BIWPA

09 marzo 2014

Final , XXVIII Copa del Rey , Sant Andreu 2014


COPA S.M. EL REY

FINAL - 09/03/2014

FinalizadoC.N. ATLETIC-BARCELONETA145C.N. SANT ANDREU

*****

Barceloneta clinches tenth Spanish cup

|Monday 10 March 2014, 07:00|Tim Hartog

http://www.waterpoloworld.com/News/tabid/169/ArticleId/6467/Barceloneta-clinches-tenth-Spanish-cup.aspx
© rfen.es
Spanish powerhouse Barceloneta has successfully defended its Spanish cup title on Sunday by clinching a second consecutive and tenth overall Copa del Rey dominating hosts Sant Andreu 14-5 in the final. A sell out crowd at the Pere Serrat pool saw the reigning national champions taking a quick 4-1 lead and never look back. Albert Español finished the game as top scorer with four goals and was named Most Valuable Player of the weekend. Barceloneta had secured their spot in the final by beating Mataro Quadis 8-14 in the semi-final on Saturday while Sant Andreu surprised favorites Terrassa 7-5.


Copa del Rey (Spanish cup)
Sant Andreu


Final

Sunday 09-03:

C.N. Atletic-Barceloneta vs. C.N. Sant Andreu 14-5 (4-1, 2-2, 4-0, 4-2)
Barceloneta scorers: Albert Español 4, Alberto Munarriz 3, Marc Minguell 2, Francicsco Fernandez 2, Felipe Perrone, Marc Roca, Ruben de Lera.

Sant Andreu scorers: Javier Gorria 2, Sergi Trilles, Erik Brugë.


Tournament MVP Albert Espanñol.
Photo by: Barceloneta Twitter (twitter.com/CNAB_oficial).


Semi-finals

Saturday 08-03:

C.N. Sant Andreu vs. C.N. Terrassa 7-5 (2-1, 2-0, 2-3, 1-1)
Sant Andreu scorers: Javier Gorria 3, Sergi Trilles 2, Ivan Losa, Tomas Bruder.

Terrassa scorers: Sergi Mora 2, Xavier Serra, Oscar Aguilar, Oscar Carrillo.

C.N. Mataro Quadis vs. C.N. Atletic-Barceloneta 8-14 (3-4, 1-3, 2-3, 2-4)
Mataro Quadis: Svilen Piralkov 3, Pau Bach 3, Francesc Sanchez, Pere Estrany.

Barceloneta scorers: Marko Petkovic 4, Gonzalo Echenique 3, Felipe Perrone, Alberto Munarriz, Albert Español, Marc Minguell, Marc Roca, Nemanja Ubovic, Ruben de Lera.
*****











*****

L’hegemonia de l’Atlètic-Barcelona en la Copa (BTV)


L'Atlètic-Barceloneta s'ha convertit en el gran dominador de la Copa del Rei. L'any 2000 va aixecar per primera vegada un títol que només han deixat escapar cinc vegades des de llavors. Els mariners són el club que més vegades ha estat campió de Copa.

L’Atlètic-Barceloneta va repetir per desena vegada aquesta imatge i és el gran dominador de la Copa d’aquests últims anys. El primer títol dels mariners va arribar el 2000 després de guanyar 8 a 6 el Canoe en la final. Manel Estiarte es va convertir en el líder del conjunt dirigit per un jove Santi Fernández, que l’any següent va repetir èxit ja sense Estiarte a l’aigua. Aquesta vegada van superar el Canoe per un clar 11 a 3. Des de llavors, només cinc vegades s’ha quedat el Barceloneta sense Copa i en la final contra el Sant Andreu, els jugadors dirigits per Chus Martín van refermar l’hegemonia iniciada fa 14 anys.

*****

L’Atlètic-Barceloneta guanya la Copa al Sant Andreu (5-14) (BTV)


L'Atlètic-Barceloneta continua dominant les competicions de waterpolo estatal i ha aconseguit la Copa del Rei davant del Sant Andreu (5-14). Els mariners han aixecat 10 de les últimes 15 Copes que s'han celebrat. Albert Español ha estat el millor jugador de la final.

La Piscina Pere Serrat ha acollit un partit molt vistós. Els andreuencs, amb casquet blau, s’han avançat en el marcador, però l’alegria ha durat ben poc perquè el Barceloneta ha arribat al final del primer quart amb un 1 a 4 favorable. A partir d’aquí, els de Chus Martín s’han dedicat a ampliar la diferència fins al 5 a 14. Albert Español, que ha fet quatre gols, ha estat el millor jugador de la final.

*****

El Barceloneta suma su 10º título de Copa (RFEN)


El Barceloneta suma su 10º título de Copa

09/03/2014 - El CN Atlètic—Barceloneta ha renovado el título de Copa de S.M. El Rey tras imponerse al CN Sant Andreu por 14—5 en la final, disputada este mediodía en la piscina Pere Serrat de Barcelona. Con el de hoy, el conjunto marinero suma su segundo cetro copero consecutivo y el décimo de su historia. Albert Español, máximo goleador del partido con cuatro tantos, ha sido designado MVP de la final.
La piscina Pere Serrat ha mostrado un lleno hasta la bandera antes del inicio de la gran final de la 28ª edición de la Copa del Rey. El CN Sant Andreu, que hacía seis años que no alcanzaba la ronda definitiva en el torneo del KO, ha protagonizado un gran arranque de encuentro a pesar del desgaste físico acumulado de sus compromisos previos. Sus jugadores han dispuesto de dos acciones en hombre de más antes de avanzarse en el electrónico gracias a Sergi Trilles en el ecuador del cuarto. Pero la reacción del favorito no se ha hecho esperar. De la mano de Alberto Munarriz, autor de tres dianas antes del final del primer período, y de Albert Español, el Barceloneta ha engarzado un brillante parcial de 4-0 para llevar al primer descanso una ventaja de 4-1. El cuadro de Chus Martín, con una gran defensa, ha intentado escaparse en el segundo cuarto, aunque el Sant Andreu ha logrado igualar a dos tantos el parcial, con tantos de Javier Gorria y Erik Brugué para los de Xavi Julià, y de Marc Minguell y Rubén de lera para el equipo que dirige Chus Martín. Así, el intermedio ha llegado con 6-3 favorable al Barceloneta.
Cualquier opción de reflotar el partido pasaba por un buen inicio andresense de segunda mitad, pero un Barceloneta notablemente más intenso en defensa y efectivo en ataque ha echado el cierre al choque con un contundente 4-0 y dianas de Minguell, Albert Español, en dos ocasiones, y Fran Fernández, que han llevado a la banda un contundente 10-3. En los últimos ocho minutos, ambos entrenadores han cedido algunos minutos a sus guardametas suplentes, Mario Lloret y Kevin Lenard, momento de especial júbilo para la afición local, que ha despedido con una gran ovación a Ramón Santís. En el agua, parcial de 4-2 con tantos para el Barceloneta de Albert Español, Fran Fernández, Marc Roca y Felipe Perrone, y de Javi Gorria, que rompía con ello 14 minutos sin anotación local, y Arnau Escarré, que ha sellado el definitivo 14-5.
Albert Español ha sido designado jugador más valioso de la final, trofeo que ha recogido de la mano de la Teniente de Alcalde del Ayuntamiento de Barcelona, Maite Fandos. A continuación, en un bello detalle del vestuario, el CN Sant Andreu ha cedido a su lesionado capitán, Dani Hernández, el honor de recoger la copa de finalista de manos del presidente de la Federación Catalana, Enric Bertran. Ha cerrado la preceptiva entrega de la Copa al campeón, que ha hecho efectiva el presidente de la RFEN, Fernando Carpena, a manos de Dani Pinedo. Con este título, el Barceloneta suma ya 10 en sus vitrinas y se consolida como dominador de esta competición.
Ficha del partido

Valoraciones del partido
CN Atlètic-Barceloneta: Dani Pinedo (44), Balasz Sziranyi (21), Felipe Perrone (18), Alberto Munarriz (30), Albert Español (76), Marc Minguell (11), Marc Roca (5), Gonzalo Echenique (18), Nemanja Ubovic (-4), Fran Fernández (30), Rubén de Lera (-9), Marko Petkovic (18) y Mario Lloret (15).
Acumulado equipo: 214
CN Sant Andreu: Ramón Santís (-22), Adrià Sanz (-2), Jackson Russell (13), Javier Gorria (18), Iván Losa (11), Sergi Trilles (76), Joel Esteller (16), Filip Tenzera (0), Erik Brugué (13), Ricardo Gracia (0), Arnau Escarré (16), Tomas Bruder (-32) y Kevin Lenard (-23).
Acumulado equipo: 119
C. Mestres (Comunicación RFEN)

*****

El C.N.Atlètic-Barceloneta guanya la 10a. (FCN)





















El C.N.Atlètic Barceloneta ha aixecat la 10a Copa del Rei. Els homes de Chus Martin han guanyat al C.N.Sant Andreu per 14 a 5 en una final a on els amfitrions han plantat cara al rival. Els parcials de l'encontre mostren clarament la lluita del C.N.Sant Andreu en les dues primeres parts amb el 4 a 1 i el 2 a 2. El tercer període els de la Barceloneta han ampliat les distàncies amb un 4 a 0 i en l'últim quart la diferència s'ha ampliat amb el 4 a 2 i el resultat final de 14 a 5.

El C.N.Atlètic-Barceloneta ha aixecat la desena copa del rei de la seva història i la segona consecutiva. Tot i la victòria del C.N.Atlètic Barceloneta la grada del C.N.Sant Andreu, plena a rebentar, ha ovacionat als seus jugadors que des de dins l'aigua han agraït el suport el públic.  

El trofeu a millor jugador de la competició se l'ha endut Albert Espanyol del C.N.Atlètic Barceloneta. 

*****

*****

No hay comentarios:

Publicar un comentario