BIWPA

21 abril 2014

"BCN Under 10" 2014




*****

El C.N.Barcelona reedita el títol de campió del 

BCN WP UNDER 10 (FCN)
















El C.N.Barcelona ha tornat a aixecar la copa de campió de la competició BCN WP UNDER 10. Un torneig per nens i nenes de clubs de waterpolo fins a 10 anys d'edat i que organitza desde fa 2 anys el C.N.Barcelona. El club amfitrió ja és bicampió d'aquesta competició i aquesta vegada va guanyar la final al C.N.Molins de Rei per 6 a 4. Els altres trofeus de la competició van anar a parar a les mans del C.N.Vallirana que es va endur el trofeu al Fair Play i al C.N.Montjuic que van guanyar el premi a la Millor Afició. 

El C.N.Barcelona un cop més va saber organitzar una grandíssima competició i han aconseguit situar la BCN WP UNDER 10 com un referent per la competició dels més petits del waterpolo. 
****

El CN Barcelona, bicampeón del BCN WP Under10 (RFEN)


El CN Barcelona, bicampeón del BCN WP Under10

21/04/2014 - El CN Barcelona ha reeditado el triunfo en su torneo Benjamín de Waterpolo tras imponerse ayer en la final al CN Molins por 6 goles a 4. El CN Jerez ha completado el podio de la competición tras derrotar al Marseille en el duelo por el bronce. La competición ha puesto el broche con un gran nivel en la asistencia de espectadores y un diez en lo que a organización se refiere.
Llenazo absoluto en la Nova Escullera en la jornada de finales del BCN WP Under 10, que medía en el encuentro más deseado a CN Barcelona y CN Molins de Rei. Los molinenses, que llegaban a la gran final con la vitola de ser el equipo más goleador y el menos goleado, no pudo hacer nada para batir al CN Barcelona, que se alzó por segunda ocasión con la copa más deseada. El propio presidente de la RFEN, Fernando Carpena, hizo entrega de la misma al capitán del equipo cenebista, Robert López. Un exultante CN Jerez completó el podio de la competición, evidenciando el buen trabajo de base del waterpolo andaluz.
Además de los tres primeros, la organización reconoció al CN Vallirana como premio al Fair Play, y alCN Montjuïc como el club con la mejor afición.
FOTO: Fernando Carpena entrega la copa de campeón al CN Barcelona (BCN WP Under 10)

*****

El CN Barcelona es queda amb el BCN WP under 10 (BTV)



El CN Barcelona ha revalidat el títol de campió del BCN WP under 10 després de guanyar el Molins de Rei per 4 a 6. Els barcelonins han dominat durant la primera part. A la segona, però, el Molins ha sortit molt endollat i s'han col·locat només a dos gols. Tot i això, l'equip de Víctor González no s'ha rendit i ha aconseguit la victòria. El tercer lloc ha estat per al CN Jerez, que ha guanyat davant el CDN Marsella.

****

La segona edició del BCN WP under 10 s’obre més a l’estranger (BTV)




Durant aquest cap de setmana s'està duent a terme el BCN WP under 10 a les piscines del CN Barcelona, el club que ho organitza. Hi participen diferents equips alevins de waterpolo de Catalunya, d'Espanya i alguns d'Europa. Una bona oportunitat perquè els més petits puguin competir amb equips diferents i conèixer altres estils de waterpolo.

Durant el cap de setmana un total de 24 equips participaran en el torneig en què cada equip jugarà el mateix nombre de partits, independentment de si lluiten per arribar a la final o per quedar els penúltims. I és que una de les senyes d’identitat del torneig és que tots juguin els mateixos minuts i que s’ho passin bé. Per aconseguir-ho, aquest any hi ha la inclusió d’un codi ètic que pares i entrenadors han de seguir per donar bon exemple als nens i nenes que hi participen. La segona edició del BCN WP under 10 és més internacional, ja que aquest any, als participants francesos i italians, s’hi ha sumat l’alemany Esslingen.


Toda la información en :


*****




*****

Código ético del Torneo :

 El objetivo del BCNWP Under 10 Tournament es colaborar en la difusión del waterpolo entre los más jóvenes, acercándoles a los valores que este deporte pone a su alcance: esfuerzo, respeto, lealtad, amistad, competitividad, trabajo en equipo, solidaridad, autocrítica y superación personal.
La Organización quiere fomentar el “juego limpio” como respeto a las reglas y a su espíritu, al contrario, al compañero y a uno mismo. Con el fin de garantizar el “juego limpio”, los integrantes del BCNWP Under 10 Tournament (jugadores, acompañantes, entrenadores, organizadores, árbitros, familiares y aficiones) se supeditan al siguiente código:
  • Respetar las reglas del juego, que nos permiten divertirnos en igualdad y respeto con compañeros y contrarios
  • El resultado – la derrota o la victoria – debe ser respetado y aceptado con dignidad. Es el único camino para aprender del juego – los errores y aciertos propios y de los demás - y crecer como persona
  • El árbitro, como parte necesaria del juego que es, debe ser respetado. Discutir sus decisiones afrenta a compañeros y contrarios. Los engaños y simulaciones no son admisibles en el juego limpio.
  • El entrenador es parte imprescindible del aprendizaje del juego y de la vida. Es el que mejor os conoce en la piscina y el que sabe en cada momento qué o quién puede aportar lo mejor. Mientras estamos con él debemos respetarle como a un maestro o a un padre.
  • Los adultos que acompañan al equipo, deben ser conscientes de que los niños aprenden por imitación. Por ello, además respetar e inculcar el respeto a todas las partes del juego – incluidas la afición y el equipo contrarios – se pide un comportamiento adecuado, exento de violencia verbal y gestual, que permita el desarrollo del juego con la templanza necesaria.
BCN WP under 10 team

*****

El CN Barcelona ja té a punt la segona edició del BCN WP under 10 (BTV)



Els jugadors benjamins del Club Natació Barcelona es preparen a fons per disputar la segona edició del torneig sub 10 de waterpolo. Ells són els amfitrions d'un torneig que es va crear l'any passat i que torna després de l'èxit aconseguit.

En aquesta segona edició tornaran a participar 24 equips. Set seran de la ciutat de Barcelona: el CN Atlètic-Barceloneta, el CN Catalunya, el CN Montjuïc, el CN Poble Nou (amb dos equips), el CN Sant Andreu, la UE Horta i el CN Barcelona.
De la resta de Catalunya hi participaran el CN Mataró, el CN Martorell, el CN Molins de Rei, el CN Premià, el CN Rubí, el CN Terrassa i el CN Vallirana.
De l’estat espanyol vindran el CN Jerez, el CNW Majadahonda, el R. Canoe i la selecció d’Aragó.
Pel que fa a participació estrangera, hi seran el CDN Marsella, el SMP Verona, el SSV Esslingen i el Montpellier W., que també vindrà amb dos equips.

******



Torna el BCNWP Under 10 al C.N.Barcelona 

(FCN)


Uns 300 nens i nenes de fins a 10 anys d’edat, integrats en 24 equips, participaran en la 2ª edició del Torneig internacional BCNWP under 10 de waterpolo benjamí mixt que es celebrarà en Setmana Santa, del 17 al 20 d’abril, a la piscina de la Nova Escullera del Club Natació Barcelona (CNB).

Organitzat pel CNB, el BCNWP Under 10 té com a objectiu promocionar i divulgar la pràctica del waterpolo entre els més petits. 24 equips de Catalunya, Madrid, Aragó, Andalusia, França, Itàlia i Alemanya participen en aquesta segona edició del BCN WP Under 10. Són el CN Jerez, CDN Marseille, CN Atlètic Barceloneta, CN Martorell, CN Catalunya, UE d'Horta, CN Mataró, CN Molins de Rei, CN Montjuïc, CN Poble Nou A, CN Poble Nou B, CN Premià, CN Rubí, CN Sant Andreu, CN Terrassa, CN Vallirana, R. Canoe NC, CNW Majadahonda, Selecció Aragón, SMP Verona, SSV Esslingen, WP Montpellier A, WP Montpellier B i CN Barcelona.

El torneig arrencarà el dijous 17 d'abril a les 13:00 hores amb els enfrontaments entre el Mataró i el Terrassa i el Barceloneta i el Montpellier B.

A la primera edició del BCN WP Under 10, disputada del 28 al 31 de març de l’any passat, el conjunt amfitrió, el Club Natació Barcelona, va proclamar-se campió en superar a la final l’equip italià del Rari Nantes Bogliasco. S’hi van disputar un total de 96 partits, en el transcurs dels quals es van marcar 1.001 gols, amb una mitjana de gairebé 10’5 gols per partit.

El propòsit d’aquesta nova edició del BCN WP Under 10 és consolidar i millorar el format del torneig, del qual cal destacar l’habilitació a les instal·lacions del CNB d’un Village (amb servei de bar i restaurant des d’on es poden seguir els partits, fotografies, productes esportius i merchandaising, etc...) per tal que els integrants dels equips i els seus acompanyants gaudeixin de l’esdeveniment amb la màxima comoditat possible.

Codi Ètic

També cal assenyalar que el BCN WP Under 10 ha incorporat un Codi Ètic d’obligatacompliment per als integrants del torneig: jugadors, acompanyants, entrenadors, organitzadors, àrbitres, familiars i aficions. El Codi Ètic del BCN WP Under 10 insta a respectar les regles del waterpolo, els àrbitres, els entrenadors i els adversaris i reclama dels adults que acompanyen els equips un comportament adient, exempt de violència verbal i gestual.

El torneig BCN WP Under 10 té el suport de la Federació Catalana de Natació (FCN); Real Federación Española de Natación (RFEN); Generalitat de Catalunya; Ajuntament de Barcelona i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).



Més informació:

Pàgina web del Torneig BCNWP Under 10: www.bcnwp.com


Twiter: @bcnwp

Pàgina web del Club Natació Barcelona: www.cnb.cat


Twitter del Club: https://twitter.com/CNBARCELONA    // Mencions: @CNBARCELONA


No hay comentarios:

Publicar un comentario