BIWPA

17 octubre 2013

Previas 1ª Jornada Div. de Honor masc. 19/10/13

****

El CN Catalunya, amb Tato García, vol estar amb els de dalt  (BTV)



Després d'acabar desens la temporada passada, el Club Natació Catalunya inicia un nou projecte amb Tato García. L'equip de Gràcia, que jugarà els partits a la Piscina Sant Jordi, ha incorporat diversos jugadors de renom com Mate Balatoni o Dani Sullà.                   
Altes: Mate Balatoni i Dani Sullà (CN Barcelona), Árpád Babay (CN Mataró), Audric Ollé (CN Montjuïc), Óscar Álvarez i Gerard Trilles (CN Poble Nou) i Marc Hernàndez.
Baixes: Carlos Sánchez i Víctor Cabanas (CN Sabadell), Josep Altimis (Clube Athletic Paulistano), Albert Clols (CN Sant Feliu), Sergi Suay (CE Júpiter), Ciaran Thomas James (Lancaster City SW), Roger Nogué i Robert Derek Parker.
 
El Club Natació Catalunya es va salvar la temporada passada d'haver de jugar la promoció per evitar el descens. El Cata va acabar en la desena posició. Un lloc que volen millorar aquesta vegada.

SERGI CLOLS, jugador del CN Catalunya
"Sobretot aquest any, jo crec que tenim millor equip i la competició cada cop és més igualada. L'objectiu seria quedar entre els sis primers i poder entrar al play-off estaria molt bé."

TATO GARCÍA, entrenador del CN Catalunya
"L'objectiu aquesta temporada és lluitar. Anar a guanyar cada partit i anar partit a partit. Després veurem què ens diu la classificació. Nosaltres som ambiciosos en aquest sentit. Sortirem cada partit a jugar-ho com si fos una final."

Per sortir a jugar com una final, l'equip s'ha reforçat amb homes com Mate Balatoni o Dani Sullà.

SERGI CLOLS, jugador del CN Catalunya
"Tenim gent amb galons que ha jugat molts anys a la Lliga, la Copa i Copes d'Europa. Gent que ha jugat a nivell molt alt i que ens poden aportar molt."

Marc Comas debuta a la banqueta del Mediterrani amb un repte difícil  (BTV)



El Club Esportiu Mediterrani inicia la temporada 2013-2014 amb un projecte nou. Marc Comas, fins ara segon entrenador de l'equip masculí, debuta com a nou tècnic. Comas agafa el relleu de Dorin Costras que la temporada passada va deixar l'equip en sisena posició. Enguany, a més, l'equip tindrà un jugador de l'Aràbia Saudita, Bader Nasser Al-Dughaither.
Altes: Diego Tébar (R. Canoe NC), José Rodríguez (CN Sabadell), Filip Cvetkovic (VK Beograd), Alexander Kostyukevich (CSKA Moscou) i Bader Nasser Al-Dughaither (Qadisia Club).
Baixes: Edward Scott (Leeds Sharks WP), Jeffrey Schwier (Lugano NPS), Edgar Angelats (CN Molins) i Roger Ximénes.
 
MARC COMAS, entrenador del CE Mediterrani
"És el primer cop que agafo un primer equip. És una novetat. Ho afronto amb molta il·lusió i amb moltes ganes. Crec que el club ha apostat en mi perquè porto una llarga trajectòria en el món del waterpolo en categories amb més de 10 anys.
El nostre repte és intentar quedar dintre dels sis primers o millorar-ho. És molt difícil. És una feina molt difícil perquè crec que des de la tercera posició fins a la vuitena estem tots molt igualats."

RICARD AGUIRÁN, jugador del CE Mediterrani
"Ens agradaria quedar entre els 4 primers i, com a mínim, entrar al play-off. És el que tots volem. Tenim la intenció de, si tot va bé i l'equip acaba funcionant de fer-ho. És un equip bastant renovat en alguns aspectes importants, sobretot el porter.

Nosaltres pensem que si l'equip va millorant i ens adapten al sistema de joc nou, qui sap? Sempre es pot plantar cara."

 El CN Sant Andreu estrena entrenador, Xavi Julià (BTV)



L'equip masculí del CN Sant Andreu afronta la nova temporada amb un nou entrenador, Xavi Julià. El tècnic arriba procedent del CN Barcelona, on ha estat 13 anys com a ajudant de Toni Esteller. En serà el debut al capdavant d'un primer equip i amb l'objectiu que el conjunt acabi entre els vuit primers classificats, per millorar així la novena posició de la temporada passada.
Altes: Joel Esteller i Sergi Trilles (CN Barcelona), Kevin Lenard (CN Manresa), Miguel Cidoncha (UCLA) i Dan Jackson (Marist Auckland WP).
Baixes: Héctor Pérez i Albert Marimón (UE Horta), Miguel Hernando (CN Poble Nou), Marko Mijatovic (CN Senlis) i Pau Vall.


El CN Barcelona afronta la temporada amb més joves que mai (BTV)




El Club Natació Barcelona és, aquesta temporada, un dels que més ha notat la difícil situació econòmica dels clubs de natació. Enguany, l'equip entrenat per Toni Esteller tindrà una mitjana d'edat de 19 anys. Amb això aspiren a no baixar de categoria i no haver de jugar la promoció.
Altes: Víctor Expósito (CN Montjuïc), Arnau Abel (CN Olot), Pau Segurana i Enric Tardio (CN Sant Feliu), Emilio Augusto Padilha (EC Pinheiros), José Jesús de Serrano (Mèxic), Víctor Flores (CN Atlètic – Barceloneta), Miguel de Toro (CW Sevilla) i Pep Aliguella.
Baixes: Dani Sullà i Mate Balatoni (CN Catalunya), Joel Esteller i Sergi Trilles (CN Sant Andreu), Ramón Díaz (CD Waterpolo Túria), Gerard Reixach i Enric Sanz (Nautic Club Angerien), Pol Gomà (ASW Duisburg) i Dani Cèrcols.
 
TONI ESTELLER, entrenador del CN Barcelona
"Fa dos anys que ja vam passar per una situació similar amb els jugadors xinesos. Era un equip molt precari. Vam acabar novens i vam salvar la categoria.

Es repeteix una mica, però potser més acusat perquè tinc un excès de joventut, inexperiència.

Jo crec que aquest any em toca ser protagonista amb l'equip, No tinc jugadors amb els quals
recolzar-me, però sí que tinc jugadors amb molta il·lusió. Tenen dos coses molt importants. Demostrar-se a ells mateixos que són jugadors amb projecció, que no són tan fluixets com la gent es pensa i assolir objectius.

En principi Concepción i Helios i nosaltres estarem allà per una plaça que ens eviti la frustració del descens directe i el patiment de l'eliminatòria pel descens."


Chus i David Martín es posen al capdavant de l’Atlètic-Barceloneta (BTV)



L'Atlètic-Barceloneta torna a ser, una temporada més, l'equip a batre en la Divisió d'Honor de waterpolo masculí. L'equip mariner és l'absolut dominador de la competició després de guanyar vuit anys seguits la Lliga. Enguany, l'equip ha fet quatre incorporacions, però el canvi principal és a la banqueta.
Chus Martín i el seu germà David seran els encarregats de mantenir el nivell de l’equip que fins a la temporada passada entrenava Santi Fernández.
Altes: Albert Español (RN Florentia), Alberto Munárriz (CW Navarra), Nemanja Ubovic (Vojvodina) i Gonzalo Echenique (CN Sabadell).
Baixes: Felipe Perrone i Josip Vrlic (Fluminense), Víctor Flores (CN Barcelona), Anthony Martin i David Martín.
 
Una de les grans novetats de l'Atlètic-Barceloneta per aquesta temporada està a la banqueta. Chus Artín, fins ara segon entrenador, agafa el relleu de Santi Fernández.

CHUS MARTÍN, entrenador del CN Atlètic-Barceloneta
"Estem treballant molt bé. El grup té moltes ganes. Estem creixent poco a poc, perquè això acaba de començar i segurament haurem de millorar i començar la Copa d'Europa per veure el nivell on estem."

David Martín serà el segon entrenador. L'excapità del Barceloneta ha estat una de les baixes respecte a la temporada passada. Però també han arribat reforços com l'internacional Albert Espanyol.

ALBERT ESPAÑOL, jugador del CN Atlètic-Barceloneta
"Aquest any crec que és un equip molt compacte on la força la farem la suma de tots. Estem molt compensats en les dues bandes, el boia, el marcador i el porter. És un equip en el que si tots sumem podem fer un global molt fort."

Els principals objectius, revalidar lliga i copa i arribar a la final de la Champions.


No hay comentarios:

Publicar un comentario