Campeonatos de Catalunya (Piscina Municipal de Montjuic)

Vistas desde la Municipal de Montjuic (fotos de Mike WP Manresa)

*****

El Poble Nou aixeca la Copa Federació (BTV)

El Poble Nou va posar la cirereta al pastís d'una temporada rodona amb la Copa Federació. Els barcelonins van superar el Rubí en la final (9-6) i tanquen un curs històric amb l'ascens a la Divisió d'Honor.
El Poble Nou no va donar opció al Rubí i al descans va marxar amb un 5 a 1 favorable. Amb els deures fets, els de Rai Monclús es van poder relaxar a la represa i van acabar guanyant per 9 a 6.

El CN Poble Nou jugarà la final de la Copa Federació (10-5) (BTV)

El Poble Nou de waterpolo vol tancar una temporada històrica amb la Copa Federació. Els barcelonins jugaran aquest dissabte al vespre la final després de superar el Premià a semis (10-5).
El Poble Nou ha començat manant ben aviat en el marcador i s’ha col·locat amb un còmode 6 a 2 favorable a la mitja part. A la represa no hi ha hagut sorpresa i els de Rai Monclús s’han imposat per 10 a 5, tot i el relaxament final.

*****

8 dies, 192 partits i 2.500 participants.

Campionats de Catalunya de waterpolo

(FCN)

La Federació Catalana de Natació ha tornat a organitzar els Campionats de Catalunya de waterpolo a les piscines Municipals de Montjuic amb un èxit rotund de participació i organització. Han estat 8 dies de competició i un total de 192 partits de totes les categories d'edats. Durant aquests dies la muntanya de Montjuic ha tornat a ser el centre del waterpolo català en un escenari increïble com és les piscines Municipals.

Els Campionats de Catalunya de waterpolo han reunit a totes les categories d'edat del nostre esport, començant pels més petits de tots, els benjamins i acabant amb els absoluts que han participat a la Copa Federació. En total han passat per la piscina uns 2500 jugadors i jugadores que han competit per aconseguir el títol de campions de Catalunya. Els podis de cada categoria s'han repartit de la següent manera: