C.N. Mataró-C.N. Barcelona, Full Video, 10 Jornada Div. de Honor masc., 11/01/14

*****

****

****

El CN Mataró Quadis s'imposa al CN Barcelona

Els mataronins guanyen 8-4 i s'assegura el tercer lloc a un partit d'acabar la primera volta ( Cap Gros )

per capgros.com
fotos R.Gallofré

El CN Mataró Quadis segueix demostrant que vol fer història aquesta temporada a la Divisió d'Honor. El conjunt que dirigeix Beto Fernàndez va tornar dissabte de les vacances de Nadal amb les piles carregades, i es va imposar amb claredat per 8-4 al CN Barcelona, tercer per la cua. Aquest triomf li permet als mataronins assegurar-se el tercer lloc a una jornada d'acabar la primera volta i tenir opcions d'arribar a l'equador de campionat com a segon: El Terrassa li treu de moment dos punts.

Els mataronins van imposar la seva superioritat davant els barcelonins amb dos gols ràpids d'Svilen i de Pere Estrany. El Barcelona, però, retallaria diferències en una jugada de superioritat. Els de la capital del Maresme no serien capaços d'ampliar la diferència després d'un parell d'errades en tirs clars. Seria en el segon període quan el matx es complicaria amb dues dianes seguides del Barcelona, la segona de penal dubtós que permetia posar-se 2-3. Abans del descans el Quadis aconseguiria empatar gràcies a Svilen.

En el tercer període seria de nou Svilen, fitxatge espectacular que està rendint a un gran nivell, qui aconseguiria el seu particular hat trick i donava avantatge als mataronins, molt seriosos en defensa des d'on van evitar qualesvol tipus de reacció del Barcelona. El cinquè gol dels de Beto Fernàndez obria escletxa, mentre que Eski sota pals avortava els atacs dels visitants. En el darrer quart els mataronins tancarien la victòria amb els gols de Fran Sánchez, Corbalán i Bach que certificaven, després d'una diana dels visitants, el 8-4 definitiu.