C.N. SABADELL012344567788999101010

*****

*****

El Club Natació Sabadell supera amb nota la seva visita a Mataró

L'equip del Chava Gómez no es relaxa malgrat tenir garantida la tercera posició i supera clarament el conjunt maresmenc (7-10) (Radio Sabadell)

Sense patiments. El Natació Sabadell va resoldre amb més contundència del previst el duel de la penúltima jornada de la fase regular de la Divisió d'Honor Masculina a la piscina del Mataró. L'equip sabadellenc va entrar al partit amb un clar parcial de 0-4 que va anar a més fins l'1-7 que reflectia el marcador al descans. "Esperàvem més patiment perquè és una piscina molt difícil on gairebé ningú guanya fàcil, però vam escapar-nos i vam poder mantenir-ho", es felicita l'entrenador del Club, Chava Gómez, després de guanyar l'últim desplaçament de la lliga regular. Els sabadellencs van mantenir els sis gols de diferència fins el 3-9. A partir d'aleshores, l'equip mataroní va maquillar el resultat, deixant-lo en un 7-10 final que tot i així, serveix al Sabadell per mantenir el nivell competitiu mostrat durant tota la temporada: "No pots relaxar-te, perquè sinó no arribes amb bon to al play-off. No tenim l'experiència suficient com per relaxar-nos ara i poder arribar en un bon nivell després". Sergi Cabanas amb quatre gols va ser el màxim anotador del Natació Sabadell a la piscina Joan Serra de Mataró.
Garantida des de fa una setmana la tercera posició de la lliga, l'entitat de l'últim rival de la fase regular servirà per poder mantenir l'exigència, ja que serà l'Atlètic-Barceloneta -segon classificat- qui visitarà Can Llong en l'última data del calendari prèvia a les eliminatòries pel títol. "No ens juguem gaire els dos perquè possiblement el Terrassa guanyarà el Mataró i el Barceloneta serà segon fem el que fem", admet Gómez, tot i que demana als seus prémer l'accelerador per últim cop per tancar amb nota la que està sent una grandíssima campanya: "L'any està sent molt bo, excel·lent, però encara queda i hem de fer-ho igual fins al final. Espatllar-ho al final seria una ximpleria". Un Atlètic-Barceloneta que es preveu que sigui el rival a les semifinals si es compleixen els pronòstics i cap dels dos punxa als quarts de final dels play-off pel títol

El Quadis es complica l'accés als "play-off" de waterpolo

La derrota davant el Sabadell obliga a anar a guanyar a la piscina del Terrassa per entrar segur entre els vuit primers (Tot Mataró)

EL CN Mataró Quadis ha tingut molt poques opcions davant del CN Sabadell, tercer classificat ja de la fase regular, que jugava sense pressió però que ha fet una autèntica exhibició en els dos primers quarts sentenciant pràcticament el partit amb un 1-7 al descans. Amb aquesta derrota es compliquen molt les possibilitats de l'equip de Beto Fernàndez d'accedir al "play-off" pel títol, ja que tot i estar ara mateix en setena posició només té dos punts d'avantatge sobre Catalunya i Sant Andreu que a la darrera jornada del campionat tenen un partit més assequible que el del Quadis que juga a la piscina del CN Terrassa.
Wa Mataró-Sabadell
El primer quart del partit, que ha acabat amb 0-4, ja ha marcat el partit perquè els visitants estaven molt endollats en atac, molt forts en defensa, tot i acumular més exclusions que els locals, i en canvi els mataronins estaven desencertats i desaprofitant les jugades d'home de més. No ha canviat massa la cosa al segon quart i al descans s'ha arribat amb un avantatge sabadellenc de 6 gols (1-7).
A la represa el Quadis ha reaccionat però la diferència era massa gran per completar la remuntada. L'equip visitant ha sabut gestionar bé el marge que tenia i, tot i cedir els dos últims quarts, ha acabat guanyant amb comoditat.
CN MATARÓ QUADIS - CN SABADELL 7-10
CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonow, Marc Corbalán (2), Víctor Fernàndez (2), Edu Mínguez, Pol Barbena (1), Pau Bach (1), Mehdi Marzouki, Pere Estrany (1), Pau Schnizler, Albert Merino.
CN SABADELL: Motos, S.Cabanas (4), Koopman (1), Van Mil, Pugibet, Casado, Sànchez, Alcaide (1), Matoso (1), Fenoy (2), Marsal (1), V.Cabanas.
PARCIALS: 0-4, 1-3, 3-2, 3-1.

El Natació Sabadell masculí afronta la cita a Mataró sense treure el peu de l'accelarador

Els de 'Chava' Gómez que ja tenen la tercera plaça garantida volen arribar en bona dinàmica als Play Offs (Radio Sabadell)

Joan Blanch - Waterpolo - 17/04/2015 11:38
Partit gran entre dos equips històrics del waterpolo espanyol. Demà (18h) la piscina del Centre Natació Mataró acull la penúltima jornada de la Divisió d'Honor masculina. Els maresmencs que són setens i lluiten per assegurar-se una plaça de Play Offs s'enfronten al Natació Sabadell, en un dels compromisos més interessants d'aquest cap de setmana. Tot i haver assegurat de forma definitiva la tercera posició al final de la fase regular i de tenir garantit el factor piscina al seu favor en l'encreuament de quarts de final, els de Salvador 'Chava' Gómez no volen treure el peu de l'accelarador. "Sortirem a guanyar els dos partits que queden, tot i que sabem que són complicats. Personalment no he guanyat mai a aquella piscina i tinc moltes ganes de fer-ho i a més, considero que si ens relaxessim ara no arribariem preparats per l'inici del Play Offs", ha reconegut el tècnic de l'equip masculí del Club. Un Mataró que té millor plantilla del que mostra la classificació, però que està pagant un mal inici de temporada. "És una lliga en la qual hi ha molta igualat i Mataró està pagant ara un mal inici, ja que per jugadors i plantilla hauria d'estar més amunt", ha assegurat 'Chava' Gómez. El que queda clar és que el partit de demà, en horari unificat i en una piscina descoberta com la dels maresmencs sempre resulta complicat. "Juguem per la tarda, haurem de veure quin temps fa i si fa sol a qui afecta més", ha manifestat l'entrenador sabadellenc, que ha analitzat de forma clara al Mataró. "A casa es fan forts gràcies a la defensa que tenen. Si això li sumes que tenen un gran porter doncs ja et fas una idea del rival que tindrem davant", ha assenyalat el tècnic del Club, 'Chava' Gómez que repartirà minuts a la porteria i que farà unes rotacions més evidents en aquests dos darrers partits de lliga.