BIWPA

02 noviembre 2015

Jornada 6 CN Mataró-CN Sant Andreu 31/10/15 (Full video)

Empat agredolç a la Joan Serra

El Sant Andreu només ha pogut sumar un punt de la seva visita a la piscina del Mataró després d’empatar (7-7) un partit que se l’havia posat de cara però que els barcelonins no han sabut gestionar de la millor manera en el tram final. En canvi, els maresmencs han anat de menys a més i han estat molt a prop de donar-li la volta al marcador.
Els andreuencs han començat molt bé el partit anotant en la primera ocasió clara que han tingut gràcies a un llançament exterior de Thomas Bruder. Marc Corbalán ha igualat el marcador dos minuts més tard aprofitant una superioritat.
També amb un home més a la piscina, Dani Hernández, el capità del Sant Andreu, ha superat Mario Lloret col·locant l’esfèrica a l’escaire. Aquesta diana ha permès que els visitants hagin finalitzat el període vencent per la mínima.
Al segon quart els homes dirigits per Xavi Julià han seguit imposant el ritme de l’encontre i han mostrat solidesa defensiva. En el 2’ Amadeo Cerruti ha fet  el tercer pels andreuencs -amb   Thomas Bruder d’assistent- i culminant l’acció amb un llançament ajustat al primer pal.
Quatre minuts després Pau Schnizler ha efectuat la rèplica del Mataró superant el porter amb un llançament exterior que ha agafat per sorpresa el porter visitant. El Sant Andreu ha seguit pel bon camí i en els darrers instants de la primera meitat una bona connexió entre Erik Brugué i Dani Hernández han permès fer el quart i anar al descans amb dues dianes de diferencia.
A la represa s’ha pogut veure autèntic espectacle ofensiu a la Joan Serra. En el primer minut els de Julià han anotat dos cops gairebé consecutius, Brugué ha marcat el primer i Yoran Frauenfelder el segon. En aquest moment els visitants han gaudit de la seva màxima diferencia, 4 gols.
El problema ha estat que després d’aquest bon inici de la segona meitat el Sant Andreu ha acabat tota la seva pólvora i no han vist porteria en els set minuts següents. En canvi el Mataró ha fet un pas endavant amb una defensa individual asfixiant i efectivitat al davant.
Els homes d’Albert Fernández han afinat la punteria, han estat letals i han superat Ramón Santis tres cops. Aquest fet ha permès als mataronins afrontar l’últim període amb només una diana per sota.
En el darrer quart el Sant Andreu ha colpejat primer gràcies a l’encert del seu capità Dani Hernández, que ha fet un hat- trick i ha estat el més destacat dels barcelonins. Tot i aquesta diana andreuenca  els locals no han abaixat els braços en cap moment i, dos minuts més tard, han aconseguit empatar el partit amb gols de Thomas Lucas i Robin Lindhout.
En els tres minuts restants hi ha hagut moltes imprecisions ofensives i molta duresa defensiva per part dels dos equips, però ni el Mataró ni el Sant Andreu ha estat capaços de fer el vuitè tot i tenir almenys una ocasió clara cadascun.
El proper compromís de l’esquadra dirigida per Xavi Júlia serà el proper dimecres (20.45.h) a la piscina Sant Jordi enfront del Catalunya. El conjunt gracienc és un rival directe per poder lluitar per la vuitena plaça, l’última que et dóna accés a la Copa del Rei.

Fitxa del partit

Piscina: Joan Serra.
CN Quadis-Mataró: Mario Lloret, Ramiro Veich (1), Pau Bernabé, Marc Corbalán (1), Victor Fernández (1), Robin Lindhout (1), , Pol Barbena, Pau Bach, Àlex Codina (1), Thomas Lucas (1), Pau Schnizler (1), Albert Merino i Xavi Casabella.
CN Sant Andreu (7): Ramón Santís, Yoran Frauenfelder (1), Amadeo Ceruti (1) , Pau Barnils, Dani Hernández (3) , Jorn Winkelhourst , Joan Basté, Francisco Molina, Erik Brugué (1), Pep Aguilella, Yago Bofill   i Thomas Bruder (1).
Parcials: 1-2 / 1-2 / 3-2 / 2-1. Total: 7-7.
Àrbitres:   Jaume Teixidó i Sergio Galindo
Fotografia: Dani Hernández, a punt d’efectuar un llançament | G.Adalid

Beto Fernández: "Lucharemos por estar arriba"

Beto Fernández:

01/11/2015 - Invicto sigue el Quadis CN Mataró, que ayer sufrió pero logró sacar un un punto de un partido que se le había complicado sobremanera, llegando a ir cuatro tanhtos por detrás a comienzos del tercer cuarto (2—6). Los de Beto Fernández comparten la tercera plaza con CN Barcelona y Real Canoe NC—Isostar, todos con 12 puntos tras haberse disputado ya seis jornadas de Liga.
"Hemos ido muy a remolque porque hemos hecho un segundo cuarto muy malo en el que hemos perdido mucho orden en ataque y con muy poco el Sant Andreu se ha visto por encima en el marcador y creo que nos hemos desajustado. Hemos hablado en el descanso, hemos emopezado más tensos el tercer cuarto y ha habido dos contrafaltas que nos ha pitado el árbitro seguidas que imagino que las habrá visto muy claras, pero quiero verlas repetidas", aseguraba tras el choque disputado en la Joan Serra el técnico local, Beto Fernández.
"Se nos han ido de cuatro y luego hemos conseguido un parcial de 5-1 e incluso con opciones de ganar el partido hasta el final. En el tramo final hemos puesto dos balones a la boya que han considerado que no eran falta y en la última hemos tenido una opción de empatar, pero no hemos decidido bien en el último lanzamient", añadía Beto, que aún así no daba por malo el empate contra los andresenses: "Fíjate que Sant Andreu pierde de un gol ante Barceloneta. Yo he visto el partido y tuvieron opciones de empatar. Es un equipo muy fuerte, con jugadores veteranos, hoy por ejemplo Dani Hernández les ha hecho mantenerse en el partido. Lo que no es normal es que solo tenga cuatro puntos".
NO SE FÍA DEL SANT FELIU
Los objetivos del entrenador del cuadro del Maresme son ambiciosos: "Nosotros lucharemos por estar lo más arriba posible, sea el primero, el segundo, lo que haga falta. Creo que hay cuatro o cinco equipos que estamos muy igualados, nosotros hemos sido capaces de vencer en la piscina del Medi, de empatar en la Sant Sebastià y de ganar al Barceloneta. Esto es muy largo, tenemos un equipo muy joven, que está trabajando muy bien y que hay días como hoy en los que no te salen las cosas".
El Mataró vuelve a entrar en escena el miércoles en la jornada intersemanal con la visita del CN Sant Feliu a la Joan Serra: "Sant Feliu es un equipo que acaba de ascender y al que seguramente le está costando competir en un nivel alto, pero nosotros respetamos a todos los equipos por igual, tendremos que estar tensos y jugar al 100%".
Sergi Capdevila (Comunicación RFEN). Foto: Beto y sus jugadores en un tiempo muerto ayer / RFEN

Dani Hernández: "Nos queda un sabor amargo"

Dani Hernández:

01/11/2015 - Arranque de campeonato con sinsabores para un CN Sant Andreu que está llegando con opciones de ganar en todos los partidos, pero al que al final le está faltando esa pizca de suerte tan necesaria a veces para sumar de tres en tres. Todos los encuentros disputados por el cuadro dirigido por Xavier Julià se han decidido por un gol de diferencia excepto el de ayer, en el que los andresenses sumaron un punto en la Joan Serra de Mataró (7—7).
"Nos quedamos otra vez con la miel en los labios. Ganando de cuatro, nos remontan, se nos ha puesto el partido muy de cara, pero nos cuesta acabar de cerrarlos . Mataró es un muy buen equipo y cuando se ha puesto a apretar ha sacado su calidad y nos ha puesto en apuros", nos comentaba el capitán y uno de los hombres más experimentados del plantel del conjunto barcelonés. Hernández, a sus 32 primaveras, fue de los hombres más destacados del encuentro con sus tres dianas, claves para sumar el punto que sacó su equipo de la Joan Serra.
"Nosotros queremos los tres puntos siempre. Después de como ha ido el partido nos sabe a muy poco el empate porque necesitábamos el triunfo de cara a poder estar en la Copa del Rey. Veremos si este punto es poco o nos da algo, con el paso de los partidos lo comprobaremos", añadía el jugador del CN Sant Andreu, que tiene claros los objetivos de su equipo a corto plazo: "El objeto inmediato es conseguir estar entre los ocho primeros y participar en la Copa del Rey, aunque por encima de todo hay que evitar que nos pase como en estos últimos duelos, en los que nos remontan en el último periodo".
El CN Sant Andreu buscará sumar su segundo triunfo de la temporada este miércoles contra el CN Catalunya en la piscina Sant Jordi (20.45h).
Sergi Capdevila (Comunicación RFEN). Foto: Hernández, en un lance ayer del choque en la Joan Serra / RFEN

