BIWPA

08 marzo 2013

C.N.At.Barceloneta-Digi Oradea (ROM) 1/8 Champions League



*****

Barceloneta, sin problemas ( Mundo Deportivo )

  • Gran partido 'marinero'

  •  

Marc Minguell, autor de tres goles El Barceloneta tiene pie y medio en cuartos
Marc Minguell, autor de tres goles El Barceloneta tiene pie y medio en cuartos / FOTO: C. CHAVES

 
El CN Atlètic-Barceloneta encarriló su pase para los cuartos de final después de imponerse al CSM Digi Oradea rumano por 15-5 en la ida de octavos de la Liga de Campeones masculina de waterpolo disputada ayer en la piscina de Sant Sebastià.
Los hombres de Santi Fernández completaron un gran partido y podrán encarar con tranquilidad el duelo de vuelta del 20 de marzo en Oradea.
Felipe Perrone, con 4 goles y David Martín y Marc Minguell, con 3 cada uno, fueron los protagonistas en ataque del partido.
Tras apuntarse el primer cuarto por 2-0, los marineros rompieron el partido en el segundo cuarto con un parcial de 6-1. Tras tomarse un respiro en el tercer período (3-3), los hombres de Santi Fernández volvieron a la carga no sólo con la intención de obtener una victoria, ya prácticamente encarrilada, sino una escandalosa renta (10 goles) que terminara con cualquier esperanza de remontada en casa que pudiera albergar el campeón rumano.
Otros duelos de 1/8 final (ida): Estrella Roja Belgrado-ZF Eger, 13-6; Olympiakos Pireo-Spartak Volvogrado, 9-8; Montpellier-A-HID Szeged, 6-8; Vouliagmeni-CN Marseille, 16-12 y Galatasaray-Sintez Kazan, 9-6


*****

L’Atlètic-Barceloneta guanya contra l’Oradea (15-5) ( BTV )

El Barceloneta ja té encarrilada la classificació per a la següent fase de l'Eurolliga de waterpolo, després de superar en l'anada dels vuitens l'Oradea romanès per 15 a 5.



Els mariners no han donat cap opció al seu rival amb un inici demolidor que ha servit per col·locar un 8 a 1 en el marcador. Els de Santi Fernández pràcticament no s’han relaxat en cap moment i ha aconseguit una renda de 10 gols que sembla impossible de remuntar per al partit de tornada

*****

Todas las fotos en :














*****

L'Atlètic posa la directa ( El Punt )

Waterpolo. El conjunt mariner ofereix un recital en defensa i en atac i deixa l'eliminatòria de la lliga de campions contra l'Oradea sentenciada


L'excel·lent tasca defensiva, un treball coral en atac –es van repartir els quinze gols entre vuit jugadors– i l'aprofitament de les accions de superioritat (onze de setze) van ser les claus de la contundent victòria de l'Atlètic Barceloneta, que el deixa amb un peu i mig als quarts de final de la lliga de campions. El conjunt mariner va respondre d'aquesta manera a la sorprenent situació de la competició, que farà que es jugui l'eliminatòria en camp contrari, tot i haver quedat primer de grup en la fase preliminar, i que el seu rival, l'Oradea, no va poder passar del quart lloc.

En tot cas, l'equip de Santi Fernández va afrontar el partit d'anada amb les idees molt clares i, amb una defensa sublim, va mantenir la porteria a zero durant gairebé 14 minuts. En el primer quart les defenses es van imposar sobre del joc d'atac, però, en el segon, l'equip local ho va brodar també en l'aspecte ofensiu i va arribar a la mitja part amb un recital de joc i un parcial de 8-1. L'Atlètic Barceloneta va saber compondre-se-les, va imprimir una gran velocitat al seu joc i va acabar desballestant la defensa de l'equip romanès, que realitzava accions molt més lentes.

En el tercer quart, els mariners van baixar una mica la intensitat, i el parcial va acabar amb taules (3-3). En el període definitiu, però, el Barceloneta va tornar a prémer l'accelerador i va segellar la golejada per 10 gols de diferència. Felipe Perrone va tancar el recital local amb la seva quarta diana. La tornada es jugarà a Romania el dimecres 20 de març, a les vuit del vespre.


CN ATLÈTIC BARCELONETA:
López Pinedo, Vrlic, D. Martín (3), Sziranyi, Monpeat, Minguell (3), Roca (1), Fernández (1), A. Martin (1), Perrone (4), De Lera (1), Petkovic (1) i Lloret.
CSM DIGI ORADEA: Gogola, Samuila, Szabo (1), Diaconu, Chioveanu (1), Busila, Matei (1), Popoviciu, Cretu, Gheorghe Dunca, Ghiban (1), Kadar i Cimpianu (1).
PARCIALS: 2-0, 6-1, 3-3 i 4-1.
ÀRBITRES: Vanhems i Putnikovic.

