BIWPA

22 diciembre 2014

CN Sabadell-CN Mataró, 10ª Jornada Div de honor mac. Full Game 20/12/14





Image10


http://arbitroswp.blogspot.com.es/2014/12/10-jornada-div-de-honor-masc-2071214.html

El CN Mataró Quadis tanca l'any amb mal sabor de boca
Els mataronins s'encallen a Sabadell i encadenen dues derrotes consecutives en aquest final de 2014El CN Mataró Quadis va tancar l'any amb una derrota que deixa un regust amarg en aquest tram final de 2014. Després d'haver agafat el rumb correcte a la categoria, aquestes dues derrotes consecutives amb Sant Andreu i dissabte amb el Sabadell frenen en sec les aspiracions dels de la capital del Maresme, que volien acostar-se a la zona alta de la classificació. La derrota per 11-7 els deixa sisens a cinc punts dels vallesans, cinquens just per sobre.

El partit estava previst com un enfrontament igualat i així va ser en el primer període. Tal i com havia explicat l'entrenador Beto Fernàndez a la prèvia, l'objectiu era guanyar i deixar en un accident l'ensopegada a casa amb elSant Andreu. Però el Sabadell també va fer el seu partit i el primer parcial acabava amb un empat a dos gols. En el segon el matx va escapar-se de les mans dels de la capital del Maresme, que van encaixar un parcial de 5-2 degut a les facilitats que van donar en defensa.

A la represa, el Mataró no va poder capgirar la situació i en el tercer període l'equip va estar bloquejat en atac. En defensa es va millorar, però no era suficient per donar un cop d'autoritat. L'empat 1-1 deixava tres gols per remuntar en el darrer parcial, on no es va poder fer res ja. L'equip va acabar de descentrar-se amb algunes decisions arbitrals protestades i el Sabadell, que es va posar 10-5, simplement va haver de gestionar la victòria fins el final.

Els equips de waterpolo del Natació Sabadell marxen de vacances amb la satisfacció de la feina ben feta

Els jugadors del Chava Gómez són cinquens amb cinc punts de marge respecte el sisè mentre l'equip femení ja pensa en la fase de grups de la Champions Cup


El primer tram de la temporada s'ha tancat a la Divisió d'Honor de waterpolo amb una nota alta tant per l'equip masculí com per al femení del Natació Sabadell. En el primer cas, els del Chava Gómez van endur-se clarament el duel directe que tenien dissabte a Can Llong davant el Mataró (11-7). El parcial del segon quart (5-2) va ser clau per entendre un resultat final clar, contundent i que va sorprendre fins i tot al propi tècnic dels sabadellencs: "Mai pots pensar que guanyaràs de quatre contra tot un Mataró i jugant força còmodes l'últim quart. Queda moltíssim, però era fonamental guanyar al Mataró per sumar 20 punts i distanciar-nos d'ells sabent que ara ens ve l'Atlètic-Barceloneta que serà molt difícil". En la mateixa línia, el waterpolista Vicente Matoso signava a la prèvia guanyar d'un, però al final l'11-7 serveix, segons el de Ceuta, per marxar de vacances "amb un regust diferent que si haguéssim perdut". Els sabadellencs ja han garantit de forma matemàtica la seva presència a la Copa del Rei, tot i que abans d'afrontar la competició, el Club agafa un parell de setmanes de vacances ideals per fer balanç, com ho ha fet Vicente Matoso: "Tenim l'espina de la primera jornada contra el Mediterrani, i també hi ha resultats que es poden millorar com la derrota contra el Canoe, però estem satisfets amb els punts que portem. Aspirem a ser el més amunt possible, i per això estem pensant en què podem fer contra l'Atlètic-Barceloneta". (Radio Sabadell)

DIVISION DE HONOR MASCULINA

20/12/2014 12:45 - CARLES IBARS
Parciales: (2-2/5-2/1-1/3-2)

C.N. SABADELL117C.N. MATARO QUADIS

C.N. SABADELLGolesF.Grv.
GJugadorTGIGDSUPPTIEXPPTI
1JOSE MARIA MOTOS MARTIN0
2SERGI CABANAS PEGADO3122
3JESSE KOOPMAN11
4SEBASTIAAN VAN MIL03
5MAX PUGIBET FONT0
7CARLOS SANCHEZ GONZALEZ332
8ABRAHAM ALCAIDE PORTILLO11
9VICENTE MATOSO ALGUACIL2112
10BORJA FENOY VALVERDE02
11ERIC MARSAL MARTI112
12VICTOR CABANAS PEGADO0
Totales11740130
Entrenadores
GUSTAVO MARCOS HERRERO
Estadísticas
Gol en Igualdad de jugadores63,64%
Gol en Superioridad de jugadores36,36%
Gol de Penaltis0,00%
Eficacia en jugadas de superioridad36,36%

