SERGIO JIMENEZ TURNES
Evolución del marcador
C.N. MATARO QUADIS01122233345666667789
C.N. SANT ANDREU00112334555567899101010

Club Sant AndreuL' absolut masculí de waterpolo es retroba amb la victòria a Mataró.

Gran partit de l' absolut masculí de Xavioer Julià a la piscina del Sorral, on ha aconseguit guanyar per la mínima, 9 a 10, al sempre complicat Centre Natació Mataró. El partit ha estat molt igualat durant tota la seva disputa i la consistència en atac per part mataronina de Marzouki, amb 4 gols i de Balaz, amb 4 dianes també, ha fet que els tres punts no es decidissin fins al final de l' encontre. Aquesta victòria dona molt oxígen als homes de Xavier Julià, que ara sumen 11 punts, lluny dels llocs de descens i mirant amb optimisme cap a les places de play-off.

Pas enrere del CN Mataró Quadis a casa
Els mataronins perden 9-10 davant el Sant Andreu

El CN Mataró Quadis va encaixar una dolorosa derrota a casa davant el Sant Andreu en un partit que es volia guanyar per assaltar els primers llocs de la classificació. Els de Beto Fernàndez van un pas enrere després de perdre 9-10 amb un Sant Andreu que va sortir viu del Joan Serra, entre d'altres coses, per la manca d'encert dels mataronins en les jugades de superioritat. Es talla la ratxa de victòries que ja durava varies jornades.

El partit va estar d'esquenes als mataronins des del primer moment. Els barcelonins van sortir a per totes i en el primer quart ja avisaven que volien pescar a la piscina mataronina. El 2-3 del primer període va deixar pas a un segon quart on el Quadis es va bloquejar en atac. No sortien les coses -només un gol- i això va propiciar que al descans els mataronins anessin perdent de dos: 3-5.

Però al tercer període semblava que tot canviaria. Tres gols consecutius dels de Beto Fernàndez donaven la volta al marcador i posaven un tranquil·litzador 6-5 al lluminós. Mehdi semblava recuperar la finor de les darreres jornades, però va ser un miratge. El Mataró va estar molt erràtic en les jugades de superioritat i això donava ales a un Sant Andreu que es mantenia per davant en acabar el tercer quart. En l'últim, els visitants van saber mantenir la renda i sorprendre al contracop per acabar emportant-se els punts de Mataró.

Al Quadis no li prova El Sorrall

Ha ensopegat en el partit jugat contra el CN Sant Andreu

El CN Mataró Quadis ha tornat a ensopegar amb un equip que sempre li sol crear molts problemes aquí a Mataró, com és el CN Sant Andreu, que en aquest partit que s'ha jugat al Sorrall, perquè les instal·lacions del Centre estan en obres, ha sabut aprofitar les seves opcions per emportar-se els tres punts.
Quadis - sant andreu
L'equip andreuenc que estava vuit punts per sota no s'ha d'oblidar que va ser capaç de superar el Barceloneta a la final de la Supercopa jugada abans de l'inici de la lliga i avui ha demostrat que té qualitat per estar molt més amunt.
El Quadis no s'ha trobat mai còmode davant la defensa visitant i ha anat quasi sempre a remolc, i al descans perdia 3-5.
A l'inici del tercer quart s'ha reduït distàncies, després Bach ha empatat i Codina ha posat per davant l'equip mataroní, però en jugada de superioritat el Sant Andreu ha tornat a empatar de seguida, i l'avantatge del Quadis ha estat momentani, perquè de seguida el Sant Andreu ha pres el domini i s'ha posat amb tres gols d'avantatge (7-10) que pràcticament han decidit el matx tot i els esforços de l'equip local, que ha frenat bé el màxim goleador andreuenc (Dúric, que portava 18 gols i només n'ha fet un), però no ha pogut frenar a Samuel Balaz que ha marcat quatres gols.
CN MATARÓ QUADIS - CN SANT ANDREU 9-10
CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonov, Pau Bernabé, Àlex Codina (1), Marc Corbalan, Víctor Fernàndez (1), Edu Mínguez, Mehdi Marzouki (4, 3 de p.), Pol Barbena (1), Pau Bach (1), Pere Estrany (1), Pau Schnizler i Albert Merino.
CN SANT ANDREU: Santis, Sanz (2), Peiró, Gorria, Daniel Hernàndez (1), Dúric (1), Losa, Eric Fernàndez, Brugué, Balz (4), Escarré i Bruder (2).
PARCIALS: 2-3, 1-2, 3-2, 3-3.