Full Video CN Mataró-CN Barcelona 5ª Jornada Div de Honor masc 01/11/14

787606

Sergio Jimenez y Jaume Teixido con Quim Fernández

El CN Mataró Quadis reacciona i convenç davant el Barcelona
Els mataronins guanyen 12-4 i trenquen una mala ratxa de tres derrotes consecutivesEl CN Mataró Quadis va aconseguir dissabte una victòria important davant el CN Barcelona. Els de Beto Fernàndez estaven immersos en els dubtes de la derrota, tres ensopegades consecutives, però l'equip va treure el millor de sí per emportar-se més que tres punts: a banda de la victòria, l'equip guanya en confiança. Sap que va pel bon camí, tal i com deia l'entrenador que es veia als entrenaments i que només faltava traspassar-ho a la piscina. Dissabte es va tombar 12-4 al CN Barcelona en un partit on Mehdi va tornar a veure porteria després de la seva sequera: tres gols.

El matx va començar molt igualat entre els dos equips, però el Mataró no va defallir ni es va posar nerviós. Va saber jugar sense complicar-se, buscant sempre la millor de les opcions. El primer parcial de 2-2 donaria pas a un segon període on la seriositat mataronina permetia obrir diferències en el marcador: 5-3 al descans.

A la rerpesa el Quadis trencava definitivament el matx. Els de Beto Fernàndez feien un període completíssim tant en atac com en defensa, deixant totalment anul·lats als seus contrincants i sent molt eficaços en tasques ofensives. Fruit d'això, l'equip obria forat fins el 9-3 que matava el matx definitivament. En el darrer període, el Mataró va gestionar bé la seva superioritat i la seva renda de gols per acabar imposant-se 12-4 i sumar la segona victòria de la temporada.

Arriba la reacció del Quadis amb un gran partit

Ha derrotat l'històric Club Natació Barcelona amb un sensacional tercer quart

El CN Mataró Quadis ha reaccionat i després de tres derrotes s'ha desfet amb comoditat i amb un molt bon joc d'un Club Natació Barcelona, que s'esperava que seria rival més complicat ja que, tot i no tenir el potencial que anys enrere l'havia portat a guanyar 23 partits seguit a la piscina del Centre i ha obtenir 19 títols de la Divisió d'Honor com a tal, si que ha fet un gran inici de temporada destacant l'empat que va treure a la piscina del líder, el Terrassa.

Wa Mataro-Barceloneta

Mehdi Marzouki ha fet tres gols (imatge d'arxiu)

El partit ha començat amb dos gols ràpids en jugades d'home de més, un de Van der Horst i l'altre de  Pau Bach. S'ha frenat l'activitat i ja cap al final Esteller, en una altra jugada d'home de més, ha posat el 1-2, però novament Estrany amb un xut potent ha tornat a empatar abans de tancar-se el primer quart. El segon quart ha començat bé, Eski s'ha posat les piles, el Quadis s'ha animat imposant un bon ritme, ben diferent del dels darrers partits, i la responsabilitat del xut s'ha repartit millor i un gol de Marc Corbalán, i un altre de Víctor Fernàndez, amb un tercer de Marzouki de penal al mig, han permès que el Quadis pogués arribar al descans amb un bon avantatge de dos gols (5-3).

A la represa Diakonow ha continuat enorme sota pals i ha impulsat el seu equip cap amunt en un tercer quart sensacional en el qual un gran gol del francès Marzouki i un d'Estrany, dels quals ja s'espera la seva aportació, però també un de Pol Barbena i un altre de Pau Schnizler,  s'han afegit a la festa golejadora, obrint la diferència als sis gols (9-3) i sentenciant el partit.
El darrer quart ja ha sobrat i, davant un equip cenebista enfonsat totalment, el Quadis ha tancat el partit amb tres gols més i al final "ha deixat" fer el quart gol als visitants.
Destacar que vuit dels jugadors locals han marcat en el millor partit de la temporada.
CN MATARÓ QUADIS - CN BARCELONA 12-4
CN MATARÓ: Michal Diakonow, Víctor Roqué, Àlex Codina, Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez (1), Edu Minguez, Pol Barbena (1), Pau Bach (1), Mehdi Marzouki (3, 1 de p.), Pere Estrany (2), Pau Schnizler (2), Albert Merino (1), Joan Muñoz.
CN BARCELONA: Royo, Noguera, Contreras, Van der Hosrt (1), Winkelhorst (1), Cànovas, Esteller (1), Oneto, Flores (1), Gasulla, Bofill, Del Toro, Ariño.

El CN Mataró Quadis vol remuntar el vol davant el Barcelona
Els mataronins encadenen tres jornades consecutives perdentEl CN Mataró Quadis intentarà remuntar el vol davant el CN Barcelona. L'equip de Beto Fernàndez porta tres derrotes consecutives (Real Canoe, Barceloneta, Mediterrani) i només ha sumat tres punts en aquest inici de lliga. Un bagatge que volen començar a canviar aquest dissabte a les 12.45h davant el Barcelona, un equip reforçat respecte la temporada passada però davant el qual l'entrenador mataroní ja ha dit que espera sumar els tres punts.

El femení del CN Mataró La Sirena, per la seva banda, descansa i no jugarà fins la setmana vinent a casa davant el Sant Andreu. Partit important, ja que les barcelonines estan per sobre de les de Florin Bonca. Un triomf permetria a les sirenes seguir la seva escalada a la classificació fins aconseguir el segon lloc que els hi pertoca, per darrera del Sabadell