BIWPA

03 abril 2013

Catalunya-Great Britain Selecciones Femeninas Absolutas y juveniles

******
 


 Exitosa estrena de la Selecció Catalana de waterpolo femení ( seleccions.cat )


 Waterpolo-CAT-GB-Maica

 

 

 

 

 

 

 

 

Amb una victòria de prestigi contra la Gran Bretanya, la Selecció Catalana de femení s'ha estrenat en un partit internacional. Amb un gran ambient a la piscina de Sant Sebastià, les noies entrenades per Jordi Valls i Quim Colet s'han imposat per 16-10 a un conjunt que va acabar en vuitena posició als Jocs Olímpics de Londres. Clara Espar ha estat l'autora d'un gol històric, el primer de la Selecció Catalana, i tot i que poc després les britàniques han igualat el partit, un parcial de 3-0 al final del primer quart ha donat un avantatge important a Catalunya, que ha manat amb autoritat al marcador fins al final partit. La Selecció Catalana ha tornat a demostrar l'alt potencial dels esportistes del nostre país, i que si no ens ho impedissin podríem aconseguir grans resultats als Jocs Olímpics i als campionats del món.

Cal destacar el bon paper de les jugadores catalanes, que tot i no haver pogut fer cap entrenament previ al partit, van mostrar-se molt conjuntades pel fet d'haver coincidit moltes d'elles en altres equips. Per exemple, les màximes anotadores del partit van ser les jugadores del CN Sabadell Jennifer Pareja, amb 5 gols, i Maica Garcia, amb 4.

Waterpolo-CAT-GB-equip

 

 

 

 

 

 

 

 

Per part de la Gran Bretanya, una de les més destacades va ser Ciara Gibson-Byrne, una jugadora de Mataró de pares anglesos que va marcar dos gols i que al final del partit es mostrava "tan catalana com les meves companyes que han jugat amb Catalunya". A la Selecció Catalana, Roser Tarragó assegurava que havia estat "un partit molt especial, per fi he pogut defensar els meus colors". Ona Meseguer es mostrava més rotunda i assegurava que "m'agradaria que la Selecció Catalana pogués jugar uns Jocs Olímpics". El president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran, va afirmar que "es tractava d'una fita històrica i que ja tocava fer justícia amb el waterpolo femení". Sobre la possibilitat de veure Catalunya competint en cites oficials, el dirigent considera que "seria un somni, i partits com aquest demostren que hi ha una reivindicació".

Catalunya (16): Laura Ester, Laura Vicente (1), Judith Forca, Roser Tarragó (2), Mati Ortiz, Jennifer Pareja (5), Clara Espar (1), Maica Garcia (4), Marta Bach, Ona Meseguer (2), Bea Ortiz, Raquel Roldán, Ana Copado i Irene González.


Gran Bretanya (10): Robyn Jessica Nicholls, Chloe Wilcox (1), Fiona McCann, Frankie Painter-Snell (2), Anie Hay (1), Rosie Huck, Ciara Gibson-Byrne (2), Hazel Musgrove (1), Angie Wistanley-Smith (2), Fran Clayton, Kathrun Fowler (1) i Megan Gaunt.

Parcials: 4-1 / 3-3 / 6-3 / 3-3

Arbitres : Iñesta i Teixido


*****

La selecció catalana de waterpolo femení guanya la Gran Bretanya (16-10) (BTV )


 
Catalunya ja té des d'avui una selecció més. En aquest cas es tracta de la selecció catalana de waterpolo femení que ha debutat a la piscina de Sant Sebastià. L'equip dirigit per Joaquim Valls s'ha imposat a la Gran Bretanya per 16 a 10. Al descans, les catalanes ja guanyaven per 7 a 4.
Cal destacar que Catalunya estava formada per 8 jugadores que van participar en els passats jocs olímpics de Londres amb la selecció espanyola i que va aconseguir la medalla d’argen
 
*****








WATERPOLO - Catalunya guanya 16 - 10 a Gran Bretanya en un gran partit de waterpolo (FCN)

 
20:15 - La selecció catalana femenina absoluta ha guanyat 16 a 10 a Gran Bretanya en el partit d'aquesta tarda al C.N.Atlètic Barceloneta . Les noies de Quim Colet i Jordi Valls han jugat un partit molt seriós i a on sempre han anat per davant en el marcador. Els parcials del partit han estat : 4-1, 3-3, 6-3, i 3-3.

La selecció catalana l'han format 8 jugadores subcampiones olímpiques: Laura Ester, Jennifer Pareja, Maica Garcia, Mati Ortiz, Marta Bach, Roser Tarragó, Ona Meseguer i Ana Copado, acompanyades de joves promeses com: Laura Vicente, Clara Espar, Judith Forca, Bea Ortiz, Raquel Roldán i Irene Gonzàlez. Totes elles corresponen a 7 clubs diferents de Catalunya: C.N.Sabadell, C.E.Mediterrani, C.N.Sant Andreu, C.N.Sant Feliu, C.N.Terrassa, C.N.Mataró i C.N.Rubí i han format part del centre de tecnificació de la Federació Catalana de Natació.

En acabar el partit tant el director tècnic i seleccionador català, Quim Colet, com el tècnic de waterpolo femení de la FCN, Jordi Valls, han destacat el fet que "nosaltres treballem per la internacionalització dels nostres jugadors i jugadores. El què és important és que ells i elles puguin ser internacionals, tant en partits com el d'avui, o com quan juguen amb la selecció espanyola." ha comentat Colet."En el cas del partit d'avui, ha estat un plaer poder dirigir a aquestes noies, són unes grans jugadores", ha dit Jordi Valls. El President de la FCN, Enric Bertrán, ha mostrat la seva satisfacció "no només per poder celebrar aquest partit, que és històric i li debíem en aquest esport, sino perquè a més ha estat gairebé com si recordéssim els quarts de finals dels JJOO a on Espanya també va guanyar a Gran Bretanya. ". "Estic molt content i vull felcitar a tothom, a les jugadores, a l'staff tècnic, als clubs i als tècnics catalans que contribuixen cada día a que aquest esport sigui millor"


CATALUNYA 16 - GRAN BRETANYA 10
4-1, 3-3, 6-3, 3-3

CATALUNYA: Laura Ester, Laura Vicente (1), Judith Forca, Roser Tarragó(2), Mati Ortiz, Jennifer Pareja(5), Clara Espar(1), Maica Garcia(4), Marta Bach, Ona Messeguer(2), Bea Ortiz, Raquel Roldán, Irene González(1) i Ana Copado
Tècnics: Jordi Valls i Quim Colet

GRAN BRETANYA: Robyn Jessica Nichols, Chloe Wilcox(1), Fiona McCann, Frankie Painter-Snell(2), Aime Hoy(1), Rosie Huck, Ciara Gibson-Byrne(2), Hazel Musgrove(1), Victoria Bowen, Angie Winstanley-Smith(2), Fran Clayton, Katherine Fowler(1), Megan Gaunt
Tècnics: Szilveszter Fekete i Stephen Walsh
ARBITRES : Iñesta i Teixido
 
******

 
Catalunya guanya Gran Bretanya (16-10) en el seu debut
( Waterpolo en catala )
La Selecció Catalana ha guanyat contra Gran Bretanya en el seu primer partit. Clara Espar, als 4:39 del primer quart, ha marcat el primer gol de la Selecció.


Les protagonistes de l'històric debut de la Selecció // natacio.cat

La piscina de Sant Sebastià ha estat l'escenari escollit pel primer partit de la Selecció Catalana. Les noies entrenades per Jordi Valls s'han imposat a Gran Bretanya, vuitena als Jocs de Londres, per 16-10. El partit s'ha iniciat amb atacs poc clars per part de tots dos equips fins que Clara Espar ha foradat la porteria britànica. La jugadora del Mediterrani s'ha convertit, d'aquesta manera, en la primera golejadora de la Selecció. Chloe Wilcox ha posat un momentani empat a un poc després del primer gol català i a partir d'aquí les catalanes ja s'han deixat anar i han anat ampliant l'avantatge amb dos gols d'Ona Meseguer i un de Jennifer Pareja abans del primer descans.

Jennifer Pareja, qui ha estat la màxima golejadora del partit amb 5 gols, ha marcat un penal comès sobre Maica Garcia al principi del segon període. Però Gran Bretanya ha marcat dos gols seguits, tots dos d'Angie Wistanley-Smith, que deixaven el marcador en 5-3. Maica Garcia, després de fallar sola davant la portera, ha marcat dos gols seguits des de la boia i Frankie Painter-Snell n'ha fet un altre per les britàniques que ha deixat el 7-4 al marcador al descans.

La segona part ha tingut un caire més ofensiu per part de totes dues seleccions. Mentre les porteres feien tot el que podien per evitar més gols dels que hi ha hagut, les jugadores atacants anaven fent feina. Roser Tarragó ha tret el seu fuet per fer el 8-4, però Painter-Snell, aprofitant la 2a exclusió de Marta Bach, ha tornat la Gran Bretanya 3 per sota. Els intercanvis de gols han estat constants fins al 13-7 amb el qual s'ha arribat al final del tercer període.

El darrer període s'ha iniciat amb 2 gols de l'anglesa de Mataró. Ciara Gibson-Byrnes ha marcat un parell de gols, el 2n de penal, per posar el 13-9. Maica Garcia, en home de més, i Roser Tarragó, amb un dels seus xuts característics, han ampliat l'avantatge catalana fins al 15-9. El darrer gol de Gran Bretanya ha estat de Kathryn Fowler mentre que la jove jugadora del Sant Feliu Irene González ha fet el 16-10 que tancava el marcador.

Cal recordar que ahir, a Mataró, la Selecció Catalana juvenil va guanyar per 29-3 a Gran Bretanya.

Catalunya (16): Laura Ester, Laura Vicente (1), Judith Forca, Roser Tarragó (2), Mati Ortiz, Jennifer Pareja (5), Clara Espar (1), Maica Garcia (4), Marta Bach, Ona Meseguer (2), Bea Ortiz, Raquel Roldán, Ana Copado i Irene González. E: Jordi Valls.

Gran Bretanya (10): Robyn Jessica Nicholls, Chloe Wilcox (1), Fiona McCann, Frankie Painter-Snell (2), Anie Hay (1), Rosie Huck, Ciara Gibson-Byrne (2), Hazel Musgrove (1), Angie Wistanley-Smith (2), Fran Clayton, Kathrun Fowler (1) i Megan Gaunt. E: Szilveszter Fekete.

Àrbitres: Jaume Teixidó i Ernest Iñesta.
Parcials: 4-1 / 3-3 / 6-3 / 3-3

*****

Debut internacional de la selecció catalana de waterpolo femení (BTV)
 

 








Aquest dijous, a dos quarts de set de la tarda, la selecció catalana absoluta de waterpolo femení debutarà en un partit internacional. A la piscina de Sant Sebastià s'enfrontaran a la Gran Bretanya.
El director tècnic de la Federació Catalana, Quim Colet, disposa de vuit jugadores que l’estiu passat van penjar-se la medalla d’argent en els Jocs Olímpics de Londres. La convocatòria la formen:
Laura Ester, Jennifer Pareja, Maica Garcia, Matilde Ortiz i Judith Forca, del CN Sabadell; Ana Copado i Ona Meseguer, del CN Sant Andreu; Marta Bach i Roser Tarragó, del CN Mataró; Clara Espar i Laura Vicente, del CE Mediterrani; Beatriz Ortiz, del CN Rubí; Irene González, del CN Sant Feliu; i Raquel Roldán, del CN Terrassa.
Un cop s’acabi aquest partit, a les 20.30 h, el CN Atlètic – Barceloneta jugarà un partit amistós contra l’equip italià Pro Recco. Aquest matx serà una de les desenes d’actes que el club mariner farà per celebrar el centenari de la seva fundació.
 

ENRIC BERTRÁN, president de la Federació Catalana de Natació

"Doncs és el primer partit de la història de la selecció catalana femenina de la història. S'ha fet algun altre partit amb algunes seleccions regionals, però des d'un punt de vista oficial estatal amb una selecció estatal aquest és el primer partit. És un primer partit a més que és una repetició pràcticament dels quarts de finals dels Jocs Olímpics de Londes, on es va aconseguir la primera medalla de la història del nostre waterpolo femení. Aleshores, jo crec que la fita és importantíssima, jo crec que els alicients són tots, i a més estic orgullós de dir que la majoria de les representants que van estar en aquell partit ja històric de la selecció estatal la majoria demà estaran aquí."

*****



WATERPOLO - Catalunya guanya a Gran Bretanya per 29 a 3 en el partit juvenil ( FCN )

 
11:54 - La selecció catalana juvenil femenina de waterpolo va guanyar ahir al vespre a Gran Bretanya per 29 a 3. El partit es va celebrar a les instal·lacions del C.N.Mataró i va ser la prèvia al gran encontre d'avui, dijous 4 d'abril, entre la seleccions absolutes d'ambdós països. El partit no va tenir massa complicacions per les jugadores catalanes que van acabar guanyant per una diferència abrumadora, 29 a 3.

Catalunya 29 - Gran Bretanya 3

6-1, 8-0, 9-1, 6-1

Catalunya: Milagros López, Paula Abellan(1), Anna Gual(3), Carolina Nogueras(1), Carla Tohà (3), Carla Abellan (1), Clara Cambray (6), Mireia Bargalló (1), Marina Cordobés (3), Amanda Triviño (5), Paula Crespi (3), Hana Vilanova, Andrea Domínguez
Tècnics: Yurema Sabio i Ferran PLana

Gran Bretanya: Megan Gaunt, Hannah Patchet, Rosie Huck (2), Fran Collings, Eve Simpson, Isobel Howe, Beth Bolton, Tilda Wiliams (1), Emily Sutcliffe, Hebe Colle Davis, Rhiannon Faulds, Gorgia Linney, Katie Andreuws, Beth Grimes

Àrbitres: Sergio Galindo i David Gómez

*****

Debut internacional de la selección catalana femenina

Plagada de subcampeonas olímpicas, hoy (18.30) ante Gran Bretaña ( Mundo deportivo )

El CN Atlètic Barceloneta está de festejos pues este año se celebran los cien años de su fundación. Dentro de los actos conmemorativos, hoy se disputan en la Piscina de Sant Sebastià dos encuentros de waterpolo del más alto nivel.

La entidad que dirige Julián García había organizado para hoy (20,30 h.) un choque entre el equipo marinero y el Pro Recco italiano, conjunto que ha marcado la pauta en el waterpolo europeo hasta hace unos años y del que se nutre la selección transalpina. Aprovechando la efemérides, la Federació Catalana presidida por Enric Bertrán gestionó en el mismo escenario y también para hoy (18,30) un encuentro que pasará a la historia por ser el primero que dispute la selección catalana femenina, plagada de subcampeonas olímpicas, contra una selección internacional como la de Gran Bretaña. Será prácticamente una repetición de los cuartos de final de los pasados Juegos Olímpicos entre españolas y británicas, y Quim Colet será el encargado de dirigir al equipo catalán.

Catalunya-Brasil masculino

La presentación de los encuentros estuvo presidido por Julián García, Enric Bertrán y Santiago Siquier, del Servei General de l'Esport de la Generalitat. Los tres destacaron la importancia de dichos encuentros y Bertrán adelantó que el domingo 14 se disputará un Catalunya-Brasil masculino en la piscina del CN Barcelona.
Colet se mostró ilusionado ante el partido femenino de esta tarde y comentó que "mi labor apenas debe notarse porque el equipo está conjuntado; estos días la selección española femenina ha realizado un 'stage' conjunto con la británica y los automatismos entre las jugadoras están asumidos desde hace tiempo, se conocen mucho desde hace tiempo. Será una buena oportunidad para contemplar dos partidos al más alto nivel en Barcelona.

*****


WATERPOLO - Catalunya - Gran Bretanya i C.N.Atlètic Barceloneta - Pro Recco, una gran tarda de waterpolo (FCN)

15:40 - Avui s'ha presentat la gran jornada de waterpolo que es viurà demà, dijous 4 d'abril, al C.N.Atlètic Barceloneta, a les 18.30 h Catalunya - Gran Bretanya de waterpolo femení i a les 20.30 h C.N.Atlètic Barceloneta - Pro Recco italià de waterpolo masculí. Dos partits històrics, el de la selecció catalana femenina per ser el primer de la història i el del C.N.Atlètic Barceloeneta, per ser un encontre de dos grans del waterpolo europeu que a més auqest anys celebren el seu centenari.

Enric Bertrán, President de la Federació Catalana de Natació, ha volgut destacar el caràcter trascendental que té l'encontre femení per ser un partit "que devíem a aquest esport. La FCN feia molt de temps que volia organitzar un encontre femení contra un gran rival, i finalment hem pogut quadrar les agendes de tothom i celebrar aquest primer partit contra un país com Gran Bretanya". Bertrán també ha destacat que "aquest encontre el jugaran un gran nombre de jugadores que van estar als JJOO tant per les jugadores que estan convocades amb Catalunya com les que jugaran amb Gran Bretanya. Els quarts de final dels JJOO van ser Espanya - Gran Bretanya i ara podrem tornar a disfrutar d'una partit d'aquest nivell". Enric Bertrán ha agraït al C.N.Atlètic Barceloneta la seva predisposició per acollir aquest partit i també per fer-lo coincidr "amb un partit de waterpolo tant interessant com serà el C.N.Atlètic Barceloneta contra un equip històric com el Pro Recco italià". El President de la Federació Catalana de Natació ha acabat assenyalant "la bona salut del waterpolo català, ja que la selecció catalana la composen jugadores de 7 clubs diferents, clubs que en waterpolo femení estan a dalt de tot, tant a la competició domèstica com a Europa. Jugadores que han format part dels nostres centres de tecnificació i que moltes d'elles han estat subcampiones olímpiques". En aquest sentit, Santi Siquier, delegat territorial de Barcelona de la Secretaria General de l'Esport, ha mostrat la seva satisfacció "per la celebració d'aquests dos encontres d'altíssim nivell, un per ser la selecció catalana femenina absoluta i l'altre per ser un partit de celebració entre dos grans clubs d'europa". Siquier també ha volgut destacar la importància dels partits en un "any tant important per la natació catalana, amb un Mundial a casa a on hi haurà un gran nombre d'esportistes catalans que s'han format en els nostres clubs". Juliàn Garcia, President del C.N.Atlètic Barceloneta, ha senyalat que "pel C.N.Atlètic Barceloneta, celebra una jornada de waterpolo com la que farem ens omple de satisfacció, a més ara estem en un moment molt important de la nostra història a on ens juguem els quarts de final de la Champions, per tant, parlar de waterpolo i de grans partits a casa nostres ens omple de satisfacció". Juliàn Garcia, també ha volgut agraïr a la FCN
"haver pensat en nosaltres per celebrar aquest encontre històric entre la selecció catalana i Gran Bretanya".
La selecció catalana juvenil jugarà avui un partit contra Gran Bretanya a les 18.30 h al C.N.Mataró. Per conèixer a les seleccionades catalanes tant en categoria juvenil com absoluta clicka aquí

*****

La selecció catalana femenina de waterpolo s'estrena aquest dijous pel centenari del Barceloneta


A.S. | Barcelona | 02/04/2013 13:14 ARA.CAT
 
La selecció catalana de waterpolo femení absoluta disputarà aquest dijous (18.30 h) el primer partit de la seva història. Serà un amistós contra la Gran Bretanya a la piscina de l'Atlètic Barceloneta, amb motiu del centenari del club mariner.
El partit absolut de Catalunya coincidirà amb un altre amistós, el que jugarà l'Atlètic Barceloneta contra el Pro Recco italià (20.30 h), que també arriba als 100 anys aquest 2013.
Aquest dimecres, a més, també s'estrenarà la selecció catalana de waterpolo femení juvenil, en un amistós també contra la Gran Bretanya, en aquest cas, a la piscina del CN Mataró (18.30 h).
El director tècnic de waterpolo de la Federació Catalana de Natació és també el seleccionador català, Quim Colet, i ja ha fet la convocatòria de jugadores que formaran part de la selecció absoluta, que la gran majoria van guanyar la medalla de plata als Jocs Olímpics de Londres.
Selecció catalana femenina absoluta: Laura Ester, Jennifer Pareja, Maica Garcia, Matilde Ortiz i Judith Forca del CN Sabadell. Ana Copado i Ona Meseguer del CN Sant Andreu. Marta Bach i Roser Tarragó del CN Mataró. Clara Espar i Laura Vicente del CE Mediterrani. Beatriz Ortiz del CN Rubí. Irene González del CN Sant Feliu i Raquel Roldán del CN Terrassa.
 
*****

WATERPOLO - CATALUNYA - GRAN BRETANYA FEMENÍ, dos partits històrics (FCN)



12:03 - Els dies 3 i 4 d'abril el waterpolo femení català viurà dues jornades de waterpolo femení històriques. El dia 3 d'abril a les 18.30 h la selecció catalana juvenil femenina jugarà un partit contra la selecció de Gran Bretanya a les instal·lacions del C.N.Mataró i el dia 4 d'abril també a les 18.30 h serà el torn de la selecció catalana absoluta contra Gran Bretanya.

