BIWPA

16 enero 2015

14/01/15 CN Mataró-CN Terrassa 11ª Jornada Div de Honor masc FULL VIDEO ...

592312

El CN Terrassa derrota el CN Mataró (6-9) i acaba invicte la primera volta (Terrassa Digital)

Un parcial de 0 a 4 en el segon període ha estat clau en la victòria dels de Dani Nart, que recuperaren el segon lloc a la classificació. Dissabte, amb l'Atlètic-Barceloneta, tindran l'oportunitat d'assaltar el lideratge.

El CN Terrassa ha tancat la primera volta amb una victòria convincent en una escenari tradicionalment poc propici. El conjunt de Dani Nart ha derrotat el CN Mataró Quadis a domicili (6-9), en partit corresponent a l’onzena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor masculina de waterpolo. Amb aquest resultat, els egarencs arriben a l’equador de la competició en segon lloc amb 29 punts, a només un del líder, el CN Atlètic-Barceloneta, i són l’únic equip invicte de la categoria.

El Mataró ha començat més intens davant un Natació al qual li ha costat prendre el pols al partit. Marzouki, el canoner dels maresmencs, ha inaugurat el marcador al minut i mig de joc. Mitjan primer període, Rubén de Lera ha signat l’empat. Després de diversos atacs sense gols, l’encert ofensiu s’ha succeït en el darrer minut del quart. Marzouki ha tornat a batre Aguilar, diana que ha estat replicada per Xavi Serra. En l’últim segon, Estrany ha aprofitat una badada defensiva per situar el 3 a 2 a l’electrònic.

El Natació ha anat clarament a més en el segon període, en el qual ha encadenat un parcial de 0 a 4 que ha esdevingut cabdal, gràcies, sobretot a l’augment de la intensitat defensiva i a l’encert d’Iñaki Aguilar sota els pals. Fran Sánchez, que s’enfrontava al seu exequip, ha igualat a tres. Poc després, Sergi Mora ha col·locat els terrassencs per davant per primer cop en tot el partit. L’atacant manresà ha refermat la seva condició de pitxitxi de la lliga tot anotant el 3 a 5. Ricard Alarcón, en home de més, ha completat el parcial (3-6).

A la represa, els de Dani Nart han gestionat a la perfecció la renda assolida i no han travessat cap patiment per endur-se els tres punts. Estrany, en superioritat numèrica, ha apropat momentàniament el Mataró. El CN Terrassa, però, ha respòs tot seguit de la mà d’Agustí Pericas. Iván Gallego, al contracop, ha marcat el 4 a 8 amb què ha finalitzat el tercer quart. En el darrer període, el conjunt de Beto Fernández ha pogut retallar mínimament el desavantatge. Bach ha fet el cinquè gol local només arrencar el quart. El Natació ha esvaït definitivament la incertesa de la mà de Serra, que ha situat un concloent 5 a 9 amb només quatre minuts per endavant. Codina ha tancat el marcador. Fran Sánchez, jugador del CN Terrassa i exintegrant del Mataró, ha assenyalat que "recuperem la segona posició i tenim l'opció de posar-nos líders davant l'Atlètic-Barceloneta i aquest és el camí a seguir".

Visita al líder, el CN Atlètic-Barceloneta

El CN Terrassa visitarà el líder, el CN Atlètic-Barceloneta, en partit corresponent a la dotzena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor, la primera de la segona volta. El matx es disputarà el dissabte 17 de gener a les 12.45 hores.

12A.R. CONCEPCION-CDAD LINEAL011461445005237260062372

DHM: Victoria del Terrassa en Mataró (6—9)

14/01/2015 - En partido aplazado de la undécima jornada de la División de Honor Masculina que se ha disputado este mediodía en la Joan Serra, el CN Terrassa se ha impuesto por 6—9 (3—2, 0—4, 1—2 y 2—1) al local CN Mataró Quadis en un partido que a partir del 3—3 de la segunda parte, han roto los visitantes con un 0—3 (3—6) que a la postre ha sido irremontable para los anfitriones. Tras este resultado, el Terrassa se coloca segundo en la clasificación a un punto del líder CNAB y el Mataró es sexto.
FICHA TÉCNICA:
Comunicación RFEN. Foto: arbitroswp

El Quadis planta cara però acaba cedint amb el Terrassa

El conjunt mataroní ha perdut aquest dimecres a casa 6-9 davant el segon classificat (Tot Mataro)

Mataro-terrassa

El CNM Quadis ha perdut aquest dimecres al midia a Mataró 6-9 davant un CN Terrassa que s'ha mostrat molt sòlid en defensa i que ha demostrat perquè és segon a la classificació. Un parcial de 0-4 en el segon quart ha decantat la balança del costat visitant davant un Mataró que mai s'ha rendit, però que li han mancat encert en les jugades de superioritat.
El Quadis ha fet un molt primer quart que ha acabar amb un resultat favorable de 3-2. Però en el segon període, els egarencs han posat la seva muralla defensiva i han deixat sense anotar als mataronins que han vict com els egarencs amb un parcial de 0-4 capgiraven el marcador (3-6).

En el tercer quart el CN Mataró ha pogut contenir millor l’atac visitant, però ha continuat amb moltes dificultats per perforar la porteria rival i al final del període el resultat era de 4-8. En els darrers minuts el Quadis ho ha intentat, però la diferència ja era molt gran i tot guanyar el darrer parcial 2-1, la remuntada no ha estat possible.
CN MATARÓ QUADIS - CN TERRASSA 6-9
QUADIS: Michal Diakonow, Àlex Codina (1), Marc Corbalán, Pau Bach (1), Víctor Fernàndez, Edu Mínguez, Pol Barbena, Mehdi Marzouki (2), Pere Estrany (2),  Pau Schnizler, Albert Merino.
PARCIALS: 3-2, 0-4, 1-2, 2-1.

El CN Mataró Quadis cau derrotat davant el Terrassa
Els mataronins planten cara al primer quart però es veuen superats per un rival més fort (Cap Gros)El CN Mataró Quadis va caure derrotat dimecres al matí per 6-9 en el darrer partit de la primera volta de la Divisió d'Honor davant el Terrassa. Els mataronins eren conscients de la dificultat de l'enfrontament davant un conjunt egarenc que encara no ha perdut en tota la temporada, l'únic invicte de la categoria en acabar la primera volta. Els mataronins van plantar cara en el primer quart però després la superioritat visitant es va fer evident.

El partit va començar molt bé amb el Mataró lluitant totes les pilotes i responent els gols del Terrassa. Dues dianes de Mehdi i un gol d'estratègia van servir per posar-se per davant 3-2 en el marcador. Però la cosa es va capgirar al segon quart, on el Terrassa va clavar un parcial de 0-4 que feia molt de mal a les aspiracions mataronines.

El Quadis va estar dubtós després del descans intentant buscar solucions davant una defensa egarenca molt sòlida que no deixava espais i que a més provocava exclusions nombroses entre els mataronins. El partit es va posar molt malament amb el 4-8 que demostrava que hi havia poques coses a fer. En el tram final, els mataronins es van emportar un darrer parcial (2-1) que ja no va servir de res.