El Quadis Mataró segueix invicte però empata a casa
Els mataronins acaben 7-7 amb el Sant Andreu en un partit de bojos
per capgros.com
fotos Pol Gallofré
El Quadis Mataró no va poder sumar una nova victòria a casa que l'hauria permès mantenir-se a prop dels dos primers llocs, però segueix invicte en lliga després de diverses jornades. Els mataronins van empatar a set gols un partit de bojos davant el Sant Andreu, en un enfrontament que va posar-se molt coll amunt malgrat la classificació dels barcelonins, que no estan en el seu millor inici de temporada.

El matx va començar amb els andreuencs molt encertats de cara a porteria i això els va permetre posar-se per davant en el primer parcial. El 1-2 del primer quart va deixar pas a un segon període on les sensacions serien similars. El Quadis no estava del tot inspirat en tasques ofensives i patia davant un equip que estava més ben plantat dins la piscina i que aconseguia repetir parcial per marxar a la mitja part amb el 2-4.

A la represa dos cops durs pels mataronins. Dues dianes seguides del Sant Andreu deixaven l'enfrontament molt complicat pels de Beto Fernàndez, que es veien 2-6 al poc de començar el tercer període. Tot i això, l'equip mataroní reaccionava i clavava un parcial de 3-0 que ho deixava tot obert de cara al tram final. Però en el darrer període, els visitants tornaven a obrir forat amb el 5-7 i demostraven que venien a endur-se la victòria. Dues dianes espectaculars de Lucas i Lindhout, però, igualaven el matx. Cap dels dos conjunts sabria resoldre a posteriori.

El Quadis remunta per aconseguir un punt

EL CN Sant Andreu dominava per 2-6 a poc d'iniciar-se el tercer quart

El Quadis CN Mataró conserva la seva imbatibilitat, però només sumant un punt ja que només ha pogut empatar amb el CN Sant Andreu, equip que venia de perdre per un ajustat 6-7 davant el Barceloneta i que ha posat les coses molt complicades, com sol ser habitual en les visites d'aquest equip a Mataró, on ara ja ha puntuat en quatre de les cinc darrers visites i en tres d'elles traient un empat, com en aquesta ocasió.
Ha estat un partit força travat des de bon començament amb domini de les defenses (més oberta la dels andreuencs i més tancada la lcoal) que dificultaven molt les accions d'atac rivals, forçant a pèrdues o a xuts en posicions difícils que aturaven bé els porters o blocaven els propis defenses. Però tant en el primer quart com en el segon els andreuencs han tingut un punt més d'encert en el xut i al descans han anat amb avantatge de 2-4.

Mataro-sant andreu

I només començar el tercer quart els visitants han marcat dos gols, el segon de contra fàcil i han posat el partit molt al seu favor. Però en els dos atacs següents l'equip local ha tornat a ficar-se en el partit, quan ha aprofitat jugades d'home de més, les dues amb una mica de sort, i a partir d'aquí la defensa del Quadis ha pujat un punt la seva intensitat i ja acabant el període Víctor Fernàndez amb un molt bon xut ha reduït la diferència al la mínima expressió.

A l'inici del darrer quart Dani Hernàndez (el millor dels visitanst amb 3 gols) ha aprofitat una jugada d'home de més per marcar des de l'extrem dret. Altra vegada es complicava la cosa, però el Quadis no ha perdut la serenitat i han aparegut els dos holandesos Thoma Lucas i Robin Lindhout, per empatar marcant dos gols, el primer a la boia i el segon amb un magnífic xut, que han fet embogir un gran grup de joves holandesos que hi havia a les grades, degut a que estan fent un stage al Centre. Fins al final nervis i poques opcions per als dos equips. Potser la més clara l'ha tingut Thomas Bruder però ha aparegut Mario Lloret per aturar el seu xut i el partit ha acabat en empat.
QUADIS CN MATARÓ - SANT ANDREU
QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich (1), Pau Bernabé, Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez (1), Robin Lindhout (1), Pol Barbena, Pau Bach, Àlex Codina (1), Thoma Lucas (1), Pau Schnizler (1), Albert Merino, Xavier Casabella (ps). 7 gols de 23 xuts de 38 accions d'atac. 7 exclusions. 3/9 en jugades d'home de més.
CN SANT ANDREU: Santis, Frauenfelder (1), Cerruti (1), Barnils, Dani Hernàndez (3), Winkelhorst, Basté, Molina, Bruger (1), Aguilella, Bofill, Bruder (1). 7 gols de 22 xut en 38 accions d'atac. 10 exclusions. 2 /6 en jugades d'home de més.

Waterpolo masculí i femení sumen a la lliga

L’equip absolut de waterpolo masculí ha plantat cara al C.N. Quadis Mataró a la sisena jornada
 de lliga tot i que finalment ha desembocat en un interessantíssim empat a 7. Els de Xavi Julià
 s’han fet grans a la capital maresmenca on els jugadors han lluitat fins el final contra un impositiu
 Mataró.
Els barcelonins han començat a jugar entregant-se des de l’inici i per això han estat avançats al
 marcador durant la major part del partit. Han arribat a l’equador amb un esperançador 2-4 gràcies
 als gols d’Erik Bruguer, Dani Hernández, Iago Bofill i Tomas Bruder. La segona meitat, però,
ha estat més complicada pels andreuencs. Els locals han canviat la tàctica augmentant l’atac, fet que
 ha perjudicat als de Julià. Tot i així, han evitat que la força del rival els superés sent encertats
 en les ocasions de gol i endurint la defensa. La feina extraordinària del porter Ramon Santís s’ha
vist reflectida en diverses circumstàncies. El cansament ha passat factura als dos equips però estaven
 disposats a marcar el gol definitiu.
S’ha avançat l’àrbitre xiulant el final del partit sentenciant als dos a sumar un punt a la lliga espanyola

de la divisió d’honor masculina.
El C.N. Quadis – Mataró és un dels equips favorits a la lliga i els de Sant Andreu han estat al seu nivell,
 fet que demostra la consolidació dels visitants. Les bones jugades i la confiança en l’equip s’ha
 percebut en la quantitat de gols. Aquest resultat pot haver estat el tret de sortida cap a l’èxit.

DHM J6: Mataró—Sant Andreu: partidazo y empate

DHM J6: Mataró-Sant Andreu: partidazo y empate

31/10/2015 - Sigue el CN sabadell comandando la División de Honor Masculina tras la disputa
 de la sexta jornada después de imponerse en un derbi apasionante al CN Terrassa (8—11).
Por detrás, el CNAB no ha tenido problemas para ganar al CN Sant Feliu (11—5), mientras
que Quadis CN Mataró y CN Sant Andreu nos han brindado un gran partido que ha quedado
 en empate a siete. Además, CNB 11—6 CN Catalunya, CE Mediterrani 8—6 CN Rubí y
Navarra 9—11 Canoe.
Tremendo encuentro el que nos han brindado Quadis CN Mataró y CN Sant Andreu en la
piscina Joan Serra de la capital del Maresme. Reparto de puntos (7-7) en un partido en el que
los locales han ido siempre a remolque, pero que han tenido la opción incluso de ganar en un
buen tramo final. Controlaba el choque el equipo de Xavi Julià en los tres primeros cuartos,
siendo el 2-6 de principios del tercer periodo (con los goles de Eruik Brugué y Yoran Frauenfelder)
 la máxima ventaja de lña contienda.
A partir de ese momento, ha reaccionado a tiempo el conjunto dirigido por Beto Fernández,
que ha encadenado un parcial de 3-0 (Ramiro en uno de más, Alex Codina de vaselina y Víctor
 Fernández) para entrar de lleno en el partido (5-6). Volvía a ponerse dos arriba Sant Andreu antes
de los últimos ocho minutos, pero dos dianas locales (la del empate a siete obra de un Robin Lindhout
 que hoy tenía, junto a su compatriota Thomas Lucas, apoyo masivo de seguidores holandeses)
 hacían subir el empate. Gozaban ambos equipos de sendas ocasiones para llevarse los tres puntos,
pero al final uno para cada uno.
El CN Atlètic Barceloneta sigue una semana más al acecho del líder gracias al triunfo logrado en
casa frente al colista CN Sant Feliu (11-5). Con un equipo plagado de juveniles y jóvenes,
 Chus Martín ha querido dar descanso a jugadores como Marc Minguell, Marc Roca o Fran
Fernández y lo han aprovechado los benjamines para coger las riendas del partido. Destacar las
tres dianas del brasileño de 16 años Rafael Saboya y el aguante de los visitantes hasta el tercer
periodo, cuando los marineros han conseguido un parcial de 4-2 para ponerse 7-3.

EL DERBI TERRASSA-SABADELL NO DEFRAUDA
Gran derbi de cocapitales del Vallès Occidental el que se ha vivido en las instalaciones del
CN Terrassa. El CN Sabadell se ha llevado el gato al agua y mantiene consolidado su liderato
en un partido que ha llegado con empate a 7 al término del tercer periodo. Habían controlado
el marcador hasta el descanso los de Dídac Cobacho, muy intensos en defensa y con unos
acertados Óscar Aguilar y David González. Pero el equipo dirigido por Chava Gómez ha
 dado un golpe de autoridad en el postrero cuarto y, con un parcial de 1-4, ha amarrado los
 tres puntos y una primera plaza que dominan con autoridad.
A unos metros de la Sant Sebastià y a la misma hora, el CN Barcelona ha conseguido tres puntos
 muy importantes para seguir en la zona noble a costa del CN Catalunya en el derbi barcelonés
 de la jornada (11-6). Mismo resultado que se vivió hace dos semanas ante Rubí, los de Toni Esteller
 controlaban el marcador al descanso (5-3) y lo sentenciaban con un tercer periodo para enmarcar
(4-1 para dejarlo en 9-4). Han destacado los cinco goles de Lukas Duric ante un Cata que enlaza
 cinco jornadas sin ganar y cuatro derrotas seguidas.
Victoria muy trabajada del CE Mediterrani (8-6), que se ha topado con un CN Rubí muy
metido y mentalizado y que se ha desplazado a la Josep Vallès con la clara intención de dar
un disgusto a los de Marc Comas. La mejor prueba de ello ha sido el parcial de 1-3 del primer
periodo para los de Nin Aguilar, que han cedido eso sí en el segundo y se han ido ya por debajo
al descanso (4-3). El choque ha llegado 5-5 al término de los terceros ocho minutos, pero ahí ha
prevalecido la experiencia local, que ha conseguido dejar ese 8-6 final. Séptimo con nueve puntos
queda el Medi.
Máxima igualdad también entre CW Navarra y Real Canoe NC-Isostar en el CD Amaya de
Pamplona, donde los de Manel Silvestre ya vencieron a los capitalinos la temporada pasada.
 El choque ha llegado con un marcador de 9-9 al término del tercer periodo con un gran Ruda Franco
en el bando local. Al final, dos goles de Canoe cuando apenas quedaba 1´30" para el final daban
 tres puntos de oro a los de Mario García.
Sergi Capdevila (Comunicación RFEN). Foto: Un lance del Mataró-Sant Andreu vivido e
en la Joan Serra / RFEN

Enlaces relacionados

El Quadis empata amb el Sant Andreu (7-7). Victòria de La Sirena (5-11)

El Quadis Mataró i el Sant Andreu de fa anys que es tenen molt apamats i el partit d'avui n'ha estat un bona mostra. Igualtat en quasi tot a l'inici del matx. Els andreuencs però, amb més d'encert ofensiu agafaven avantatge a mig partit (2-4). El Quadis volia, lluitava, treballava però no li acabaven de sortir les coses. El tercer quart ha començat amb dos gerros gelats pels nostres. Dos gols visitants posaven un (2-6) que glaçava. Però els d'en Beto s'hi han tornat i de quina manera i amb un parcial de (3-0) ho deixaven a la mínima (5-6). El darrer quart ha estat per acabar de partir-ho tot per si no ho havíem patit prou. Altra cop avantatge visitant (5-7) que ho posava encara més dur. Però dos gols de foto, dels nostres dos holandesos, en Thomas Lucas i en Robin Lindhout igualaven a set. Quedaven atacs que cap dels dos equips han sabut resoldre, mentre les pulsacions pujaven fins a dalt de tot.
Molt bon punt del Quadis-CN.Mataró que segueix sense perdre
QUADIS-CN.MATARÓMario Lloret, Ramiro Veich(1), Víctor Roqué. Marc Corbalán(1), Víctor Fernàndez(1), Robin Lindhout(1), Pol Barbena, Pau Bach, Àlex Codina(1), Thomas Lucas(1), Pau Schnilzer(1), Albert Merino, Xavier Casabella
PARCIALS; 1-2 // 1-2 // 3-2 // 2-1 _____  7-7

El Quadis juga dos partits a casa en cinc dies

Sant Andreu i Sant Feliu visiten la piscina del CN Mataró (Tot Mataró)

L’equip del CN Mataró Quadis juga dos partits a casa en cinc dies i enfront de rivals que haurien de permetre sumar sis punts, dissabte a les 12:45 hores rep el Sant Andreu i dimecres a les 13 hores torna a jugar a Mataró davant el Sant Feliu. Però atenció, perquè el Sant Andreu ve de perdre només d’un gol davant el Barceloneta i sol ser rival que presenta problemes aquí a Mataró, com per exemple la temporada passada en què va guanyar per 9-10.
Els seus principals perills són Tomas Bruder, Santiago Bofill i Erik Bruge i a la porteria tenen a Ramon Lluís Santis.

Julià: “Hem fet cinc pases endavant”

Xavi Julià, entrenador del masculí de waterpolo del Sant Andreu, ha fet balanç després de la derrota davant del totpoderós Barceloneta (6-7) a la Pere Serrat. Julià ha tret ferro de la desfeta i ha volgut destcar la progressió ascendent de l’equip. “Contra els mariners hem fet cinc pases endavant”, ha dit.
El tècnic ha parlat dels detalls que han decidit l’encontre a favor del quadre mariner. “Ens hem quedat amb un boia en el darrer quart per l’expulsió definitiva de Francisco Molina. Això ens ha deixat tocats”, ha explicat. Tot i aquest contratemps, el Sant Andreu va tenir una acció clara, en superioritat, però els àrbitres van xiular falta en atac. Julià ha estat sincer sobre les decisions arbitrals: “No ens ajudat gaire”.
Tot i la derrota, l’entrenador ha elogiat la tasca dels seus jugadors. “Estan entrenant molt bé, però els resultats no acompanyen”, ha indicat. A més ha apuntat que “la dinàmica és aquesta.  Contra els mariners hem fet cinc pases endavant”. A la vegada, ha volgut posar èmfasis en què “hem fet un gran partit”.
El Sant Andreu afronta el proper dissabte la sisena jornada de lliga (12.45.h) a la Joan Serra, on visitarà el Mataró. El tècnic andreuenc té clar com s’ha d’abordar el duel: “Anem amb la intenció de guanyar”.
Juliià ha analitzat el seu pròxim rival dient que “el Mataró està sent més regular amb els resultats i està a la part alta” però ha avisat que “això no significa que hi hagi una gran diferencia amb nosaltres ni amb cap equip”.
Tot i que el Sant Andreu té una crisi de resultats -només ha sumat tres punts dels quinze possibles-, Xavi Julià no es desmarca del seu objectiu. “Lluitarem per classificar-nos per la Copa del Rei”. Per poder fer aquesta fita possible, el tècnic té clar que “hem de començar a puntuar regularment”.
De la seva banda, Dani Hernández, el capità del Sant Andreu, també ha donat la seva perspectiva de la derrota per la mínima enfront del Barceloneta. El jugador ha destacat la dificultat de disputar el tram final del partit amb un sol boia. “A partir del darrer quart hem tingut molt de degast”, ha explicat. A part d’aquest fet, ha apuntat la falta d’eficacia en el moment decisiu. “El Barceloneta ha aprofitat les seves ocasions i nosaltres anavem molt justos”, ha comentat.
Hernández ha explicat quina és l’assignatura pendent de l’equip per poder puntuar amb regulitatat manifestant que “hem d’aprendre a guanyar i saber gestionar els últims moments per portar-los al nostre territori”. També, però, ha volgut recordar que “som un equip jove i practicament nou”.
L’andreuenc ha valorat el seu proper rival: “El Mataró és un equip molt guerrer amb jugadors de molt de pes”. En relació al tipus d’enfrontament que espera, ha indicat que “els partits s’estan decidint per un gol i el proper de ben segur que seguirà una dinàmica similar”.
Fotografia: Xavi Julià, durant la roda de premsa posteror al partit | Billy Ramon