El Real Canoe recupera la tercera posición

*****

*****

Big win for Terrassa

| Sunday 12 February 2012, 20:57 | Tim Hartog Waterpolo World

Terrassa gained a big 10-9 win over Mataro Quadis in the Spanish league on Saturday. With the victory, Terrassa now moves to fourth place on the table, equalled in points with Mataro who has the fifth spot. Spanish international Ivan Gallego was the top scorer netting three goals for Terrassa. Navarra noted a good win as well beating Catalunya 7-8 now being tied with number seven C.N. Barcelona on the rankings. The top-three teams made no mistakes. League leading side Atlètic-Barceloneta gained a easy 13-3 win over Sant Andreu while current number two Sabadell got the 8-11 victory at Mediterrani. The trio of veteran centre-forward Ivan Perez, Eric Marsal and Matej Nastran combined for six goals. League's number three Real Canoe did a good job for the goal difference against last placed WP Turia at Valencia winning 2-22 with Spanish international Mario Garcia scoring four goals for the Madrid-based side.

*****

Triomf per la mínima del CN Terrassa ( La Torre del Palau/Terrassa)

Els homes de Dani Nart vencen el Mataró per 10 a 9

El Natació ha guanyat gràcies al marge inicial. Foto: Albert Prieto

El CN Terrassa ha derrotat per 10 a 9 el CN Mataró en un partit que els homes de Dani Nart tenien molt de cara a la mitja part, quan comptaven amb un marge de sis gols.

Ivan Gallego, Svilen Piralkov i Sergi Mora, aquest últim amb una increïble vaselina, han establert un sorprenent 3 a 0 en només minut i mig. Dos gols de Jordi Pérez han completat la mà del Natació en el primer quart, segurament el millor que l'equip de Dani Nart ha completat aquesta temporada.

En el segon període el Mataró s'ha estrenat en el marcador amb una diana d'Albert García. Abraham Alcaide i Víctor Cabanas en un u contra u amb el porter han capgirat el parcial, de nou favorable al Natació (2-1).

Amb el 7 a 1 el CN Terrassa ha baixat el ritme i ho ha pagat car. El Mataró ha reaccionat i ha aconseguit un parcial de 2-6 en el tercer quart. El gol inicial d'Ivan Gallego ha estat respost amb quatre dianes consecutives Babay, Bach, López-Escribano i de nou Babay. Gallego ha aturat el festival mataroní, però Sánchez i López Escribano encara han retallat fins el 9 a 7. Amb dos gols de diferència quedava tot obert.

En el darrer període no hi han hagut gols fins als últims dos minuts. La defensa del Natació s'ha mostrat sòlida fins que Babay ha deixat el Mataró a només un gol de l'equip de Dani Nart. Robert Parker ha salvat els egarencs en anotar el desè gol, que servia per fer inútil el darrer gol anotat pel visitant Codin

*****

El Montjuïc s’endú el derbi a la piscina del Barcelona (7-8)

El CN Monjuïc i el CN Barcelona han disputat el partit més igualat de la jornada. El Montju s'ha imposat finalment per tant sols un gol de diferència i atrapen els cenebistes en la classificació de la Divisió d'Honor de waterpolo.
Malgrat que el Barcelona n’era el favorit, els cenebistes sabien que no estan en un bon moment de forma. Tot i així, els locals han començat molt bé el partit amb la remuntada d’un mal resultat inicial. Malgrat tot, els homes entrenats per Toni Esteller no han pogut marxar en el marcador i el Montjuïc els ha pogut atrapar. Després de moltes alternances en el resultat, finalment el conjunt entrenat per Ivaylo Dimitrov ha pogut guanyar a domicili i avancen els cenebistes en la classificació.

Veure video :

*****

L’Atlètic-Barceloneta goleja el Sant Andreu (13-3)

Actualitzat el 11.02.2012 a les 19:54 BTV Noticies David Bertran
L'Atlètic-Barceloneta no ha tingut problemes per imposar-se al Sant Andreu en un dels derbis de la jornada. L'equip mariner ha guanyat per 13 a 3 i continua líder de la Lliga, 2 punts per sobre del Sabadell; el Sant Andreu, en canvi, continua com a penúltim classificat.
L’Atlètic-Barceloneta continua intractable en la Divisió d’Honor de waterpolo. El club mariner ha començat molt bé el partit amb un parcial de 4 a 1 en el primer quart. En el segon, els homes entrenats per Santi Fernández han tornat a superar els andreuencs i han marcat un parcial de 5 a 0. Amb el partit sentenciat, a la segona part, el Sant Andreu ha jugat millor i ha aconseguit marcar en els dos quarts finals. El resultat ha quedat amb un clar 13 a 3 per l’Atlètic-Barceloneta. Els màxims golejadors han estat Adrià Delgado i Francisco Fernández amb tres gols cadascun.

*****

El Mediterrani perd a casa contra el Sabadell (8-11)

El Mediterrani ha perdut a casa contra el segon classificat, el Sabadell. Els homes entrenats per Javier Aznar han començat molt malament amb un parcial de 0 a 4 en el primer quart. Després ha estat molt més igualat, però el Mediterrani no ha pogut atrapar els vallesans.
El CE Mediterrani tenia un partit complicat contra el Sabadell. Els vallesans són els segons millors classificats de la Divisió d’Honor i el Medi no passa pel seu millor moment. Un mal inici de partit amb un parcial de 0 a 4 en el primer quart ha sentenciat el partit. Els homes entrenats per Javier Aznar han millorat en els tres quarts restants però com a màxim s’han pogut posar a dos gols del Sabadell.

*****
El Quadis llença el partit en un inici molt dolent
L'equip mataroní només ha despertat quan perdia de set gols i ha estat a punt d'empatar a Terrassa / Tot Mataró

Envia un e-mail a la redacció
Si heu trobat algun error en el redactat o voleu aportar informació complementària sobre aquesta notícia, escriviu-nos!
Cos del missatge
El CNM Quadis ha deixat escapar la possibilitat de puntuar a la difícil piscina del Terrassa en un primer quart molt fluix i tot i que després ha despertat només li ha servit per treure una derrota honrosa per la mínima diferència.
El Quadis ha tingut dues cares ben diferenciades. En el primer quart el Quadis ha pràcticament llençat el partit, fent aigües en totes les seves línies, amb la defensa excessivament tova i en atac sense recursos per supèrar el pressing dels locals, i tancant amb un parcial de 5-0, que aparentment deixava el partit sentenciat, tenint en compte el potencial del rival. Al segon quart, on s'ha millorat una mica aprofitant el relxament local, la diferència ha pujat un gol més arribant-se amb 7-1 a mig partit. I a l'inici del tercer quart els egarencs encara han marxat de set gols (8-1) i el Quadis no existia. Però aleshores ha estat quan el CN Mataró ha canviat del tot. Ha tancat la defensa i ha trobat en atac el rumb que havia perdut, i en poc més de tres minuts han fet un parcial de 0-4 (amb dos gols de Babay, un d'en Pau Bach, i un altre d'en Lalo) que encara ha posat l'equip en el partit (8-5). I encara abans de tancar el tercer quart s'ha ajustat més la cosa amb el 9-7. Tot era possible i els locals començaven a tremolar, ja que estaven tocats físicament i anímica baixant molt el seu rendiment. La defensa del Quadis i les aturades d'en Mario sota pals han fet encongir els braços egarencs, mentre els mataronins anaven llençats, i l'hongarès Babay ha posat la por al cos dels de casa quan a posat el marcador en la mínima diferència (9-8). El Terrassa tirant d'orgull ha tornat a posar els dos de diferència, però el Quadis ha lluitat fins el darrer instant, i altra cop en Babay amb el canell calent ha posat el seu equip a un gol (10-9). Després d'un atac fallat dels locals el Quadis ha tingut una darrera possessió però no s'ha pogut materialitzar el que quasi hauria estat un miracle.
CN TERRASSA- CN MATARÓ QUADIS 10-9
CN TERRASSA: Diakonov, Sanz, Mora (1), Alarcón, Piralkov (1), Cabanas (1), Alcalde, Aguilar (1), Pérez (2), Gallego (3), Parker (1).
CN MATARÓ QUADIS: Mario Lloret, Gabi Tebar, Fran Sánchez (1), Florin Bonca, Romain Blary, Árpád Babay (4), Pei Garcia (1), Pau Bach (1), Àlex Codina, Jordi Garcia, Gonzalo López-Escribano (2), Victor Fernández, Marc Pannon.
PARCIALS: 5-0, 2-1, 2-6, 1-2

*****

Waterpolo masculí
13.02.2012

El CN Terrassa guanya el Mataró i ja és quart a la Lliga Nacional  Terrassa Digital

Tot i un gran domini en els dos primers quarts, l'equip de Dani Nart ha acabat patint més del compte (10 a 9) en el partit que ha obert la segona volta. Ara els egarencs ja pensen en la Copa del Rei, que arrenca divendres

El Club Natació Terrassa ha començat amb victòria la segona volta a la Lliga Nacional de waterpolo. El conjunt de Dani Nart ha superat aquest dissabte el Mataró per 10 gols a 9, un triomf que li permet superar els del Maresme en la classificació i col·locar-se en quarta posició amb 22 punts.

Tot i que s’esperava un partit molt igualat, el Natació ha exercit un domini espectacular durant els dos primers quarts. El primer ha estat una autèntica exhibició tant en atac, amb cinc gols per cap dels visitants, com en defensa. Michal Diakonow ha estat magnífic sota el pals. El següent quart també se l’han apuntat els egarencs i al descans el marcador era d’un sorprenent 7 a 1.

El partit, però, ha donat un tomb radical en el segon temps. El Mataró, imprimint més velocitat en el seu joc d’atac, ha anat reduint les diferències, fins el punt d’arribar al final del tercer quart amb un equilibrat 9 a 7. El Natació no trobava la manera de superar la defensa visitant i, quan ho feia, es trobava amb un Mario Lloret molt encertat en les seves intervencions. Al final, però, un gol de Robert Parker a poc més d’un minut pel final ha donat la tranquil·litat als terrassencs.

Victòria amb massa patiment de cara a afrontar la gran competició de la temporada per al Natació, la Copa del Rei, que començarà aquest mateix divendres a Barcelona.
*****
Club Natació Sabadell i Mediterrani protagonitzen un doble duel a la Divisió d'Honor de waterpolo / RadioSabadell
Les noies, a més d'enfrontar-se a les barcelonines, també juguen diumenge (11h.) contra el Dos Hermanas sevillà
L'equip masculí del Club Natació Sabadell enceta aquest cap de setmana la segona volta a la Divisió d'Honor de waterpolo i ho fa visitant demà (12h.) la piscina del Mediterrani. Els de Gabi Hernández, que la setmana passada van guanyar amb comoditat el Catalunya a la Sant Jordi de Barcelona, volen confirmar en aquesta segona meitat de la lliga la bona temporada que estan protagonitzant. Els sabadellencs són segons i a només dos punts del líder, l'Atlètic-Barceloneta. Uns números que els permeten somiar amb el títol, però aquesta opció passa, segons Hernández, per "no fallar en una piscina complicada com la del Mediterrani". El tècnic assumeix que "sobre el paper, som superiors", però ha fet servir el partit de la setmana passada per recordar que "si no estem concentrats des del principi i si no afrontem el partit com ho hem de fer, són rivals que et poden complicar molt les coses". I en aquest mateix sentit, vol evitar que els seus homes es despistin amb altres temes que no sigui la cita de demà. "Han de tenir clar que és un partit important i després, un cop haguem jugat, ja tindrem temps de pensar en la Copa". Cal recordar que després d'aquesta jornada, la lliga s'aturarà el pròxim cap de setmana per jugar la Copa del Rei. Dilluns se sortejarà el quadre de la competició del KO, que aquest any es jugarà a la piscina Pere Serrat del Sant Andreu.
Doble cita femenina
Per la seva banda, les noies del femení tornaran a tenir doble compromís en un mateix cap de setmana. Si fa set dies van aprofitar el viatge a Madrid per jugar contra el La Latina i el Concepción, aquesta setmana jugaran dos partits a la 'Bombonera' de Can Llong. El primer dels enfrontaments el tenen demà (11h.) contra el Mediterrani. Les de Nani Guiu, que han guanyat els catorze partits de lliga que han disputat fins el moment, no haurien de tenir cap dificultat per derrotar a les barcelonines i mantenir -sino ampliar- el seu avantatge al capdavant de la classificació. Un dia més després es veuran les cares amb el Dos Hermanas sevillà. Les andaluses són unes de les sorpreses agradables de la temporada i són quartes, per darrere de CNS, Mataró i Sant Andreu. En aquest cas sí, una bona prova de foc per un Sabadell que continua preparant la cita europea que han d'afrontar a final de mes.