BIWPA

01 abril 2014

FULL VIDEO CN Terrassa-CN Mataro ,19 Jornada Div. Honor masc. 29/03/14

654384






Toda la Jornada en :


Fotos de Mari Alarcon :






DIVISION DE HONOR MASCULINA

29/03/2014 18:00 - C.N. TERRASSA
Parciales: (2-2/3-1/4-1/4-1)

C.N. TERRASSA135C.N. MATARO QUADIS

C.N. TERRASSAGolesF.Grv.
GJugadorTGIGDSUPPTIEXPPTI
1IÑAKI AGUILAR VICENTE0
2XAVIER SERRA VILA112
3SERGI MORA BELMONTE211
4RICARD ALARCON TEVAR4221
5OSCAR AGUILAR ILLANA01
7OSCAR CARRILLO GEMAR112
8ABRAHAM ALCAIDE PORTILLO11
9JORDI PEREZ POLONIO3212
10IVAN GALLEGO VELA11
11DONAT GALEEV021
12DAVID GONZALEZ PICON0
Totales13850101
Entrenadores
DANIEL NART JUANES
DIDAC COBACHO TADEO
Estadísticas
Gol en Igualdad de jugadores61,54%
Gol en Superioridad de jugadores38,46%
Gol de Penaltis0,00%
Eficacia en jugadas de superioridad41,67%

C.N. MATARO QUADISGolesF.Grv.
GJugadorTGIGDSUPPTIEXPPTI
1MICHAL DIAKONOW0
2ALBERT MERINO ESPERALBA22
3FRANCESC SANCHEZ CAMPOS03
4MARC CORBALAN CRUZ0
5SVILEN IVANOV PIRALKOV2111
6EDUARDO MINGUEZ SIMARRO01
7POL BARBENA TRIOLA01
8PAU BACH PASCUAL02
9VICTOR FERNANDEZ CERDA02
10PERE ESTRANY ESFORZADO111
11PAU SCHNIZLER DE PACO01
Totales5131120
Entrenadores
ALBERT FERNANDEZ ABELLAN
JORDI GARCIA GALIANA
Estadísticas
Gol en Igualdad de jugadores20,00%
Gol en Superioridad de jugadores60,00%
Gol de Penaltis20,00%
Eficacia en jugadas de superioridad30,00%

Árbitros
JORGE CISNEROS HORRILLO
ERNEST IÑESTA PERALTA
Evolución del marcador
C.N. TERRASSA011223455667891011111213
C.N. MATARO QUADIS0011222233444444555

*****

Partit decisiu entre el CN Terrassa i el CN Mataró

En joc la segona plaça


Equip de waterpolo masculí del CN Terrassa // Imatge cedida pel CN Terrassa
Equip de waterpolo masculí del CN Terrassa // Imatge cedida pel CN Terrassa
El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa rebrà demà el CN Mataró Quadis (18.00h) en partit corresponent a la dinovena jornada de la Lliga Nacional de Waterpolo Divisió d’Honor.
Serà un partit apassionant ja que està en joc la segona plaça de la lliga. Els homes de Dani Nart són tercers amb 43 punts, a un sol punt dels homes de Beto Fernández.
Pel tècnic egarenc la derrota de dissabte passat no ha afectat a la confiança del grup. “Ens ha servit per fer autocrítica, per guanyar tensió, per reactivar-nos. En definitiva, ens ha endollat. A més, seguim depenent de nosaltres mateixos per aconseguir el segon lloc”. De tptes maneres Dani Nart creu que l’equip ha de millorar l’efectivitat en atac per ser més competitius  ja que “Generem ocasions, però ens manca encert en la definició. No hem deixat de treballar-ho durant la setmana”.
Per Nart el partit de demà esdevé decisiu, però que en cas de victòria la segona plaça no està garantida ja que la propera setmana visiten la piscina del Mediterrani. Pel que fa a l’equip maresmenc, el tècnic egarenc destaca  “el rendiment que treuen del joc en l’arc, ja sigui per aconseguir llançaments propers o per combinar amb la posició de boia”.
Per Nart el CN Mataró basa el seu atac en dos homes, Pere Estrany i Svilen Piralkov, els dos màxims golejadors de la lliga amb 50 i 49 dianes, respectivament. Dels qui diu que  “Fan aclarides per generar espais que els permetin a tots dos jugades d’u contra u. Són dos autèntics punyals en el tir exterior”. D’altra banda també destaca l’aportació sota els pals del ex Natació Terrassa, Michal Diakonow.

*****
El CN Mataró Quadis punxa a Terrassa
Els mataronins perden 13-5 davant el conjunt egarenc i cauen a la tercera posició de la Divisió d'Honor (Cap Gros)El CN Mataró Quadis va punxar dissabte en el que es preveia el partit més important de la temporada. Els mataronins, segons, volien sortir amb un resultat positiu de la seva visita a Terrassa per mantenir aquesta posició i encarrilar un sots-campionat històric en la fas regular de Divisió d'Honor. Però l'equip de Beto Fernàndez no va estar encertat al llarg de tot el matx, i la seva clàssica solidesa defensiva no va fer acte de presència. La derrota per 13-5, resultat sense pal·liatius, deixa els de la capital del Maresme en tercera posició a manca de tres jornades per arribar al final.

El partit va començar amb un parcial igualat que feia preveure un matx intens i ajustat com el de la primera volta, on els dos conjunts van empatar a cinc gols al Joan Serra. Però al 2-2 del primer parcial li va seguir un enfrontament que els mataronins no esperaven ni tampoc volien. En el segon període, els de Beto Fernàndez es bloquejarien en atac davant una fortíssima defensa del Terrassa, i això deixava enrere el Mataró davant un conjunt que sí trobava porteria: 3-1 al segon quart i 5-3 al descans.

Els mataronins, a la represa, no van poder reaccionar i van seguir desdibuixats dins de la piscina egarenca, amb poques ocasions clares i molt poc encert. El Terrassa estava en un bon moment en tots els sentits i obria forat amb un 4-1 que deixava el Mataró totalment noquejat. Cinc gols de diferència i només un quart per jugar-se era massa complicat, i més amb el partit que havia fet el conjunt visitant. En el darrer període rebrien quatre gols més i es confirmava que el Mataró no havia estat al nivell esperat en el partit clau: 13-5 final.
****

El Quadis cau derrotat a Terrassa

He rebut una severa derrota per un ampli 13-5 i ha perdut la segona posició

 (Tot Mataro)


El Quadis ha perdut a la piscina del CN Terrassa de forma molt severa per un contundent 13-5 i d'aquesta manera perd la segona plaça de la Divisió d'Honor, i amb molta probabilitat també perd la possibilitat de tenir el factor camp a favor al "play-off" de semifinals, a no ser que d'aquí al final l'equuip egarenc pateixi una ensopegada inesperada.
En el partit d'avui dissabte el Quadis ha resistit bé en el primer quart, però després ha anat desapareixent del partit davant un equip que superava amb facilitat la defensa mataronina i avui també al porter Michal Diakonow.
L'atac de l'equip de Beto Fernàndez no trobava tampoc la manera de superar la ferregosa defensa local i a un inspirat Iñaki Aguilar, i a mesura que passaven els minuts s'ha anat desesperant i el Terrassa ha acabat guanyat a plaer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario