BIWPA

09 diciembre 2015

J12 Div de Honor masc. Full VIDEO CN Terrassa-CN Mataró 05/12/15










773111










Bona imatge i victòria del CN Terrassa davant del CN Mataró (10 a 7)


El conjunt de Dídac Cobacho va oferir una imatge molt convicent i va batre un rival directe gràcies a l’actitud defensiva i els contracop. El proper partit és aquest dimarts (19:30h) amb el Sant Andreu


La dotzena jornada de la Divisió d’Honor de waterpolo s’ha traduït en victòria per al conjunt masculí del CN Terrassa, que ha derrotat el Quadis CN Mataró per 10 a 7. Un bon resultat en la que ha estat la primera jornada de la segona volta a la Lliga. 

El conjunt de Dídac Cobacho va oferir una imatge molt convicent i va batre un rival directe gràcies a l’actitud defensiva i els contracops. Un bon inici de partit va aplanar el triomf per als terrassencs, que ben aviat obrien el marcador amb gols d’Álvaro Granados i Óscar Aguilar. El Mataró va respondre amb un gol de l’holandès Lindhout, que poc després replicava Fran Sánchez per al Natació situant el 3 a 1. 

En el segon període, de nou Lindhout apropava els visitants, però les moltes opcions per als de Cobacho van enfilar el marcador fins al 6 a 2 amb gols de Granados, Sánchez i Aguilar. Merino va marcar per als del Maresme just abans del descans deixant el 6 a 3.

A la represa, els de Beto Fernández van ficar-se en la lluita pel triomf amb dues dianes consecutives de Lindhout i Fernández. Amb tot, els visitants van rebre un nou parcial de 3 a 0 per part dels egarencs de la mà d’Aguilar, Oriol Rodríguez i Fran Sánchez que va col·locar un 9 a 5 pràcticament definitiu.

En l’últim període, els egarencs van saber gestionar la renda adquirida tot i les bones accions que va disposar el Mataró davant un encertat Iñaki Aguilar. Només Lucas va retallar distàncies. En el tram final, Granados va transformar un penal per situar el 10 a 6 a l’electrònic. Un gol de Barbena, pel Mataró, deixaria el 10 a 7.

Per a Dídac Cobacho: "Està clar que jugar contra el Mataró i guanyar-lo des del principi, crec jo, i fins al final i saber mantenir el resultat.. són aquelles bvictòries que et fan pensar que aquest equip fins on pot arribar? És un equip molt jove, ho estem dient tota la temporada, és el discurs que estem portant i no el penso canviar perquè és la realitat, però estàs veient l'equip i veus que deu tenir el sostre molt alt i, per tant, continuarem en la mateix línia."

Segons Beto Fernández: "Ells han jugat molt bé en el dos contra u, això ja ho sabíem. I vull mirar què ha passat perquè ens han robat moltes boles que no ens tenen perquè robar. Però sempre faig la lectura positiva cap al meu equip. Sí que és cert que a la tercera part la sensació és que piten moltes expulsions perquè s'ha endurit molt el partit." 

Amb aquest triomf, els egarencs sumen 22 punts i pugen fins a la quarta plaça de la taula. L’equip torna a jugar dimarts, aquest cop a la piscina Pere Serrat contra el Sant Andreu en partit corresponent a la tretzena jornada. Serà a 2/4 de 8 del vespre. El tècnic Dídac Cobacho complirà un partit de sanció i serà substituït a la banqueta per Edu Vera. (Terrassa Digital)

Vídeo 


El Quadis Mataró cau a Terrassa
Els mataronins no fan un bon partit de cara a porteria i ho paguen (Cap Gros)

El Quadis Mataró no va poder donar-se una alegria en la seva visita al Terrassa i dissabte van perdre per un 10-7 que demostra la igualtat màxima de la lliga, amb 4-5 equips lluitant per les primeres posicions, Els de Beto Fernàndez eren conscients que no podien perdre per mantenir-se a dalt i impedir de pas que els egarencs els empatessin a la classificació, però van claudicar per 10-7 en un matx on la manca d'encert va ser clau per entendre la derrota.

El partit es va complicar des d'un primer moment. Que seria dur ho sabien tots els jugadors (a l'anada es va empatar a sis gols) i el Quadis va veure com un rival punter marcava distàncies en els primers minuts. El 3-1 del primer quart ho deixava ben clar, i a la mitja part els mataronins perdien 6-3 davant un Terrassa molt més encertat de cara a porteria.

A la represa el Quadis va intentar acostar-se al marcador i no va aconseguir-ho. Cada cop que marcava veia com el seu rival també trobava porteria, i això pesava i molt. Van arribar al darrer quart amb una diferència de 9-5 que ja seria insalvable en el tram final, tot i que es va intentar guanyant el parcial i deixant bones sensacions. El partit havia caigut de banda del Terrassa molt abans, en la manca d'encert del primer tram de partit.

