BIWPA

02 julio 2014

CN Catalunya " II Torneig Internacinal CN Catalunya Waterpolomar "


Els dies 11, 12 i 13 de juliol de 2013, el Club Natació Catalunya i el CN Radikal Swim organitzaran la segona edició del Torneig Internacional "CNCatalunya Waterpolo Mar" en la qual un total de 32 equips i més de 300 esportistes participaran en les categories Absoluta Masculina i Femenina, Juvenil/Cadet Masculina i Femenina (96-97/98-99).

Aquest esdeveniment es desenvoluparà a les instal · lacions del Centre Internacional de Vela (PlacaFotovoltaica - Parc del Fòrum).

Tota la informació la trobareu en els documents adjunts, els períodes d'inscripció s'obriran a partir del 5 de maig fins al 27 de juny.




El CN Catalunya prepara el segon Torneig Waterpolo Mar (BTV)





El Club Natació Catalunya ja té a punt la segona edició del Torneig Internacional de Waterpolo Mar. Aquesta competició, que es disputarà al Parc del Fòrum, es disputarà de l'11 al 13 de juliol.

Després de l’èxit aconseguit en la primera edició del torneig, els responsables del Catalunya volen tornar a repetir. Enguany les principals novetats són l’ampliació de categories (absoluta masculina i femenina i juvenil /cadet masculí) i la creació d’un village perquè els participants puguin divertir-se després dels partits. El Torneig CN Catalunya de Waterpolo Mar és una iniciativa del club de Gràcia i del CN Radikal Swim.

El CN Catalunya ja té la plantilla de la pròxima temporada gairebé tancada (BTV)




La vuitena posició aconseguida la temporada passada pel Club Natació Catalunya va ser valorada com un bon resultat pels tècnics graciencs. De cara a la propera, però, els de Tato García aspiren a millorar aquesta posició i ja tenen la plantilla gairebé tancada.

Les baixes de cara a la propera temporada són: Albert Fandos, Mate Balatoni, Roger García i Francesc Sucarrats. Mentre que les altes confirmades són Adrià Carabí, que arriba del CE Mediterrani, i Albert Clols, que estava cedit al CN Sant Feliu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario