BIWPA

07 enero 2014

Jennifer Pareja, mejor jugadora de waterpolo del mundo en 2013

Moltes Felicitats Jenni !!

*****

L'olotina Jennifer Pareja, proclamada millor waterpolista del món 2013 ( Olot TV )








*****

Jenny Pareja, la mejor del mundo (RFEN)

Jenny Pareja, la mejor del mundo



06/01/2014 - Ya es oficial. Jennifer Pareja, ganadora de todos los títulos de 2013 con el CN Sabadell y campeona mundial con España, se ha llevado el FINA World Player de 2013, acaparando el 59,3% de los votos. La ha seguido en porcentajes la también española Laura Ester, que ha acaparado el 29,3%, a mucha distancia de la húngara Barbara Bujka (4%), la australiana Rowena Webster (4%) y la rusa Ekaterina Prokofyeva (3%). El húngaro Denes Varga ha sido el mejor jugador masculino.
La mejor del mundo. Jennifer Pareja ha sido declarada vencedora del FINA World Player 2013, máximo reconocimiento individual del waterpolo mundial. La atacante del Sabadell y la Selección ha arrasado en las 674 votaciones emitidas entre representantes de las Federaciones integradas en la FINA, los comités del ente y expertos del mundo acuático. Traducido a porcentajes, Pareja ha acaparando el 59,3% de los sufragios, imponiéndose a su compañera Laura Ester (29,3%), y une este título al de mejora jugadora europea, que conoció en la recta final de 2013. En esta memorable temporada, Jenny ha ganado todos los títulos posibles como jugadora: Supercopa, Liga, Copa del Rey, Champions, Supercopa de Europa y el Mundial defendiendo los colores de España.
En categoría masculina, el húngaro Denes Varga (46,5%) se ha anotado el entorchado por delante de su también compañero Viktor Nagy (35,4%). Más lejos han quedado Vanja Udovicic, Sandro Sukno y Aleksandar Ivovic.

Listado de galardonados


Comunicación RFEN Barcelona. Foto: Jennifer Pareja (ESP) / Quintín García - RFEN


*****


Jennifer Pareja, millor jugadora de waterpolo del món de 2013 (BTV)



imatge titol

Actualitzat el 07.01.2014 a les 15:38 Marcos Arizmendi            
L'exjugadora del Mediterrani, i ara a les files del CN Sabadell, Jennifer Pareja ha estat nomenada per la Fina com la millor jugadora del món durant el 2013. La Copa d'Europa i l'or en els Mundials han estat clau en una decisió aclaparadora. Gairebé el 60% dels vots portaven el seu nom.
Pareja l’any passat va guanyar tots els títols possibles amb el CN Sabadell: Supercopa d’Espanya i d’Europa, Lliga, Copa del Rei i Copa d’Europa. A més, amb la selecció espanyola en els Mundials de Natació de Barcelona es va proclamar campiona del món. La waterpolista d’Olot uneix la distinció de la millor jugadora del món a la que ja tenia com a millor jugadora d’Europa.
En segon lloc ha acabat la seva companya Laura Ester. La portera del Sabadell ha aconseguit gairebé el 30% dels vots. Molt més endarrerides han quedat l’hongaresa Barbara Bujka, l’australiana Rowena Webster i la russa Ekaterina Prokofyeva.
En homes, el guanyador ha estat l’hongarès Denes Varga, plata a Barcelona i millor jugador dels Mundials. També s’han repartit els guardons en la resta de disciplines aquàtiques. En natació Ryan Lochte i Katie Ledecky n’han estat els guanyadors. En salts, la Xina ha dominat amb Chong He en homes i Zi He en dones. Els millors saltadors extrems de 2013 han estat el colombià Orlando Duque i la nord-americana Cesilie Carlton. En natació sincronitzada el premi ha estat per a la russa Svetlana Romashina, i en aigües obertes per al veterà nedador alemany Thomas Lurz i per a la brasilera Poliana Okimoto.


*****

Denes Varga, Jennifer Pareja also claim 2013 world's best player award

Waterpolo World| Monday 06 January 2014, 17:51 | Tim Hartog








After winning the LEN European player of the year awards Hungarian striker Denes Varga and Spanish captain Jennifer Pareja were also announced as the world's best in 2013 by FINA on Monday. Voting by the FINA family resulted in 46,5% for Varga while Parjea collected a convincing 59,6% of the votes. And like in the European ballot goalies Viktor Nagy (HUN) and Laura Ester (ESP) finished runners-up with 35,4% and 29,3% respectively. 2013 World Championships gold medal winners and tournament Most Valuable Players Varga and Pareja are the successors of Olympic champions Croatian goalkeeper Josip Pavic and USA striker Maggie Steffens who claimed the award over the year of 2012.


The voting results are as follows:

MEN

1. Denes Varga (HUN) 46,5%
2. Viktor Nagy (HUN) 35,4%
3. Vanja Udovicic (SRB) 9,1%
4. Sandro Sukno (CRO) 5,1%
5. Aleksandar Ivovic (MNE) 4,0%

WOMEN

1. Jennifer Parjea (ESP) 59,6%
2. Laura Ester (ESP) 29,3%
3. Barbara Bujka (HUN) 4,0%
3. Rowena Webster (AUS) 4,0%
5. Ekaterina Prokofyeva (RUS) 3,0%



Pictured: 2013 FINA World Player of the Year Jennifer Pareja and runner-up goalkeeper Laura Ester in action during the 2013 World Championships semi-final game vs. Hungary (13-12).



*****


Jennifer Pareja millor jugadora del món 2013 (FCN)


         
 
10:46 -  Ja s'ha fet oficial, la jugadora catalana Jenni Pareja ha estat designada millor jugadora del món 2013 per la FINA. La catalana, campiona del món, campiona d'Europa amb el C.N.Sabadell, campiona de Catalunya, de la Divisió d'Honor, de la Copa de la Reina i de les dues supercopes, l'espanyola i l'europea,i millor jugadora europea, ara ja té el títol que li faltava.

El guardó de millor jugadora del món l'ha gunayat amb el 59,3% dels  vots a favor, un total de 674 emesos per les federacions que integren la FINA, els membres del seus comitès tècnics i especialistes del món aquàtic. Darrera d'ella ha quedat una altre catalana la portera de la selecció i companya de Pareja al C.N.Sabadell, Laura Ester, que ja va ser millor portera del Mundial, ha obtingut el 29,3% dels vots. Per darrera d'elles la hongaresa Barbara Buijka (4%), l'australiana Rowena Webster (4%) i la russa Ekaterina Prokofoyeva (3%).

Felicitats Jenni!!!
 


















No hay comentarios:

Publicar un comentario