Ejercicio de defensa y coraje

08.12.2015 | 13:08
El trigoleador Álvaro Granados, a la izquierda, defendido por el mataronense Marc Corbalán.
El trigoleador Álvaro Granados, a la izquierda, defendido por el mataronense Marc Corbalán. 

Inmejorable partido del Club Natació Terrassa en el arranque de la segunda vuelta ante el Quadis CN Mataró. Los pupilos de Dídac Cobacho se apoyaron en una espléndida defensa, corrieron al contragolpe como nunca y anduvieron acertados en ataque. Derrotaron por tres goles de diferencia (10-7) a un Quadis CN...





El Quadis perd a Terrassa i es veu avançat pels egarencs

L'equip local ha dominat sempre i l'equip mataroní ha tingut poques opcions de guanyar (Tot Mataró)


El Quadis iniciava avui la segona volta de la Divisió d'Honor a Terrassa, a la piscina on la temporada passada va donar el cop, en eliminar l'equip que havia quedat primer de la fase regular deixant-lo fora de les semifinals del "play-off", però avui ha caigut derrotat i d'aquesta manera baixa a la sisena posició sent avançat pel seu rival d'avui.
Possiblement, tot i que les plantilles han canviat força, l'equip egarenc ho recordava i han sortit ben mentalitzats i s'han posat de seguida per davant, tancant el primer quart amb un 3-1, que al segon quart s'ha arribat a doblar (6-2), amb el jove Granados i l'ex-Quadis Fran Sànchez fent molt de mal.
El Quadis havai de reaccionar i ho ha fet, entre el final del segon quart i l'inici del tercer s'ha posat a un sol gol (6-5). Aleshores algunes decisions polèmiques dels àrbitres han crispat una mica el Quadis i han permès l'equip local, amb bons moments d'Iñaki Aguilar sota pals, recuperar l'avantatge de quatre gols (9-5) que pràcticament ha decidit el partit, tot i els esforços dels de Beto Fernàndez que tot el que han pogut fer és guanyar el darrer parcial.
Ara tocarà recuperar-se i anar pensant en un altre partit important que es jufarà el proper dimarts a les 12:45 hores al complex Joan Serra contra el Mediterrani.
CN TERRASSA 10-7 QUADIS CN MATARÓ
TERRASSA: Iñaki Aguilar porter; Serra, Granados (3), Alarcón, Óscar Aguilar (2), Fran Sànchez (3), Pericas (1), Jordi Pérez, Galeev, Oriol Rodríguez (1), Daniel Gonzàlez.
QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret porter; Ramiro Veich, Marc Corbalán, Víctor Fernàndez (1), Robin Lindhout (3), Pol Barbena (1), Pau Bach, Àlex Codina, Thoma Lucas (1), Pau Schnizler, Albert Merino (1).
PARCIALS: 3-1, 3-2, 3-2, 1-2.

DIVISION HONOR

05/12/2015 18:00 - C.N. TERRASSA
Parciales: (3-1/3-2/3-2/1-2)

C.N. TERRASSA107QUADIS C.N. MATARO

C.N. TERRASSAGolesF.Grv.
GJugadorTGIGDSUPPTIEXPPTI
1IÑAKI AGUILAR VICENTE0
2XAVIER SERRA VILA02
3ALVARO GRANADOS ORTEGA3211
4RICARD ALARCON TEVAR0
5OSCAR AGUILAR ILLANA2112
7FRANCESC SANCHEZ CAMPOS3213
8AGUSTI PERICAS EIXARCH111
9JORDI PEREZ POLONIO02
10DONAT GALEEV01
11ORIOL RODRIGUEZ MARTINEZ112
12DAVID GONZALEZ PICON0
Totales10721140
Entrenadores
DIDAC COBACHO TADEO
EDUARD VERA SALA
Estadísticas
Gol en Igualdad de jugadores70,00%
Gol en Superioridad de jugadores20,00%
Gol de Penaltis10,00%
Eficacia en jugadas de superioridad16,67%

QUADIS C.N. MATAROGolesF.Grv.
GJugadorTGIGDSUPPTIEXPPTI
1MARIO LLORET GOMEZ0
2RAMIRO ANDRES VEICH03
4MARC CORBALAN CRUZ0
5VICTOR FERNANDEZ CERDA111
6ROBIN LINDHOUT331
7POL BARBENA TRIOLA112
8PAU BACH PASCUAL021
9ALEX CODINA PICA0
10THOMAS LUCAS112
11PAU SCHNIZLER DE PACO0
12ALBERT MERINO ESPERALBA111
Totales7610121
Entrenadores
ALBERT FERNANDEZ ABELLAN
Estadísticas
Gol en Igualdad de jugadores85,71%
Gol en Superioridad de jugadores14,29%
Gol de Penaltis0,00%
Eficacia en jugadas de superioridad7,14%

Árbitros
JAUME TEIXIDO BERMUDEZ
BORJA MARCOS RODERO
Evolución del marcador
C.N. TERRASSA01223345666678991010
QUADIS C.N. MATARO000112222345555667



El Quadis CN Mataró cau a Terrassa


El Quadis Centre Natació Mataró començava dissabte la segona volta de la lliga amb derrota en la seva visita a Terrassa. Un 10 a 7, en un partit que va ser complicat des del primer moment pels homes de Beto Fernández. Errors en atac i múltiples exclusions van acabar per condemnar l’equip del Centre Natació Mataró.
El conjunt egarenc va posar les coses difícils a l’equip del centre des d’un bon inici, avançant-se en el marcador i amb els dos primers parcials al seu favor (3 – 1 i 3 – 2). Decisions arbitrals polèmiques a banda, des del primer quart el Quadis va patir la seva pròpia manca d’encert de cara a porteria i va cometre diverses errades en la jugades al contraatac. Falta de resolució que el condemnava i s’arribava al descans amb el 6 – 3 al marcador. Amb la represa, els mataronins reaccionaven i reduïen les distàncies posant-se a un sol gol amb el 6 – 5 a l’inici del tercer quart. A partir d’aquí, el partit va marxar de les mans del Quadis. L’equip de Beto Fernández va patir diverses expulsions, especialment a la segona meitat del matx. Tot i la reacció en el darrer període guanyant-lo per 1 – 2, l’avantatge egarenca era massa gran (9 – 5) i la victòria es va quedar a Terrassa. Al final del partit Beto Fernández, l’entrenador del Quadis es queixava de la falta d’encert dels seus jugadors i dels problemes en les jugades individuals.
Sense pràcticament temps per descansar, demà dimarts, l’equip rep al Mediterrani al complex esportiu Joan Serra. Lectura ràpida, doncs, la que ha de fer l’equip per sobreposar-se a la derrota i solucionar serrells i problemes de cara a la nova jornada de lliga. Corregir errors en atac i en jugada d’home de més, l’objectiu de Fernández en aquestes hores prèvies al partit.
És el penúltim partit abans de l’aturada per la celebració de l’europeu i els tres punts són primordials per intentar acostar-se a la part alta de la taula. Dissabte el Quadis es desplaça a Navarra on jugarà el darrer partit d’aquest 2015. Després la competició s’atura fins a finals del mes de gener. (Mataró Radio)

El Quadis perd a Terrassa. 


El partit se sabia dur des de l'inici, els egarencs de fa temps que són un dels equips punters de la lliga. I el Quadis ho ha patit des del primer quart. La manca d'encert, la resolució local han fet que els dos primers parcials hagin deixat al Quadis tres avall (6-3). Els d'en Beto ho han intentat però el CN.Terrassa ha sabut jugar bé les seves opcions i algunes decisions arbitrals injustes han acabat de desbaratar part dels opcions que encara hi havien per acostar-se al marcador. S'ha entrat al darrer quart amb una diferència massa ampla (9-5) i tot i que els nostres han guanyat el darrer parcial la victòria s'ha quedat a Terrassa.
QUADIS-CN.MATARÓ; Mario Lloret, Ramiro Veich, Marc Corbalán, Víctor Fernàndez(1), Robin Lindhout(3), Pol Barbena(1), Pau Bach, Àlex Codina, Thomas Lindhout(1), Pau Schnizler, Albert Merino(1), Xavier Casabella
PARCIALS; 3-1 // 3-2// 3-2 // 1-2 ___ 10-7



El Quadis inicia la segona volta davant el Terrassa
Els mataronins volen guanyar un rival que els persegueix a la classificació
El Quadis Mataró disputa dissabte (16h) l’inici de la segona volta a la piscina del Terrassa. Els mataronins estan dos punts per sobre dels egarencs i per tant tenen un partit vital si volen seguir en la lluita per, com a mínim, el tercer lloc. A la primera volta es va empatar a sis gols en un enfrontament molt igualat.

El proper partit de la Sirena Mataró serà dissabte (19h) al WP 98 02 de Navarra, cuer de la categoria  que no ha sumat encara cap punt en tota la temporada. Partit clau per sumar tres punts més, encadenar una nova victòria i anar refermant el segon lloc que actualment tenen amb 3 punts per sobre de Sant Andreu i Rubí. (Cap Gros)

El Mataró, primer rival de la segunda vuelta

05.12.2015 | 04:22 Diari de Terrassa
Jordi Pérez jugará mermado por la gastroenteritis que ha sufrido durante esta semana.
Jordi Pérez jugará mermado por la gastroenteritis que ha sufrido durante esta semana. 

La piscina del Àrea Olímpica acogerá a las seis de esta tarde el primer partido de la segunda vuelta de la fase regular de la División de Honor masculina, que enfrentará al CN Terrassa con el Quadis CN Mataró. El conjunto que prepara Dídac Cobacho es sexto con diecinueve puntos y recibe a un rival...

Cap de setmana intens a la divisió d'honor de

 waterpolo

Aquest cap de setmana arrenca la segona volta a la divisió d’honor de waterpolo masculí. El llarg cap de setmana servirà perquè el Quadis Mataró disputi dos partits a la Divisió d'Honor de waterpolo. El primer d'ells és dissabte a les 6 de la tarda a la piscina del Terrassa. Un desplaçament sempre complicat pels mataronins que aquest cop arriben per sobre els egarencs a la classificació, a dos punts. Així que un triomf els permetria obrir forat entre ells. Si el Mataró, cinquè, ha de jugar contra el Terrassa, sisè, dimarts el rival serà el setè classificat. El Mediterrani visitarà el Complex Esportiu Joan Serra després d'haver-se enfrontat al Barceloneta aquest cap de setmana.
Qui també juga aquest pont és La Sirena Mataró. Marxa a Navarra per enfrontar-se al WP 98. És el cuer a la lliga on ha perdut els 8 partits que ha jugat, tot i que a casa mostra una versió més consistent que quan surt de la seva piscina. Serà el darrer partit en un mes per les mataronines, ja que la competició no tornarà fins el darrer cap de setmana de gener.

El Quadis CN Mataró no fa pont i té dos partit difícils

Dissabte el conjunt mataroní juga a Terrassa i dimarts rep el Mediterrani


Els pròxims dies el Quadis CN Mataró té dos partits molt importants de cara a la classificació final contra rivals directes. Dissabte el conjunt mataroní juga a la sempre complicada piscina del CN Terrassa a les 18 hores, mentre que dimarts a l'hora habitual, o sigui a les 12:45 hores, rep la visita del Mediterrani. Els dos rivals dels mataronins es troben per sota a la classificació, per tant seria bo sumar dues victòries per distanciar-se una mica més de dos rivals directes, però no serà pas fàcil, tenint en compte que són el primer de la fase regular i el finalista del "play-off" de la temporada passada.
Recordem que a la primera volta, en el primer partit de la lliga, el resultat entre el Quadis i el Terrassa va ser d'empat a 6 gols i en el segon a la piscina del "Medi" la victòria va ser per a l'equip mataroní per 6-10, en un autèntic partidàs dels de Beto Fernàndez.

El dissabte desplaçament a Terrassa

El Terrassa fins ara a la seva piscina ha perdut davant Sabadell, Sant Andreu i Barceloneta i ha guanyat a Canoe, Catalunya i Medi. Els jugadors més destacats, d'un equip molt afeblit respecte la temporada passada, són l'actual porter de la selecció espanyola Iñaki Aguilar, el també internacional Ricard Alarcón, l'ex-Quadis Fran Sànchez i Óscar Aguilar.
HISTÒRIC CN TERRASSA - QUADIS
93-94DHTerrassa9 -6  CNM
94-95DHTerrassa7 -6  CNM
95-96DHTerrassa9 -10  CNM
96-97DHTerrassa9 -7  CNM
98-99DHTerrassa8 -9  CNM
99-00DHTerrassa7 -5  CNM
00-01DHTerrassa7 -5  CNM
01-02DHTerrassa5 -8  CNM
02-03DHTerrassa4 -4  CNM
03-04DHTerrassa9 -8  CNM
04-05DHTerrassa7 -10  CNM
05-06DHTerrassa14 -9  CNM
05-06DH-QFTerrassa8 -7  CNM
05-06DH-QFTerrassa11 -9  CNM
06-07DHTerrassa7 -8  CNM
07-08DHTerrassa14 -11  CNM
07-08DH-QFTerrassa11 -5  CNM
07-08DH-QFTerrassa11 -10  CNM
08-09DHTerrassa11 -9  CNM
09-10DHTerrassa14 -6  CNM
10-11DHTerrassa14 -13  CNM
11-12DHTerrassa10 -9  CNM
12-13DHTerrassa4 -5  CNM
13-14DHTerrassa13 -5  CNM
13-14DH-QFTerrassa13 -8  CNM
13-14DH-QFTerrassa12 -8  CNM
14-15DHTerrassa9 -7  CNM
14-15DH-QFTerrassa11 -6  CNM
14-15DH-QFTerrassa6 -7  CNM

No hay comentarios:

Publicar un comentario