BIWPA

17 abril 2014

España 10-10 Canada, partido amistoso en Barcelona 17/04/14







Canadian senior men tie with Spain in joint 

training official game #1

http://www.waterpolo.ca/News2802.aspx

This week, the Canadian Men’s Senior National team travelled to Spain to continue their preparations for the World League Qualification Tournament, in Shanghai, China, next month. The week will consist of joint trainings as well as two official games with the Spanish national team.

The first of these games took place on Wednesday April 16, 2014 in Barcelona. The final result of the game was a 10-10 draw, which is one of the best results ever for Team Canada versus the Spaniards. 


Leading the way for Canada, with 3 goals, was newcomer Zak Kappos. Team Canada also received spectacular center-position play from both Nicolas Constantin-Bicari and Oliver Vikalo. Canada was also support by a stellar second-half performance from goaltender Dusan Aleksic.

The game was a back-and-forth battle with the two teams never being separated by more than two goals. After Spain took the lead with barely 1:31 seconds in the game the outcome did not look good for the Canadian side, however, with only 4 seconds left on the clock, Canada was able to tie the game thanks to a heroic goal from Constantin-Bicari. 

Canada will continue to train with Spain side throughout the week and will end the trip with a second official game on Saturday April 19, 2014.


Goal scorers for Canada:
Kappos 3, Constantine-Bicari 2, Conway 2, Robinson 1, Taschereau 1, Boyd 1

Goal scorers for Spain:
Garcia 4, Munarriz 3, Estabiuy 1, Matoso 1, Barroso 1


*****

España cierra su concentración con Canadá (RFEN)


España cierra su concentración con Canadá


21/04/2014 - El seleccionador masculino, Gabi Hernández, cerró este fin de semana su stage de preparación con Canadá. España disputó dos encuentros amistosos en el CN Barcelona (cerrado con igualada a 10) y la UE Horta (21—3). Este último choque, celebrado el sábado por la mañana, sirvió para que Xavi Garcia y Gabi Hernández se reencontraran con sus raíces como deportistas. La Selección volverá al trabajo al término de la temporada regular de clubes.
FOTO: Equipo concentrado tras el encuentro en Horta (uehorta.cat)

*****
ESPANYA SUPERA AL CANADÀ A HORTA
20.04.2014


La selecció espanyola d'en Gabi Hernández va superar sense problemes (21-3) al Canadà en el partit amistós disputat ahir al migdia a la nostra piscina, va ser un partit sense molta história, a banda del partit vem poder compartir una estona amb dos homes de la casa com són en Gabi i en Xavi García que van compartir fotografies amb els nois i noies que ahir van venir a veure el partit (a la pestanya de galeries podreu veure totes les fotos). 

*****

Fotos Horta :





ESPANYA 21-3 CANADÀ WATERPOLO MASCULÍ

15.04.2014


El proper dissabte dia 19 a les 12:00 hores les seleccions nacionals masculines d'Espanya i el Canadà jugaran un partit amistós a Horta, tindrem doncs l'oportunitat de veure en directe als homes d'en Gaby Hernández i a la que és casa seva.
Si no marxeu de vacances i esteu aqui és una bona opció de veure waterpolo d'alt nivell a casa i amb noms que formen part de la história del nostre nostre club com són el seleccionador Gaby Hernández i en Xavi García, un dels puntals d'aquesta selecció. 





Todas las fotos en de Ballart Photography en : 





Amistós Internacional: Espanya-Canadà, preludi del torneig BCNWP under10

Les seleccions d’Espanya i Canadà disputaran el dimecres 16 d’abril, a les 18 hores, a la piscina de la Nova Escullera del Club Natació Barcelona, un partit amistós com a prolegomen del torneig internacional de waterpolo benjamí BCNWP Under 10. Acabat l’encontre, els jugadors de la selecció espanyola signaran autògrafs i es fotografiaran amb els nens i nenes participants en el torneig.
Aquesta serà una magnífica oportunitat per observar com evoluciona la renovada selecció espanyola de waterpolo, ara sota el comandament del nou seleccionador Gaby Hernández. Espanya està classificada per a l’Europeu de waterpolo que es disputarà del 13 al 26 del pròxim mes de juliol a Budapest.
Gaby Hernández no es va perdre la primera edició del BCNWP Under 10. aquesta imatge seva va ser captada a la jornada final de l’edició de l’any passat

Gaby Hernández































No hay comentarios:

Publicar un comentario