*****

Resultado :

http://lenresults.jumbograndieventi.it/MatchDetails.aspx?idMatch=cfeb9753-fe89-4130-b354-34258938f968



*****

El Barceloneta, con un pie en cuartos de final (RFEN)

09/03/2013 - El CN Atlètic—Barceloneta se ha impuesto al CSM Digi Oradea rumano por 15—5 en el encuentro de ida de octavos de final la Euroliga de waterpolo, disputado este mediodía en la piscina de Sant Sebastià. El conjunto marinero acumula, pues, una gran renta de cara al encuentro de vuelta, que se disputará en Rumanía el próximo 20 de marzo a las 20 horas.

Ficha del partido (en breve)

****

WATERPOLO - C.N.Atlètic Barceloneta i Sabadell s'ho juguen tot a Europa (FCN)




19:01 - Dissabte 9 de març, dia de vital importància pel waterpolo català. I és que tant el C.N.Atlètic Barceloneta masculí com el C.N.Sabadell femení tenen cita amb la màxima competició europea. En el cas dels mariners el partit d'anada dels vuitens de final de la Champions contra el CSM Digi Oradea de Romania i les noies del Vallès que jugaran l'anada dels quarts de final de la Champions contra les holandeses del Het Ravijn.

El C.N.Atlètic Barceloneta jugarà el partit d'anada dels quarts de final a la seva piscina, el dissabte 9 de març a les 12.00 h. UN partit a on necessiten que la piscina estigui plena i sentir el suport incondicional dels amants del waterpolo. La victòria pels de Santi Fernández és imprescindible. D'altra banda les jugadores de Nani Guiu s'enfronten a l'anada dels quarts de final de la Champions contra el Het Ravijn holandès. El partit es jugarà a les 20.00 h a la piscina holandesa. Les del Sabadell buscaran la victòria per poder afrontar amb més tranquil·litat la tornada a casa.

*****

El Barceloneta se medirá al CSM DiGi Oradea (RFEN)

El Barceloneta se medirá al CSM DiGi Oradea

01/03/2013 - El CN Atlètic—Barceloneta ya tiene rival en los octavos de final de la Champions League. Será el conjunto rumano del CSM Digi Oradea, cuarto clasificado del grupo D con dos victorias y seis derrotas. La ida se disputará el próximo 9 de marzo en Barcelona y el partido de vuelta, el día 20, en Rumanía.

La LEN ha definido los emparejamientos de octavos de final de la Champions League, que arrancarán el próximo 9 de marzo. El CN Atlètic-Barceloneta, en su condición de líder del Grupo C, se medirá al CSM Digi Oradea, cuarto clasificado del grupo D. Los rumanos han cerrado balance con dos triunfos (ante Galatasaray, 11-8, y Spandau de Berlín, 11-7), y seis derrotas.

Los restantes emparejamientos quedan definidos del siguiente modo:

Montpellier Waterpolo (FRA) vs A-Hid Szeged Beton (HUN)
Vouliagmeni NC (GRE) vs CN Marseille (FRA)
Schuurman BZC Borculo (NED) vs Jug CO Dubrovnik (CRO)
BVC Crvena Zvezda Belgrade (SRB) vs ZF Eger (HUN)
Olympiacos Piraeus (GRE) vs Spartak Volgograd (RUS)
Partizan Raiffeisen Belgrade (SRB) vs AN Brescia SSD (ITA)
Galatasaray Spor Kulubu Istanbul (TUR) vs Sintez Kazan (RUS)

*****

El Barceloneta s’enfronta a l’Oradea als vuitens de final (BTV)





Actualitzat el 08.03.2013 a les 15:00 C. Alcoyent / P. Agudo

L'Atlètic-Barceloneta disputarà aquest dissabte a les 12 h, a la piscina de Sant Sebastià, el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions davant el CSM Digi Oradea de Romania. L'equip romanès va acabar quart del seu grup en la fase de classificació, però, en canvi, tindrà el factor piscina a favor. El partit de tornada es jugarà el 20 de març a Romania.
 
SANTI FERNÁNDEZ, entrenador del CN Atlètic-Barceloneta
"Una eliminatoria que no es nada fácil, que es complicada y que hemos de trabajar. Hay que prepararla bien porque no será fácil. Son 64 minutos y hay que pensar en los dos partidos. No podemos intentar solucionarlo en la primera parte del primer partido.
Por el orden que nos ha tocado de jugar el segundo partido allá, vamos a tener que estar bien. Tendremos que rendir a un gran nivel para pasar eliminatoria. Y eso tiene su parte positiva, porque el equipo no se va a poder relajar y va a tener una prueba de fuego más de las que ya tenemos este año.
La clave será trabajar en defensa como lo estamos haciendo y saber controlar el ritmo del partido y los arbitrajes. Si el equipo puede jugar con intensidad sin cometer fallos, yo pienso que nos podremos llevar la eliminatoria."

No hay comentarios:

Publicar un comentario