BIWPA

21 enero 2015

1/4 Finals Women´s Euroleague 2015






Vouliagmeni-Kirishi match-up highlights Euro League quarterfinals

The draw of the women's Euro League quarterfinals, conducted on Wednesday at the LEN office, unveiled several big match-ups as frequent Champions Cup Final Four participants Vouliagmeni and Kirishi will meet and determine who will be send to the LEN Trophy Final Four. In other match-ups reigning LEN Trophy champions Olympiacos Piraeus will take on Hungarian champs Szentes while Italian preliminary round group winners Padova start their quest for the Champions Cup Final Four by hosting fellow Hungarians UVSE. The second Italian participant, Imperia, have the daunting task of upsetting reigning European champions Sabadell.

Euro League 2014-2015
Quarter-finals


Olympiacos Piraeus (GRE) vs. Hungerit Szentes (HUN)
Plebiscito Padova (ITA) vs. UVSE (HUN)
Mediterranea Imperia (ITA) vs. CN Sabadell (ESP)
Vouliagmeni NC (GRE) vs. Kinef Kirishi (RUS)

Leg 1 - 18 February
Leg 2 - 11 March.

Winners advance to Euro League Final Four, losers to play LEN Trophy Final Four.
Season dates

LEN Trophy Final Four

10-12 April, 2015

Euro League Final Four
24-26 April, 2015



L'Imperia italià serà el rival del Natació Sabadell femení als quarts de final de la Champions de waterpolo


L'anada es jugarà el 18 de febrer a Itàlia mentre que la tornada es disputarà l'11 de març a Can Llong (Radio Sabadell)


ort en el sorteig. L'equip femení de waterpolo del Natació Sabadell s'enfrontarà al Rari Imperia italià en els quarts de final de la Champions femenina de waterpolo. El sorteig fet avui, ha aparellat a les noies de 'Nani' Guiu amb l'actual campió de la lliga italiana i ha evitat el desplaçament a Hongria per jugar contra l'UVSE o el Szentes i a Grècia per veure's les cares amb el Vouliagmeni. "Estic content perquè a Itàlia es menja bé, tindrem bon temps i si guanyem ja serà la bomba. No volia anar a Hongria i a Grècia si era per jugar contra el Vouliagmeni tampoc", ha dit el tècnic del Club, 'Nani' Guiu, només conèixer el nom del rival. "Desconec quina plantilla tenen però diria que no tenen molts canvis respecte l'any passat", ha assenyalat l'entrenador del Natació Sabadell, que ha recordat que en les dues últimes ocasions que s'han enfrontat a l'Imperia han sortir guanyadores. Amb tot, 'Nani' Guiu ha volgut alertar del perill de les italianes. "Venen d'un país on s'inverteixen molts diners en el waterpolo i tenen el caràcter competitiu que tenen tots els equips italians", ha destacat el tècnic sabadellenc. 
Amb l'experiència que li dón haver guanyar tres de les últimes quatre edicions de la Champions, 'Nani' Guiu sap molt bé com s'ha de preparar i afrontar una eliminatòria de quarts de final de la Champions. "No pots especular. A mi em fa molta gràcia quan es parla d'aquest tema. Les jugadores i els entrenadors el que volem és guanyar de la màxima diferència possibles i només et pots permetre el luxe d'especular en l'últim minut d'algun partit i en circumstàncies molt concretes", ha reconegut el tècnic del Natació Sabadell que té clar que han de tenir present que seran dos partits disputats contra l'Imperia. "Sempre sortim a guanyar i ara no canviarem, el que passa que enlloc de jugar 32 minuts hem de ser conscients que el partit durarà 64 minuts", ha assegurat un Nani Guiu que s'ha mostrat satisfet per poder tenir l'oportunitat de sentenciar l'accés a la final a quatre a casa, amb el compromís de tornada a Can Llong. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario