Copa Catalunya 2017

foto de Jaume Teixidó.

El Barceloneta, campió de la Copa Catalunya (8-7)

Tot i la derrota, el Mediterrani ha plantat cara fins al final

L'Atlètic-Barceloneta s'ha proclamat campió de la Copa Catalunya després d'imposar-se a la final al Mediterrani per 8 a 7. Els mariners han dominat clarament la primera part, però a la segona els santsencs han aconseguit fins i tot empatar.
El partit ha començat de manera immillorable per al Barceloneta. Els de Chus Martin han dominat el primer i segon quart de manera plàcida i han arribat a la mitja part amb un resultat de 7 gols a 2. A la represa, el Mediterrani, que no s'ha donat per vençut en cap moment, ha aconseguit igualar el matx amb accions com aquest gol de Bofill. La remuntada dels de Sants els ha portat, fins i tot, a igualar el partit. La balança, finalment, s'ha decantat per al Barceloneta, que ha guanyat la final per la mínima proclamant-se campió de la Copa Catalunya.
Amb aquest títol, els mariners tornen a demostrar la seva hegemonia al waterpolo català i estatal.

Foto
Cartell copa cat masc
Body
Diumenge 10 de setembre a les 12.00h es jugarà al CN Molins de Rei la final de la Copa Catalunya de waterpolo masculí entre el CN Atlètic Barceloneta i el CE Mediterrani.
Aquesta és una final inèdita, perquè tot.i ser la desena pels mariners i la tercera pels de Sants, mai abans s'havien trobat en aquesta competició. Els de Chus Martin tenen 9 títols, cada cop que han jugat la final l'han guanyat i els del Mediterrani han accedit a la final el 2011 i rl 2016 i mai l'han guanyat.
Els dos equips han arribat a aquesta final vencent els seus respectius partits de semis. El CN Atlètic Barceloneta s'ha imposat al Quadis Mataró per 10-5 i el CE Mediterrani ha guanyat al CN Sant Andreu per 11-6.

Foto
Cnab campio copa Catalunya 2017
Body
Els de Chus Martin han aixecat avui la seva desena Copa Catalunya de waterpolo. La primera competició de la temporada ha acabat amb un 8-7 pel CN Atlètic Barceloneta enfront el CE Mediterrani. La final s'ha jugat al CN Molins de Rei.
Era la primera vegada que els dos equips es trobaven en una final de Copa Catalunya. La desena final pels mariners, que han guanyat totes les que han jugat i la tercera del CE Mediterrani que no n'ha pogut guanyar mai cap.
El partit ha estat un 4-1 pels de Martin a la primera part i un 7-2 a la mitja part. Semblava que tot estava decidit, però els de Sants a poc a poc han anat remuntant fins el 7-5 a 8 minuts pel final. En l'últim quart els del Mediterrani han empatat a 7 el matx. Un empat que ha estat estona al marcador, fins que els mariners han aconseguit el 8-7 definitiu i han aconseguit la copa de campions.
2014: C.N.Atlètic Barceloneta (Campió) - C.N.Sant Andreu
2016 (temporada 2015-2016): C.N.Sabadell (campió) - C.E.Mediterrani (plata) - Quadis CN Mataró (bronze) - FINAL 6
2016 (temporada 2016-2017): C.N.Atlètic Barceloneta (campió) - CN Sabadell
2017: C.N.Atlètic Barceloneta (campió) - C.E.Mediterrani