QUADIS C.N. MATARO0012233455556
C.N. TERRASSA0111223334566

El Quadis i el Terrassa signen taules a l'inici de la Divisió d'Honor

L'equip local ha desaprofitat dos gols d'avantatge

Es jugava avui el primer partit de la Divisió d'Honor de waterpolo i ha enfrontat, al complex Joan Serra del CN Mataró, ni més ni menys que el Quadis, subcampió de la temporada passada, contra el Terrassa, que havia estat primer de la fase regular, però que va quedar fora de la lluita pel títol en quedar eliminat, precisament davant el quadre mataroní en uns quarts de final apassionants, i s'ha tornat a viure un partit vibrant, com sol passar entre aquests dos equips, que ha acabat en taules després que el Quadis deixés escapar un avantatge de dos gols que tenia a punt d'acabar el tercer quart.
mataro-terrassa 11

Tot i que es podia considerar una revenja del quart de final de la temporada passada, no era ben bé així, ja que en tots dos equips hi havia molta gent nova, els dos equips estan molt rejovenits, hi falten jugadors molt importants com Michal Diakonow, considerat el millor porter de la lliga 14-15, i Mehdi Marzouki, Pere Estrany i Edu Mínguez (116 gols entre els tres la temporada passada) per part local, i Sergi Mora, considerat millor jugador de la lliga passada, Ruben de Lera i Ivan Gallego (que van fer 147 gols entre els tres) per part de l'equip egarenc, que també té nou entrenador a la banqueta, Dídac Cobacho.

El partit ha començat amb un Terrassa molt agressiu en defensa i rebent moltes exclusions, però tot i això han arribat al final del primer quart amb el marcador empatat. Alarcón els ha avançat, però l'holandès Lindhout i Pau Schnizler ràpidament han capgirat el marcador que ha tornat a equilibrar l'ex-Quadis Fran Sànchez. A l'inici del segon quart Víctor Fernàndez fent un "coast to coast", ben poc habitual a aquests nivells, ha posat per davant els locals, però el jove Granados ha igualat ràpidament i de seguida Marc Corbalán ha posat el 4-3, que ja s'ha mantingut fins al descans perquè les defenses han començat a imposar la seva llei.
Matarço-terrassa
A la represa per uns moments el partit s'ha trencat absolutament i, després d'una gran aturada de Mario Lloret, Pau Schnizler ha marcat a la contra posant un 5-3 ja ben avançat el tercer quart. La defensa visitant ha anat una mica endarrere, però trobant al darrere l'actuació estel·lar d'Iñaki Aguilar que en el tram final del partit ha posat la persiana a la seva porteria. També Mario Lloret estava bé, però en la darrera jugada d'aquest quart la defensa local ha badat i Fran Sànchez ha palmejat sobre el temps per marcar el 5-4 que ha donat més vida als egarencs.
Al darrer quart alguns jugadors del Quadis han començat a perdre els nervis i el Terrassa ho ha aprofitat per capgirar el marcador amb un altre gol de Fran i un penal transformat per Óscar Aguilar, després que l'àrbitre ordenés la repetició i expulsés amb canvi a Thomas Lucas per haver molestat el llançament. Per sort a la jugada següentPau Schnizler, convertit avui en el salvador en atac del seu equip, ha tornat a superar amb un xut per baix l'extraordinari porter visitant i ha establert l'empat a 6. Quedaven quatre minuts però els porters han estat bé, els atacs nerviosos i el marcador no s'ha mogut.
QUADIS CN MATARÓ - CN TERRASSA 6-6
QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret (9 aturades), Ramiro Veich, Pau Bernabé, Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez (1), Pol Barbena, Pau Bach, Àlex Codina, Thomas Lucas, Robin Lindhout (1), Pau Schnizler (3), Albert Merino, Xavier Casabella (ps). 6 gols de 26 xuts, de 39 opcions d'atac. 10 exclusions més un penal. 2 d'11 en jugades d'home de més.
CN TERRASSA: Iñaki Aguilar (13 aturades), Serra, Granados (1), Alarcón (1), Óscar Aguilar (1 de p.), Chico, Fran Sànchez (3), Pericas, Jordi Pérez, Galeev, Oriol Rodríguez. 6 gols de 28 xuts, de 39 opcions d'atac. 11 exclusions. 2 de 10 en jugades d'home de més.
PARCIALS: 2-2, 2-1, 1-1, 1-2