El partit absolut de Catalunya - Gran Bretanya es jugarà a les instal·lacions del C.N.Atlètic Barceloneta, en una jornada que serà històrica, ja que serà el primer partit de la història de la selecció catalana absoluta femenina i coincidirà amb un encontre amistós que el C.N.Atlètic Barceloneta jugarà contra el Pro Recco italià. Els dos clubs celebren el centenari aquest any i quina millor manera de commemorar aquest aniversari que amb un partit amistós d'altíssim nivell, el partit del centenari. Catalunya-Gran Bretanya a les 18.30 h i C.N.Atlètic Barceloneta - Pro Recco a les 20.30 h. Una gran jornada de waterpolo!!

El director tècnic de waterpolo de la FCN i seleccionador català, Quim Colet, ja ha fet la convocatòria de jugadores que formaran part de les dues seleccions catalanes.

Convocatòria selecció catalana femenina juvenil: Andrea Domínguez, Carolina Nogueras, Anna Gual, Carla Tohà, Hana Vilanova, Mireia Bargalló i Paula Crespí del C.E.Mediterrani. Milagros López del C.N.Sant Feliu. Clara Cambray del C.N.Mataró. Amanda Triviño del C.N.Rubí. Marina Cordobés, Paula Abellán i Carla Abellán del C.N.Sabadell.

Convocatòria selecció catalana feminina absoluta: Laura Ester, Jennifer Pareja, Maica Garcia, Matilde Ortiz i Judith Forca del C.N.Sabadell. Ana Copado i Ona Meseguer del C.N.Sant Andreu. Marta Bach i Roser Tarragó del C.N.Mataró. Clara Espar i Laura Vicente del C.E.Mediterrani. Beatriz Ortiz del C.N.Rubí. Irene González del C.N.Sant Feliu i Raquel Roldán del C.N.Terrassa.

*****

Aquest dijous, Catalunya-Gran Bretanya de waterpolo femení

 

Serà l’estrena internacional de la Selecció Catalana femenina ( indirecte.cat )

Aquest dijous 4 d’abril el waterpolo femení viurà una jornada històrica. A les 18.30h la Selecció Catalana absoluta disputarà el seu primer partit internacional de la història contra la Gran Bretanya, a les instal·lacions del CN Atlètic Barceloneta. El dia abans, demà dimecres, la Selecció Catalana juvenil també s’enfrontarà al combinat britànic, a la piscina del CN Mataró.
Aquests enfrontaments serviran per corroborar el bon nivell del waterpolo català, que tant en la categoria femenina com en la masculina sempre aporta una majoria d’esportistes a les seleccions espanyoles. El partit de dijous, anirà seguit d’un partit amistós de primer nivell, entre els equips del CN Atlètic Barcelona i el Pro Recco italià. Els dos clubs celebren el centenari aquest any i aquest enfrontament serà una molt bona manera de commemorar aquest aniversari.
El director tècnic de waterpolo de la FCN i seleccionador català, Quim Colet, ja ha fet la convocatòria de jugadores que formaran part de les dues seleccions catalanes.


*****
















La selecció catalana femenina de waterpolo debuta oficialment dijous amb gran presència de jugadores del CN Sabadell

El combinat català que dirigirà Quim Colet comptarà amb cinc waterpolistes del Club i s'enfrontarà a Gran Bretanya
Joan Blanch  (Radio Sabadell )
 
Debut oficial. Aquest dijous (18:30h) es viurà a la piscina de Sant Sebastià, on habitualment juga l'Atlètic Barceloneta, el debut oficial de la selecció catalana femenina de waterpolo. El seleccionador català Quim Colet ha tornat a confiar en el bloc del Natació Sabadell per fer front aquest primer compromís oficial que les enfrontarà a la selecció del Regne Unit, quartfinalista als passats Jocs Olímpics de Londres. L'acte està englobats dins dels actes del Centenari de l'Atlètic Barceloneta. Abans d'aquest debut oficial de la selecció femenina catalana, demà es portarà a terme el partit de la selecció catalana júnior a les instal·lacions del Centre Natació Mataró i també amb el Regne Unit com a rival de les catalanes.

*****



******


No hay comentarios:

Publicar un comentario