BIWPA

16 enero 2015

Paolo Barelli (LEN President) visita la FCN (Barcelona 2018)

Paolo Barelli, President de la LEN, visita la 

Federació Catalana de Natació (FCN)























Paolo Barelli, President de la LEN, ha visitat avui les oficines de la Federació Catalana de Natació i ha mantingut una reunió amb el President de la FCN, Enric Bertrán, el President de la RFEN, Fernando Carpena i la Tinent d'Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l' Ajuntament de Barcelona, Il·lma. Sra. Maite Fandos, amb l'objectiu que la ciutat de Barcelona pugui acollir el Campionat d'Europa de waterpolo del 2018. 

Durant el matí el President de l'entitat europea ha visitat les oficines de la Federació Catalana de Natació a on ha signat el Llibre d'Honor i ha estat obsequiat amb un record per part del President de la Federació Catalana de Natació, amfitrió avui de la visita. Fernando Carpena, President de la RFEN, també ha estat present a la visita institucional. Després s'ha mantingut una reunió amb l'Ajuntament de Barcelona a càrrec de la màxima responsable política de l'esport, la Il·lma. Sra Maite Fandos. En aquesta reunió totes les parts han mostrat una bona predisposició per a seguir treballant i perquè el projecte del Campionat d'Europa de Waterpolo Barcelona 2018 esdevingui una realitat.

El proyecto del Europeo BCN2018, en marcha


El proyecto del Europeo BCN2018, en marcha

16/01/2015 - Paolo Barelli, Presidente de la Liga Europea de Natación (LEN), ha visitado las oficinas de la Federación Catalana de Natación en Barcelona y ha mantenido una reunión con el Presidente de la FCN, Enric Bertrán, el Presidente de la RFEN, Fernando Carpena y la Teniente de Alcalde de Calidad de Vida, Igualdad y Deportes del Ayuntamiento de Barcelona, Ilma. Sra. Maite Fandos, con el objetivo de que la ciudad de Barcelona pueda acoger el Campeonato de Europa de Waterpolo en el año 2018.
Más tarde se ha mantenido una reunión con el Ayuntamiento de Barcelona a cargo de la máxima responsable política del deporte.En esta reunión, todas las partes han mostrado una buena predisposición para seguir trabajando y para que el proyecto del Campeonato de Europa de Waterpolo Barcelona 2018 se convierta en una realidad.

Comunicación RFEN- Fuente y Foto: De izqda. a dcha., Enric Bertrán (Presidente FCN), Paolo Barelli (Presidente LEN), Fernando Carpena (Presidente RFEN) y Pere Robert (Vicepresidente RFEN y FCN) / FCN

No hay comentarios:

Publicar un comentario