BIWPA

13 noviembre 2014

Homenaje a Lluis Giralt (EPD)

El próximo sábado 22/11/14 a las 19,30 h tendrá lugar en la piscina Pere Serrat un homenaje en memoria de nuestro compañero fallecido Lluis Giralt (EPD).

Podéis inscribiros en :




El passat mes de setembre, es va complir un any de la mort del nostre company i amic Lluís Giralt. Durant aquest temps l'hem trobat a faltar i l'hem recordat, cadascú a la seva manera, però hi ha un record que tenim tots en comú, el seu somriure. Malgrat tot, aquest és el darrer dibuix que tenim tots d’ell i sabem del cert, que és la imatge que ens va voler deixar. És per això que seria bonic poder-nos trobar tots per recordar-lo, i quina millor manera que en el marc d'un torneig de waterpolo.

L’homenatge serà el dissabte 22 de novembre de 2014, a la piscina Pere Serrat, a les 19,30h. 
En funció del nombre de participants farem dos o més equips de waterpolo, que jugaran entre ells.

Per tal de poder-hi participar:

• heu de ser jugadors o exjugadors de waterpolo (només pel partit de waterpolo)
• cal que respongueu a aquest correu torneig.lluis.giralt@cnsantandreu.com confirmant la vostra assistència abans del 10 de novembre (partit de waterpolo i/o espectador/a)
• indiqueu nom, cognoms, telèfon i correu electrònic, especificant:
- vinc com a jugador
- vinc com a espectador/a

Podeu fer tota la difusió que vulgueu, cal però, que tothom que vingui confirmi la seva assistència, en aquesta adreça de correu, 

torneig.lluis.giralt@cnsantandreu.com

Aquesta trobada té un únic objectiu, reunir-nos tots al voltant de la figura del Lluís, creiem que és una oportunitat fantàstica per tornar-nos a trobar i fer-lo present entre nosaltres, un cop més.

Esperem les vostres confirmacions.



No hay comentarios:

Publicar un comentario