BIWPA

11 febrero 2013

C.N.Montjuic 3-21 C.N.Mataro FULL VIDEO 09/02/13




*****

El Quadis apallissa el cuer a Montjuïc
El Quadis va obtenir la segona golejada més gran de la temporada a la Divisió d'Honor

( Tot Mataro )

El Quadis va demostrar el seu bon moment a la piscina del cuer, el CN Montjuïc, on va aconseguir una golejada espectacular per 3-21, la segona més de la temporada a la Divisió d'Honor, només superada per 3-25 del Barceloneta davant del mateix rival i per sobre del 19-3 aconseguit també pel Quadis davant del Montjuïc a la primera volta a casa.

El Quadis va sortir concentrat i sense donar opció a la sorpresa, davant d'un rival que venia de guanyar el seu primer partit a Saragossa davant l'Helios. I el partit va ser un recital mataroní davant un Montjuïc completament entregat.

*****

El Quadis visita la piscina del cuer
El conjunt mataroní no hauria de tenir problemes per superar el Montjuïc

( Tot Mataro )

Després del descans per partit de la selecció espanyola i a l’espera del proper descans del dia 16 amb motiu de la Copa del Rei arriba la 15a jornada on destaca per sobre de tot el derbi vallesà a Terrassa.

El CN Mataró Quadis, que estava en bon moment quan va arribar l’aturada, té un partit que hauria de ser fàcil a la piscina del Montjuïc, davant del que era la “ventafocs” de la categoria, però que es va espavilar a la darrera jornada guanyant a Saragossa. De tota manera el Quadis ha de guanyar

15a jornada 9 febrer
Mediterrani - Barceloneta
Sant Andreu - Canoe Madrid
Montjuïc - CN MATARÓ QUADIS
CN Barcelona - Helios
Terrassa - Sabadell
Catalunya - Navarra



No hay comentarios:

Publicar un comentario