12C.N. MONTJUIC 013251001325000000

Video Sabadell Mataro

Video Medi-Canoe ( Manel Asenjo )

El Barceloneta goleja el Montjuïc (3-25) (BTV)

El CN Atlètic - Barcelona i el CN Montjuïc han disputat el partit ajornat de la primera jornada de Lliga de la Divisió d'Honor de Waterpolo. L'equip mariner s'ha imposat per un clar 3 a 25 en un duel molt desigual.
El campió, l’Atlètic – Barceloneta, no va tenir cap problema per imposar-se al Montjuïc per 3 gols a 25. Els mariners van ser molt superiors i en cap moment no van donar opció als santsencs. Els parcials dels tres primers quarts va ser idèntics, 1 a 7. Flores i Thaull, amb quatre gols cadascú, van ser els màxims anotadors del partit. La golejada deixa clara la diferència entre els dos equips: un lluita per guanyar la Lliga i l’altre, per evitar el descens. El partit es va disputar dimecres per l’ajornament pels partits de Lliga Europea de l’equip mariner

Inici victoriós del CNB, empat del Medi i derrotes del Sant Andreu i el Catalunya ( BTV Noticies )

Les piscines barcelonines han començat a treure fum amb la disputa de la primera jornada de la Divisió d'Honor de waterpolo. El CN Barcelona ha començat fort amb una victòria sobre el CN Catalunya (16-8), el CE Mediterrani ha sumat un punt davant el Canoe (7-7) i el CN Sant Andreu ha perdut contra el Navarra (5-10). Montjuïc i Barceloneta es veuran les cares el proper dimecres.
CN Barcelona – 16 CN Catalunya – 8
El derbi entre el Barcelona i el Catalunya s’ha resolt a favor dels locals, que s’han trobat molt més còmodes en el segon tram del partit. El fill del tècnic cenebista, Joel Esteller, ha estat el màxim golejador del duel amb sis dianes.
CE Mediterrani – 7 R.Canoe – 7
El Mediterrani ha aconseguit un empat meritori davant el Canoe en un partit que se’ls havia complicat amb un 3-5 al descans. Però el conjunt de Sants ha reaccionat i ha igualat el marcador. Fins i tot podria haver guanyat, però l’últim llançament dels locals ha topat amb el pal.
CN Sant Andreu – 5 CD Waterpolo Navarra – 10
A la piscina de Sant Andreu, la millor notícia ha estat l’homenatge a Ona Messeguer, que aquestes setmanes no para de rebre el reconeixement dels andreuencs. Els locals no han pogut arrodonir la festa i han caigut de forma clara davant el Navarra per 5 a 10. Els nois dirigits per Carlos Bellón saben que hauran de lluitar per evitar el descens.

*****

El CN Terrassa, primer líder  ( RFEN )

El CN Terrassa, primer líder
06/10/2012 - El CN Terrassa cierra en primera posición la jornada inaugural de la Liga Nacional de División de Honor Masculina de waterpolo, que ha arrancado hoy. Los egarenses se hacen con este puesto honorífico tras golear por 17—6 al recién ascendido CN Helios, y comparten cabeza con CN Barcelona, CN Sabadell y CW Navarra, este último el único conjunto capaz de ganar a domicilio.
El CN Terrassa se acostará como primer líder del campeonato nacional de liga de División de Honor Masculina. Los de Dani Nart han firmado la goleada de la jornada (17-6) ante el CN Helios, conjunto recién ascendido a la máxima categoría del waterpolo nacional. El CN Barcelona también ha iniciado el curso 2012-2013 con notable contundencia, goleando por 16-8 al CN Catalunya en el derbi barcelonés de la jornada. No les ha ido a la zaga el CN Sabadell, que han solventado su premiére en el campeonato goleando por 12-5 a su compañero de aventuras en la LEN Euro Cup, el CN Mataró Quadis. Los del Maresme se han mantenido en el choque en los dos primeros parciales, cerrados con igualada a 3 y 6-4 al descanso. Sin embargo, una gran segunda mitad de los locales, combinada con la falta de acierto visitante, ha llevado al 12-5 con que se ha llegado a la conclusión del encuentro. El CW Navarra cierra el podio oficioso de la primera jornada tras hacerse con la única victoria a domicilio del día, lograda a costa del CN Sant Andreu. Los de Carlos Bellón no han logrado entrar en el choque, mientras el Navarra contaba sus ataques por goles, como prueba el 5-10 final.
El Real Canoe NC-Isostar ha dejado escapar dos puntos del barrio de Sants de Barcelona. Los de Chava Gómez han comenzado dominando el encuentro, manteniendo dos goles de renta hasta el descanso, al que se ha llegado con 3-5 en el marcador. Sin embargo, un arreón de los catalanes en la tercera manga ha llevado la igualada al electrónico antes del inicio del último descanso, al que se ha llegado con empate a seis goles. En el último cuarto, un gol por barba ha servido para zanjar el emocionante choque y repartir un punto a cada uno de los dos equipos, que se mantienen en quinta y sexta plaza del campeonato, respectivamente.
Completará la jornada el choque entre CN Montjuïc y CN Atlètic-Barceloneta, aplazado al miércoles a las 20:45 por los compromisos europeos del conjunto marinero.

*****

El Quadis s'enfonsa al tram final  ( TOTMATARO )

Davant d'un dels gran favorits el Quadis va cometre massa errades en jugades d'home de més
El CN Mataró Quadis va començar ahir dissabte la seva trajectòria a la Divisió d'Honor, on participa per 21a temporada consecutiva, i ho va fer cedint davant d'un dels gran favorits com és el CN Sabadell, recent guanyador de la Supercopa Estatal davant del Barceloneta, que es va acabar imposant per 12-5 aprofitant el factor ambiental i les errades del Quadis al tram final del partit.

En els dos primers quarts el matx havia estat força igualat i els homes de Beto Fernàndez responien i es mantenien dins del matx, i a poc del descans el Quadis tenia el marcador en un desavantatge mínim (5-4).
Però a partir d'aquell moment l'equip local ha defensat molt fort, tot i patir moltes exclusions, i ha tret l'equip mataroní del partit clavant-li un parcial de 4-0, quan el Quadis, producte del seu desencert, sobretot en jugades de superioritat (només 2 aprofitades de 16 al llarg del partit), s'ha passat més de 10 minuts sense marcar i ha vist com els vallesans trencaven el partit, portats pel seu públic i pel seu joc agressiu que ha deixat l'equip mataroní ofegat absolutament en aquests darrers minuts i que ha topat constantment amb un esplèndid Iñaki Aguilar sota els pals de la porteria local.

CN SABADELL - CN MATARÓ 12-5 CN SABADELL: Iñaki Aguilar, Torilo, Carrillo, Trbojevic (4), Piralkov (1), Fenoy, Krumpholz (2), Echenique (2), Vallès (2), Estrany, Martín, Soler (1), Nonell.
CN MATARÓ QUADIS: Andrasz Gardonyi, Pol Barbena, Fran Sánchez (2), Marc Corbalan, Víctor Fernández, Arpád Babay, Pei Garcia (1), Pau Bach, Àlex Codina, Jordi Garcia (1), Attila Kincses, Edu Minguez (1), Marc Pannon.
PARCIALS: 3-3, 3-1, 2-0, 4-1

*****

L'equip masculí de waterpolo del Natació Sabadell inici amb bon peu la lluita pel títol de lliga amb una victòria davant el CN Mataró (12-5)   (RADIOSABADELL)

Els sabadellencs van mostrar un gran nivell defensiu i es posicionen com la gran alternativa a l'Atlètic Barceloneta

L'equip masculí va començar amb victòria la Divisió d'Honor © Sergi Garcés
Bon inici. L'equip masculí de waterpolo del Natació Sabadell va començar amb un triomf còmode (12-5) davant el CN Mataró, la Divisió d'Honor masculina. Els de Gabi Hernández van mostrar un gran nivell defensiu deixant al conjunt maresmenc amb només 5 gols marcats, tot i les 16 superioritats que van tenir al seu favor. "Estic molt content amb la resposta de l'equip, perquè crec que hem rebut un arbitratge escandalós, ja que hem rebut un total de 16 exclusions en un partit que no ha estat gens dur", ha reconegut el tècnic dels sabadellencs. A més, Gabi Hernández que tot l'equip va respondre perfectament independentment de l'edat que tenien. "Avui ha sortit de titular un jugador de 15 anys i en molts minuts la majoria de l'equip era molt jove. Per mi és un orgull com a tècnic poder tenir en un mateix equip a un noi de 15 anys i a un jugador que farà 40 anys el proper mes. Jo no miro el DNI, només el treball diari als entrenaments. El que treballi tindrà minuts i serà important dins de l'equip aquesta temporada", ha manifestat Gabi Hernández.
Després d'aquest triomf, els sabadellencs ja pensen en el pròxim compromís a la piscina del Real Canoe madrileny. Una cita complicada ja que la piscina del Canoe és una de les més complicades de la Divisió d'Honor. "Tot i l'entrada del Play Offs, donem molta importància al fet d'acabr primers la fase regular ja que així podrem tenir el factor piscina al nostre favor en la lluita pel títol", ha reconegut Gabi Hernández. La cita serà dissabte a la piscina del Canoe. Abans però, el pròxim divendres (12h) serà el torn per l'equip femení del Natació Sabadell, que s'enfrontarà a la piscina Carles Ibars de Can Llong, al CN Sant Andreu en el segon títol oficial de la temporada, la Supercopa d'Espanya femenina