BIWPA

27 abril 2012

Sergi Borrell arbitrará la Final Four Masculina (RFEN)

26/04/2012 - El árbitro internacional de nuestro Comité Nacional de Árbitros, Sergi Borrell, ha sido designado por el Comité técnico de waterpolo de LEN para dirigir la Final Four de la Copa de Europa Masculina en Oradea (Rumanía), prevista los próximos 11 y 12 de mayo y que jugaran los equipos Pro Recco italiano, Vasas Budapest de Hungría, y Mladost Zagreb y Primorje Rijeka de Croacia.

Protagonismo español en la Final Four de la Copa de Europa. A la presencia de los jugadores españoles en el Pro Recco (Felipe Perrone y Guillermo Molina), Mladost Zagreb (Blai Mallarach) y Primorje Rijeka (Xavi Garcia), se sumará la del árbitro Sergi Borrell. Nuestro colegiado compartirá tareas los siguientes compañeros: Stavridis de Grecia, Brguljan de Montenegro, Margeta de Slovenia y el local Alexandrescu. (RFEN)

http://www.rfen.es/publicacion/noticias.asp?n=8148

Felicidades a todos ellos !!!!


 Sergi Borrell (ESP) y Boris Margeta (SLO) ( LEN photo Giorgio Scala)
 George Stavridis (GRE)
Adrian Alexandrescu (ROM) y Mario Brguljan (MNE) ( Gabor Bogel Photo )


Sergi Borrell arbitrarà la Final Four de waterpolo        
http://www.cnsandreu.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2095&Itemid=233

L’àrbitre del CN Sant Andreu i soci del nostre Club, Sergi Borrell, ha estat designat per dirigir la Final Four Masculina de la Copa d'Europa a Oradea (Romania), prevista els propers 11 i 12 de maig entre els equips Pro Recco italià, Vasas Budapest d'Hongria, Mladost de Zagreb i Primorje Rijeka de Croàcia. El col·legiat del CN Sant Andreu estarà acompanyat per Stavridis de Grècia, Brguljan de Montenegro, Margeta de Slovenia i Alexandrescu de Rumania.
Fa 30 anys que és internacional, i en aquests moments és considerat el millor àrbitre del món. Va jugar 13 anys, del 72 al 85, al Club Natació Sant Andreu, i al 80 va començar a arbitrar en categoria regional. Quan surt a arbitrar per la LEN o per la FINA ho fa com a representant del Comité Nacional de Árbitros de la RFEN, però sempre ha mantingut que és d’un club de Barcelona que es diu CN Sant Andreu.
Sergi Borrell va arbitrar el partit per la medalla de bronze entre Croàcia i Hongria al Mundial de Shanghai 2011. A Melbourne 2007 va arbitrar la final, també entre Croàcia i Hongria. Als Europeus de Belgrad 2006 se’l va assignar la final masculina i a Zagreb 2010 la femenina.
Borrell pot participar als Jocs Olímpics de Londres 2012. El 1988 ja va anar com a àrbitre a Seül, va fer d’auxiliar a Barcelona 92 i l’any 2004 va ser triat pels JJOO d’Atenes. Ara la última paraula la té la FINA, el màxim organisme del waterpolo mundial.

No hay comentarios:

Publicar un comentario