BIWPA

25 febrero 2015

Jornada 16 Div de Honor masc. FULL VIDEO CN Barcelona-CN Mataro


Ver también :


DIVISION DE HONOR MASCULINA

21/02/2015 12:45 - NOVA ESCULLERA
Parciales: (1-0/1-2/1-3/5-1)

C.N. BARCELONA86C.N. MATARO QUADIS

C.N. BARCELONAGolesF.Grv.
GJugadorTGIGDSUPPTIEXPPTI
1ENRIC ROYO JIMENEZ0
2IVAN NOGUERA MORAL0
3ALBERT ASENJO MONCHO11
4RUUD VAN DER HORST01
5JORN WINKELHORST113
6ALFONS CANOVAS RAMOS0
7JOEL ESTELLER SOTES112
8GUILHERME ONETO GOMES211
9VICTOR FLORES FERNANDEZ112
10MIQUEL GASULLA FLAVIA0
11SANTIAGO BOFILL ESTEBAN0
12MIGUEL DEL TORO DOMINGUEZ2113
Totales8440110
Entrenadores
ANTONIO ESTELLER SERRAHIMA
JUAN CARLOS SANCHON COTANDA
Estadísticas
Gol en Igualdad de jugadores50,00%
Gol en Superioridad de jugadores50,00%
Gol de Penaltis0,00%
Eficacia en jugadas de superioridad33,33%

C.N. MATARO QUADISGolesF.Grv.
GJugadorTGIGDSUPPTIEXPPTI
1MICHAEL DIAKONOW0
4MARC CORBALAN CRUZ111
5VICTOR FERNANDEZ CERDA3121
6EDUARDO MINGUEZ SIMARRO021
7POL BARBENA TRIOLA02
8PAU BACH PASCUAL02
9MEHDI MARZOUKI222
10PERE ESTRANY ESFORZADO02
11PAU SCHNIZLER DE PACO0
12ALBERT MERINO ESPERALBA0
Totales6240121
Entrenadores
ALBERT FERNANDEZ ABELLAN
Estadísticas
Gol en Igualdad de jugadores33,33%
Gol en Superioridad de jugadores66,67%
Gol de Penaltis0,00%
Eficacia en jugadas de superioridad36,36%

Árbitros
JOSE MARIA TEULE BARREDA
RAUL TORRES PEREZ
Evolución del marcador
C.N. BARCELONA011222333456788
C.N. MATARO QUADIS001123345555556

***




***
El CN Mataró Quadis perd amb el Barcelona en un mal darrer quart
Encaixen cinc gols en el darrer període i veuen com se'ls escapa un partit molt igualat (Cap Gros)
El CN Mataró Quadis va ensopegar en la seva visita al CN Barcelona en un partit on tot es va decidir en el darrer període. Els de Beto Fernàndez volien encadenar dues victòries seguides després de la mala ratxa de resultats, però no va poder ser davant un conjunt local que va desplegar el seu millor joc en el pitjor moment pels de la capital del Maresme: en el quart període. El bon paper de Víctor Fernández amb tres gols no es va poder rubricar amb tres punts que haurien anat molt bé per omplir-se de moral de cara a la Copa del Rei.

El partit va estar molt igualat en els seus primers compassos, amb les defenses imposant-se als atacs que no acabaven de trobar porteria. Corba i Mehdi van ser els autors dels primers gols mataronins que servien per neutralitzar les dianes del Barcelona. Al descans, de fet, només es portava aquest 2-2 que demostrava que els dos equips estaven molt fins en defensa.

A la represa, la tònica seguia sent la mateixa fins el moment clau: Eski aturava un penal i acte seguit Víctor Fernández rubricava amb tres gols consecutius un avantatge que podia ser decisiu: 3-5 pel Mataró. Però en el darrer període les coses es van torçar, i de quina manera. Els locals van sortir literalment a mossegar davant un Quadis que no sabia com defensar-se. A diferència del que s'havia vist al llarg del partit, els mataronins van fer aigües al darrera i van veure com li clavaven cinc gols gairebé consecutius que mataven el matx. 8-6 final i derrota del Quadis.

Assaig agredolç del Quadis de cara a la Copa

El Quadis s’enfonsa absolutament al darrer quart després d'haver fet un molt bon partit fins a aquell moment (Tot Mataró)

Després del gran partit fet a la piscina del Barceloneta i d’haver superat el “Medi” en el darrer partit a casa, el Quadis jugava a la Nova Escullera un partit important, ja que, a part del valor dels punts per a la lliga, significava un bon test de cara a la immediata Copa del Rei del final de la setmana vinent que es jugarà a aquella mateixa instal·lació i en la qual els dos equips es podrien trobar a la semifinal. I l’assaig al final no ha estat bo del tot.
Ha estat un partit amb molta intensitat defensiva, en el qual el Quadis a poc a poc s’havia anat imposant gràcies a un gran encert en les jugades de superioritat, però en el darrer quart s’ha enfonsat completament i ha perdut el partit.

Al primer quart la defensa local ha estat molt ben plantada, controlant molt bé a Marzouki i Estrany, i el Quadis no l’ha pogut superar, acabant el primer quart amb 1-0. Al segon quart ha continuat la mateixa tònica, ara amb Eski entonat sota pals i el Quadis l'ha igualat gràcies a Marc Corbalán, però ja cap al final del quart, el partit s’ha anat animant i primer s’ha avançat l’equip cenebista, però Marzouki ha empatat poc abans del descans.

A la represa Eski ha aturat un llançament de penal i això ha donat ales a l’equip i Víctor Fernàndez ha marcat tres gols, els dos primers en jugades d’home de més i l’altre en un bon xut i, tot i que els locals han fet un gol una mica afortunat, el Quadis ha marxat al marcador afrontant amb garanties el darrer període.
Però al darrer quart el Quadis s’ha enfonsat completament, molt collat per les exclusions i dues superioritats han permès que l’equip de l’Escullera empatés, i després unes contres han servit per capgirar absolutament el marcador fins al 8-5 que ja ha posat les coses impossibles.
CN BARCELONA - CN MATARÓ QUADIS 8-6
CN BARCELONA: Royo, Noguera, Van der Horst, Winkelhorst (1), Cànovas, Asenjo (1), Esteller (1), Oneto (2), Flores (1), Gasulla, Bofill i del Toro (2).
CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonow, Víctor Fernàndez (3), Pol Barbena, Marc Corbalán (1), Pau Bach, Mehdi Marzouki (1), Pere Estrany, Edu Mínguez, Albert Merino, Pau Schnizler. Ç
PARCIALS: 1-0; 1-2; 1-3; 5-1.

No hay comentarios:

Publicar un comentario