BIWPA

28 junio 2013

Campionats Nacionals de Catalunya per categories 2013


El Mediterrani no supera el Sabadell i perd la final femenina juvenil (8-9)



El millor waterpolo de categories continua a Montjuïc






BTV

Del 26 al 30 de juny es disputen els Campionats de Catalunya de waterpolo de totes les categories i la Copa Federació. Enguany, totes les semifinals i finals es disputen a la Piscina Municipal de Montjuïc i a les Piscines Bernat Picornell.
Durant els cinc dies de competició es disputen 10 campionats amb més de 1.400 waterpolistes.
En categoria aleví s’han classificat per a les semifinals la UE Horta, el CN Barcelona, el CN Sant Andreu, l’Atlètic-Barceloneta i el CN Montjuïc. En infantil mixt, l’Atlètic-Barceloneta i el Barcelona en disputaran una de les semifinals. El Mediterrani s’ha classificat per disputar una de les semifinals infantils femenines. En categoria cadet, les finals les disputaran l’Atlètic-Barceloneta en nois i el CE Mediterrani en noies. I pel que fa als juvenils, el CE Mediterrani en noies i el CN Atlètic – Barceloneta seran els representants de la ciutat.
Acompanyant aquesta gran competició, la Federació Catalana de Natació, juntament amb Càritas, ha organitzat una venda solidària de polseres per eradicar la pobresa hereditària. Amb només 3 € totes les persones assistents ajudaran les famílies que pateixen situacions de pobresa heriditària i col·laboraran amb el projecte Paidós de Càritas, “Un no per a ningú”.

*****

Toda la información en :

No hay comentarios:

Publicar un comentario