BIWPA

28 abril 2014

CN Mataro-WP Navarra , Full Video 26/04/14 Div de Honor masc Jornada 22

77547

*****

Ver toda la Jornada en :


*****




*****

DIVISION DE HONOR MASCULINA

26/04/2014 18:00 - JOAN SERRA
Parciales: (2-1/0-1/2-1/4-2)

C.N. MATARO QUADIS85C.D. WATERPOLO NAVARRA

C.N. MATARO QUADISGolesF.Grv.
GJugadorTGIGDSUPPTIEXPPTI
1MICHAL DIAKONOW0
2ALBERT MERINO ESPERALBA01
3FRANCESC SANCHEZ CAMPOS211
4MARC CORBALAN CRUZ11
5SVILEN IVANOV PIRALKOV3111
6EDUARDO MINGUEZ SIMARRO0
7POL BARBENA TRIOLA0
8PAU BACH PASCUAL01
9VICTOR FERNANDEZ CERDA01
10PERE ESTRANY ESFORZADO11
11PAU SCHNIZLER DE PACO0
12PAU BERNABE VILLALBA11
Totales834130
Entrenadores
ALBERT FERNANDEZ ABELLAN
Estadísticas
Gol en Igualdad de jugadores37,50%
Gol en Superioridad de jugadores50,00%
Gol de Penaltis12,50%
Eficacia en jugadas de superioridad80,00%

C.D. WATERPOLO NAVARRAGolesF.Grv.
GJugadorTGIGDSUPPTIEXPPTI
1EDWARD SLADE0
2AITOR RODRIGUEZ FONTECHA11
3GORKA GAMBOA BULDAIN0
4ASIER ESTEBAN SOTO111
5JAIME ARRIAZU PRIETO011
6IORITZ IRURTIA YABAR0
7JAVIER MUNARRIZ ECHENIQUE0
8FERMIN ARRIAZU PRIETO0
9ALEXANDRE CARRUIDO01
10JULEN ARTOLA LIZARRAGA22
11JULIAN GARCIA ESTEBAN02
12DANIEL JOHN LAWRENCE11
13ROBERTO MAYO MARQUEZ0
Totales550051
Entrenadores
MANUEL SILVESTRE SANCHEZ
Estadísticas
Gol en Igualdad de jugadores100,00%
Gol en Superioridad de jugadores0,00%
Gol de Penaltis0,00%
Eficacia en jugadas de superioridad0,00%

Árbitros
RAUL SANTANDER LOPEZ
RAUL TORRES PEREZ
Evolución del marcador
C.N. MATARO QUADIS01222334456778
C.D. WATERPOLO NAVARRA00012233444455

*****

El CN Mataró Quadis s'emporta la victòria davant el Navarra
L'equip tanca la fase regular amb una victòria i ja pensa en el Terrassa
http://www.capgros.com/noticies/detall.asp?id_noticia_portal=35313&sec=88
El CN Mataró Quadis va aconseguir dissabte una victòria en la darrera jornada de la fase regular que no serveix per millorar en la classificació, però sí per certificar una temporada històrica en el tercer lloc i amb opcions de competir amb el Terrassa per acabar en la final del títol de lliga. Per això, però, caldrà superar als egarencs en el play-off que vindrà i on els rivals tenen el gol-avarage guanyat.

El partit va ser estrany, amb un Mataró que no acabava de solucionar ràpid el matx davant un rival clarament inferior. Els mataronins es posaven per davant 2-0 però no trobaven el seu bon joc, i poc a poc els de Pamplona anaven sentint-se més còmodes dins de la piscina del Joan Serra. Fruit d'això, al descans el matx estaria empatat a dos gols. Un que el Navarra havia fet al primer quart i un altre en un 0-1 del segon període que demostrava que el Mataró no estava fi.

A la represa, més del mateix. Els mataronins aconseguien fer dues dianes i agafar oxigen en el marcador. Els visitants retallarien, però el darrer quart seria definitiu ja que els mataronins ampliarien distàncies i deixaven al rival tocat. Sense ànims per poder remuntar, el Navarra va baixar els braços i l'equip de Beto Fernàndez va poder guanyar per un 8-5 més complicat del que sembla el resultat.




*****

El Quadis tanca la fase regular amb triomf

Ha superat amb certes dificultats el WP Navarra



El CN Mataró Quadis ha tancat la fase regular de la Divisió d'Honor de waterpolo amb un triomf davant el WP Navarra, però que ha resultat més dificultós del que s'esperava.
L'equip local ha anat quasi sempre per davant, però en diverses ocasions els navarresos han aconseguit empatar, i fins i tot ho han fet a poc d'iniciar-se el darrer període (4-4).
A partir d'aquell moment el Quadis s'ha posat les piles en les accions ofensives (fins aquell moment s'havia dedicat més al treball defensiu) i ha resolt el partit amb un parcial final de 4-1.
Ara, després de la millor classificació de la història, ja espera l'apassionant semifinal del "play-off" davant del CN Terrassa en la qual l'equip de Beto Fernàndez buscarà donar la sorpresa per ficar-se a la final, on de ben segur esperarà el Barceloneta.

*****




El Centre Natació Mataró Quadis tanca la fase regular

El conjunt mataroní rep dissabte a les 18 hores la visita del WP Navarra, abans el CN Mataró La Sirena haurà jugat davant el Rubí


Wa Mataro-sant andreu

 El dissabte en horari poc habitual (18 hores) perquè tots els partits es juguen simultàniament, 
el CN Mataró Quadis tanca la fase regular de la Divisió d’Honor pràcticament amb el tercer lloc assegurat, ja que no és gens d’esperar que el CN Terrassa punxi a casa davant el penúltim classificat, el Concepción de Madrid.
El Quadis rep el WP Navarra, un equip que ja ho té tot fet i acabarà en novè lloc a no ser que el CN Barcelona guanyés a la piscina del “Medi” en un partit intranscendent.


*****

El CN Mataró Quadis tanca la fase regular tot pensant amb el Terrassa
Els mataronins reben dissabte el Waterpolo Navarra, però el partit clau serà amb el Terrassa al play-off pel títol

http://www.capgros.com/noticies/detall.asp?id_noticia_portal=35305&sec=88

Última jornada de lliga pels dos equips del CN Mataró Quadis. S’enfronten aquest dissabte, dia 26 a les 18.00h la visita del Waterpolo Navarra, un equip de la zona baixa de la classificació i un partit que no tindrà cap efecte en la classificació. Els mataronins són tercers a la fase regular facin el que facin en aquesta 22a jornada, i això els permetrà acabar en la millor posició històrica del CN Mataró en la Divisió d’Honor. L’equip jugarà amb els navarresos pensant, sobretot, amb el play-off que arribarà després.

Els de Beto Fernàndez es creuaran amb el Terrassa, segon classificat i equip amb el que tenen coses pendents. Després d’empatar 5-5 en la primera volta, en la tornada els mataronins van perdre clarament per 13-5, resultat que li va fer perdre el segon lloc que havia defensat durant gairebé tota la segona volta. El creuament amb els egarencs serà vital per veure fins on pot arribar un CN Mataró Quadis que ha donat la gran sorpresa del campionat amb un equip jove però altament competitiu.

*****

WP NAVARRA TERMINA LA TEMPORADA EN MATARO.

WP NAVARRA TERMINA LA TEMPORADA EN MATARÓ

Este sábado se termina la temporada regular de la División de Honor con casi todo decidido ya que se saben los cuatro semifinalistas que jugarán el Play Off por el título (Barceloneta, Terrassa, Mataró y Mediterrani) pero falta saber que equipo descenderá y dejará su plaza al CN Poble Nou campeón de Primera División y cuál jugará la promoción contra el CN Echeyde de Tenerife; plazas que se juegan el Helios de Zaragoza (último con tres puntos en puesto de descenso) y el Concepción de Madrid (penúltimo con 5 puntos en puesto de promoción).
 WP Navarra juega su último partido de liga en Mataró a las 18 horas con arbitraje de los colegiados Raúl Santander y Raúl Torres.

WP Navarra tendrá enfrente al equipo revelación de la temporada que tras quedar el año pasado en octavo lugar esta temporada ya se ha asegurado el  tercer puesto y una plaza en semifinales; matemáticamente aún podría terminar segundo si gana al equipo navarro pero debería de darse un tropiezo del Terrassa en su casa ante el Concepción, cosa poco probable.
El  CN Mataró Quadis dirigido por Beto Fernández está realizando una gran temporada como lo demuestra su clasificación para semifinales tanto en Liga como en la Copa disputada el pasado mes de Marzo. En su plantilla destacan
el portero polaco Michal Diakonow, y los internacionales españoles Pere Estrany y Svilen Piralkov.
En la faceta goleadora destacan Pere Estrany y Svilen Piralkov ambos con 56 goles, Fran Sánchez (28g) y Eduard Minguez (20 goles).. Además acompañan otros jugadores jóvenes de la casa como Pol Barbena (8g), Marc Corbalán (8g), Pau Bach (14 goles) y Alex Codina (9 goles), Pau Schnizler (9g) y Albert Merino (7g).

Waterpolo Navarra viaja a Mataró sabiendo que enfrente tendrá un bloque muy sólido que aún le quedan por jugar las semifinales y sin embargo para el equipo pamplonés será ya el último de la temporada con la satisfacción de haber conseguido la permanencia con una plantilla con más del 80% de jugadores de casa, lo que supone que la próxima temporada será la séptima consecutiva en División de Honor, un hecho sin precedentes en el waterpolo navarro en particular y poco habitual en el deporte navarro en general. El equipo viaja a Mataró con la intención de despedir la temporada con victoria y conservar la novena plaza de la clasificación para igualar la tercera mejor posición de la corta historia del club en División de Honor: sextos en la 2010/11, séptimos en las 2011/12 y 2012/13, novenos en la 2008/2009 y décimos en la 2009/2010.

Si no hay contratiempos de última hora Manel Silvestre podrá contar con los once jugadores principales que más han jugado esta temporada: Eddy Slade,  Aitor Rodríguez, Gorka Gamboa, Asier Esteban, Jaime Arriazu, Javier Munárriz, Fermín Arriazu, Alex Carruido, Julen Artola, Julián García y Danny Lawrence. Completarán la convocatoria dos jugadores de las categorías infgeriores como ha sido habitual a lo largo de toda la temporada.

Resto de la última jornada que se disputa en su totalidad el sábado a las 18 horas en horario unificado: Terrassa - Concepción, Canoe - Helios, Mediterrani - Barcelona, Catalunya - Sant Andreu y Sabadell - Barceloneta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario