BIWPA

18 mayo 2015

1/2 Final Play OFF Full Video CN Mataró - CE Mediterrani (2º partido) 15/05/15








679997





Medi asalta la Joan Serra y estará en la final


Medi asalta la Joan Serra y estará en la final

15/05/2015 - El CE Mediterrani ha vencido al CN Mataró Quadis en el segundo asalto de la serie de semifinales de los playoffs de División de Honor masculina y se ha ganado una plaza en la gran final. En otro partido titánico e igualadísimo, los de Marc Comas han logrado marcharse en el tramo final y ganar por segunda vez en dos días al conjunto dirigido por Beto Fernández, que lo ha dejado absolutamente todo sobre la piscina de una abarrotada Joan Serra, pero no ha encontrado recompensa.
Empezaba el partido con mucho respeto entre ambos equipos y bajo un aguacero que provocaba que la nutrida presencia de aficionados que hoy se han dado cita en la capital del Maresme tuviera que ingeniárselas para evitar el chaparrón. Mientras, el CN Mataró Quadis se adelantaba en el electrónico con un tanto del canterano Albert Merino desde el costado derecho. Recibía una respuesta rápida el 1-0 de los locales, puesto que el argentino Germán Yáñez, de lo mejor sin duda esta tarde del Medi, colocaba el empate con un remate seco. Los hombres de Marc Comas, que han salido sin miramientos y con ganas de cerrar la eliminatoria en el segundo partido, han logrado el 1-2 (Bejarano) antes de finalizar el primer periodo.
Mehdi Marzouki, participativo pero menos acertado que en el primer partido de la serie, estrellaba un trallazo en el travesaño del marco defendido por Tébar antes de que los del barrio Sants lograran por primera vez distanciarse por dos goles con el tanto anotado por el joven Pol Hodaly. Antes de llegar al descanso, y brillando el sol ya sobre la piscina Joan Serra, el dorsal 10 local Pere Estrany recortaba diferencias para los suyos. Con el 2-3 nos marchábamos al descanso largo.
FINAL NO APTO PARA CARDÍACOS
El guardameta polaco del CN Mataró Quadis Michal Diakonow volvía a vestirse de héroe (como ya hiciera ante Terrassa en el tercer partido de cuartos) y paraba un penalti casi imposible al capitán visitante Germán Yáñez. La parada precedía al 3-3 de Víctor Fernández ante la alegría de la parroquia local. Un Fernández que sería el encargado de volver a equilibrar la contienda antes de que terminara el tercer periodo con el 4-4.
Por vez primera desde el 1-0, el equipo de Beto Fernández volvía a ponerse por delante con la diana de Pol Barbena, su primera. Yañez aparecía de nuevo con un trallazo seco que sorprendía a Eski y equilibraba el marcador (5-5). Después de un intercambio de golpes, un omnipresente Germán Yáñez se quedaba solo ante Diakonow tras un desbarajuste defensivo local y anotaba el 6-7 a 3’47” para que sonara la bocina final. Un penalti cometido por Roc Ferrer lo ajusticiaba el francés Marzouki (7-7), que es estrenaba cuando quedaban apenas tres minutos. A partir de ahí, un golazo colectivo ejecutado por José Rodríguez desde boya ponía se convertía en el 7-8 cuando faltaba un solo minuto. Y otra vez Yáñez, con su cuarto tanto del choque, sentenciaba la contienda y el pase a semis de un CE Mediterrani que explotaba de alegría y que no renuncia a nada.
FICHA DEL PARTIDO:
Sergi Capdevila (Comunicación RFEN). Foto: Una acción del segundo partido de la serie de semifinales entre Mataró y Mediterrani / RFEN

DIVISION DE HONOR MASCULINA

15/05/2015 18:00 - JOAN SERRA
Parciales: (1-2/1-1/2-1/3-5)

C.N. MATARO QUADIS79C.E. MEDITERRANI

C.N. MATARO QUADISGolesF.Grv.
GJugadorTGIGDSUPPTIEXPPTI
1MICHAEL DIAKONOW01
2PAU BERNABE VILLARBA0
4MARC CORBALAN CRUZ03
5VICTOR FERNANDEZ CERDA2111
6EDUARDO MINGUEZ SIMARRO01
7POL BARBENA TRIOLA112
8PAU BACH PASCUAL011
9MEHDI MARZOUKI111
10PERE ESTRANY ESFORZADO221
11PAU SCHNIZLER DE PACO01
12ALBERT MERINO ESPERALBA111
Totales7421113
Entrenadores
ALBERT FERNANDEZ ABELLAN
Estadísticas
Gol en Igualdad de jugadores57,14%
Gol en Superioridad de jugadores28,57%
Gol de Penaltis14,29%
Eficacia en jugadas de superioridad16,67%

C.E. MEDITERRANIGolesF.Grv.
GJugadorTGIGDSUPPTIEXPPTI
1DIEGO TEBAR CRIADO0
2NELSON EDUARDO BEJARANO RONCANCIO11
3RICARDO AGUIRAN ASENJO02
4DANIEL GONZALEZ FERNANDEZ0
5GUILLEM GARCIA URZAINQUI01
6MARC LARUMBE GONFAUS221
7ROC FERRER SALGADO011
8BADER NASSER AL DUGHTHER01
9ALEXANDER KOSTYUKEVICH01
10POL HODALY RODRIGUEZ113
11JOSE RODRIGUEZ JIMENEZ111
12GERMAN IGNACIO YAÑEZ DOMINGUEZ4221
Totales9432121
Entrenadores
MARC COMAS IGLESIAS
JOAN ALLED CARDONA
Estadísticas
Gol en Igualdad de jugadores44,44%
Gol en Superioridad de jugadores33,33%
Gol de Penaltis22,22%
Eficacia en jugadas de superioridad27,27%

Árbitros
SERGIO GALINDO MORENO
ORIOL JAUMANDREU SELLARES
Evolución del marcador
C.N. MATARO QUADIS01111233455566777
C.E. MEDITERRANI00123334445667789


El Quadis es queda sense final

El "Medi" ha controlat millor els seus nervis en els moments claus i s'ha emportat també el segon partit (Tot Mataró)


El CN Mataró Quadis no ha pogut repetir la gesta que havia fet a quarts de final i, potser acusant aquella sèrie tant dura contra el Terrassa, ha caigut derrotat en dos partits davant un CE Mediterrani que, en aquest segon partit, ha sabut  controlat millor els seus nervis que l'equip mataroní, que era sabedor que ja no tenia una altra oportunitat.
Ha estat un partit d'alta tensió, ambientat per estones de vent, de pluja i al final per un bon sol, i que a la piscina també ha tingut de tot amb grans jugades, grans aturades, defenses dures sobre els elements més perillosos dels equips contraris, però gairebé sempre dominat al marcador per l'equip de Marc Comas, que al final s'ha fet amb la classificació per a la final, on no s'hi ficava des de feia 21 anys, en que va perdre davant el Catalunya.

Mataró-Terrassa

El Quadis ha començat dominant amb un gol de Merino, però de seguida la defensa visitant s'ha anat imposant. El Quadis no trobava posicions de xut còmodes, amb Marzouki severament marcat (no ha fet cap gol dels seus vuit xuts en joc al llarg del partit), i l'equip de Sants ha capgirat el marcador fins el 1-3 a poc d'iniciar-se el segon quart. Ràpidament ha replicat Pere Estrany, i en el tram final ha estat la defensa local la que ha frenat totalment l'atac del "Medi", i a l'altre costat començava a xutar millor però ara es trobava amb un Diego Tébar inspiradíssim, que ha fet sis aturades consecutives abans del descans.
A la represa, poc després que Eski aturés un penal a Yàñez, Víctor Fernàndez ha pogut igualar en una contra, però un altre penal ha permès a Marc Larumbe posar per davant el seu equip. Novament Víctor Fernàndez ha igualat aprofitant una jugada d'home de més (la primera que transformava cap dels dos equips fins aquell moment) i després d'un parell de grans aturades de Diakonow, i amb empat a 4, s'ha entrat al darrer quart, que s'ha iniciat molt bé per al Quadis ja que Pol Barbena ha aprofitat una altra superioritat per avançar després de més de vint minuts a l'equip local. Però poc a durat l'alegria ja que en dos atacs consecutius el "Medi" s'ha tornat a posar per davant amb un gol de Yáñez i un altre penal transformat per Larumbe, el màxim golejador visitant que només ha pogut marcar des dels 5 metres.
El partit era vibrant i Estrany aprofitant la tercera superioritat consecutiva del Quadis, quan les defenses ja començaven a flaquejar, ha tornat a empatar quan faltaven 5 minuts. Yáñez ha avançat el "Medi" en una contra, però Mehdi Marzouki de penal ha marcat el seu únic gol del partit posant novament l'empat a falta de poc més de tres minuts.
Tot podia passar, però en aquest tram final els visitants han estat més centrats i encertats. A l'atac següent en una jugada de superioritat, molt ben resolta amb un palmeig de Jose Rodríguez, han fet el 7-8, i poc després en una altra jugada de superioritat German Yàñez, la figura de l'equip visitant en aquest partit ha fet el seu quart gol, clavant la pilota al pal curt, per deixar absolutament decidit el matx i l'eliminatòria a favor d'un equip que després d'uns quants anys ha tornat a ser la "bèstia negra" del Centre Natació Mataró.
CN MATARÓ QUADIS - CE MEDITERRANI 7-9
CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonow, Pau Bernabé, Marc Corbalán, Víctor Fernàndez (2), Edu Mínguez, Pol Barbena (1), Pau Bach, Mehdi Marzouki (1 de p.), Pere Estrany (2), Pau Schnizler, Albert Merino (1).
CE MEDITERRANI: Diego Tébar, Bejarano (1), Aguiran, Daniel Gonzàlez, Guillem Garcia, Marc Larumbe (2 de p.), Roc Ferrer, Bader Nasser, Kostyukevich, Hodaly (1), Jose Rodríguez (1), German Yáñez (4).
PARCIALS: 1-2, 1-1, 2-1, 3-5.

No hay comentarios:

Publicar un comentario