BIWPA

02 diciembre 2013

Euro League quarter-finals draw

L'equip femení de waterpolo del Natació Sabadell s'enfrontarà a l'Olympiacós grec als quarts de final de la Champions.

L'anada es jugarà el 5 de febrer a Atenes i la tornada el 12 de març a Sabadell, després del sorteig que s'ha fet aquesta tarda

(Radio Sabadell)

L'equip femení de waterpolo del Natació Sabadell es veurà les cares amb l'Olympiacós grec als quarts de final de la Champions, després del sorteig que s'ha fet aquesta tarda. Les sabadellenques que van accedir com a primeres de grup a aquests quarts de final, tindran el factor piscina a favor, contra un dels rivals més potents que hi havia. L'anada serà el 5 de febrer a Grècia i la tornada el 12 de març a Can Llong. Tot després de guanyar els quatre partits que han disputat a la primera fase de la competició celebrada a Imperia, Itàlia. "En línies generals crec que hem estat millor que la resta de rivals, tot i que davant l'Uraloshka ens va costar després vam ser superiors", ha assenyalat el tècnic 'Nani' Guiu. Una classificació que posa sobre la taula el potencial de les sabadellenques i que deixa entreveure que les waterpolistes del Club estan ben preparades. "Estic satisfet amb el rendiment del meu equip. Hi hagut un grup molt dur i hem pogut treure endavant tots els partits", ha afirmat l'entrenador sabadellenc, que no té un rival favorit pels quarts de final. "Aquest any la competició és tan forta, que és igual qui toca perquè segur que serà complicat", ha admès 'Nani' Guiu. Un sorteig dels quarts de final de la Champions que encara no té data. Per cert que aquest matí s'ha confirmat que la waterpolista del Sabadell, Jennifer Pareja ha estat escollida com a millor jugadora europea del 2013 amb més del 50% dels vots. En segona posició ha quedat la portera del Club, Laura Ester amb més d'un 30% dels vots, amb la qual cosa l'èxit del Natació Sabadell és absolut ja que compta a les seves files amb les dues millors jugadores d'Europa del moment. 

*****

Euro League quarter-finals draw

www.waterpoloworld.com | Monday 02 December 2013, 17:06 | Tim Hartog
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
The draw of the women's Euro League quarter-finals was performed by LEN Monday and resulted in some mouth-watering clashes. Reigning European champs Sabadell will face Greek powerhouse Olympiacos while Kinef Kirishi, dominant winners of qualification round group B, face another strong Greek contender, Vouliagmeni, second ranked in group C. An all-Italian clash will feature Firenze taking on undefeated group C winners Imperia and finally, Ugra Khanty Mansiysk, second ranked in group B, will host Orizzonte Catania. The games will be contested on 5 February, 2014 (leg 1) and 12 March, 2014 (leg 2). Losers of the home-and-away duels will play in the LEN Trophy Final Four while the winners advance to the Euro League Final Four.



Euro League 2013-2014
Quarter-finals draw


NGM Firenze Pallanuoto (ITA) vs. Mediterranea Imperia (ITA)
Kinef Surgutneftegas Kirishi (RUS) vs. Vouliagmeni NC (GRE)
Ugra Khanty Mansiysk (RUS) vs Geymonat Orizzonte Catania (ITA)
Olympiacos SFP (GRE) vs C.N. Sabadell (ESP)
Leg 1 to be played on 5 February 2014 and Leg 2 to be played on 12 March 2014.
LEN Trophy Final Four
4-5 April, 2014

Euro League Final Four
12-12 April, 2014

Locations to be decided

No hay comentarios:

Publicar un comentario