BIWPA

04 enero 2015

XLVIII Copa Barcelona (masc.) III Copa Barcelona (fem) Unió Esportiva d´Horta


Fotos :


El Sant Andreu i el Medi s’emporten la Copa Barcelona (BTV)
Aquest diumenge s'han disputat les finals de la Copa Barcelona de waterpolo, que organitza la Unió Esportiva d'Horta. El CE Mediterrani ha guanyat en la categoria masculina davant del Sant Feliu (15-9) i en la femenina les guanyadores han estat les noies del CN Sant Andreu, també contra el Sant Feliu (21-6).

La Copa Barcelona que organitza la Unió Esportiva d’Horta, serveix per preparar la tornada de la Lliga. En la categoria femenina les noies del Sant Andreu han demostrat que afronten el tram decisiu de la temporada amb molta força. Les andreuenques han superat el Sant Feliu per un clar 21 a 6. El Sant Feliu també ha estat present a la final masculina, que s’ha emportat el Mediterrani per 9 a 15. Marc Comas ha presentat un equip molt competitiu més alguns jugadors del juvenil. Els santsencs s’han pres molt seriosament la competició ja pensant en el partit que jugaran la setmana vinent contra el Sant Andreu

C.N.SANT ANDREU EN NOIES I C.E.MEDITERRANI EN NOIS CAMPIONS DE LA COPA BARCELONA
04.01.2015


Aquest matí de diumenge s'ha disputat la jornada final de la Copa Barcelona tant pel que fa a la categoría masculina com en la femenina.
El primer partit ha estat el que ha enfrontat a les noies de la UEH davant el C.N.Hospitalet, el rival del nostre equip que juga en una categoría superior (1ª divisió) s'ha vist sorprés per les noies d'en Floren que finalment s'han emportat la final de consolació per un marcador molt ajustat.
El segon partit de la matinal ha estat el que decidiría la tercera i quarta plaça de la categoría masculina, el nostre equip s'ha enfrontat al C.N.Premià rival també de la nostra lliga, finalment el nostre equip s'ha fet amb la tercera plaça.
Quedaven per disputar les dos finals, en primer lloc han estat les noies del C.N.Sant Andreu qui s'han imposat sense problemas al C.N.Sant Feliu i per tant s'han proclamat campiones en la categoría femenina.
El partit que tancaría aquesta edició enfrontava al C.E.Mediterrani amb el C.N Sant Feliu, els d'en Marc Comas (equip de divisió d'honor) ha fet valer la seva experiencia i técnica per proclamar-se campió en categoría masculina.
Balanç molt positiu el que fem d'aquesta edició on en pogut comptar amb equips d'alt nivell tant en categoría masculina com en la femenina.
Agraïr als àrbitres que han participat en aquesta edició de manera totalment desinteresada, també son part important d'aquest éxit. 

El proper any més!! 
COPA BARCELONA 2014
06.12.2014Els propers 3 i 4 de gener es disputarà la Copa Barcelona de waterpolo tant en categoria masculina com en la femenina, per als nois serà la 48ena edició i per les noies tot just la 3a. 
En categoria masculina a banda del nostre equip hi participaran el C.N.Sant Feliu, C.N.Premià i C.E.Mediterrani.
Pel que fa a les noies tindrem lluitant amb el nostre equip al C.N.Sant Andreu, C.N.Hospitalet i C.N.Sant Feliu.
Excel.lent cartell amb equips de gran nivell que segur ens aporten grans partits de waterpolo.

Tot seguit us detallem el calendari de competició:

3 de gener  
09:00  C.N.Sant Andreu - C.N.Hospitalet  (femení)
10:30  U.E.Horta - C.N.Sant Feliu (femení)
12:00  C.N.Sant Feliu - C.N.Premià (masculí)
13:30  U.E.Horta - C.E.Mediterrani (masculí)

4 de gener  
09:00  3er i 4art lloc (femení)
10:30  3er i 4art lloc (masculí)
11:45  Presentació de tots els equips
12:00  Final femenina
13:30  Final masculina
14:30  Entrega de trofeus

Us hi esperem !! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario