BIWPA

25 marzo 2013

1/4 Final Champions League , Champions CUP and LEN Trophy draw

*****

http://lenresults.jumbograndieventi.it/

*****
 
1/4 Final Champions League DRAW

 
Day of the MatchName Club 1Final ScoreName Club 2
Leg 1
17/04/2013 00:00A-HID Szeged BetonInfoBVK Crvena Zvezda Belgrade
17/04/2013 00:00Vouliagmeni NCInfoClub Natacio Atletic Barceloneta
17/04/2013 00:00Partizan Raiffeisen BelgradeInfoSpartak Volgograd
17/04/2013 00:00Galatasaray Spor KulubuInfoJug CO Dubrovnik
Leg 2
01/05/2013 00:00BVK Crvena Zvezda Belgrade
A-HID Szeged Beton
01/05/2013 00:00Jug CO Dubrovnik
Galatasaray Spor Kulubu
01/05/2013 00:00Club Natacio Atletic Barceloneta
Vouliagmeni NC
01/05/2013 00:00Spartak Volgograd
Partizan Raiffeisen Belgrade
 
 
*****
Women´s Champions CUP  FINAL FOUR draw
 
Day of the MatchName Club 1Final ScoreName Club 2
Semi Final 1
26/04/2013 00:00Kinef Surgutneftegas Kirishi
ZF Eger
Semi Final 2
26/04/2013 00:00Club Natacio Sabadell
Vouliagmeni NC



*****

LEN TROPHY

Day of the MatchName Club 1Final ScoreName Club 2
Leg 1
10/04/2013 00:00Izmailovo MoscowInfoShturm 2002 Ruza
Leg 2
24/04/2013 00:00Shturm 2002 RuzaInfoIzmailovo Moscow

*****

Dani Ballart: "El Vouliagmeni - CN Sabadell de les semifinals és la final anticipada de la Champions Cup" (RadioSabadell)

Les gregues i les sabadellenques són els dos rivals més potents d'aquesta final a quatre que es jugarà a Egger (Hongria)
Ja tenen rival. L'equip femení de waterpolo del Natació Sabadell ha conegut aquest matí que el Vouliagmeni grec, un dels equips més potents dels últims anys del waterpolo europeu, serà el seu rival a les semifinals de la final a quatre de la Champions Cup. Una competició que fies jugarà els dies 26-27 d'abril o 27 i 28 d'abril, depenent de la televisió hongaresa, a Egger (Hongria) segons ha fet oficial avui la LEN. Es dóna la circumstàncies que el conjunt grec va ser el rival de les sabadellenques als quarts de final de l'any passat i aquell cop el conjunt grec va deixar sense final a quatre a les noies de 'Nani' Guiu. Aquest cop però les waterpolistes del Club arriben havent demostrat el seu potencial davant el Het Ravijn i conscients que poden lluitar per la seva segona Champions de la història. L'altre semifinal de la màxima competició continental la disputaran les amfitriones de l'Egger davant el Kirishi rus
"És l'equip més potent i des del primer moment vam saber que seria el nostre rival perquè és el que volien evitar les hongareses", ha reconegut Dani Ballart, el director esportiu del Natació Sabadell. Un rival de mal record per les sabadellenques ja que les gregues les van eliminar l'any passat a quarts de final. "Ara però serà diferent. A un sol partit en territori neutral i sense que l'arbitratge pugui ser parcial. L'any passat ens van eliminar però en una eliminatòria en la qual vam tenir mala sort", ha destacat Ballart, que confia en poder assolir la segona Champions Cup de la història del Natació Sabadell. "Serà complicat però per això és pel que treballen les jugadores. La seva ambició també és la de tots", ha afirmat el director esportiu del Club. Ballart tampoc ha dubtat en assenyalar que l'equip femení del CNS és el millor de la història del waterpolo espanyol i ha reconegut que els altres dos rivals, Kirishi i Egger són les sorpreses de la competició. "Això no vol dir que no tinguin molt potencial però el Kirishi no estava jugant bé fins als quarts de final quan es va carregar l'Impèria i l'Egger ha arribat a la final a quatre en la seva primera participació a la Champions", ha admès Dani Ballart, que sap que ara queda un mes molt important en el qual el principal objectiu serà preparar-se per poder afrontar en òptimes condicions aquesta final a quatre de la Champions Cup.

*****

 

L’Atlètic-Barceloneta s’enfrontarà al Vouliagmeni als quarts de final ( BTV )


Actualitzat el 25.03.2013 a les 19:33 Carles Alcoyent
 
El CN Atlètic - Barceloneta ja coneix el rival dels quarts de final de la Champions League de waterpolo. L'equip dirigit per Santi Fernández s'enfrontarà a l'equip grec del Vouliagmeni NC. L'anada es disputarà el 17 d'abril a Grècia i la tornada, l'1 de maig a la piscina de Sant Sebastià.
Per a l’eliminatòria davant els grecs, Santi Fernández no podrà comptar amb Balazs Sziranyi. El jugador hongarès, nacionalitzat espanyol, té un trencament del lligament del braç esquerre que es va fer en l’últim partit de Lliga disputat contra el Sabadell.

****

Vouliagmeni, rival de Sabadell y Barceloneta (RFEN)

Vouliagmeni, rival de Sabadell y Barceloneta

25/03/2013 - Tras el sorteo realizado este lunes en Roma (ITA), el Vouliagmeni griego será el rival del CN Sabadell en semifinales de la Final Four Femenina (27—28 de abril, en Hungría), y del CN Atllètic—Barceloneta —a doble partido, el segundo en casa, el 17 de abril y 1 de mayo— en los cuartos de final de la Champions League Masculina. En caso de pasar, los marineros se enfrentarían al ganador del Szeged Beton (HUN)—Crvena Zvezda Belgrade (SRB).

Comunicación RFEN. Foto: El CN Sabadell, representante español en la Final Four femenina.

*****

WATERPOLO CHAMPIONS - Vouliagmeni el rival del C.N.Sabadell i C.N.Atlètic Barceloneta a la Champions (FCN)

 
16:23 - L'equip grec del Vouliagmeni serà el rival dels catalans a la Champions. Així ho ha decidit el sorteig que s'ha celebrat a Roma en motiu de la Final Four femenina i els quarts de final de la Champions masculina. Dues competicions amb presència d'equips catalans.

Pel què fa a les noies la Final Four femenina es celebrarà els dies 26 i 27 d'abril i sembla ser que la seu de la competició serà Hongria. El C.N. Sabadell ha quedat emparellat amb el Vouliagmeni i el Kirishi rus jugarà les semifinals contra l'Eger hongarès. Pel què fa als nois, el C.N.Atlètic Barceloneta ha quedat emparellat pels quarts de final de la Champions amb el Vouliagmeni, el partit d'anada serà a Grècia el 17 d'abril i la tornada a casa el dia 1 de maig. La resta d'emaprellaments del quarts de final de la Champions masculina han estat: Galatasaray - Jug Dubrovnik; Szeged - Estrella Roja, i Partizan - Volvograd.

*****

Champions League quarter-finals draw

waterpoloworld| Monday 25 March 2013, 12:14 | Tim Hartog
 
 
 The draw for both the Champions League quarter-finals and Champions Cup Final Four semi-finals was held in Rome, Italy on Monday and created a couple of big match-ups. Champions League prelims group A winner Vouliagmeni will face prelims group C winners Barceloneta while Szeged, winners of group D, square off against Serbian national cup winners Crvena Zvezda. As for the Champions Cup, the Final Four will start off with Russian powerhouse Kinef Kirishi taking on ZF-Eger while 2011 winners Sabadell will play Vouliagmeni in a much anticipated top match-up this year. The location of the Final Four tournament is still to be decided. Read more for the full draw results.


Champions League 2012-2013
Quarter-finals


April 17 (leg 1) and May 1st (leg 2)

Draw

Galatasaray Istanbul (TUR) vs. Jug CO Dubrovnik (CRO)
Vouliagmeni NC (GRE) vs. CN Atletic-Barceloneta (ESP)
A-HID Szeged Beton (HUN) vs. Crvena Zvezda (SRB)
Partizan Belgrade (SRB) vs. Spartak Volgograd (RUS)

* Vouliagmeni - Barceloneta winner to face Szeged - Crvena Zvezda winner and Galatasaray - Jug victor plays Partizan - Spartak Volgograd winner in Final Four semi-finals


Champions Cup 2012-2013
Final Four


April 26-27 or April 27-28 (LEN to confirm date on Tuesday)

Semi-finals draw

Kinef Kirishi (RUS) vs. ZF-Eger (HUN)
CN Sabadell (ESP) vs. Vouliagmeni NC (GRE)

LEN Trophy 2012-2013

Finals draw


Leg 1 - April 10

Izmailovo Moscow (RUS) vs. Shturm 2002 Ruza (RUS)

Leg 2 - April 24

Shturm 2002 Ruza (RUS) vs. Izmailovo Moscow (RUS)

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario