BIWPA

24 marzo 2014

Full video CN Mataro CN At Barceloneta Jornada 18 Div de Honor masculina

499491







DIVISION DE HONOR MASCULINA

22/03/2014 12:45 - JOAN SERRA
Parciales: (0-2/3-3/3-4/1-2)

C.N. MATARO QUADIS711C.N. ATLETIC-BARCELONETA

C.N. MATARO QUADISGolesF.Grv.
GJugadorTGIGDSUPPTIEXPPTI
1MICHAL DIAKONOW0
2ALBERT MERINO ESPERALBA3122
3FRANCESC SANCHEZ CAMPOS01
5SVILEN IVANOV PIRALKOV111
6EDUARDO MINGUEZ SIMARRO01
7POL BARBENA TRIOLA111
8PAU BACH PASCUAL111
9VICTOR FERNANDEZ CERDA01
10PERE ESTRANY ESFORZADO112
11PAU SCHNIZLER DE PACO0
Totales742173
Entrenadores
ALBERT FERNANDEZ ABELLAN
Estadísticas
Gol en igualdad de jugadores57,14%
Gol en Superioridad de jugadores28,57%
Gol de Penaltis14,29%
Eficacia en jugadas de superioridad20,00%

C.N. ATLETIC-BARCELONETAGolesF.Grv.
GJugadorTGIGDSUPPTIEXPPTI
1DANIEL LOPEZ PINEDO0
2BALAZS MARTON SZIRANYI SOMOGYI111
3FELIPE PERRONE ROCHA22
4ALBERTO MUNARRIZ EGAÑA01
5ALBERT ESPAÑOL LIFANTE5231
6MARC MINGUELL ALFEREZ11
7JOSHUA MONPEAT PORTAÑA021
8GONZALO OSCAR ECHENIQUE112
9NEMANJA UBOVIC01
10FRANCISCO FERNANDEZ MIRANDA11
11RUBEN DE LERA CALERO01
12MARKO PETKOVIC01
13MARIO LLORET GOMEZ0
Totales11533101
Entrenadores
JESUS MARTIN LOZANO
DAVID MARTIN LOZANO
Estadísticas
Gol en Igualdad de jugadores45,45%
Gol en Superioridad de jugadores27,27%
Gol de Penaltis27,27%
Eficacia en jugadas de superioridad42,86%

Árbitros
FERNANDO MORENO CUERVAS
FRANCESC XAVIER BUCH JUANOLA
Evolución del marcador
C.N. MATARO QUADIS0001112333334566777
C.N. ATLETIC-BARCELONETA012234445678888991011



El CN Mataró Quadis torna a fregar la sorpresa davant el Barceloneta
Els mataronins perden 7-11 en un partit que van  tenir ajustat fins l'últim moment i però mantenen la segona posició ( Cap Gros )
El CN Mataró Quadis va estar a punt de donar la sorpresa davant el líder, l'Atlètic Barceloneta. El conjunt mataroní sempre posa les coses complicades als mariners, al menys aquesta temporada, i dissabte els de Beto Fernàndez van fer un bon partit que va estar ajustat fins el darrer quart (7-9) i que va acabar de part dels visitants, que segueixen invictes aquesta temporada a la Divisió d'Honor. Malgrat la derrota, el Quadis es manté segon ja que el Terrassa va ensopegar a la piscina del Real Canoe per 9-8. El partit de la setmana vinent entre Mataró i els egarencs serà vital per conèixer el sots-campió de la fase regular.

El matx de dissabte va estar marcat per l'inici de partit dur i igualat entreels dos millors equips de la categoria. El Quadis no va estar encertat en els primers minuts de cara a porteria, i els visitants aconseguien un primer avantatge de dos gols. Lluny de semblar definitiu, els mataronins gaudirien d'ocasions en el segon període per retallar diferències, però els mariners demostraven tenir un enorme potencial. La resposta a cada gol del rival no es feia esperar, i això provocava que al descans els mataronins estiguessin dins del matx en un ajustat 3-5.

A la represa la tònica seria la mateixa, amb els dos equips repartint-se cops en forma de gols. Els mataronins van estar de pega, ja que van topar-se amb elpal en diversos xuts que haurien pogut ajustar encara més les coses. L'equip no va defallir, i després del 6-9 en acabar el tercer quart, començaven amb un gol el darrer període que donava ales als mataronins. Dues dianes consecutives dels mariners, però, posaven terra pel mig i sentenciaven el matx.




*****

El Quadis cau amb la cara ben alta davant el campió

Ha fet un bon partit davant el potentíssim Barceloneta (Tot Mataró)


El Quadis afrontava el partit davant del potentíssim Barceloneta amb la intenció de millorar una mica la prestació de la semifinal de la Copa del Rei disputada fa poc i amb l'intent d'acostar-se a donar la sorpresa com va fer al partit de la primera volta a la piscina Sant Sebastià, i els jugadors de l'equip que prepara Beto Fernàndez han fet un molt bon partit i només el superior potencial físic del barcelonins i el criteri diferent dels àrbitres a l'hora de sancionar els penals han acabat obrint el marcador fins als quatre gols de diferència, possiblement una mica exagerats pel que s'ha vist a la piscina, on l'equip mariner ha anat sempre per davant, però ha vist com diverses vegades el Quadis es ficava a un gol i li posava les coses complicades.

Mataró-barceloneta


La defensa visitant ha asfixiat als dos golejadors locals, Piralkov i Estrany, que només han pogut marcar una vegada i en el cas del segon, que és màxim golejador de la lliga, només de penal. Però han sortit jugadors com Pau Bach, Pol Barbena i sobretot Albert Merino que ha fet un partidàs anotant tres gols des de l'exterior dret amb tres xuts secs amb l'esquerra. Al darrere l'equip mataroní ha fet un bon partit en defensa, amb Michal Diakonow esplèndid com sempre (14 aturades) i amb la defensa local muntada el Barceloneta ha tingut força problemes per marcar i ho ha hagut de fer des del punt de penal, gràcies als penals forçats pels seus boies, i també amb ràpides contres, aprofitant que les seves rotacions els permetien ficar una marxa més que el Quadis en molts moments.

Mataró-barceloneta

Ha estat un bon assaig pel partit de la propera setmana a Terrassa on es decidirà pràcticament el segon lloc de la fase regular i el fet de tenir el factor piscina pròpia a favor a les semifinals del "play-off". I la bona notícia ha arribat a la tarda ja que el Terrassa ha perdut a la piscina del Canoe i per tant de moment l'equip mataroní conserva el segon lloc.

Mataró-barceloneta

No hay comentarios:

Publicar un comentario