer tram de partit i amb tot sentenciat, les vallesanes acabaven de tancar el marcador amb un clar 12-3 que les confirma de manera matemàtica com a primeres de la fase regular.


Tercera derrota de l'any de La Sirena

Ha perdut de forma clara en partit de Lliga a la piscina del recent campió d'Europa (Tot Mataró)


L'equip de La Sirena CN Mataró retornava avui a la piscina del seu primer gran èxit de la temporada, la piscina Carles Ibars del CN Sabadell, on fa només 17 dies s'havia fet amb la Copa de la Reina tombant l'imbatible equip de Nani Guiu. I allà La Sirena ha tornat a la realitat perdent de forma clara (12-3) davant del recent campió d'Europa, i rebent la segona derrota de l'any 2016, ja que fins ara només havia perdut contra el UVSE Budapest, el finalista de l'Eurolliga guanyada el diumenge pel CN Sabadell, i contra el propi Sabadell a la primera fase de l'Eurolliga.
El partit no tenia massa transcendència per a l'equip de Florin Bonca, ja que a la primera volta a Mataró, en partit jugat el 14 de novembre, havia perdut per 5-13. Això volia dir que tot i que s'hagués arribat a guanyar era materialment impossible guanyar el golaverage i fer-se amb el primer lloc de la fase regular, i això ha fet per exemple que es reservés a Laura López. En canvi per a les noies de Nani Guiu significava prendre's la revenja de la dolorosa derrota encaixada a la final de la Copa a casa seva.

El partit ha començat de forma prou igualada (2-1 al primer quart), però al segon la defensa sabadellenca ha començat a funcionar molt bé i al descans el marcador ja estava en 4-1, mentre els xuts mataronins s'estavellaven als pals.
A l'inici del tercer quart ha marcat La Sirena (4-2), però aleshores ha despertat la "bèstia" que amb gran encert en el xut, i amb defensa i porteria insuperables, ha clavat un parcial de 6-0, deixant absolutament sentenciat el partit.
Possibllement al "play-off" la cosa anirà diferent...
CN SABADELL 12-3 LA SIRENA CN MATARÓ
CN SABADELL: Laura Ester, Mati Ortiz (2), Ani Espar (2), Collen O'Donell (1), Jenifer Pareja (3), Marina Cordobés (2), Maica Garcia (2), Pili Peña, Clara Espar, Olga Domènech, Judith Forca (1).
LA SIRENA CN MATARÓ: Elisabeth Keeve, Ariana Gragonlatti, Alkistis Benekou, Roser Tarragó (1), Alba Bonamusa (1), Clara Cambray, Ciara Gibson, Marta Bach, Ona Meseguer, Marcela Ríos (1).
PARCIALS: 2-1, 2-0, 4-1, 4-1.

El Sabadell es reafirma com a líder de la lliga 

golejant a La Sirena (Radio Mataro)


Dur correctiu el que encaixava ahir al vespre la Sirena Mataró a la piscina del CN Sabadell. L’equip de Florin Bonca, no va poder revalidar la victòria de la final de la Copa del Rei i va caure per un contundent 12 a 3. Amb aquesta victòria les vallesanes dispersen els dubtes i es reafirmen al capdavant de la divisió d’honor. Un partit que enfrontava a un conjunt mataroní en estat de gràcia, després d’aixecar la Copa de la Reina i la Copa LEN i a un Sabadell recent proclamat Campió d’Europa. Ara aquest cap de setmana les mataronines de La Sirena s’enfrontaran al Rubi en la penúltima jornada de la competició regular.




Previas


La Supercopa d'Europa, versió lliga regular

http://m1tv.xiptv.cat/24-hores-maresme-noticies/capitol/la-supercopa-d-europa-versio-lliga-regular


D'aquestes imatges han passat quatre mesos. I en aquest temps les coses han canviat, i molt. De caure per 5 a 13 contra el Sabadell... a derrotar-lo a casa a la final de copa. Demà La Sirena torna a Can Llong pràcticament tres setmanes després a tres punts de les sabadallenques i amb l'ambició de guanyar-les i empatar-les a punts a la lliga.
Això és el que van explicar Clara Cambray i Marta Bach en la seva visita als estudis de La Xarxa; respecte sí, però que la victòria és possible, també.
L'encontre arriba quatre dies després de la consecució de la Champions per part del Sabadell, pel que es veurà el que serà el proper enfrontament de la Supercopa d'Europa. Els dos dominadors al continent i a la lliga, tot i que a les mataronines els agradaria tenir més competència.
Si La Sirena guanyés demà i ho fes per més de vuit gols, aconseguiria posar-se líder i, en cas d'acabar així, tenir el factor piscina a favor en una hipotètica final davant el Sabadell. A hores d'ara però és fer volar massa coloms pel que segueix sent una visita extremadament complicada, així com derrotar a les vallesanes en el millor a tres partits.
Les mataronines, conscients que han d'anar pas a pas, tenen el primer gran repte després de les dues copes aconseguides



Ànim de revenja al vestidor de l'Astralpool femení just abans d'un nou creuament amb el Mataró

Les waterpolistes sabadellenques volen acabar de treure's l'espina de la Copa de la Reina després d'haver-se proclamat per quarta vegada campiones d'Europa (Radio Sabadell)


Les campiones d'Europa de waterpolo femení han passat avui pels estudis de Ràdio Sabadell per demostrar, entre d'altres coses, la fam que segueixen tenint. Només un parell de dies després d'aixecar la quarta Eurolliga de l'entitat, les jugadores del Club Natació Sabadell ja pensen en superar demà (19h) La Sirena Mataró per venjar la derrota de fa un parell de setmanes a la Copa de la Reina. "Hi ha moltes competicions per demostrar l'actitud de voler seguir guanyant que tenim i la sort és que ara ens tornem a creuar amb elles i no tot queda en la derrota a la Copa, sinó que hem de demostrar-nos a nosaltres mateixes que podem", ha dit la madrilenya Pili Peña. Més contundent encara ha estat Maica Garcia a l'hora d'afrontar la pressió que han pogut tenir l'últim mes: "Portàvem dues setmanes, des de la Copa de la Reina, amb la gent especulant. Nosaltres sabem qui som, què fem i què ens mereixem, però hem llegit moltes cròniques, ens han criticat molt i per això volíem callar moltes boques". Un ànim de revenja esportiva al qual també s'ha afegit Mati Ortiz: "La competició és diferent però tenim moltes ganes de guanyar-ho tot a l'equip i demà serà un dia per tornar a donar la cara, treure el que portem a dins i demostrar que som el Sabadell lluitador de sempre".
Les sabadellenques encara assaboreixen l'últim títol europeu que ha arribat a les vitrines del Club. L'entrenador, Nani Guiu, ha donat dos dies seguits de descans a les jugadores, que no tornaran fins demà a les piscines, primer en l'entrenament del matí i més tard amb la cita de lliga regular que servirà perquè tant Sabadell com Mataró es posin al dia. Un partit que s'hauria d'haver jugat fa dues setmanes, quan les maresmenques van jugar -i guanyar- la final a quatre de la LEN. Tot plegat en una temporada especialment difícil per l'Astralpool femení, replet de jugadores internacionals. "Físicament està sent una temporada dura, però sobretot mentalment. No pares mai, passes dos dies aquí i tornes a marxar un cop més. Ara, per exemple, només acabar la lliga marxarem a la Xina a jugar la Superfinal de la Lliga Mundial i després al Brasil els Jocs Olímpics. Portem molta càrrega, però quan els objectius proposats es compleixen apareix una motivació extra per seguir entrenant com fins ara", ha dit la defensora de boia Mati Ortiz. El dolç regust de la Champions conquerida és un al·licient més per seguir endavant. Una Copa d'Europa que la capitana, Olga Domènech, ha comparat amb la primera: "Jo em quedo amb la primera, precisament per ser la primera i ser molt especial, perquè portàvem molts anys lluitant per aconseguir-la, i també l'última per la dificultat que portem tota la temporada". En les pròximes setmanes el Club tancarà la fase regular de la Divisió d'Honor enfrontant-se als tres primers classificats: el Mataró, el Sant Andreu i el Rubí. Uns partits que serviran de rodatge en la prèvia del 'play-off' pel títol.



A partir minut 11,00




Sabadell i Mataró es tornen a trobar després 

dels seus èxits europeus (Radio Mataró)


Aquest vespre es juga el partit aplaçat de la 15ena jornada de la divisió d’honor de waterpolo entre l’Astral Pool Sabadell i La Sirena Mataró. Les actuals campiones d’Europa, les vallesanes, s’enfrontaran a les mataronines, Campiones de la Copa LEN i equip que les va guanyar a la final de la Copa de la Reina. Un partit per tant, que s’espera més que un simple enfrontament de lliga, en que les vallesanes buscaran probablement la revenja, mentre que La Sirena provarà de repetir la gesta de la Copa de la Reina, alhora que tornar a mesurar les seves forces amb el que és el gran líder de la divisió d’honor.
Un partit aquest que es jugarà a partir de les 7 del vespre a la piscina Carles Ibars.

el Nou Esportiu 26/04/16


No hay comentarios:

Publicar un comentario