BIWPA

23 marzo 2013

C.N.Sabadell- Het Ravin Nijverdal (NED) WOMEN CHAMPIONS CUP 1/4 Final , leg 2



*****

Results :

*****



*****

¡El CN Sabadell estará en la Final Four! (RFEN)

¡El CN Sabadell estará en la Final Four!

23/03/2013 - El CN Sabadell Astralpool se ha impuesto al Het Ravijn holandés por 19—15 en el encuentro de vuelta de cuartos de final de la Champions Cup, certificando con ello el pase a la segunda final a cuatro de su historia. El conjunto vallesano ya logró en su primera presencia, en 2011, el máximo cetro continental.
El CN Sabadell Astralpool selló el pase a la final a cuatro de la Champions Cup de waterpolo con solvencia ante el Het Ravijn holandés, al que ya batió en la ida por 8-13. En un encuentro marcado por la elevadísima anotación (36 goles entre ambos conjuntos), las de Nani Guiu rompieron el choque a partir del segundo cuarto, en el que empezaron a cimentar su renta de dos a cuatro goles. Superado el escollo del tercero, las sabadellenses certificaron la clasificación con una nueva victoria, esta vez con cuatro dianas de renta.
Al término del choque, Maica García escudaba la fortaleza del proyecto en este hito: "Alcanzar la final a cuatro supone en cierto modo una consolidación, y se trata de mantener el nivel. Pero antes toca ir a por todas para sellar el título. Por ello prefiero pasar página del choque de hoy, en el que hemos encajado demasiados goles".
La final a cuatro, prevista entre los próximos 26 y 27 de abril, no tiene todavía sede definida. En todo caso, el CN Sabadell Astralpool ha descartado la presentación de su candidatura para albergar el torneo, tal y como hizo en 2011.

L'equip femení del CNS fa història per segon cop accedint a la final a quatre de la Champions Cup de waterpolo

Les sabadellenques no han donat opció a la sorpresa i han tornat a derrotar al Het Ravijn holandès (19-15) ( Radio Sabadell )

Sense sorpresa. L'equip femení de waterpolo del Natació Sabadell no ha permès que el Het Ravijn capgirés els cinc gols de renda que portaven les noies del Club del partit d'anada dels quarts de la Champions Cup, i ha accedit per segon cop a la seva història a la final a quatre de la màxima competició continental. De tota manera les holandeses han sortit a per totes i convençudes de poder capgirar l'eliminatòria. Del 0 a 1 inicial s'ha passat a l'1 a 3 que ha posat en alerta a les sabadellenques. Tot i acabar perdent el primer quart (3-4) les de 'Nani'Guiu mai s'han posat nervioses i liderades per una genial Gabi Szucs s'han fet poc a poc amb el control del partit. No ha estat però fins als primers minuts del tercer període que les waterpolistes del Natació Sabadell han pogut obrir la primera escletxa important en el marcador. Mica en mica les jugadores del Het Ravijn han anat perdent forces i sobretot confiança i això ho ha aprofitat el Natació Sabadell per acabar de rematar l'eliminatòria a l'últim període. Al final 19 a 15 en un partit, en el qual les sabadellenques no han estat bé en defensa, i han hagut de superar un arbitratge força irregular que les ha perjudicat en molts moments de l'enfrontament. El més important però, que després de quedar-se als quarts de final la temporada anterior, aquest cop les noies de 'Nani' Guiu han pogut repetir l'èxit del 2.011 quan es van classificar per la primera final a quatre de la seva història i del waterpolo espanyol. Aquest cop les sabadellenques, no podran repetir seu a la final a quatre, que tot apunta que es disputarà a Hongria, però sí que el 26 i 27 d'abril tornen a tenir una cita amb la història, lluitant per assolir la segona Champions Cup del Club i del waterpolo espanyol. Des d'ara i fins aquell moments les sabadellenques només tindran el cap posat en aquesta final a quatre de la màxima competició continental.

*****

WATERPOLO CHAMPIONS WP FEMENÍ - El Sabadell a la Fina Four de la Champions (FCN)

12:11 - L'equip de waterpolo femení del C.N.Sabadell ha tornat a fer història i s'ha classificat per la Final Four de la Champions, la màxima competició europea. Les catalanes han jugat el partit de tornada dels quarts de final aquest matí a la seva piscina i han aconseguit una victòria per 19 a 13. Aquest resultat, més la renta de 5 gols del partit d'anada, 13 a 8, les ha classificat per aquesta tant desitjada Final Four.


Les vallesanes jugaran per segona vegada la Final Four, la primera la van jugar el 2011 a les piscines de Can Llong i les noies de Nani Guiu van aixecar la copa de campiones d'Europa.

Felicitats al C.N.Sabadell per aquesta classificació

*****

Champions: El Sabadell, a por la Final Four (RFEN)

Champions: El Sabadell, a por la Final Four

22/03/2013 - El CN Sabadell Astralpool está a un solo encuentro de certificar su presencia en la final a cuatro de esta temporada. Las jugadoras de Nani Guiu defienden mañana a las 11 horas en la Carles Ibars una cómoda renta de cinco goles ante el Het Ravijn, último obstáculo antes de este objetivo. En la Liga de División de Honor Femenina se disputarán tres encuentros.
Encuentro de vuelta de trámite, a priori, para el CN Sabadell Astralpool ante el Het Ravijn. El conjunto vallesano logró un holgado 8-13 en la ida, disputada hace dos semanas en Holanda, y defenderá esa renta este sábado a las 11 horas. "Volveremos a hacer historia. Ven a animar a tu equipo", reza el cartel promocional del encuentro, que será, además, el aperitivo del que disputarán a continuación el equipo masculino y el Barceloneta. Excusas, pues, no faltarán para visitar la piscina Carles Ibars.

*****

WATERPOLO CHAMPIONS WP FEMENÍ - C.N.Sabadell: "Tornarem a fer història" (FCN)

 
11:18 - Tal i com diu el lema del cartell promocional del partit, l'equip femení de waterpolo del C.N.Sabadell vol tornar a fer història a la Champions. Les noies de Nani Guiu juguen dissabte 23 de març a les 11.00 h a casa seva el partit de tornada dels quarts de final de la màxima competició europea contra l'equip holandès del Het Ravijn. En el partit d'anada les catalanes van aconseguir una victòria de 13 a 8. La renta de gols representa un bon avantatge per les vallesanes. Superar els quarts de final suposa la classificaió per la Final Four, objectiu principal del C.N.Sabadell en aquesta temporada.

*****

L'equip femení de waterpolo del CNS vol sentenciar l'accés a la final a quatre de la Champions Cup davant l'afició

Les noies de 'Nani' Guiu s'enfronten demà (11h) al Het Ravijn holandès amb l'avantatge de cinc gols del partit d'anada  ( Radio Sabadell )

L'equip femení de waterpolo del CNS vol sentenciar l'accés a la final a quatre de la Champions Cup davant l'afició
L'equip femení té l'oportunitat de tornar a fer història demà a la Champions Cup © Arxiu RS946
 
Tornar a fer història. Aquest és el repte de l'equip femení de waterpolo del Natació Sabadell en el partit de tornada dels quarts de final de la Champions Cup de demà (11h) davant el Het Ravijn holandès. Les noies de 'Nani' Guiu ja van derrotar a les holandeses en el partit d'anada disputat fa dues setmanes i ara volen sentenciar l'accés a final a quatre de la màxima competició continental amb el suport de l'afició sabadellenca. "No sortirem relaxades. Sabem que els cinc gols són importants, però hem de sortir a gunanyar des del principi per no tenir una sorpresa", ha manifestat la portera del Sabadell, Laura Ester. Aquesta còmode diferència que van aconseguir a l'anada fa que les sabadellenques afrontin el partit amb molta tranquil·litat. "Sabem que el partit és molt llarg. Elles vindran a per totes i si comencem perdent no passa absolutament res", ha afegit Laura Ester. De la mateixa manera, el vestidor del Club té una il·lusió especial per poder celebrar amb l'afició, l'accés a la segona final a quatre de la història de l'entitat a la Champions Cup. "La primera vegada que ho vam aconseguir va ser fora de casa. Ens fa il·lusió especial poder-ho celebrar després amb la gent", ha assegurat la portera del Sabadell. S'espera que demà, com sempre a les grans ocasions, la ciutat i l'afició respongui i es visqui un gran ambient a la Bombonera de Can Llong                  


No hay comentarios:

Publicar un comentario