BIWPA

23 diciembre 2013

3rd Waterpolo Open TURBO Christmas Cup

 

http://www.natacio.cat/cat/seccio/veure/707

Fotos :

WATERPOLO - El C.N.Barcelona guanya la Christmas Cup (FCN)

               C.N.Barcelona campió benjamí
 
11:17 -  El waterpolo català ha acomiadat l'any amb una doble competició la 3rd Waterpolo OPEN Turbo Christmas Cup amb 42 equips participants, 24 en categoria alevina i 18 en categoria benjamina. El C.N.Sabadell ha estat la seu dels alevins i el C.N.Molins de Rei ha acollit la competició benjamina, en amdues el C.N.Barcelona s'ha erigit com a campió. 
 
El club de la ciutat comtal ha vençut la Christmas Cup alevina per 3 a 2 contra el C.N.Montjuic i la categoria alevina per 6 a 3 contra el Molins de Rei. La tercera plaça ha estat pel C.N.Atlètic Barceloneta qu va guanyar 4 a 1 al C.N.Sabadell en categoria alevina i el C.N.Mataró La Sirena en la categoria benjamina després de guanyar 4 a 3 a l'Unió Esportiva d'Horta. 
 
En total ha estat un cap de setmana de waterpolo, de competició pels més petits i d'èxit rotund en quan a participació i organització. La Christmas Cup en aquesta tercera edició s'ha consolidat com a competició per als més petits d'aquest esport que han pogut gaudir d'uns dies d'esport i competició.


El CNB vence en la Turbo Christmas Cup (RFEN)

29/12/2013 - El CN Barcelona se ha impuesto en la competición Alevín y Benjamín de la Turbo Christmas Cup se han proclamado vencedores de la Turbo Christmas Cup. El conjunto cenebista se impuso por 6—3 al Molins en el torneo Benjamín, mientras que el equipo Alevín ha hecho lo propio con el CN Montjuïc (2—3) en el torneo disputado en Sabadell.

*****

WATERPOLO - 3rd Waterpolo Open TURBO Christmas Cup torna a les piscines catalanes (FCN)

15:44 -  Del divendres 27 de desembre al diumenge 29 es celebra el 3rd Waterpolo Open TURBO Christmas Cup. Una competició qie té tres anys de vida  i que enguany es desdobla per donar cabuda a més nens i nenes que juguen a waterpolo . Així doncs els dies 27 i 28 de desembre la Christmas Cup es celebrarà al C.N.Sabadell en categoria alevina i els dies 28 i 29 de desembre es farà la Christmas Cup al C.N.Molins de Rei en categoria benjamina.

Dues competicions en una i un gran espectacle de waterpolo de les categories més petites. El C.N.Sabadell acollirà els alevins i un total de 24 equips, entre els quals hi ha equips de foria de Catalunya com  el Duaphines de Sete, el Elx, el Olivar, Morverde i Stadium Casablanca. Al C.N.Molins en competició bejnamina hi jugaran 18 equips entre els quals hi ha el Wpolo Zaragoza com a únic club de fora de Catalunya.

En total la Christmas Cup reunirà a 42 equips de waterpolo i més de 500 nens i nenes que són la base d'aquest esport. Segons el director tècnic de waterpolo de la FCN, Quim Colet: "La Christmas Cup serveix per fer que els nens i nenes que practiquen aquest esport puguin gaudir competint en unes dates que s'adequen perfectament al seu calendari". A més a més "aquest any hem desdoblat la competició i l'hem estès a la categoria més petita degut l'èxit que cada any ha tingut la Christmas Cup."






No hay comentarios:

Publicar un comentario