C.N. MATARO QUADISGolesF.Grv.
GJugadorTGIGDSUPPTIEXPPTI
1MICHAEL DIAKONOW0
3ALEX CODINA PICA112
4MARC CORBALAN CRUZ01
5VICTOR FERNANDEZ CERDA112
6EDUARDO MINGUEZ SIMARRO01
7POL BARBENA TRIOLA02
9MEHDI MARZOUKI4311
10PERE ESTRANY ESFORZADO111
11PAU SCHNIZLER DE PACO0
12ALBERT MERINO ESPERALBA01
Totales7340110
Entrenadores
ALBERT FERNANDEZ ABELLAN
Estadísticas
Gol en Igualdad de jugadores42,86%
Gol en Superioridad de jugadores57,14%
Gol de Penaltis0,00%
Eficacia en jugadas de superioridad30,77%

Árbitros
JAUME TEIXIDO BERMUDEZ
RAUL TORRES PEREZ
Evolución del marcador
C.N. SABADELL01122344567788910101111
C.N. MATARO QUADIS0011222333344555667


El Quadis cau derrotat clarament a Sabadell

Un mal segon quart ha condemnat l'equip mataroní (Tot Mataró)


El CN Mataró Quadis ha caigut derrotat de forma clara en una piscina que no se li sol donar massa bé, tot i que en els darrers anys, amb la baixada de pressupost a l'equip sabadellenc, havia aconseguit algun resultat positiu.
Però avui no ha estat així i l'equip que prepara Gustavo Marcos s'ha mostrat molt ferm en defensa trencant totalment el joc d'atac del Quadis i al segon quart ha aprofitat un moment de desconcert defensiu de l'equip de Beto Fernàndez (que acusava la baixa del seu capità Pau Bach per sanció) per obrir el marcador fins una diferència de tres gols que l'equip local ha sabut gestionar molt bé fins al final, mantenint un altíssim nivell de la seva defensa ben ajudada per l'actuació de Motos sota pals.
CN SABADELL - CN MATARÓ QUADIS 11-7
CN SABADELL: Motos, Koopman (1), Carlos Sànchez (3), Van Mil, Sergi Cabanas (3), Matoso (2), Alcaide (1), Fenoy, Marsal (1), Víctor Cabanas, Pugibet.
CN MATARÓ: Michal Diakonow, Àlex Codina (1), Marc Corbalán, Víctor Fernàndez (1), Edu Mínguez, Pol Barbena, Mehdi Marzouki (4), Pere Estrany (1), Pau Schnizler, Albert Merino. PARCIALS: 2-2, 5-2, 1-1, 3-2


El CN Mataró Quadis vol assegurar la Copa del Rei
Visita a la piscina complicada del Sabadell (Cap Gros)El CN Mataró Quadis busca assegurar la Copa del Rei aquest cap de setmana a Sabadell. Els mataronins ho tenen gairebé fet per estar a la competició del KO, però són conscients que un triomf a terres vallesanes ho asseguraria de manera matemàtica. L'equip jugarà dissabte a les 12.45h davant un rival complicat amb ganes de refer-se de la derrota amb el Sant Andreu.

L'equip masculí del Natació Sabadell vol acomiadar l'any amb un triomf davant el Mataró

Els maresmencs són un rival directe en la lluita per la cinquena posició de la classificació (Radio Sabadell)


Acomiadar el 2014 com toca. Aquest és el repte que s'ha marcat l'equip masculí de waterpolo del Natació Sabadell de cara a aquest últim partit de l'any. Una cita que els enfrontarà demà (12:45h) davant el Mataró a la piscina Carles Ibars de Can Llong i que a banda de confirmar la classificació dels de 'Chava' Gómez per la Copa del Rei, pot servir també per seguir optant a la tercera posició al final de lliga. "No ens volem despenjar de la lluita per la tercera plaça. Perdre no seria definitiu però sí que la distància serà més gran respecte els altres rivals", ha destacat el tècnic de l'equip masculí del Natació Sabadell 'Chava' Gómez. Mediterrani i Canoe són els equips que ara mateix estan just per sobre del Club. I precisament el Mataró, és el conjunt que ara mateix està un lloc per sota del CNS. Per aquest motiu, l'enfrontament de demà és important i complicat. "Porten molts anys jugant junts i tenen una barreja de joventut i veterania molt bona, a més la porteria és de qualitat i per aquest motiu estic segur que ens espera un partit complicat", ha assegurat l'entrenador del Natació Sabadell 'Chava' Gómez. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario